Автор |
Съобщение |
Маце Борко
|
 |
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Teма за всякакви обсъждания относно Warcraft III (TFT) Публикувано на: 03 Ное 2019 20:33
the_presator написа: Atm официалните форуми горят заради недоволството на доста хора от факта, че кампанията няма да има промени. Tbh съгласен съм тях. Оригинала винаги ще е тук и ще бъде актуализиран, за да може да се играе без никакви проблеми по всяко време. Нека да ни дадат и нещо ново. Близард уж се извиниха с това, че "слушат мнението на феновете", но на мен лично ми звучи така сякаш не искат/ не могат да положат нужните усилия, за да се осъществи първоначалният им план.
Доста съм съгласен, аз също останах разочарован. Оригиналът си е тук и той никога няма да се промени. Исках да има малко туист в кампанията, за да е най-малкото по-интересна, когато я преигравам. Не виждам и какво толкова щяха да ретконват, за да са толкова "неодоволни" тези, от които уж са получили фийдбек, че това не била добра идея. Близард си бяха казали, че просто искат да запишат някоя нова сцена с Джейна, Силванас и т.н., която да добави по някой детайл. Очевидно е, че просто са решили, че не си заслужават усилията или пък наистина не са смогнали с времето. Което е доста кофти, щото не за първи път при обявяването на един продукт надуват здраво фанфарите и при шипинга липсва половината от това, което е генерирало хайпа около него.
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Teма за всякакви обсъждания относно Warcraft III (TFT) Публикувано на: 04 Ное 2019 00:02
Еми кофти за феновете, като Пресатора и Моридин, разочарованието наистина е голямо. Аз лично не съм изненадан, още в темата за миналогодишния близкон писха, че това ще е просто рескин на оригинала. Специално за вселената на уаркрафта, като видях и темата на новия експанд, за мен всичко е приключило. Като добавим и състоянието на старкрафт-а и близз са ми тотално офф.
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Teма за всякакви обсъждания относно Warcraft III (TFT) Публикувано на: 04 Ное 2019 19:31
do kolkoto si spomnqm, bqha spomenali 4e sa aktualizirali nqkoi karti da sa v krak s wow timeline-a, taka 4e o4akvam vse nqkakvi promeni 
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Teма за всякакви обсъждания относно Warcraft III (TFT) Публикувано на: 06 Ное 2019 09:32
А, то това за всичките раси ще важи. Много ми е интересно да видя мъжки Priestess of the Moon 
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
|
|
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: Teма за всякакви обсъждания относно Warcraft III (TFT) Публикувано на: 06 Ное 2019 11:02
Маце Борко написа: А, то това за всичките раси ще важи. Много ми е интересно да видя мъжки Priestess of the Moon   TF
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
 |
The Arrow
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Teма за всякакви обсъждания относно Warcraft III (TFT) Публикувано на: 06 Ное 2019 19:20
Изобщо не ми вървеше тая игра когато му беше времето, сега на дърти години се надявам да я проиграя 
___________________________________ тежки нокаути
|
|
|
|
 |
The Arrow
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Teма за всякакви обсъждания относно Warcraft III (TFT) Публикувано на: 06 Ное 2019 21:33
Императора написа: The Arrow написа: Изобщо не ми вървеше тая игра когато му беше времето втф? На Правец ли си бил, че не ти е вървяла? Или може би имаш предвид че не ти е вървяло на нея, в смис че не ти се е удавала? Е второто, много ясно  за това съм си цъкал шутърите предимно. 
___________________________________ тежки нокаути
|
|
|
|
 |
the_presator
|
 |
В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
|
|
Заглавие: Re: Teма за всякакви обсъждания относно Warcraft III (TFT) Публикувано на: 07 Ное 2019 01:53
Поне по моите наблюдения/ обкръжението, в което бях, почти никой не можеше да играе развитие/ melee и всички циклехме custom maps, a те не са особено трудни за научаване Веднъж щом вкарат classic wc3 в bnet 2.0/ я свържат с Reforged се връщам и аз, и ако на някой му се цикли VAMPIRISM (или която и да било друга custom map, само без разните rpgs със сейфове, които отнемат десетки часове) чувствайте те се свободни да ме поканите Кой знае, може би дори ще се пробвам и аз с melee, но не съм сигурен дали ще имам нужното желание да достигна някакъв кадърен skill level  Edit: Нови datamined модели- https://www.wowhead.com/news=296086/war ... th-knight-Banshee модела на Силванас е добър, но мисля, че горната половина не трябва толкова много да наподобявя физическото ѝ тяло.
