Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Batman: Arkham Knight
Публикувано на: 22 Юни 2015 16:01

https://www.youtube.com/watch?v=FX1uGqXD2n8

https://www.youtube.com/watch?v=CINA288fZUs

https://www.youtube.com/watch?v=VpXUIh7rlWI

--Gort!Klaatu barada nikto!--

Профил ICQ

Аватар
Заглавие: Re: Batman: Arkham Knight
Публикувано на: 22 Юни 2015 16:59

Не може ли веднъж да не сложат гей музика за launch трейлъра?

Профил

Аватар
Публикувано на: 22 Юни 2015 21:49

Чак пък гейска. Muse са от групите с типичното британско рок звучене както U2, Kasabian, Coldplay и мн др. Друг въпрос, че фалцета и мен хич не ми се нрави... малко ми напомня на https://www.youtube.com/watch?v=Zuy4828wpvg та като цяло ми се връзва донякъде с Batman франчайза.

Нещо системните ме хвърлят в размисли :(
Код:
Minimum System Requirements

OS: Win 7 SP1, Win 8.1 (64-bit Operating System Required)
    Processor: Intel Core i5-750, 2.67 GHz | AMD Phenom II X4 965, 3.4 GHz
    Memory: 6 GB RAM
    Graphics Card: NVIDIA GeForce GTX 660
    Graphics Memory: 2 GB
    DirectX®: 11
    Network: Broadband Internet Connection Required
    Hard Drive Space: 45 GB

Recommended System Requirements

Processor: Intel Core i7-3770, 3.4 GHz | AMD FX-8350, 4.0 GHz
    Memory: 8 GB RAM
    Graphics Card: NVIDIA GeForce GTX 760
    Graphics Memory: 3 GB
    Hard Drive Space: 55 GB

ULTRA System Requirements

Processor: Intel Core i7-3770, 3.4 GHz | AMD FX-8350, 4.0 GHz
    Memory: 8 GB RAM
    Graphics Card: NVIDIA GeForce GTX 980
    Graphics Memory: 3 GB
    Hard Drive Space: 55 GB

Ако гласа от трейлъра ви се струва познат :D

Scarecrow пък е озвучен от

Профил ICQ

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 23 Юни 2015 10:30

Чета някакви много лоши новини и масова вълна от refund-ове.

Играта била потресаващо ужасен PC порт в сравнение с предшествениците й и била буквално unplayable (и това че е закотвена на 30 фпс също, но да кажем, че за нас нее толкова важно)

Някои големи компании продължават да вземат ПЦ геймърите за мезе и това е скандално

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 23 Юни 2015 19:31

Един другар с малко над нормалното лаптоп казва, че програмата му зачитала 45fps.

Профил

Аватар
В момента играе: джобен тенис
Публикувано на: 23 Юни 2015 20:10

http://cs624527.vk.me/v624527623/343f1/9E0cfxwVV4w.jpg

Смятай... Четох че в последният момент хората, които са взели играта безплатно с покупката на GTX 970 са били преебани с pre-order бонуса с който можеш да играеш като Harly. Решението било на WB, ако правилно си спомням.

Отделно : https://www.youtube.com/watch?v=37KpOYVrLZM

Имах странното усещане че ще осерат играта по някакъв начин. Отделно хейтват и самият Батмобил, което беше и едно от основните неща в играта като добавка.

Профил Skype

Аватар
В момента играе: World of Tanks
Metro Last Light
Публикувано на: 24 Юни 2015 09:39

Труповоз написа:
Един другар с малко над нормалното лаптоп казва, че програмата му зачитала 45fps.

Така е най-лошо.

Не ВСЕКИ има тези проблеми. Някои ги нямат. Други... имат ужасни проблеми...

А това с 30 fps също е излагация. Има хора, на които им върви с повече... което показва, че даже един FPS-Lock не могат да направят...

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 24 Юни 2015 14:46

Специално си взех отпуска за тази игра. Днес я свърших. ВЕЛИКА Е!!! В личната ми класация даже измеси и Witcher 3 за GOTY. История, геймплей всичко! Чак ми идеше да пусна една сълза от кеф. ROCKSTEADY са направили един шефьовър и достоен финал!

