Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: Re: DOTA 2
Публикувано на: 23 Дек 2012 22:27

За коледен бонус ( нека не забравяме, че играта е в бета ) е добре, какво толкова не ти харесва :)

Профил

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 24 Дек 2012 11:27

Много го бият руснаците... :lol:

Верно е по-тъпичко от Diretide и айтъмите които падат не са толкова яки, но става като цяло.. :Д

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

Публикувано на: 25 Дек 2012 12:41

А Весела Коледа !
Между другото, като махнеш да ти търси сървъри в Русия, и в двата азиатски региона, броя на гнусни руски пизди с които те пуска в pub игрите намалява драстично.
А митикал мустака за Pudge от новите кутии кърти :)

Профил

Дидко Бандитко
Аватар
Публикувано на: 25 Дек 2012 12:57

Омг имаш ли го?!?!?

Аз отворих две кутии и ми се паднаха гащите за пъдж и няква маска за юрнерото... Като цяло тия дни яко съм почнал да трейдвам и кво правих кво струвах нз, но най-накрая се сдобих с дълго желания Sparrowhawk Set за уиндрънъра <3 Още не съм го сефтосал, но по-късно ще поправя тази грешка :D

Профил

Публикувано на: 25 Дек 2012 16:24

Да, имах късмет - от първата коледна кутия ми се падна, та сега играя с дебеликса, да си показвам мустака :)
...Хем и почнах да целя доста често с куката покрай това ;)

Профил

Аватар
Публикувано на: 26 Дек 2012 01:59

Значи пичове, който казва че в дотата са повече протата от лигата да знае - и тук и там все тъпи нообове... :notfair:

Прекратих с лигата преди 3ти сезон точно и сега покрай празниците ми попадна да играя малко Дота 2 че всички приятели все дават зор да играя. Последно играх Дота преди да почна лига а това са поне 2-3 години може и повече, но не виждаш ли се навих да я играя и кво за 10 игри познах да си играя както трябва сега таман направих с Разор 11/5 а днес сефте почнах играта и кво падам... Преди това с Веном пак така, та мисълта ми е : И тук ли е като в Лигата няма значение лвл, нъбс евериуеър.... или на по високите лвл има по читави играчи.

Профил

Аватар
В момента играе: Guild Wars 2
League of Legends
Публикувано на: 26 Дек 2012 02:02

Митичният stache за Pudge е наистина прекрасен, днес се падна на един приятел.

Аз започнах лошо да се зарибявам по играта и мисля че пак ще навляза в лошият цикъл "Спане-Дота-Храна-Дота-Спане" repeat.

Профил

Публикувано на: 26 Дек 2012 05:59

Здравейте братя... Като 1 нууб имам няколко въпроса относно тия айтеми дето падат, както и за кутиите. Имам доста кутии, но им трябва ключ за тях. Та гледам в стора има ключове по 2 долара всеки... Струва ли си да се купуват и ако да то тия итеми носят ли някви благинки като ( стр, аги , инт ) на геройте или са само за окраса ? И как могът да се търгуват съответно, защото съм чувал, че се търсят определени итеми за ключове :) Мерси предварително.

Профил

Аватар
В момента играе: PoE
Dark Souls
Публикувано на: 26 Дек 2012 09:47

@dr_gilotin

В very-high bracket, по-скоро проблемите идват от егото на всеки един от играчите и тук там от някой руснак, но определено не мога да ги нарека noobs. Обаче level в Dota2 няма нищо общо с skill rating. Той не е обвързан по никакъв начин с MMR системата и е резултат единствено от вложеното от човека време - много игри и xp бонуси.

@Kfp_Kamko

Итемите имат единствено визуална стойност, те не променят статистиките на нито един от героите. Кутиите си струват основно ако имаш намерението да бъдеш търговец и обичаш хазарта, тъй като ценните итеми, като куриери например, падат доста рядко.

Профил

Дидко Бандитко
Аватар
Публикувано на: 26 Дек 2012 11:52

Един стриймва отварянето на 500 (!!!) кутии и му се паднаха точно 0 куриера :lol: :lol: :lol:

Профил

Аватар
Публикувано на: 26 Дек 2012 12:32

Alaster написа:
@dr_gilotin

В very-high bracket, по-скоро проблемите идват от егото на всеки един от играчите и тук там от някой руснак, но определено не мога да ги нарека noobs. Обаче level в Dota2 няма нищо общо с skill rating. Той не е обвързан по никакъв начин с MMR системата и е резултат единствено от вложеното от човека време - много игри и xp бонуси.

Не аз не ги обвинявам хората все пак това се случва на ниски левели, но ти си ме разбрал и много добре ми отговори на въпроса с прогрес, мерси.

Значи и тук трябва да се ориентирам предимно с приятели да играя :)

Профил

Аватар
Публикувано на: 26 Дек 2012 14:18

dr_gilotin написа:
Alaster написа:
@dr_gilotin

Не аз не ги обвинявам хората все пак това се случва на ниски левели, но ти си ме разбрал и много добре ми отговори на въпроса с прогрес, мерси.

Значи и тук трябва да се ориентирам предимно с приятели да играя :)

Bullet идвай те керя и на дота:P

Профил

Дидко Бандитко
Аватар
Публикувано на: 26 Дек 2012 14:38

Gwynbleidd написа:
Митичният stache за Pudge е наистина прекрасен, днес се падна на един приятел.

Аз започнах лошо да се зарибявам по играта и мисля че пак ще навляза в лошият цикъл "Спане-Дота-Храна-Дота-Спане" repeat.

Абе мисля че играх една игра с тебе преди около седмица-две, щото ника ти е странен и надали има много други хора с него :Д

Профил

Публикувано на: 26 Дек 2012 21:45

Винаги е по-добре да играеш с хора които познаваш - знаете си силните и слабите страни, комуникацията ви е по-добра... Рандъм хората ( особено скапаните руснаци ) могат да ти развалят кефа от играта.
Е днеска един с bloodseeker ( аз играх с Zeus ) от нашите 2-3 пъти ми пуска сайлънс да не мога да кастна и да ми вземе кила...

Профил

Публикувано на: 27 Дек 2012 09:13

Братя падна ми ейсега грийвъл егг (рядко). Та мисълта ми е, да го отворя ли или да чакам, защото май прочетох, че му трябват някви есенций за по-як пет или се бъркам ?

Профил

Публикувано на: 27 Дек 2012 13:20

Трябват му поне три есенции от един цвят, за да имаш куриер в такъв цвят - има и варианти с смесени видове есенции, но не съм сигурен каква е рецептата :)
*мога да ти дам две жълти есенции, че жълтия куриер вече го изкарах и не ми трябват :)

Профил

Аватар
Dark Souls
Публикувано на: 28 Дек 2012 12:43

Започна гласуването за Gosu Awards за Dota 2. Да видим дали заблудените Na'Vi fanboys все още са много.

Профил

Дидко Бандитко
Аватар
Публикувано на: 28 Дек 2012 13:43

Cyborgmatt е човека на годината!

Профил

Аватар
Dark Souls
Публикувано на: 28 Дек 2012 14:11

Аз ще гласувам за човека на десетилетието -- James "2GD" Harding !!!

Профил

Аватар
Публикувано на: 28 Дек 2012 14:52

Alaster написа:
Започна гласуването за Gosu Awards за Dota 2. Да видим дали заблудените Na'Vi fanboys все още са много.

Некво линкче да дадеш да разгледаме :IMNOOB:

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com