|
|
 |
Agent
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Teма за всякакви обсъждания относно Warcraft III (TFT) Публикувано на: 07 Ное 2019 12:49
Абсолютно съм надъхан за custom maps (4е и развитие и квото да е), да поцъкаме като доброто старо време - стига да я изкарат до края на годината - иначе няма мога
|
|
 |
the_presator
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Teма за всякакви обсъждания относно Warcraft III (TFT) Публикувано на: 20 Ное 2019 22:57
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Teма за всякакви обсъждания относно Warcraft III (TFT) Публикувано на: 21 Ное 2019 00:21
Усещам полов ентусиазъм и сексуална възбуда у себе си, а дори не мога да идентифицирам баш източникът им. Тия модели всичките са яко секс - елфките, друидите, дърветата, всичко 
|
|
|
|
 |
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
 |
В момента играе: Serious Sam
|
|
Заглавие: Re: Teма за всякакви обсъждания относно Warcraft III (TFT) Публикувано на: 21 Ное 2019 11:11
Гледаш Сенариъс и постоянно си мислиш за ерекцията му... 
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
|
|
|
|
 |
the_presator
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Teма за всякакви обсъждания относно Warcraft III (TFT) Публикувано на: 22 Ное 2019 01:13
dafuq?... Anyways, бяха открити някои от новите campaign screens. https://www.wowhead.com/news=296447/war ... ackgroundsСамо аз ли съм разочарован, че ще ползват "анимирани" артове, вместо сцени с ин-гейм графикс? В оригинала тези скрийнове ми бяха едно от любимите неща, защото показваха неща от играта на много по-детайлно ниво. Сега с Reforged, ако ги римейкнат, може да е нещо супер изродско. Но изглежда Blizz пак са решили да икономисват, което започва да ме дразни 
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Teма за всякакви обсъждания относно Warcraft III (TFT) Публикувано на: 22 Ное 2019 10:25
Анимираните артове са по-красиви от всичко, което могат да направят с 3D енджина и според мен издържат доста по-добре на времето. За мен лично оставят усещане, обратно на икономисването и евтиния.
|
|
|
|
 |
the_presator
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Teма за всякакви обсъждания относно Warcraft III (TFT) Публикувано на: 22 Ное 2019 11:01
Аз нямам нищо против самите артове, но анимираните ефекти (преувеличеното "дишане" и "веещи" се наметала) не ми изглеждат добре 
|
|
 |
the_presator
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Teма за всякакви обсъждания относно Warcraft III (TFT) Публикувано на: 18 Дек 2019 01:03
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Teма за всякакви обсъждания относно Warcraft III (TFT) Публикувано на: 18 Яну 2020 13:27
 10 days boys 
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
the_presator
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Teма за всякакви обсъждания относно Warcraft III (TFT) Публикувано на: 28 Яну 2020 02:47
Вече са ясни системните изисквания: https://us.forums.blizzard.com/en/warcr ... ions/13881>Storage 30 GB HD space dafuq?! 
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Teма за всякакви обсъждания относно Warcraft III (TFT) Публикувано на: 28 Яну 2020 15:31
Играта вече поддържа 4К резолюция и тези гигабайти идват от текстурите.
Age of Empires 2 Definitive Edition-a също е 30 гигабайта, а тя дори не е триизмерна.
|
|
|
|
 |
the_presator
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Teма за всякакви обсъждания относно Warcraft III (TFT) Публикувано на: 28 Яну 2020 21:28
Afaik лаунча е в 1:00 след полунощ бг време. Някой ще я купува ли и ще играе ли тази вечер (ако сървърите работят лол)? Аз ще чакам намалението през декември  Edit: It's live. Launch patch notes: https://us.forums.blizzard.com/en/warcr ... otes/14023
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|