Сега, техническият проблем го има. Играя го предимно на слаби и средни настройки, за да не ми пада фрейма, а съм с GTX 770. Някак си не се учудвам за порта, защото още от самото начало я гласяха за приоритет към ps4. Тъпо. Ама чак пък за refund и че била насрана, тва са глупости. Играта иначе няма никакви бъгове и във всяко едно отношение е СУПЕР!

Профил

Аватар
В момента играе: MoneyCrafta
Публикувано на: 24 Юни 2015 18:10

hahahahaha :lol:

не искам да имаме никакви взаиомоотношения.

Профил

Публикувано на: 25 Юни 2015 11:25

Цитат:
Играта иначе няма никакви бъгове и във всяко едно отношение е СУПЕР!

Освен, че е неиграема, всичко друго е ок :lol: :lol:

Играта си е точно за refund, и то масов, защото никога производителите няма да се научат и да започнат да си изпипват продуктите, докато не ги удари по джоба. Като я оправят - ще се купува.

Профил

Аватар
Публикувано на: 25 Юни 2015 12:57

http://www.vg247.com/2015/06/25/batman- ... suspended/ цирка е пълен...

Профил ICQ

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 25 Юни 2015 12:58

По-интересното е, че няма да се купува :lol:

Просто защото WB свалиха играта от Стийм за неопределено време, докато не бъде жестоко фиксната :lol:

http://store.steampowered.com/app/208650/?l=bulgarian

Цитат:
Sales of Batman: Arkham Knight have been temporarily suspended while Warner Brothers works to address performance issues.

:lol: :lol: :lol:

edit: Стормрейджа ме изпревари с 1 мин

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 25 Юни 2015 15:55

Добре поне че правят нещо по въпроса, а не си затварят очите. Случилото се просто е доказателство че pre-order не се прави! Дори да имах парите пак нямаше да я предплатя. Да няма да свършат копията или да не направят GOTY версия с всички DLC-та? Който я е играл да сподели мнение за секциите от играта с батмобила как им се струват?

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 25 Юни 2015 17:37

Шофирането зависи от личния вкус на играча, битките стават скучни твърде бързо. Гатанките с нея са забавни.
Летене > Кола.

Профил

Аватар
Публикувано на: 25 Юни 2015 22:10

Труповоз написа:
Шофирането зависи от личния вкус на играча, битките стават скучни твърде бързо. Гатанките с нея са забавни.
Летене > Кола.

Съгласявам се и аз. Битките с дроните малко писват. Но иначе има от всичко доволно - и стелт, и бой, и пъзели, и кола. Нищо не е за сметка на другото. Механиката с извикването и eject-ването на колата също е забавна. Съмнявах се, че ще е доста бъгава като извикването на коня в Witcher 3, а тя взе че се оказа много изпипана. Евала.

ПП: Като говорим за ДЛСта и преордери, "супер-мега-гига" ДЛСто с Харли Куин, дето толкова го тръбяха се оказа нищо особено. Малко по-различен геймплей, но се изиграва точно за 10 минути. Harley Quinn's Revenge от Сити беше по-яко и по-дълго.

Профил

Аватар
Публикувано на: 29 Юни 2015 11:11

Вече пуснаха първия пач, оправя основните неща. Очаква се втори и май играта ще стане ОК.

Иначе имам един код за нея, мога да го дам доста изгодно на някой колега - само 25 лв. Пишете на ЛС, ако имате интерес.

