Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: Проблем с контролите в игрите!
Публикувано на: 22 Ное 2015 01:26

Здравейте,колеги!

Имам леко 'тъпичък' проблем,който наскоро забелязах.
Играя така популярната игра League of Legends и проблеми нямам там никакви,но когато играя Need For Speedвсичките поредици,имам един кофти проблем...автоматично сякаш седи ръчната спирачка,и не мога да отлепя повече от 2-3 КМ/Ч,светят стопове за набита спирачка,а такава по принцип не съм използвал..с всичките Need For Speed World се случва това....пробвах токущо GTA: San Andreas и там проблема е,че пък когато съм с оръжие и дам десен бутон за прецелване и както съм в 'права' линия и автоматично мерника пада на долу,тоест все едно мърдам аз мишката на долу....всичко останало е на 6,само когато се прецелвам и екрана 'пада' на долу..с 64 bit windows/Nvidia Geforce 1gb video card/6 gb ram/2.4 ghZ intel dual CPU ,понеже съм на лаптоп,също така пробвах да не е проблема от самата мишка просто,но ивадих мауса от порта и пробвах с пада на лаптопа...и пак същия проблем...и пробвах външна клавиатура и не е от нея...а и на някои игри,както казах,нямам никакъв пробем...просто логиката не намирам :х

Профил

n00b playa
Аватар
Заглавие: Re: Проблем с контролите в игрите!
Публикувано на: 22 Ное 2015 20:29

Пробвай се да преинсталираш драйверите на мишката .

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com