Diablo II : Lod

Игри за PC
peace10

Diablo II : Lod

Мнение от peace10 »

Здравейте , фенове на Диабло ! Пиша ви за да ви направя едно предложение ... надявам се , че има фенове на играта и на някой от вас им се играе . Искате ли да си направим сингьл на Диабло с пач 1.09 ( избрал сьм този защото аз го смятам за най хубавата версия на играта ) . Играя от доста време и сьм доста напред само че ми е скучно вече сам да играя ... мога да облека прилично и да дам чармове за направата на 3-4 героя ( НЕ ИГРАЯ С ХАКОВЕ ) ... всичко сьм си извадил сам и ползвам само и единствено Maphack и D2 Loader ! Не мисля че има смисьл с хакове ... просто не ми е интересно ! Надявам се и вие ( ако сте сьгласни ) да не ползвате подобни неща ! Или ако не искате да играем елате на един дуел ... разбира се то се вижда дали героя ви е чист или не ! Можем да си направим и турнир ... защо пьк не Крави ? Можем да си направим и Trade ако искате ... аз мога да предложа доста прилични неща ! Ако има някой желание нека пише в темата :)
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Обратна връзка:

Re: Diablo II : Lod

Мнение от The Chameleon »

Извинявай, ама тролиш ли? Не виждаш ли, че има тема за D2 Multi на същата страница, дори в горния й край? И да цъкаш на 1.9 е адски тъпо, като съвсем скоро ще има 1.13, все пак подобряват играта във всеки следващ пач, не я ощетяват. Одобрявам, че си против хакове, ненавиждам ги.
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
peace10

Мнение от peace10 »

Извинявай ама шмьркаш ли ? Ебаси човек да не си направи тема !!! Ами да не искам да играя версии в който има извьнземни итеми и чармове !!! Героите да правят по 15 к деймидж като в WOW ! Да има енигми които ти дават 1 то телепорт !!! Ако си играл преди години ОПТИЛАН сьрвьр ще ме разбереш ! Плюс това както виждаш не задьлжавам никого ... като не си навит не пиши в темата !!!!
Аватар
Seigar -X-
В момента играе: Fallout Van Buren

Мнение от Seigar -X- »

Хаха :D В Диабло не е ли нормално извратените количества кръв и Damage-a ? Изглежда съм останал с погрешно впечатление :P Btw Diablo 3 може и да излезе тази година така, че по скоро почни да събираш пари за играта :P
US Release: Call of Duty: Black Ops
BG Release: Кално Дупе: Черни Операции
(by kom4o)
Аватар
shub niggurat
Обратна връзка:

Мнение от shub niggurat »

Кой пък те излъгал, че диабло 3 ще излезе тая година :D

Иначе по темата - юнак, оценяваме ентусиазма ти, но отдавна не играем на 1.09. Едва ли ще намериш някой тук, казвам го от името на хората с които обикновено цъкаме. :roll:
джумерки
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Обратна връзка:

Мнение от The Chameleon »

peace10 написа:Извинявай ама шмьркаш ли ? Ебаси човек да не си направи тема !!! Ами да не искам да играя версии в който има извьнземни итеми и чармове !!! Героите да правят по 15 к деймидж като в WOW ! Да има енигми които ти дават 1 то телепорт !!! Ако си играл преди години ОПТИЛАН сьрвьр ще ме разбереш ! Плюс това както виждаш не задьлжавам никого ... като не си навит не пиши в темата !!!!
:doh: Като си такъв дебил, духай супата.
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
VALEN7INVS
Цар
Обратна връзка:

Мнение от VALEN7INVS »

peace10 написа:Да има енигми които ти дават 1 то телепорт !!!
Че то Enigma имаше даже преди 1.09. :lol:
QVOD·EST·SVPERIVS
EST
·SICVT
QVOD
·EST·INFERIVS
Публикувай отговор