Профил

Аватар
Публикувано на: 16 Юли 2015 13:19

Сега след като ме поотпусна първоначалния хайп, бих искал да напиша едно SPOILER ревю, свързано с проблемите, които най-много издразниха геймърите. Приятно четене:
Spoiler for :
Да започнем със самия герой Arkham Knight:
Първоначално и аз рейджвах като всички – „Please don’t be Jason, don’t be Jason… fuck! Original character my ass!” Всъщност проблемът не беше толкова с избора на Джейсън Тодд за Аркам Найт, а за предсказуемия начин, по който го направиха. Още на 30-тата минута от играта се издадоха с “Time to die, OLD MAN”. Иначе присъствието на самия Тодд много добре пасва на цялата Аркам история и затваря кръга, тъй да се каже. Основният фокус в новата игра е страхът, а най-големия страх на Батман е да загуби близките си така, както е загубил Джейсън, а последният рано или късно трябваше да се появи в игрите. Сцените от „Death in a Family” макар и да издават много, бяха култови и не бих ги махнал за нищо на света. Гледайте този клип и вижте как пичът прекрасно е знаел още преди да излезне Аркам Найт. Много добри аргументи. https://www.youtube.com/watch?v=9MIKn-4b9Lw
Вкарването на изцяло нови герои не е срещана практика за Аркам игрите, освен може би Куинси Шарп, но той си е маргинален персонаж. Пък и то беше ясно, че Аркам Найта ще е познат герой още като го показаха на геймплей демото от Comic Con миналата година. Модифициран глас от маската, ами много ясно, че се крие познат герой, иначе Батман ще го познае. Ако беше нов, щеше да си е озвучен с нормален глас от който и да е.
Джейсън Тодд може да е стар герой, но образът му на Аркам Найт е нов. В Аркам вселената Жокера е мъртъв и вместо него Тодд тръгва срещу Батман, защото с бруталните мъчения Жокера му промива мозъка и Джейсън е изперква още повече. Тук не го е измъчвал в Сараево или някаква арабска държава (забравих коя), а в изоставено крило на Аркам. Затова Тодд е избрал да се нарича Аркам Найт. И за да троли Батман, защото знае колко зле са му се отразили събитията от Arkham Asylum и City. (ясно е, че са си търсили причина да нарекат новата игра „Аркам нещо си“, за да се продължи бранда, лошо няма).
А помните ли колко яки теории се въртяха в нета за самоличността? Примерно Протокол 11 не е просто взривяване на Wonder Tower, но и активиране на Аркам Найт програмата, която включва създаването на клонинг на Уейн под ръководството на Аманда Уолер. Найс,а?
Но аз не съжалявам толкова за туиста, мен друго ме издразни. Аркам Найта трябваше да е пълния физически и интелектуален антипод на Черния рицар, военен и тактически гений, който да тества възможностите на Батман до краен предел. А вместо това получихме един ревльо с много капитал и дрони, който те хейти по радиостанцията. Очакваш, че това ще бъде оправнано във финалния grande сблъсък, но не би. Надявах се накрая да има епичен boss fist fight 1v1, а в замяна какво получихме?? Boss ТАНКОВЕ (!!!) и Predator сегмент, в който Тодд нищо не прави, а само кемпи горе със снайпера и реве като малка кучка. „Най-трудният злодей, с който се е сблъсквал Батман досега“... Героят на Аркам Найт остана безвъзвратно загубен потенциал.
И защо трябваше точно едни от най-култовите асасини в цялата DC вселена като Red Hood и Deathstroke да ги победиш на престрелка с танкове? ТАНКОВЕ! SERIOUSLY?? Overused Batmobile.
И така за другия проблем в играта. Батмобила. Истината е, че аз нямах чак такъв проблем с него. Да, играта те насилва да го ползваш, но ако не те насилваше, никой нямаше да го ползва, защото придвижването става много по-бързо с дайв бомби, супер грапнели итн. Както казах механиката на извикване и изстрелване е много блага, интеграцията на колата е пипната и всичко става моментално и плавно. Но стрелбите наистина са горница, особено след като феновете масово молеха във форумите да не прекаляват с тях.
Инaче във всяко друго отношение играта си беше чук от-до. Психологическата част беше черешката на тортата в играта. Марк Хамил за пореден път изби всичкото риба с Жокера. Радвам се, че го видях пак... for one last laugh.
За мен тази игра може да стане перфектна по два начина:
1. Rocksteady да махнат ИЗЦЯЛО мисиите с мините. Те са еднотипни и скучни. И без тях в играта има достатъчно дрони, които да чистиш по града. Ако оставят дрон битките само от мейн куеста, Бат-танка няма да е чак толкова дразнещ и тези стрелби ще ги има съвсем символично, колкото за цвят и разнообразие.
2. Rocksteady да добавят истинска босс битка с Аркам Найт. Както предложи Jeremy Jahns: точно преди unmasking-а някакво епично меле и после стелт сегмента с Ред худ.
3. Истинска boss битка с Deathstroke. Присъствието му, представено по този начин в играта е обида за целия образ на Слейд. Заслушава поне истинска меле битка, например след като изскача от танка, а не едносекундна кътсцена. Аркам Ориджинс може и да не беше най-добрата Аркам игра, но поне имаше качествени босс битки.
Само тези 3 неща искам. Не им ща безплатно скапаните ДЛС-та, дето не са истински story DLC-та, а 10-минутни challenge maps.
И последния проблем: PC порта.
Към днешна дата WB излезнаха с ново писмо и казаха, че усилено работят по въпроса и скоро ще пуснат продажбите. С първия пач оправиха водата и някои гъдели. Аз бъзикнах малко ини-то с текстури и фрейм и играта стана съвсем друго тесто! Кеф! И все още нямам нито един краш. Обаче проблемът с текстурите все още го има. Примерно доближите някой обект или герой, текстурите изобщо не се зареждат и изглежда пълно л**но. Целият този рейдж е оправдан, защото се наложи да преглътнем толкова много забавяния на играта и говори за лошо качество на продукцията. Особено когато Сефтън Хилл се кълнеше, че са студио, което не се влияе от големи фирми, издателства и иска феновете да получат един перфектно изпипан продукт.

