Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: Call Of Duty: Modern Warfare 3?
Публикувано на: 04 Апр 2011 03:17

Здравейте казвам се Мартин и преди редовно си купувах списанието на ПЦ Мания :) Четях всички статии и чаках списанието всеки месец със трепет,но както да е! Искам да попитам понеже станах голям фен на поредицата Call of Duty 4: Modern Warfare (2007) и Call of Duty: Modern Warfare 2 (2009) искам да разбера дали ще има Call of Duty 3? 2011 сме така,че мисля,че трябва да има,но някои казвам,че ще има други казват,че няма да има и вече не знам какво да мисля! Играта за мен си е просто велика! Мерси предварително!!! Поздрави от Сливен!

Профил

Аватар
В момента играе: WoW ; SC II ; BF BC 2 ; MoH 2010
Заглавие: Re: Call Of Duty: Modern Warfare 3?
Публикувано на: 04 Апр 2011 07:53

Мисля че не си никакъв фен на CoD като не си играл най-добрата и важна игра ( според мен ) Call of Duty 2 ... Земи да играеш свестни игри като Battlefield.
А до колкото дали ще има MW3 са само слухове, но се говори че скоро ще я обяват,но не влягаи големи надежди дали ще е хубава, това само времето ще покаже ;)

Профил

Аватар
Публикувано на: 04 Апр 2011 12:52

Ще е една шитня дето само дебели американски тъпи деца ще играят.

Единият беше успял да извърви пътя от тавана до двора и да издъхне пред вратата
баси волята имат тез мишки

Профил

Аватар
В момента играе: RL - worst game ever.
Публикувано на: 04 Апр 2011 13:08

Прекалено сте жестоки.

Ако се съгласим (а би трябвало), че целта на една игра е да се продаде добре, то Кол ъф Дюти серията става все по-добра и е сред топ игрите. Нали де, изпълнява си целта.

Играят я много хора, предимно благодарение на конзолния й дял. Голям плюс е, че не е необходимо да инвестираш време в подготовка на игра, сядаш и почваш. За повечето геймки трябва да чакаш хора, да се уговорите, да избирате герои или сетъпи, често иргата се преебва ако някой излезе / е прекалено слаб.

Дютито е Фармвил на стероиди, прекрасна игра за не-геймърите. Може би най-добрата кежуъл игричка.

-----------------

Call of Duty: Modern Warfare 3 ще излезе в края на годината, най-вероятно навреме за коледното пазаруване. Но, забележи, иргата не се разработва от Infinity Ward. Та вероятно ще има известни промени в философията и геймплея.

Иначе в момента по Дютито се потят sledgehammergames.com, които явно набират персонал.

Имаш шанса да помогнеш на любимата ти поредица.

pc maniqk написа:
искам да разбера дали ще има Call of Duty 3?

Играта е третата от Модерн Уарфеър серията, а иначе се води Call of Duty 8. Ако не си играл другите 5 геймки можеш да ги пробваш, но аз ти препоръчвам Батълфийлд за мулти и направо друг жанр, ако ти се цъка сингъл.

Профил

Аватар
Публикувано на: 04 Апр 2011 14:29

Call of Duty е една БЕЗЦЕЛНА игра, бягаш като муха без глава и оп видиш някои и стреляш ... никва тактика, никва стратегия ! Аз оважавам само Call of Duty 2 и Call of Duty: Modern Warfare ( макар и нея не много ). Другите са гадни *#&&#

Профил

Аватар
Публикувано на: 04 Апр 2011 18:33

Момче просто млъкни, на 13 години не виждам как си голям стратег и капацитет. Научете се да не бъдете псевдо критици и философи. Играта има чудесно мулти и кинематографичен сингъл. Пък ти после си обяснявай за мозъчни игрословици и прочие. Ако искаш ще те хвана къде на шах, къде на СЦ2, къде на Тотал Уор и ще ти пръсна гъза, така че недей се пъни толкова много.

