Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Заглавие: Re: Струва ли си да си купиш PS2?
Публикувано на: 18 Май 2009 15:15

iddqd написа:
много ясно че съм виждал как изглежда на цтр. Ужасно е изглежда почти като пс2 направо нямаш ли хубав нов хд тв няма идея да имаш некст ген конзола просто графиката е ужасно зле на такъв ретро тв
на другите ти глупосто просто няма да отговоря понеже неми се заимава с простотия

Абе, честно, опитвам се да ти чета постовете с най-голямо желание. Ма нищо не разбирам бе, човек. Нищо.

Басимайката.

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето

Профил

Публикувано на: 18 Май 2009 15:18

Абе нямаш ли 40 инчов монитор направо няма смисъл изобщо да си купуваш и компютър даже. Видеокарти , процесори - нямат значение тия глупости нямаш ли 40 инча все едно си на правец 16 :).

Профил

Аватар
Публикувано на: 18 Май 2009 15:20

Второ искам да ми отговориш на въпроса каква е разликата да играя Gran Theft Auto 4 на компютъра си и на конзолата ? Или - Call of Duty 4 да речем.

Да отговоря аз огромна.. като това да гледаш филм на ПС то или да го гледаш на кино това е разликата.Друго е да играеш на 37 или 40 инча ТВ самото усещане е по различно просто трябва да се усети.

Профил WWW

Супер Марио или Смърт
Аватар
Публикувано на: 18 Май 2009 15:24

Ми когато цъках новия Стрийт файтър, когато влязох в системата да видя как са движенията не различавах нищо. След време цъках на 42" ФуллХД, ми огромна разлика по всички параграфи. Това, че може да се играе и на ЦРТ телевизор е вярно, но заслужава ли си? Ще се насладиш ли абсолютно пълно на Стрийт Файтър 4 на 27" ЦРТ ТВ или предпочиташ 42" фулл ХД?

Профил

Аватар
Публикувано на: 18 Май 2009 15:27

малко офтопик
Омега нищо не каза взе ли монитор?

Профил WWW

Публикувано на: 18 Май 2009 15:41

Omega-x написа:
Ми когато цъках новия Стрийт файтър, когато влязох в системата да видя как са движенията не различавах нищо. След време цъках на 42" ФуллХД, ми огромна разлика по всички параграфи. Това, че може да се играе и на ЦРТ телевизор е вярно, но заслужава ли си? Ще се насладиш ли абсолютно пълно на Стрийт Файтър 4 на 27" ЦРТ ТВ или предпочиташ 42" фулл ХД?

Това че може да кара Opel е вярно също но залужава ли си питам аз ? Само с болида на Ферари ще можеш да се насладиш на това да управляваш автомобил. ХАХАХА

b.t.w бокса не поддържа пълен HD - затова и кабела му е VGA. Но явно ти си го настроил специално ХАХАХА

П.П.С. Интересно аз как различавах всичко в менютата точно на Street Fighter- зависи от телевизора и настройките му както казах и преди.

Профил

Аватар
Публикувано на: 18 Май 2009 15:56

Радостин Стефанов написа:
Omega-x написа:

Това че може да кара Opel е вярно също но залужава ли си питам аз ? Само с болида на Ферари ще можеш да се насладиш на това да управляваш автомобил. ХАХАХА

b.t.w бокса не поддържа пълен HD - затова и кабела му е VGA. Но явно ти си го настроил специално ХАХАХА

П.П.С. Интересно аз как различавах всичко в менютата точно на Street Fighter- зависи от телевизора и настройките му както казах и преди.

Пич ти виждал ли си бокс не ми отговарай реторичен въпрос ти задавам не си иначе би видял.... Бокса има Пълен ХД и ползва HDMI кабел.Това че някой твой приятел е изполвал ВГА за да го върже към монтиора или стария си ТВ е съвсем друг въпрос но поне не говори смешки а провери преди да пишеш и да се излагаш.

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 18 Май 2009 16:04

пича се опитва да убеди сам себеси. То този спор е на психическа основа. Представи си нямаш хд тв и затова казваш че монитора ти е достатачен дори да игареш на хбокс на него и си спокоен. Нямаш хбокс и казваш че пс2 е достатачно и си спокоен. Имаш хбокс и хд тв и казваш че това е достатачно и си спокоен. По принцип и аз съм на мнение че всеки трябва да се радва на това което има, а не да завижда и да се ядосва.
По принцип за хбокса и пс3 е достатачен хд реади телевизор понеже почти няма игри които да подържат фул хд

Профил

Публикувано на: 18 Май 2009 16:25

Цитат:
Пич ти виждал ли си бокс не ми отговарай реторичен въпрос ти задавам не си иначе би видял.... Бокса има Пълен ХД и ползва HDMI кабел.Това че някой твой приятел е изполвал ВГА за да го върже към монтиора или стария си ТВ е съвсем друг въпрос но поне не говори смешки а провери преди да пишеш и да се излагаш.

В момента съм го пуснал. И не - няма пълен HD , има софтуерен ъпскейл който ИМИТИРА Full HD.

б.т.в. Монитора ми е Full HD 1920×1080 резолюция. Никаква разлика няма в изображението с 1080p или 720p телевизор със същата големина (който е абсолютно нормален за игра от метър и половина разстояние на колкото съм си го сложил.

На CRT то е по-размазано но да ми казваш че разликата е огромна - не е

Профил

Аватар
Публикувано на: 18 Май 2009 16:29

Радостин Стефанов написа:
Цитат:

В момента съм го пуснал. И не - няма пълен HD , има софтуерен ъпскейл който ИМИТИРА Full HD.

б.т.в. Монитора ми е Full HD 1920×1080 резолюция. Никаква разлика няма в изображението с 1080p или 720p телевизор със същата големина (който е абсолютно нормален за игра от метър и половина разстояние на колкото съм си го сложил.

На CRT то е по-размазано но да ми казваш че разликата е огромна - не е

момче ставаш смешен ходи чети за боска има пълен ХД 1080П но това не зависи от него а от играта не всички игри го подържат повечето ъпскайлват да но това не означва че кашона не вади фул хд 1080п.

Профил WWW

Публикувано на: 18 Май 2009 16:55

момче?

Профил

Аватар
Публикувано на: 18 Май 2009 17:01

Радостин Стефанов е ебаси балъка

Профил

Публикувано на: 18 Май 2009 17:14

абсютно - балъче съм си.
сууупер зле.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com