Пръч конкретно в този форум блика от деца идиотчета просто защото е с едновремешната марка PC mania . Гледам рядко да пиша на умствено изостанали индивиди като iddqd. Отдавна този форум е западнал с липсата на администрация и е пълно с ретарди който се мислят за много добри в игрите или пък с малко повече интелект от колкото разполагат.
Само ще кажа iddqd смешен си ! Замисли се кога излезе Wow и защто Blizzard са заложили на своето MMO точно такава графика. После се замисли що за нещастно копеленце си ? Да сравняваш ММО с РПГ и да си водиш изводи без да си барнал играта. Обзалагам се WoW въобще не си го оценил, просто защото ти липсва мозък в тази бъчва !
А това да коментираш графиката на Диабло 3 от бета теста или от няколко скрееншот-а е идиотско ! ( личи ти просто колко си тъп дечко ) Вижда се че си баси идиотския фен на тази глупава игра Warhammer ... за мен Space Marine е супер простотията ... жалки са хората който са си я купили !
Да тази игра не струва 20 евро не струва и стотинка повече , определено ! Че няма дори и сървари ХА - ХА... че те са я отписали за мултиплеър.
Хубаво е че сравняваш Диаблото с Wow защото и двете игри ако ги видиш след година две ще забележиш че са печелили сигорно 5 пъти ( ако ли не 10 ) повече от продажбите на всички Warhammer игри
Отивай да сравняваш " децката " графика и се научи да цениш геймплея .. а не 2011 година да продължаваш да играеш Doom или Doom 3 ! И да го хвалиш... личи си че всяка игра която захапиш е божествена ... жалко е че нямаш умствения интелект да признаеш най - добрите игри и да спреш да си такъв ретард !
Абе, Друсалине, ти няма ли да спреш да даваш мнение, въпреки че никой не ти го е искал. Видиш ли някъде да се спомене УоУ, Диабло и т.н., веднага почваш да скимтиш. Всички знаем, че си тъп като г*з, поне престани да се излагаш... За епилог: Само аз ли имам чувстото, че ти от ден на ден ставаш все по-неграмотен???