Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Местоположение: In my den, staying in the corner Професия: Scientist Интереси: Technologies
Заглавие:
Публикувано на: 05 Юли 2005 16:35

-cYcLoNe- написа:
Да,филмчето ще го има.Ама нямали да ми кажете какво всъщност ще се случва в това филмче?

Чакаме denik.

"Най-необяснимото на света е, че той е напълно обясним."
Алберт Айнщайн

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Юли 2005 17:22

Трябваше да кажете че филмчето ви е проблема(вече виждам че не) аз съм правил но нищо особено примерно един Rider се мотае и отива на някъде да говори с някой...или малко меленце само трябва да се сетя как ставаше щот там проблема е да не изпуснете нещо
Код:
Syzdaj kamera na mqstoto kydeto iskash da e filmcheto s "Camera Pallete" (hotkey: M")
Trigger editor (F4):
Actions:Cinematic - turn cinematic mode ON
Camera - Apply Camera X (X da e kamerata koqto si syzdal)
Cinematic - Send transmission to (all players - promeni ako iskash da e za tochno opredelen igrach) from (unit - selektvash unit-a, kojto iskash da govori) named (name - kakvo da mu e imeto, primerno Arthas, Thrall...) and display (message - tuk pishesh kakwoto iskash da kazva - v razumni granici na 6-7 reda). Modify duration: Add X seconds (pishesh kolko sekundi da stoi nadpisa) and WAIT.
S tezi trigeri dolu cinematic-a svyrshva.Za da ima oshte tekst, povtarqsh trigerite po-gore. Za raznoobrazie smenqj kamerite, unit-ite, koito govorqt...
Camera- reset Game camera
Cinematic - Turn Cinematic Mode OFF

Ммм благодаря :) :D

Пишете ме и мен но не знам до кога съм в софия(мисля че поне до 15-ти юли) мога да помагам за triggers на Cyclone и със Spells(При последния ми опит да направя карта бях създал няколко магийки - Nova, някаква аура и мисля нещо за абсорб на дмг<не мога да се сетя може и да греша>)

Някой да е мислил как няколко човека ще работят над 1 карта? В смисъл някой от нас прави нещо, праща на следващия, той добавя нещо и праща...? :idea: :?:

pwnd

Профил ICQ Skype

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Заглавие:
Публикувано на: 05 Юли 2005 17:27

ок ето ви пълна история. можете да добавяте нещо ако искате. да си кажете мнението и забележките.
Значи играча си избира лайт герой ПРИМЕРНО Паладин. И така Паладина попада в една горичка.(филмче) Паладин:"Така... моите наставници ме пратиха тук за да намерия едно селце и да доставя тези жизнено важни билки. Но тук е много студено(духва силен вятър). Дано селцето да е наблизо"(край на филмчето).(инфо на кусета)Занеси тези билки в близкото селце"(край на инфото) И така играча поема контрол над героя. Пред героя има само гора и пътечка по която да се движи. Върви по нея, трепе всичко живо което го нападне и накрая намира че селцето е опожарено(показва се отстрани инфо на кусета)"Селцето е опожарено но ти трябва да доставиш билките. Продължавай нататък"(край на инфото кусета)Героя върви и трепе през това време още докато не намира палатките на оцелелите жители от селцето. Дава им билките, кусета завършва. В това убежище героя намира човек върху който има удивителен знак(това значи че има кусет). Героя отива при него и се дава инфо за кусет отлявои на екрана:"Града ни беше унищожен от едно много зло същество...всички сме толкова потресени..ох толкова ме е страх. Не си спомням как изглеждаше това същство, но то отмъкна моя първороден син! Моля те намери го и ще ти дам рядък предмет - семейна реликва.(край на инфото на кусета) Ти тръгваш да търсиш това същество.. вървиш из една гора с различни и множество пътеки, възможно е и да се изгубиш, докато не намериш правилния път(картата ще е мн голяма). Правилния път намираш като тръгнеш по една пътека и не намериш един голяяяяяям дракон пред който има дете и разни там детайлчета. Това е за заблуда на играча( :twisted: )и той сигурно ще си мисли че свършва мисията. Убива дракона и му се пада предмет, който не дава никакви бонуси а името на предмета е "Ти беше прецакан..това не е края на кусета! Продължи и може скоро да го довършиш". Виждаш че зад дракона се появяват пак много разклонения, пътеки, реки водопади, гори и т.н. Той продължава да върви и да търси "това същество". В крайна сметка намира една база на алианса където започват да го бият. И той започва да ги бие(все пак е неутрален)Разрушава укреплението и му се пада пак рядък предмет. Нашия човек си продължава по пътя. Върви, върви и намира някъв мега голям и страшен леден трол пред който има жертвеник и едно дете. Разбираш че това е края на задачата ти и го убиваш. После детето започва да те следва и ти се връщаш в укреплението на оцелелите от селцето. Оня пич ти дава редкия предмет за който ти беше споменал.Изписва "Куест завършен" но след малко се изписва нов куест"ти взе този предмет. трябва да го използваш за да убиеш великия (някъв юнит - крайната ни цел)." край на инфото за кусета. Този предмет всъщност ти дава възможността да кастнеш някоя магия. И.. ти тръгваш да търсиш великия (някъв юнит - крайната ни цел) и да го убиеш. Пак - минаваш през досега изминалия път(който хич не е малко) а през това време юнитите по пътя които си убил ще са се съживили, а след като убиеш пак трола и продължиш малко нататък ще ти се разкрият няколко магазина за оръжия, кръв, мана и т.н. Презареждаш се (по желание ест:)) и продължаваш. Накрая намираш един голям трон на който седи едно голяяямо синьо огре. То ще е мн трудно за убиване. Но като го убиеш ти побеждаваш.
А иначе там където ще са палатките на селяните също ще има магазини.
Това е за лайт героите. По-късно ще постна историята на дарк.

