Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Diablo 2 _ help me Публикувано на: 22 Юни 2009 19:46
Имам един проблем. От доста време тарся един мод на Diablo 2, в който бербериана се развива на fire. Ако някой знае нещо по вапроса моля да разсясни или да даде линк !
|
|
|
|
|
The.Rampage.Rado
|
|
|
|
Заглавие: Re: Diablo 2 _ help me Публикувано на: 25 Юни 2009 22:06
Аз Варварата много си я развивах също така на Съмон и на Лайтнинг, малко аурички и си пич...
___________________________________ KusLink.com - скъси си... линка! www.rampagesport.eu - магазин за волейбол, хокей на трева и разни други
|
|
|
|
|
Kamelot
|
|
В момента играе: q3
|
|
Заглавие: Re: Diablo 2 _ help me Публикувано на: 26 Юни 2009 08:55
The.Rampage.Rado написа: Аз Варварата много си я развивах също така на Съмон и на Лайтнинг, малко аурички и си пич... Бате ти луд ли си Барба се развива на Cold и на traps, мноо е добър
___________________________________ Reaching aural nirvana...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Diablo 2 _ help me Публикувано на: 26 Юни 2009 09:28
На върколак е най-имба.
|
|
|
|
|
Kamelot
|
|
|
|
Заглавие: Re: Diablo 2 _ help me Публикувано на: 26 Юни 2009 09:38
WidowmakeR написа: На върколак е най-имба. Fail
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Diablo 2 _ help me Публикувано на: 26 Юни 2009 09:55
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Diablo 2 _ help me Публикувано на: 26 Юни 2009 09:56
И вие сте фейл - он дири мод ... Мое па да има такъв Имаше един, в който барба получаваше различни огнени магии от рода на Bombardment и т.н., ама не можем да се сетим ... май беше Kingdom of Tenai
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
Kamelot
|
|
|
|
Заглавие: Re: Diablo 2 _ help me Публикувано на: 26 Юни 2009 10:35
Сичко е в рамките на шегата. Но сега погледнах Kingdom of tenai, не е той. Другия известен е Eastern sun ама не мисля че е той
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Diablo 2 _ help me Публикувано на: 26 Юни 2009 10:40
Кой е играл Zy-El мода ? Доста е труден, преди време с един съученик бяхме стигнали до найтмер за цяло лято Зимъска с Хамелеона го почвахме , но ни умря коня по някое време. Бих се зарибил, ако се съберем много народ, да се опитаме да го добутаме до края. Наистина си заслужава, един от малкото стабилни и не-бъгави.
|
|
|
|
|
Kamelot
|
|
|
|
Заглавие: Re: Diablo 2 _ help me Публикувано на: 26 Юни 2009 11:13
Я съм винаги ready :D Са загрявам у батъл нета
|
|
|
|
|
Admiral General Hurf
|
|
Мнения: 3215 Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
|
|
Заглавие: Re: Diablo 2 _ help me Публикувано на: 26 Юни 2009 18:02
Аз съм навит, ама щете ли ме (Имам тъмно минало на чийтър)?
___________________________________ Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа: и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
|
|
|
|
|
Dr Zombayo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Diablo 2 _ help me Публикувано на: 26 Юни 2009 20:04
Кире_Гръчата написа: Кой е играл Zy-El мода ? Доста е труден, преди време с един съученик бяхме стигнали до найтмер за цяло лято Зимъска с Хамелеона го почвахме , но ни умря коня по някое време. Бих се зарибил, ако се съберем много народ, да се опитаме да го добутаме до края. Наистина си заслужава, един от малкото стабилни и не-бъгави. Аз съм го играл :О имах няква асасинка 2рия град :О въпреки че е ад е адски добър :D
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Diablo 2 _ help me Публикувано на: 27 Юни 2009 04:06
Dr Zombayo написа: Кире_Гръчата написа: Кой е играл Zy-El мода ? Доста е труден, преди време с един съученик бяхме стигнали до найтмер за цяло лято Зимъска с Хамелеона го почвахме , но ни умря коня по някое време. Бих се зарибил, ако се съберем много народ, да се опитаме да го добутаме до края. Наистина си заслужава, един от малкото стабилни и не-бъгави. Аз съм го играл :О имах няква асасинка 2рия град :О въпреки че е ад е адски добър :D И аз съм го играл, но ми беше доста труден и не стигнах до много далеч. Мисля че имах един некромансер. Беше доста одавна, не помня вече. Играл съм и Hades Underworld (май се казваше така), който беше мнооого бъгав. И най-добрия мод, койт съм играл е Kingdom of Tenai, също така си мисля, че това е и мода който тъси създателя на темата. И Eastern sun съм играл ама въобще не ми хареса, нчкакси много скучен.
