Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: Въпрос за конзолите
Публикувано на: 14 Яну 2009 00:29

Ми тъп селянин на 20 и няколко ама не мои приател а на брат ми и ми се прави на интересен вима ми да несъм искал да ти прееба тъпия х бокс. Мислех си да му вкарам някви тупаници ама много демидж щях да вкарам в стята а можеше и да счупиме х бокса. Аз си мислех да несе надере лазера така като ми задра диска или механиката нещо да изкърцала. Ми жта мно ми е писнала за пц а този джитиа не е много различен ама за 60 може и да го зема. Ама засега соул калибур и нинджата и хало ще ми стингат. Имама и индияна джонс лего забавен е отначало ама по напред става много цикъл нензам какво да прява. И панда кунг фу ама тя е малко тъповата в сравненеи с нинджа гаидена
А как да играя игрите от х бокс лаив без пари? Става дума тези малките игрички дето се теглят примерно прнц оф персиа класик и тем подбни много яки самолетчета свалих ама ми иска активация?
А и слушалките на х бокса. Кви са тия слушалки бе само от едната страна имаш звук и микрофон. Много странно

Профил

Аватар
Публикувано на: 14 Яну 2009 23:03

iddqd написа:
А как да играя игрите от х бокс лаив без пари? Става дума тези малките игрички дето се теглят примерно прнц оф персиа класик и тем подбни много яки самолетчета свалих ама ми иска активация?

Като си направиш акаунт за xbox live, получаваш безплатен месец. Тъй, че онлайн можеш да разцъкваш първоначално безплатно. След това трябва да си плащаш. В Ozone продават карти за xbox live, въвеждаш кода и си готов за 3 или 12 месеца (според зависи каква ще си вземеш)
https://www.ozone.bg/games/product/xbox ... membership
https://www.ozone.bg/games/product/xbox ... membership
Много по на сметка е да си ги купуваш от ebay uk примерно.
Тия Arcade игрички...... и те се заплащат (да знам, обирджийска работа си е). :lol:
Нужни са ти Microsoft Points, които можеш да закупиш от Озоне, ebay и т.н.

Профил

Аватар
Публикувано на: 14 Яну 2009 23:15

Добре де 100% има начин да ги игаря без да платя. Ебаси мноо са яки тия игри искам да играя много от тях немога да плащам за тях. Карта за 1 година хбокс лаив струва 50$ не е толкоз много. Как да влеза в мулиплеиар игра на хало 3? конекнат съм ама нещо неми е ясно как да играя мулти тази игра. Трябва ли ми спецялна записвачка за да записвам игри и ако да колко струва?

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com