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Юли 2005 17:30

Хмммм,Нексус отново зададе правилния,но съшо така и затапващ въпрос.....но аз имам отговора.Всеки ше прави я няква единица или нешо такова,я магия....всяка единица и магия ще се сейфа като файл и ще се праща на човека ,който отговаря за зглобяването.Като свърши всичко това,картата ми я дават на мене и евентуалният ми помощник,които отговаряме за тригерите.Правим квото правим и даваме готовия ,,продукт'' на някой,който го тества,след това се регваме в сайта на близард за карти.Ъплоадваме картата и обираме лаврите :) :) :).
Моя ник вече са го изтрили.Аз преди ъплоаднах една моя карта.............както и да е.
Ако не стане номера с ,,раздробяването'' праиме така
1 Някой прави терена
2 Някой прави юнити и ги слага
3 Накой прави магии и ги слага на юнитите
4 някой проверява дали всичко е както трябва
5 Този някой ми дава картата на мен
6 Правя тригерите
7 Давам я на предишния накой
8 и продължаваме по плана с ъплоадването :)

Профил

Дидко Бандитко
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Юли 2005 17:32

Nexus написа:
Трябваше да кажете че филмчето ви е проблема(вече виждам че не) аз съм правил но нищо особено примерно един Rider се мотае и отива на някъде да говори с някой...или малко меленце само трябва да се сетя как ставаше щот там проблема е да не изпуснете нещо
Код:
Syzdaj kamera na mqstoto kydeto iskash da e filmcheto s "Camera Pallete" (hotkey: M")
Trigger editor (F4):
Actions:Cinematic - turn cinematic mode ON
Camera - Apply Camera X (X da e kamerata koqto si syzdal)
Cinematic - Send transmission to (all players - promeni ako iskash da e za tochno opredelen igrach) from (unit - selektvash unit-a, kojto iskash da govori) named (name - kakvo da mu e imeto, primerno Arthas, Thrall...) and display (message - tuk pishesh kakwoto iskash da kazva - v razumni granici na 6-7 reda). Modify duration: Add X seconds (pishesh kolko sekundi da stoi nadpisa) and WAIT.
S tezi trigeri dolu cinematic-a svyrshva.Za da ima oshte tekst, povtarqsh trigerite po-gore. Za raznoobrazie smenqj kamerite, unit-ite, koito govorqt...
Camera- reset Game camera
Cinematic - Turn Cinematic Mode OFF

Ммм благодаря :) :D

Пишете ме и мен но не знам до кога съм в софия(мисля че поне до 15-ти юли) мога да помагам за triggers на Cyclone и със Spells(При последния ми опит да направя карта бях създал няколко магийки - Nova, някаква аура и мисля нещо за абсорб на дмг<не мога да се сетя може и да греша>)

Някой да е мислил как няколко човека ще работят над 1 карта? В смисъл някой от нас прави нещо, праща на следващия, той добавя нещо и праща...? :idea: :?:
начи за магийките не се безпокой - ще ги направим безпроблемно, а това че си в софия до 15 юли кво значи че след това не можеш или обратното и кога ще се върнеш. а за това как ще разработваме. ами правим си стратегията така: с nervE си разпределяме юнитите и започваме да ги правим. направяме всички юнити, нпс-та, и герои и магии и даваме на вас за тригерите и куестовете. Но преди всичко давам на g2h|horde да напрай терена.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Юли 2005 17:34

Деник,няма да пиша циат по обясними причини.... :)
КОМЕНТ: лятото отива подяволите значи :)

Профил

Дидко Бандитко
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Юли 2005 17:39

е..да ще е дълга работа но това първо не значи по цял ден и да циклиш в едитора но все пак отсега си кажи ако се страхуваш дали ще се откажеш занататък или не за да знаем...