|
|
|
|
|
Punisher_Gada
|
|
В момента играе: Many Games ! Чакам да излезнат : Crysis 2 , Diablo 3 , Starcraft 2 , AvsP
|
|
Заглавие: Re: Diablo 2 _ help me Публикувано на: 29 Юни 2009 16:11
WidowmakeR не е Hades Underworld , а е Sacred Underworld Кире_Гръчата написа: Кой е играл Zy-El мода ? Аз съм го играл и е вратнах с Амазонка. До act 1 хел беше горе долу добре от act 1-5 на хел ужас !!! Сигурно към 4 месеца съм играл да е вратна на хел. Без Cheats ! А общо към 6 месеца съм играл.
___________________________________ Za pove4e info za Disciples online pi6ete mi na skype - Punisher_Gada
|
|
|
|
|
Dr Zombayo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Diablo 2 _ help me Публикувано на: 29 Юни 2009 16:57
Punisher_Gada написа: WidowmakeR не е Hades Underworld , а е Sacred Underworld Кире_Гръчата написа: Кой е играл Zy-El мода ? Аз съм го играл и е вратнах с Амазонка. До act 1 хел беше горе долу добре от act 1-5 на хел ужас !!! Сигурно към 4 месеца съм играл да е вратна на хел. Без Cheats ! А общо към 6 месеца съм играл. Врътнал си това НЕЩО на HELL ?!?!?!?!?! леле кой левъл ти е амазонката?!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Diablo 2 _ help me Публикувано на: 29 Юни 2009 17:01
А някой да знае кой е мода, в който можеш да се respecc-ваш? (да сменяш "таланти", бе еба ли го - надявам се, че ще се сетите какво имам предвид с мойто объркано бръщолевене)
___________________________________ Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
|
|
|
|
|
Punisher_Gada
|
|
В момента играе: Many Games ! Чакам да излезнат : Crysis 2 , Diablo 3 , Starcraft 2 , AvsP
|
|
Заглавие: Re: Diablo 2 _ help me Публикувано на: 29 Юни 2009 17:38
Dr Zombayo написа: Врътнал си това НЕЩО на HELL ?!?!?!?!?! леле кой левъл ти е амазонката?!
9149 level.
___________________________________ Za pove4e info za Disciples online pi6ete mi na skype - Punisher_Gada
|
|
|
|
|
Side
|
|
|
|
Заглавие: Re: Diablo 2 _ help me Публикувано на: 29 Юни 2009 18:15
Кире_Гръчата написа: Кой е играл Zy-El мода ? Доста е труден, преди време с един съученик бяхме стигнали до найтмер за цяло лято Зимъска с Хамелеона го почвахме , но ни умря коня по някое време. Бих се зарибил, ако се съберем много народ, да се опитаме да го добутаме до края. Наистина си заслужава, един от малкото стабилни и не-бъгави. Мани,мани тва е ебаси трудното
___________________________________ rome will burn when it's time has come ottoman tribes fate away the social cults empower puppet men leaving me to pull the strings
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Diablo 2 _ help me Публикувано на: 29 Юни 2009 21:03
High_voltage написа: Ahriman написа: А някой да знае кой е мода, в който можеш да се respecc-ваш? (да сменяш "таланти", бе еба ли го - надявам се, че ще се сетите какво имам предвид с мойто объркано бръщолевене) Да не е Median XL? Там има такава възможност. Възможно е. Аз бегло си спомням, че беше една версия на Eastern Sun и освен възможност за смяна на талантите можеше и да си променяш stats когато си искаш.
___________________________________ Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Diablo 2 _ help me Публикувано на: 19 Юли 2009 12:46
Некой иска ли да цъкаме неко мод ?
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|