Автор |
Съобщение |
Pesho ™
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The Witcher 3 Публикувано на: 17 Май 2015 14:48
wannabe написа: sturba написа: Кой си ти да казваш кое е дебилно или не. Всеки си има предпочитания. На мен лично не ми трябват кутии и дискове, а и retail изданието ако нямаш познати сред дистриубторите вингаи ще го вземаш по-късно от дигиталното. Ми аз казвам че за мен е дебилно. Кат не ти трябва кутия и дискове отиваш в замунда и си я сваляш. И само не ми казвай как по тоя начин преебаваш производителите, шот тея пари не ги зимат програмистите и дизайнерите които са направили играта, ми shareholder-ите които ги боли патката за играта и за тебе. Така че да, дебилно е. Наричаш го дебилно, щот си невеж по въпроса производител-издател 
___________________________________ Take me into your heart. Accept me as your saviour. Nail me to the fucking cross and let me be REBORN!
|
|
|
|
 |
wannabe
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The Witcher 3 Публикувано на: 17 Май 2015 15:09
Не виждам да съм споменал издател някъде.
|
|
|
|
 |
Charcharo
|
 |
В момента играе: World of Tanks Metro Last Light
|
|
Заглавие: Re: The Witcher 3 Публикувано на: 17 Май 2015 15:30
wannabe написа: Не виждам да съм споменал издател някъде. CD Projekt Red са developeri. GoG e тяхно. Steam е на Valve. Те са издатели там. Retail май, че беше Namco Bandai за Европа.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: The Witcher 3 Публикувано на: 18 Май 2015 19:26
wannabe написа: sturba написа: Кой си ти да казваш кое е дебилно или не. Всеки си има предпочитания. На мен лично не ми трябват кутии и дискове, а и retail изданието ако нямаш познати сред дистриубторите вингаи ще го вземаш по-късно от дигиталното. Ми аз казвам че за мен е дебилно. Кат не ти трябва кутия и дискове отиваш в замунда и си я сваляш. И само не ми казвай как по тоя начин преебаваш производителите, шот тея пари не ги зимат програмистите и дизайнерите които са направили играта, ми shareholder-ите които ги боли патката за играта и за тебе. Така че да, дебилно е. Ако има нещо дебилно тук, то са представите ти за икономика. Деба, заради подобни измекяри балканите са сред най-мизерните лайняни кочини в северното полукълбо. Говедари се напъват да дават акъл кое е "правилно" и кое "дебилно". Сега очаквам лекция за кемтрейлс и рептилите, която да ме "просвети" как стоят "нещата".
|
|
|
|
 |
-Stormrаge-
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The Witcher 3 Публикувано на: 18 Май 2015 19:39
|
|
 |
wannabe
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The Witcher 3 Публикувано на: 18 Май 2015 21:21
Пръч написа: Деба, заради подобни измекяри балканите са сред най-мизерните лайняни кочини в северното полукълбо. Говедари се напъват да дават акъл кое е "правилно" и кое "дебилно". Сега очаквам лекция за кемтрейлс и рептилите, която да ме "просвети" как стоят "нещата". Малко си мери приказките ако обичаш. И представите ми за икономика, както и за много други неща, далеч надскачат твойте, в тва можеш да си сигурен.
|
|
|
|
 |
Charcharo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The Witcher 3 Публикувано на: 18 Май 2015 21:46
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: The Witcher 3 Публикувано на: 18 Май 2015 23:33
wannabe написа: sturba написа: Кой си ти да казваш кое е дебилно или не. Всеки си има предпочитания. На мен лично не ми трябват кутии и дискове, а и retail изданието ако нямаш познати сред дистриубторите вингаи ще го вземаш по-късно от дигиталното. Ми аз казвам че за мен е дебилно. Кат не ти трябва кутия и дискове отиваш в замунда и си я сваляш. И само не ми казвай как по тоя начин преебаваш производителите, шот тея пари не ги зимат програмистите и дизайнерите които са направили играта, ми shareholder-ите които ги боли патката за играта и за тебе. Така че да, дебилно е. пичага, сори, ма нямаш представа какво говориш в момента
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
 |
wannabe
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The Witcher 3 Публикувано на: 19 Май 2015 00:24
Напротив имам много добра представа. И ми беше ясно колко умници ще скочите на контра. Поне станахте тарикати с g2a и другите подобни сайтове дето изкочиха с кииове за по 10 лева и вече сте големите анти-пирати. Само че ако нямаше пиратство в България вероятно вобще нямаше да сте се докосвали до гейминг ами щяхте да гледате Сам Вкъщи 3 по нова телевизия. На всичките проблеми на държавата, тва че нямаме пазар на видео игри е най-малкия. И ако имаме тази икономическа благинка наречена пиратсво, то е абсолютно дебилно да даваме 50 евро за сингъл плейър CD кей. Както и да го погледнеш.