Профил

Аватар
В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
Публикувано на: 04 Апр 2011 23:42

Факт, обаче е, че CoD-тата на IW са в пъти по- изпипани и по- добри продукти от тези на Treyarch :(

a.k.a Хикс

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 05 Апр 2011 11:18

Естествено. Обаче тези не са Трейарх ще видим какво могат. Още повече че играта се прави по-дълго май от Блек Опс и МВ2.

Профил

Аватар
Публикувано на: 05 Апр 2011 13:23

Dj Cat EPIC FAIL !
1. На 16 съм не на 13
2.Сингълите ( без на БО ) ми харесват супер много, но казвам за мултито че ЯКО СЪКС !
3.На SC II ако искаш може да играем.
4.Нямаш си и представа какъв стратег съм. Такива улумпени игрички дет бягаш и се стреляш яо СЪКС-ат от всякаде, друго си е Батълфилд примерно !
5.Като не ме познаваш не се изказвай по мои адрес.
:stooped:

Профил

Аватар
В момента играе: Ghost Recon: Future Soldier; Splinter Cell: Blacklist; Brothers - A Tale of Two Sons; Witcher 3, но само в моите мечти...
Публикувано на: 05 Апр 2011 20:05

Hicks написа:
Факт, обаче е, че CoD-тата на IW са в пъти по- изпипани и по- добри продукти от тези на Treyarch :(

+1 И все пак, Black Ops ми хареса. Много по-добро от World at War(лично мнение).

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 06 Апр 2011 10:42

С риск да ме съсипете от нападки лешояди такива, по мое мнение сингъла на Black Ops беше по-изпипан и по-заинтригуващ сравнен с предишните 3 игри от поредицата. Сетинга също беше добър, като имаше някой страшно добри нива като Kowloon City в Hong Kong. MP-то все още не съм го пробвал, но за мен Call Of Duty-то най-доброто mp си остава 4:МW, можеби не защото е кой знае колко добро, ами защото съм прекарал най-много часове на него и ми е личен фаворит.

Профил

Аватар
В момента играе: Ghost Recon: Future Soldier; Splinter Cell: Blacklist; Brothers - A Tale of Two Sons; Witcher 3, но само в моите мечти...
Публикувано на: 06 Апр 2011 12:45

thewhitestig написа:
С риск да ме съсипете от нападки лешояди такива, по мое мнение сингъла на Black Ops беше по-изпипан и по-заинтригуващ сравнен с предишните 3 игри от поредицата. Сетинга също беше добър, като имаше някой страшно добри нива като Kowloon City в Hong Kong. MP-то все още не съм го пробвал, но за мен Call Of Duty-то най-доброто mp си остава 4:МW, можеби не защото е кой знае колко добро, ами защото съм прекарал най-много часове на него и ми е личен фаворит.

Ми, напълно съм съгласен с тебе...

За мен сингъла на MW2 куцаше и имаше мисии, от които само гледах как по-бързо да се отърва. Мисиите в Америка с къщичките, ливадките и заведенията за бързо хранене ме издразниха много и в общи линии, всичките мисии с американците.

World at War едвам я превъртях на сила и наистина единственото което ме държеше, беше, че все пак това е някакъв CoD. Единствено някои от мисиите с руснаците бяха прилични и ако трябва да съм по-точен, началната със снайпването.

Black Ops, според мен представи действието в едно неразглеждано в сериите досега време, а именно 60-те и 70-те. Да не говорим, че връщането назад във времето, чак до втората световна, беше много добра стъпка, откъм разказването на историята и за добиване на по-добра представа, за това с какви гадняри си имате работа.

И на мен четворката ми е най-любима и най-много пъти превъртана :)

Профил Skype

Аватар
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
Публикувано на: 06 Апр 2011 13:37

На Black Cocks мисиите във Виетнам си бяха най добри. Те трябваше да направят КоД Виетнам и толкоз. Другите са супер нещастни. Иначе да, на MW2 мисиите където сме Rangers миришат, не са лоши но мисиите на TF141 са къде къде, по епични.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com