Заглавие: Помощ за името на една игра.
Преди няколко години когато нямах PC в ръцете ми попаднаха 1-2 броя на PC mania, прочетох ги, харесаха ми (въпреки, че игри виждах само по залите) и в крайна сметка се зарекох, че като си зема комп ще играя на игрите за които съм чел. Преди 3 години си взех компютър, но съвсем бях забравил за тези две списания и си изтеглих др игри и т.н. Сега обаче се сетих за тях и тъикато и без това по-новите игри не вървят на компа рекох да намеря игрите за които бях чел. Оказа се, че само на 2 несъм играл, другите така по инерция съм ги пробвал. Едната е Freelancer която сега чака само да я инстална, но втората за която си спомням( понеже немога да намеря каде съм сложил списанията
) не се сещам името. От статията помня, че става на въпрос за FPS подобен на AVP 2(поне според мен) по това, че пак се пуца по извинземни гадини, с опцията обаче (несъм сигорен дали не е само за multiplayer) да играеш като извинземен, да еволюираш като после да можеш да ходиш по стени или да летиш. Общо взето доста интересно звучи, но вобще немога да я намеря таз игрица. Моля ако някои се сеща за коя игра говора да помогне. Същотака мился, че в същото списания със статията за тази игра беше и сатията за Freelancer и понеже тои е от 2003 предполагам, че тази мистериозна игра също е излязла по това време.