Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: LOTRO, Fallout: NV, World of Tanks, Unreal 2, Stalker: CoP
Заглавие: Re: Warhammer 40,000: Space Marine
Публикувано на: 19 Сеп 2011 02:29

Drusalin написа:
Пръч конкретно в този форум блика от деца идиотчета просто защото е с едновремешната марка PC mania . Гледам рядко да пиша на умствено изостанали индивиди като iddqd. Отдавна този форум е западнал с липсата на администрация и е пълно с ретарди който се мислят за много добри в игрите или пък с малко повече интелект от колкото разполагат.
Само ще кажа iddqd смешен си ! Замисли се кога излезе Wow и защто Blizzard са заложили на своето MMO точно такава графика. После се замисли що за нещастно копеленце си ? Да сравняваш ММО с РПГ и да си водиш изводи без да си барнал играта. Обзалагам се WoW въобще не си го оценил, просто защото ти липсва мозък в тази бъчва !
А това да коментираш графиката на Диабло 3 от бета теста или от няколко скрееншот-а е идиотско ! ( личи ти просто колко си тъп дечко ) Вижда се че си баси идиотския фен на тази глупава игра Warhammer ... за мен Space Marine е супер простотията ... жалки са хората който са си я купили !
Да тази игра не струва 20 евро не струва и стотинка повече , определено ! Че няма дори и сървари ХА - ХА... че те са я отписали за мултиплеър.
Хубаво е че сравняваш Диаблото с Wow защото и двете игри ако ги видиш след година две ще забележиш че са печелили сигорно 5 пъти ( ако ли не 10 ) повече от продажбите на всички Warhammer игри :D Отивай да сравняваш " децката " графика и се научи да цениш геймплея .. а не 2011 година да продължаваш да играеш Doom или Doom 3 ! И да го хвалиш... личи си че всяка игра която захапиш е божествена ... жалко е че нямаш умствения интелект да признаеш най - добрите игри и да спреш да си такъв ретард !

Абе, Друсалине, ти няма ли да спреш да даваш мнение, въпреки че никой не ти го е искал. Видиш ли някъде да се спомене УоУ, Диабло и т.н., веднага почваш да скимтиш. Всички знаем, че си тъп като г*з, поне престани да се излагаш... За епилог: Само аз ли имам чувстото, че ти от ден на ден ставаш все по-неграмотен???

Профил

Аватар
В момента играе: in the Warp.
Публикувано на: 20 Сеп 2011 02:01

Пичове хайде да се въздържаме с грубите приказки.

Не разбирам защо се започват безсмислените спорове относно това кой в Релик прави игри, къде били отишли разработчиците , колко бил "тъп" Уотхамъра и как трябвало да ме е яд ,че съм си я купил.

Темата е специфично за Warhammer 40k Space Marine - А не за глупави сравнения с други компании. Спейс Марин си е уникална игра по своему и е невероятна добра инвестиция на пари лично за мен при положение ,че ми носи неописуема наслада както Сингъла така и Невероятният Мултиплеър.

Справили са се Отлично от Релик и като тепърва пробиващи в Екшън жанра бих казал ,че ни чакат само хубави 40к заглавия в бъдеща. Пък дай боже и нещо FPS.

:smas:

Профил

Аватар
В момента играе: League of Legends
Mass Effect
Публикувано на: 20 Сеп 2011 09:23

Жалкото е, че друсалин май не троли, просто е уникално тъп.

Z-Rock

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 21 Сеп 2011 16:54

Друсалинe, всеки път когато си помисля, че най-после си намерил някой таурен, който да те оплоди и да ти помогне да се концентрираш върху задълженията ти като родител на изчадие, ти се появяваш веейки рудиментарния си чеп. Имам новина за теб, манафче - любимият ти ЛоЛ нямаше да съществува ако Blizzard не бяха изкопирали 90% от съдържанието на Warhammer.

Що се отнася до самата игра, мисля че спокойно можеха да вмъкнат повече меле опции, но като цяло е доста забавна.

Профил

Аватар
Публикувано на: 22 Сеп 2011 10:23

Да мен в играта меле опцията ми прави най-добро впечатление. В мултиплеър шутер частта е леко копирана от хало серията, но е по-дървеничка. Естетвено релик нямат финансовите възможности на майкрософт и немогат да направят шутер частта на нивото на хало, става дума пак си е конзолен шутер елемента с регенираща кръв щит и гранатки за мятане, но меле комбата прави играта продто по-различка от другите шутери като хало и ънриал. В тях стрелбата е на по-високо ново, има и мега яки превозни средства, танкчета и самолетчета, но няма меле с различни комбота както в тази игра. Точно за това тази ако човек е фен на гореспоменатите хало и ънриал и ако иска да играе спейсмарин трябва да го игра на меле ако иска да се изкефи.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com