Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: The Witcher 3
Публикувано на: 17 Май 2015 14:48

wannabe написа:
sturba написа:
Кой си ти да казваш кое е дебилно или не. Всеки си има предпочитания.
На мен лично не ми трябват кутии и дискове, а и retail изданието ако нямаш познати сред дистриубторите вингаи ще го вземаш по-късно от дигиталното.
Ми аз казвам че за мен е дебилно. Кат не ти трябва кутия и дискове отиваш в замунда и си я сваляш. И само не ми казвай как по тоя начин преебаваш производителите, шот тея пари не ги зимат програмистите и дизайнерите които са направили играта, ми shareholder-ите които ги боли патката за играта и за тебе.

Така че да, дебилно е.

Наричаш го дебилно, щот си невеж по въпроса производител-издател :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 17 Май 2015 15:09

Не виждам да съм споменал издател някъде.

Профил ICQ Skype

Аватар
В момента играе: World of Tanks
Metro Last Light
Публикувано на: 17 Май 2015 15:30

wannabe написа:
Не виждам да съм споменал издател някъде.

CD Projekt Red са developeri. GoG e тяхно. Steam е на Valve. Те са издатели там.

Retail май, че беше Namco Bandai за Европа.

Профил Skype

Публикувано на: 18 Май 2015 19:26

wannabe написа:
sturba написа:
На мен лично не ми трябват кутии и дискове, а и retail изданието ако нямаш познати сред дистриубторите вингаи ще го вземаш по-късно от дигиталното.
Ми аз казвам че за мен е дебилно. Кат не ти трябва кутия и дискове отиваш в замунда и си я сваляш. И само не ми казвай как по тоя начин преебаваш производителите, шот тея пари не ги зимат програмистите и дизайнерите които са направили играта, ми shareholder-ите които ги боли патката за играта и за тебе.

Така че да, дебилно е.

Ако има нещо дебилно тук, то са представите ти за икономика. Деба, заради подобни измекяри балканите са сред най-мизерните лайняни кочини в северното полукълбо. Говедари се напъват да дават акъл кое е "правилно" и кое "дебилно". Сега очаквам лекция за кемтрейлс и рептилите, която да ме "просвети" как стоят "нещата".

Профил

Аватар
Публикувано на: 18 Май 2015 19:39

Launch Trailer https://www.youtube.com/watch?v=hBoCRYX6Vq0

--Gort!Klaatu barada nikto!--

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 18 Май 2015 21:21

Пръч написа:
Деба, заради подобни измекяри балканите са сред най-мизерните лайняни кочини в северното полукълбо. Говедари се напъват да дават акъл кое е "правилно" и кое "дебилно". Сега очаквам лекция за кемтрейлс и рептилите, която да ме "просвети" как стоят "нещата".
Малко си мери приказките ако обичаш.

И представите ми за икономика, както и за много други неща, далеч надскачат твойте, в тва можеш да си сигурен.

Профил ICQ Skype

Аватар
Metro Last Light
Публикувано на: 18 Май 2015 21:46

http://www.geforce.com/whats-new/guides ... king-guide

:)

Профил Skype

Аватар
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Публикувано на: 18 Май 2015 23:33

wannabe написа:
sturba написа:

Така че да, дебилно е.

пичага, сори, ма нямаш представа какво говориш в момента

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето

Профил

Аватар
Публикувано на: 19 Май 2015 00:24

Напротив имам много добра представа. И ми беше ясно колко умници ще скочите на контра. Поне станахте тарикати с g2a и другите подобни сайтове дето изкочиха с кииове за по 10 лева и вече сте големите анти-пирати.
Само че ако нямаше пиратство в България вероятно вобще нямаше да сте се докосвали до гейминг ами щяхте да гледате Сам Вкъщи 3 по нова телевизия.
На всичките проблеми на държавата, тва че нямаме пазар на видео игри е най-малкия. И ако имаме тази икономическа благинка наречена пиратсво, то е абсолютно дебилно да даваме 50 евро за сингъл плейър CD кей. Както и да го погледнеш.

Спокойно, поляците дет разработват играта няма да фалират, за тва че няколкото хиляди клиенти в България ще изпиратстват. Сигурен съм че не фигурирате в income forecast-а им.

И да, купих си witcher 3 за ps4, ма там нямам много избор.

Профил ICQ Skype

Аватар
Публикувано на: 19 Май 2015 09:34

Пиратстваме по ред причини през повечето време свързани финансово, но го правим с мисълта, че това не е редно. Жалко е да оправдаваш пиратството с някаква морално добра причина ала робин худ, че видиш ли правиш нещо добро. "Как може тези хора да искат печалба, негодници, евреи!" Факт е пиратите са паразитите на индустрията, не спасителите.

Още по-жалко е да кажеш, че си дал пари просто защото все още не можеш да прецакаш системата. Най-малкото едно неуважение към труда на хората, особено към CD Projeck които го заслужават.

Критикувам не това дали купуваш или пиратстваш, а мисълта ти, при извършването на действието, която е грешна.

Профил

Аватар
Metro Last Light
Публикувано на: 19 Май 2015 10:15

https://lh5.googleusercontent.com/-mR3k ... 15%2B-%2B1

Тук е :) !

Ще се играе !

Профил Skype

Аватар
В момента играе: MoneyCrafta
Публикувано на: 19 Май 2015 15:26

Аз пиратствам, защото за мен игрите не са толкова сериозно занимание да давам над 10 лева за игра.

не искам да имаме никакви взаиомоотношения.

Профил

Аватар
Публикувано на: 19 Май 2015 15:48

Charcharo написа:
https://lh5.googleusercontent.com/-mR3kvbYmgoA/VVrwOii086I/AAAAAAAACxE/Caften9TMC8/w625-h833-no/15%2B-%2B1

Тук е :) !

Ще се играе !

Изглежда секси.

Профил

The King of Kings
Аватар
Публикувано на: 19 Май 2015 17:20

Доволни ли сте от играта?

Аз лично останах със смесени чувства от първите два часа гейминг.

+ Играта държи на сериозен хардуер, може да бъде подкарана и на по-слаби машини, но с голям компромис, което е разбираемо. Светът изглежда достатъчно жив и просторен, без да може да се опре на Skyrim, красива е визуално - общо взето както се очакваше.

- Не очаквах обаче да запазят дървения интерфейс и механика на битките от двойката. Дори по-добре да бяха изплагиатствали битките от Fable 1. Има нещо гнило и с гравитацията, защото Уитчерът няколко пъти ми умира от двуметров скок върху трева. Диалозите са повече от банални, но може би търпят по-нататъшно развитие, нали все пак сюжетът е силната страна на Уитчера. Така че смятам, че gamespot пак малко са се изхвърлили с тази десятка. Все пак игри като Skyrim и Mass Effect-ите не са с десятка, плс.

Профил ICQ

Аватар
Metro Last Light
Публикувано на: 19 Май 2015 18:26

AcTivE написа:
Доволни ли сте от играта?

Аз лично останах със смесени чувства от първите два часа гейминг.

+ Играта държи на сериозен хардуер, може да бъде подкарана и на по-слаби машини, но с голям компромис, което е разбираемо. Светът изглежда достатъчно жив и просторен, без да може да се опре на Skyrim, красива е визуално - общо взето както се очакваше.

- Не очаквах обаче да запазят дървения интерфейс и механика на битките от двойката. Дори по-добре да бяха изплагиатствали битките от Fable 1. Има нещо гнило и с гравитацията, защото Уитчерът няколко пъти ми умира от двуметров скок върху трева. Диалозите са повече от банални, но може би търпят по-нататъшно развитие, нали все пак сюжетът е силната страна на Уитчера. Така че смятам, че gamespot пак малко са се изхвърлили с тази десятка. Все пак игри като Skyrim и Mass Effect-ите не са с десятка, плс.

Това е много субективно нещо...

Player-центрираният свят на Skyrim не може да се опре на World-центрираният такъв на STALKER според мен.

А засега Witcher 3 е с много як свят.

Аз не мисля, че 10 трябва да се дава въобще(ама хич), но не бих го дал на Skyrim или ME...

Профил Skype

Аватар
В момента играе: Квот фана
Публикувано на: 19 Май 2015 18:55

Започнах я днес и съм очарован.
Върви мазно и е много красива. Free roam-a е страхотен, трудностите, макар и само 4 са наистина различни една от друга.
Все още търся първата си секс дружка.

:D

Профил

Аватар
Публикувано на: 19 Май 2015 20:47

Абе кога ще ме пита какво съм правил в двойката? В момента съм, където ме карат да убия един грифин.

Иначе играта е ОК, но очаквах по-добра оптимизация и графика.

Профил

Аватар
Публикувано на: 19 Май 2015 22:32

Играх няколко часа. Струва ми се, че езикът в играта не е толкова вулгарен като преди :D Преди като че ли беше по-мръсен. Има време де, в началото сме още. Иначе почти нямам забележки. Дразни ме само като си викаш батмобила (така де, коня), как понякога се spawn-ва пред тебе от нищото.

Профил

Публикувано на: 20 Май 2015 00:16

Kirilicata написа:
Абе кога ще ме пита какво съм правил в двойката? В момента съм, където ме карат да убия един грифин.

Ей още един ретард ама на пълен левел ретард ... ти луд ли сие мои играта за таз визия Е МЕГА ОПТИМИЗИРАНа .. смени си кашончето аз я играя на уЛТРА 1080p с nVidia Hairworsk и под 56 57 кадъра не пада ! Завиждай!

Профил

Аватар
Публикувано на: 20 Май 2015 01:07

jenssn написа:
Kirilicata написа:

Ей още един ретард ама на пълен левел ретард ... ти луд ли сие мои играта за таз визия Е МЕГА ОПТИМИЗИРАНа .. смени си кашончето аз я играя на уЛТРА 1080p с nVidia Hairworsk и под 56 57 кадъра не пада ! Завиждай!

Леко баце. Няма нужда да се силиш, когато фактите са срещу тебе. :lol: MGS GZ я подкарвам на 1080p с 60 кадара в секунда на макс, а тя изглежда 3 пъти по-добре от Уйчъра, така че се съмнявам в мене да е проблема.

Това е най-зле оптимизираната игра от Unity насам, а графиката дори не се оказа това, което рекламираха. Плюс още няколко бъга тук там в първите 2-3 часа на играта ми се струва, че са я ръшвали. Надявам се, че пачовете ще я оправят.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost