Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: Mozilla Firefox
Заглавие:
Публикувано на: 17 Фев 2006 12:26

Помагат те...Най-използваното им умение е Атаката.Чат-пат някой Стинг.Служат повече като бъфъри.

Алкохола - враг на пола, с плодов сок - към полов скок!

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Фев 2006 12:39

Flameblind написа:
@[ivchikat] , Buddy
ае хора научете се да ползвате официалния сайт на играта, там ги има и двете неща. За това как изглеждат heavy set-овете на всички раси и от двата пола има линк в една от темите от форума там, а за бонусите на всички sets и SAs ги има при описанието на предметите на самия сайт.

А за който питаше за SWS - ако играеш на high rate сървър си е доста добър PvP char също, ако вдигне високи нива и има добър equip. На ниските нива трябва да пази маната за песни, понеже траят по 2 минути, затова се изявява повече като buffer. Но не е main buffer като Proph, SE, EE, Warcryer lol... SWS и BD се водят support class и помагат в биенето, хах.
Е добре де трябваше ми бърз отговор и не ми се търсеше.Взех си Carmian. защото разбрах, че Demon's е взимала HP.

Preslav - аз се пиша Buddy или KillingMaster
Потърси ме ако съм online, но днес повече няма да играя.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Фев 2006 14:18

Minotaur King написа:
Две думи:Main Buffer.
Печели експириънс главно като "надъхва" съотборниците си.Много е полезен за парти и рейдове,но да знаеш че ако играеш като такъв няма да се биеш.
Виж сега,Слоне,опиши ми какъв е идеалният герой според теб и аз ще ти препоръчам класът който най-много прилича на него.Става ли?

П.С. Преславе,по-леко с постването.

Значи...
Исках да избера между Silver Ranger и SwordSinger.
Причината - 100% исках да играя с елф и по възможност да не е мистик :).
Остават Temple Knight и дагерист, но са скучни герои по мое мнение.
Silver Ranger e добър соло, добър ПвП, но в парти далеч не е толкова полезен, колкото SwordSinger. Да, конкретния меле герой може да се похвали с добро ПвП единствено срещу магове, заради много високия М.Деф., но е много силно желан герой в парти.
Попитах ви за мнение, защото до сега не бях играл SwS и не исках да разбера, че е скучен герой, чак когато е късно вече. Част съм от клан с доста опит и потенциал в офито, с големи амбиции... прецених, че за клана ще е по-полезно да съм SwS, защото по някаква случайност само такъв герой нямаме. Казаха ми, че е интересен герой, много полезен и в същото време доставя удоволствие да играеш с него. На мен това ми стига, а така и така ми се играеше с някакъв меле герой, защото на WoW и досега на L2 само range герой съм играл.
Относно песните и проблема с маната. Ще си набавя и някакъв сет за магове, та когато съм в парти и си имаме танк, аз ще обличам роба :lol:. Ако танка яде ударите, аз ще мога да си бия и пея спокойно :).

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Фев 2006 20:07

Flameblind написа:
@[ivchikat] , Buddy
ае хора научете се да ползвате официалния сайт на играта, там ги има и двете неща. За това как изглеждат heavy set-овете на всички раси и от двата пола има линк в една от темите от форума там, а за бонусите на всички sets и SAs ги има при описанието на предметите на самия сайт.

.

вече няма нужда - избрах си авадон, иначе играя в "абис" както му казват http://www.ial2.com
ЕДИТ: аааааа ооооо еееее форум, къф съм тъп. Пиша се kurvolinaBeGe гладиатор съм 52 лвл, имам и един паладин 50 ама не ме кефи просто, умно обаче - градиатор с авадон, ама ме кефи на вид

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Фев 2006 20:22

Minotaur King написа:
СлонБалон написа:
Някой да е играл Sword Singer?
Ако има такъв, нека сподели впечатленията си от този герой. Всеки знае, че има скучни герои, чувал съм, че този не е от тях... но нека чуя повечко мнения :).

Печели експириънс главно като "надъхва" съотборниците си.Много е полезен за парти и рейдове,но да знаеш че ако играеш като такъв няма да се биеш.

Хмм не съм съгласен тук ...да треа си пази маната за бъф,но защо да не бие?Пуска песните и бие,тия дуали правят стабилен дмг..явно не си го играл :)

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 17 Фев 2006 20:26

Каква е минималната скорост за да играя в които и да е сървър na Lineage ll?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 18 Фев 2006 09:51

Santa™ написа:
Minotaur King написа:
СлонБалон написа:
Някой да е играл Sword Singer?
Ако има такъв, нека сподели впечатленията си от този герой. Всеки знае, че има скучни герои, чувал съм, че този не е от тях... но нека чуя повечко мнения :).

Хмм не съм съгласен тук ...да треа си пази маната за бъф,но защо да не бие?Пуска песните и бие,тия дуали правят стабилен дмг..явно не си го играл :)

@СлонБалон, ако искаш да си много полезен за парти(и при по големи битки всичко да зависи от теб... освен ако няма други dancers или singers) и да държиш много на бой(както физически така и магически... ооо особенно магически, което е много добре когато гониш маг :lol: ) това е твоя герой... единствения недостатък, че е предназначен за One-handed оръжие и не е препоръчително да си с dual, но пък това се компенсира от това че боравиш добре и със щита :Д

Профил ICQ

Аватар
В момента играе: Mozilla Firefox
Заглавие:
Публикувано на: 18 Фев 2006 14:07

Santa™ написа:

Добре де,я го изправи срещу един Гладиатор да го видим.
Има само нормална атака и един глупав Стинг със 6-700 пауър.

А относно теб,Слоне...Да вземеш да си направиш един Плеинс Уокър.Интересен е.А ако толкова държиш на партито вземи Суордсингъра.
Отиди на официалния сайт и им разгледай уменията.Които ти харесат повече - давай!

След малко ще пусна един линк със скритите (и не чак толкова скрити) неща в Хроникъл 4 да видите всичко ново и да паднете от кеф.

Алкохола - враг на пола, с плодов сок - към полов скок!

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 19 Фев 2006 12:33

swnny написа:
@СлонБалон, ако искаш да си много полезен за парти(и при по големи битки всичко да зависи от теб... освен ако няма други dancers или singers) и да държиш много на бой(както физически така и магически... ооо особенно магически, което е много добре когато гониш маг :lol: ) това е твоя герой... единствения недостатък, че е предназначен за One-handed оръжие и не е препоръчително да си с dual, но пък това се компенсира от това че боравиш добре и със щита :Д

Хах... това, че има mastery за one handed blunt/sword не значи, че не е добре с duals... Всъщност според мен най-добре е с двурък меч, защото ще вдигне dmg на crits, а SwS crit-ват много като вземат Song of Hunter май беше... Но е въпрос на избор, само че щитът е почти безполезен за всеки друг клас освен четирите танка, особено DA/Paladin. Всякакви магове/буфери да играят с щит - тъпоооо, те и без това имат малко HP, да рискуват и сваляне на evasion...

@Minotaur King
Gladiator = DD (damage dealer)
SwS = support
нормално е DD да победи, хах. Но това в official... Ако играеш на някой high-rate pvp server ще ти кажа една тактика да победиш почти 100% всеки melee герой без SK/DA. Същото се отнася и ако на official вдигнеш героя до 70+ lvl...
А PW и изобщо всякакви daggers - трябва да знаете, че след C3 най-мощният им offensive skill - backstab - е тотално орязан, като вече не влиза 100% и прави 1/2 поражения. Така че ако някой иска dagger, май най-добре е TH, понеже има и crit power и crit chance. Иначе и аз обичам PW много, понеже са страхотни PK chars, ako знаеш как да играеш де..

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 19 Фев 2006 15:47

Flameblind написа:
swnny написа:

Хах... това, че има mastery за one handed blunt/sword не значи, че не е добре с duals... Всъщност според мен най-добре е с двурък меч, защото ще вдигне dmg на crits, а SwS crit-ват много като вземат Song of Hunter май беше... Но е въпрос на избор, само че щитът е почти безполезен за всеки друг клас освен четирите танка, особено DA/Paladin. Всякакви магове/буфери да играят с щит - тъпоооо, те и без това имат малко HP, да рискуват и сваляне на evasion...

Не съм казал, че неможе да е с dual... просто с един меч според мен е по силен(лично впечатление...), но всеки си има стил на игра :D

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 19 Фев 2006 16:05

кажете ми на гладиатор какъв А сет да му сложа, мисля, че талум ще е най-добре, защото дава атак спийд, а и изглежда най-добре, всичко друго - Б и А изглеждат УЖАСНО, като се почне от дуум, през син вълк и се стигне до маджестик, просто авадон, найтмеър и талум стават за гледане (на жена имам предвид). Тия поли осират всичко

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Фев 2006 04:54

Гладиатор - Majestic. Nightmare е за tanks, low A не си струват, при положение, че можеш да си позволиш high (което хич не важи за официалния..) а Dark Crystal май е най-яко изглеждащия set в играта...

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Фев 2006 09:03

Хора айде малко да help-нете.Имам клан на един пиратски сървър около 25 човека level 50+ аз съм 70.Повечето са оборудвани с топ C grade, а в момента ги оборудвам и с B.Решихме да се опитаме да направим Siege на Giran или Dion.Никога не съм правил Siege, а пък съм и лидер и искам малко help - да ми обясните какво точно трябва да се прави и как става когато регистрирам Siege и настъпи времето.10x предварително :wink:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Фев 2006 09:10

Flameblind написа:

Когато маговето носят щит е много по-трудно да им бъде прекъсната магията, а това е много по важно отколкото дали ще авойднат 1 на 20 удара. Прекъснеш ли магията на мага той е мъртъв (доста често това е резултата).

Относно това, че SwS можел да победи маг - забравете. При равни левъли и облекло(за левъла им) SpS няма равен и убива всичко на арената. Казвам го от преки наблюдения.

SwS на високи левъли 60+ има достатъчно мана за да поддържа 2-3 песни непрекъснато. Така че, за роба забравете. той няма скил за роба и ако я сложи ще има наказание (намален реген на мана).

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Фев 2006 11:27

OkiSan написа:
Flameblind написа:

Когато маговето носят щит е много по-трудно да им бъде прекъсната магията, а това е много по важно отколкото дали ще авойднат 1 на 20 удара. Прекъснеш ли магията на мага той е мъртъв (доста често това е резултата).

хах интересно... Това за shield и прекъсването на магията не го знаех пък и как, при положение че ти пак си понасяш удара, само че щита поема част от пораженията. Evade от своя страна гарантира 100% шанс да не ти я прекъснат, понеже не поемаш никакъв dmg. Бих признал щит ако си срещу archer и имаш Shield Mastery, обаче mages принципно са много слаби срещу стрелците, особено ако стрелецът си знае range-a.

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Фев 2006 13:42

Зд,скоро пак си качих на харда LineAge II CIII и се регнах в http://www.dragon-network.net и играя в Infinity.Героя ми е human на 12 левел Fighter и искам да питам ако някой играе там да се обади да ходим да бием заедно и въобще да си цъкаме заедно.

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Фев 2006 14:14

swnny написа:

"Sword Blund Mastery" важи само за 1 weapon, но този weapon може да е Two Handed. Не важи, ако си с дуалки. За това според мен е редно SwS да играе с Two Handed weapon, защото прави повече дмг + критикала... Реално погледнато SwS не е танк, за това би могъл с лека ръка да преглътне липсата на щит:).
Казват, че SwS е един от най-добрите герои срещу магове. На първо място заради големия M. Def, на второ място заради това, че заедно със SR са най-бързите двукраки единици в играта :).

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Фев 2006 00:50

хахах... от личен опит смятам HE за най-добре срещу mages, особено DE mages.. Просто ги яде, два criticals и са долу, само Sorcerers и Necromancers са проблемни, първите ако знаят как да използват decay, вторите по принцип са зли. Но и всички archers са добре срещу mages де, а любимият ми mage hunter e PW, само че с орязан backstab вече стана по-трудно...

Профил Skype WWW

Заглавие:
Публикувано на: 21 Фев 2006 16:08

А кажете според вас кой ще набие кого - Gladiator или Shilien Knight?
Един мой приятел има SK и просто ме вбесява с тва "SK е най-добрия герой в играта, няма слабости, всички мели, никой не може да му се опре, нито магове, нито бойци..." и все такива.Кажете от кого може да се бои един SK.

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 21 Фев 2006 16:10

Snowy™ написа:
Зд,скоро пак си качих на харда LineAge II CIII и се регнах в http://www.dragon-network.net и играя в Infinity.Героя ми е human на 12 левел Fighter и искам да питам ако някой играе там да се обади да ходим да бием заедно и въобще да си цъкаме заедно.

Ела в Dragon15x, бе, Snowey, аз съм там и героят ми е 54 лвл Гладиатор на име Draksis (тия, дето четат творческия, ме спипаха по бели гащи :lol: ).Идвай да се трепем заедно.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com