Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

n00b playa
Аватар
Заглавие: R.I.P PlayStation 2 !!!! ;(
Публикувано на: 26 Май 2012 23:10

Абе някой да е забелязал, че вече няма нови игри за PS2? Последната игра за тая конзола беше FIFA 12, но EA май отново възнемеряват да направят FIFA 13 също за PS2. Уж FIFA 12 щеше да бъде последната фифа за PS2.
Иначе е нормално, все пак конзолата излезе 2000-ната година и life cycle-а е свършил.

Профил

Аватар
Заглавие: Re: R.I.P PlayStation 2 !!!! ;(
Публикувано на: 26 Май 2012 23:40

Човек, последните игри за PS2 излязоха 2007-ма, такава игра например е God of War 2. Игрите след това са все PSP портове или някакви супер орязани и променени заглавия, направени колкото да се каже, че играта я има и за PS2, без да има нищо общо с Xbox360/PS3/PC версията.

Обаче това "R.I.P" звучи прекалено мрачно. Това че конзолата е на 12 години може да се гледа като на предимство, защото крайна сметка за това време излязоха няколко хиляди игри, сред които има много качествени, без да броим и PS1 игрите които могат да се играят на тази машинка и всички NES/SNES/Mega Drive игри чрез емулатори. Сигурен съм, че не си ги играл всички :D Затова няма какво да ти пука за фифа 12, която спада точно към този тип PS2 заглавия, за които писах по-горе. Всички PS2 Fifa игри от 06 до 12 са еднакви с променена само картинката на менютата и музичката. То дори за PS1 фифите ги пускаха до 2005, нищо че аналогично като при PS2, сменяха само картинката и музичката в продължение на 5 години :D

Аз лично съм играл сума ти му игри за тази конзола и все още продължавам да намирам зарибяващи игрички които поради някаква причина съм ги бил пропуснал. Все пак за мене нова игра = игра, която не съм играл, т.е егаси голямата цифра :D Игрите след 2007-2008 година хич не ги гледам, защото това не са пълноценни PS2 заглавия.

Профил

Публикувано на: 27 Май 2012 09:50

Аз мога да кажа, че и PSP-то вече е мъртво.
Излизат само някакви азиатски бози и тук-там по някоя PSP Mini игра.

Профил

Горд Пролетарий
Аватар
В момента играе: Serious Sam
Публикувано на: 27 Май 2012 10:13

NES / SNES rulz. Tva e.

Профил Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение