Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: Diablo II : Lod
Публикувано на: 20 Мар 2010 21:58

Здравейте , фенове на Диабло ! Пиша ви за да ви направя едно предложение ... надявам се , че има фенове на играта и на някой от вас им се играе . Искате ли да си направим сингьл на Диабло с пач 1.09 ( избрал сьм този защото аз го смятам за най хубавата версия на играта ) . Играя от доста време и сьм доста напред само че ми е скучно вече сам да играя ... мога да облека прилично и да дам чармове за направата на 3-4 героя ( НЕ ИГРАЯ С ХАКОВЕ ) ... всичко сьм си извадил сам и ползвам само и единствено Maphack и D2 Loader ! Не мисля че има смисьл с хакове ... просто не ми е интересно ! Надявам се и вие ( ако сте сьгласни ) да не ползвате подобни неща ! Или ако не искате да играем елате на един дуел ... разбира се то се вижда дали героя ви е чист или не ! Можем да си направим и турнир ... защо пьк не Крави ? Можем да си направим и Trade ако искате ... аз мога да предложа доста прилични неща ! Ако има някой желание нека пише в темата :)

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Заглавие: Re: Diablo II : Lod
Публикувано на: 20 Мар 2010 22:03

Извинявай, ама тролиш ли? Не виждаш ли, че има тема за D2 Multi на същата страница, дори в горния й край? И да цъкаш на 1.9 е адски тъпо, като съвсем скоро ще има 1.13, все пак подобряват играта във всеки следващ пач, не я ощетяват. Одобрявам, че си против хакове, ненавиждам ги.

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Публикувано на: 20 Мар 2010 22:34

Извинявай ама шмьркаш ли ? Ебаси човек да не си направи тема !!! Ами да не искам да играя версии в който има извьнземни итеми и чармове !!! Героите да правят по 15 к деймидж като в WOW ! Да има енигми които ти дават 1 то телепорт !!! Ако си играл преди години ОПТИЛАН сьрвьр ще ме разбереш ! Плюс това както виждаш не задьлжавам никого ... като не си навит не пиши в темата !!!!

Профил

Аватар
В момента играе: Fallout Van Buren
Публикувано на: 20 Мар 2010 23:00

Хаха :D В Диабло не е ли нормално извратените количества кръв и Damage-a ? Изглежда съм останал с погрешно впечатление :P Btw Diablo 3 може и да излезе тази година така, че по скоро почни да събираш пари за играта :P

Профил

Аватар
Публикувано на: 20 Мар 2010 23:02

Кой пък те излъгал, че диабло 3 ще излезе тая година :D

Иначе по темата - юнак, оценяваме ентусиазма ти, но отдавна не играем на 1.09. Едва ли ще намериш някой тук, казвам го от името на хората с които обикновено цъкаме. :roll:

Профил Skype WWW

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Публикувано на: 20 Мар 2010 23:18

peace10 написа:
Извинявай ама шмьркаш ли ? Ебаси човек да не си направи тема !!! Ами да не искам да играя версии в който има извьнземни итеми и чармове !!! Героите да правят по 15 к деймидж като в WOW ! Да има енигми които ти дават 1 то телепорт !!! Ако си играл преди години ОПТИЛАН сьрвьр ще ме разбереш ! Плюс това както виждаш не задьлжавам никого ... като не си навит не пиши в темата !!!!

:doh: Като си такъв дебил, духай супата.

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Цар
Аватар
Публикувано на: 20 Мар 2010 23:22

peace10 написа:
Да има енигми които ти дават 1 то телепорт !!!

Че то Enigma имаше даже преди 1.09. :lol:

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com