Сега като ме пусна хайпа, Batman: Arkham Knight едва ли ще измести Witcher 3 моята GOTY класация, но това в никакъв случай не я прави лоша игра. Някъде правилно сравниха Аркам трилогията с филмите на Нолан: Последният беше супер, но не толкова добър, колкото втория.
Дано не съм ви отегчил.

Профил

Аватар
Публикувано на: 16 Юли 2015 20:48

^
Всичко вярно, допълвам с моето лично мнение.
Asylum беше толкова перфектна в геймпля си, че е трудно да се подобри по някакъв значим начин.
City даде отворен свят и това беше яко, ама AK е City с танк, а самия танк не вдига оценката значително. Като цяло AK си беше обречена откъм развитие.
(въпреки, че подобрената ъбгрейд система си е по-добра).
Arkham игрите винаги са имали average сюжет и перфектна презентация/режисура, така че си очаквах и получих тъпа история представяна зверски добре.
Найта още от първия момент, в който го видях ме изкефи безкрайно. Визията му е яка, кадъра от трейлърите, където стои пред цяла армия под негов контрол е як. Даже още го мисля за едно от най-яките неща, дето съм виждал във видеоигра. И после играта ми сра малко в устата.
Едно нещо, дето ме радва много е костюма на Батман. Не ми пука, дали преди е бил класически или верен на комиксите или там другите небивалици на феновете. AA/AC класическия костюм смуче свински тестиси. И тоя във Батман срещу Супермен изглежда нелепо.
7/10

Аре сериозна киберпънк Batman Beyond игра, Супермен да го ядат кучета със спин.

Профил

Аватар
Публикувано на: 16 Юли 2015 23:40

Труповоз написа:
Найта още от първия момент, в който го видях ме изкефи безкрайно. Визията му е яка, кадъра от трейлърите, където стои пред цяла армия под негов контрол е як. Даже още го мисля за едно от най-яките неща, дето съм виждал във видеоигра. И после играта ми сра малко в устата.

Дизайнът му беше мега як, също и сцените, дето го простреля и после дето се хванаха за гушите. Уви единствените яки конфронтации между двамата в цялата игра...

Профил

Аватар
Публикувано на: 17 Юли 2015 17:03

Какво стана с тази игра? Ни вест, ни кост. Даже няма новини по случая. Явно положението е наистина много сериозно.

Профил Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com