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Юли 2005 17:41

Едвали ще се отказваме предварително...поне да опитаме,али така? Аз лично съм навит да видя възможностите си.И не,не смятам по цял ден да цикля пред монитора,а най-много 4 часа. :)
Вие как сте?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Юли 2005 17:44

Стига сме флуууудили тука, няма ли някой да регне канал ?

Профил

Дидко Бандитко
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Юли 2005 17:46

-cYcLoNe- написа:
Стига сме флуууудили тука, няма ли някой да регне канал ?
ок влизайте в #pcm_wc3

Профил

Дидко Бандитко
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Юли 2005 11:46

значи последно решихме героите да бъдат общо 4 - 2лайт и 2 дарк
и като се играе мулти който от двата отбора стигне пръв до финалния "злодей"(как звучи само...) и го убие пръв печели!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Юли 2005 12:02

http://www.warstomp.com

Профил

Дидко Бандитко
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Юли 2005 12:06

Horde[G2H] написа:
www.warstomp.com
ммм..да знем го тоя сайт:)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Юли 2005 12:48

В него ли ще ъплоаднем картата?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Юли 2005 21:24

Сори за въпроса, ама сеа в нас си свалих наи-новата версия на ДотА и не ми тръгва:notfair: :crry: . Къв може да е проблема? :|

Профил

Дидко Бандитко
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Юли 2005 21:41

не ти тръгва.. тоест? не те пуска в нея или докато зарежда те изхвърля.. и кажи откъде си я свалил за да знам да ти дам друг линк:))

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Юли 2005 22:35

denik написа:
и като се играе мулти който от двата отбора стигне пръв до финалния "злодей"(как звучи само...) и го убие пръв печели!
Звучи добре :D аа какво стана с #pcm_wc3 влязох но няма никой а и канала не е регистриран...аз не мога трябват ми още 2 седмици да ми стане ника на 6 месеца

Един въпрос към -cYcLoNe- значи как се extract-ват примерно unit-и нали предложи да ги направим и да ги пратим на някой който сглобява...как точно става това :shock:

Да поясня за това до кога съм в софия - значи би трябвало поне до 15ти юли мисля че обаче около 20-ти заминавам и доста време няма да съм в софия(селце, после евентуално сф за малко и после море) така че...ако ще правим нещо да започваме по бързо :wink: :wink: :D искам да си видя името в финалните надписи :twisted: :twisted: :roll: :twisted: :twisted:

Историята е доста добра предлагам само едно нещо. Докато търсим 1вата гадина, ще има ли някакви други куестове? Ако няма да има(може би така е по добре все пак се играе за време) поне да сложим нещо което Player-а да прави докато търси 1вата гад

pwnd

Профил ICQ Skype

Дидко Бандитко
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Юли 2005 23:00

Nexus написа:
denik написа:
Звучи добре :D аа какво стана с #pcm_wc3 влязох но няма никой а и канала не е регистриран...аз не мога трябват ми още 2 седмици да ми стане ника на 6 месеца

Един въпрос към -cYcLoNe- значи как се extract-ват примерно unit-и нали предложи да ги направим и да ги пратим на някой който сглобява...как точно става това :shock:

Да поясня за това до кога съм в софия - значи би трябвало поне до 15ти юли мисля че обаче около 20-ти заминавам и доста време няма да съм в софия(селце, после евентуално сф за малко и после море) така че...ако ще правим нещо да започваме по бързо :wink: :wink: :D искам да си видя името в финалните надписи :twisted: :twisted: :roll: :twisted: :twisted:

Историята е доста добра предлагам само едно нещо. Докато търсим 1вата гадина, ще има ли някакви други куестове? Ако няма да има(може би така е по добре все пак се играе за време) поне да сложим нещо което Player-а да прави докато търси 1вата гад
хъх ами.. аз не знам как се регистрират канали...
за името в надписите не се тревожи:)
ми докато търси първата гад по пътя си плеъра естествено ще има противници за убиване.. ако имаш нещо друго предвид - кажи
иии юнитите - кодер и нърв ще ги направят - просто ще си разделят кой по колко юнита и какви да направи.
аз и ти (ако си съглаен) можем да направим героите.. можем да ги почнем още утре-вдругиден (само герои да напрай без терен без юнити.. само герои и магии.. примерно единия ще се захване с лайт а другия с дарк героите)
надявам се да си съгласен

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Юли 2005 23:06

Ами съгласен но ще трябва да решим как да изглеждат, какви магии да имат и такива неща

мах lvl?ако ще остава 10 к обаче аз все пак да попитам как става тая мизерия максималния lvl да е дооста над 10

pwnd

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Юли 2005 23:15

denik написа:
не ти тръгва.. тоест? не те пуска в нея или докато зарежда те изхвърля.. и кажи откъде си я свалил за да знам да ти дам друг линк:))

Ами като натисна start game ме првави 4е ще тръгва да зарежда и се връща отново на менюто. Свалил съм наи-разли4ни версии от датата.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com