Спокойно, поляците дет разработват играта няма да фалират, за тва че няколкото хиляди клиенти в България ще изпиратстват. Сигурен съм че не фигурирате в income forecast-а им.
И да, купих си witcher 3 за ps4, ма там нямам много избор.
|
|
|
|
 |
Pesho ™
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The Witcher 3 Публикувано на: 19 Май 2015 09:34
Пиратстваме по ред причини през повечето време свързани финансово, но го правим с мисълта, че това не е редно. Жалко е да оправдаваш пиратството с някаква морално добра причина ала робин худ, че видиш ли правиш нещо добро. "Как може тези хора да искат печалба, негодници, евреи!" Факт е пиратите са паразитите на индустрията, не спасителите.
Още по-жалко е да кажеш, че си дал пари просто защото все още не можеш да прецакаш системата. Най-малкото едно неуважение към труда на хората, особено към CD Projeck които го заслужават.
Критикувам не това дали купуваш или пиратстваш, а мисълта ти, при извършването на действието, която е грешна.
___________________________________ Take me into your heart. Accept me as your saviour. Nail me to the fucking cross and let me be REBORN!
|
|
|
|
 |
Charcharo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The Witcher 3 Публикувано на: 19 Май 2015 10:15
|
|
|
|
 |
Kirilicata
|
 |
В момента играе: MoneyCrafta
|
|
Заглавие: Re: The Witcher 3 Публикувано на: 19 Май 2015 15:26
Аз пиратствам, защото за мен игрите не са толкова сериозно занимание да давам над 10 лева за игра.
|
|
 |
hyper'
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The Witcher 3 Публикувано на: 19 Май 2015 15:48
Charcharo написа: https://lh5.googleusercontent.com/-mR3kvbYmgoA/VVrwOii086I/AAAAAAAACxE/Caften9TMC8/w625-h833-no/15%2B-%2B1 Тук е  ! Ще се играе ! Изглежда секси.
|
|
|
|
 |
AcTivE
|
The King of Kings |
 |
|
|
Заглавие: Re: The Witcher 3 Публикувано на: 19 Май 2015 17:20
Доволни ли сте от играта?
Аз лично останах със смесени чувства от първите два часа гейминг.
+ Играта държи на сериозен хардуер, може да бъде подкарана и на по-слаби машини, но с голям компромис, което е разбираемо. Светът изглежда достатъчно жив и просторен, без да може да се опре на Skyrim, красива е визуално - общо взето както се очакваше. - Не очаквах обаче да запазят дървения интерфейс и механика на битките от двойката. Дори по-добре да бяха изплагиатствали битките от Fable 1. Има нещо гнило и с гравитацията, защото Уитчерът няколко пъти ми умира от двуметров скок върху трева. Диалозите са повече от банални, но може би търпят по-нататъшно развитие, нали все пак сюжетът е силната страна на Уитчера. Така че смятам, че gamespot пак малко са се изхвърлили с тази десятка. Все пак игри като Skyrim и Mass Effect-ите не са с десятка, плс.
|
|
 |
Charcharo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The Witcher 3 Публикувано на: 19 Май 2015 18:26
AcTivE написа: Доволни ли сте от играта?
Аз лично останах със смесени чувства от първите два часа гейминг.
+ Играта държи на сериозен хардуер, може да бъде подкарана и на по-слаби машини, но с голям компромис, което е разбираемо. Светът изглежда достатъчно жив и просторен, без да може да се опре на Skyrim, красива е визуално - общо взето както се очакваше. - Не очаквах обаче да запазят дървения интерфейс и механика на битките от двойката. Дори по-добре да бяха изплагиатствали битките от Fable 1. Има нещо гнило и с гравитацията, защото Уитчерът няколко пъти ми умира от двуметров скок върху трева. Диалозите са повече от банални, но може би търпят по-нататъшно развитие, нали все пак сюжетът е силната страна на Уитчера. Така че смятам, че gamespot пак малко са се изхвърлили с тази десятка. Все пак игри като Skyrim и Mass Effect-ите не са с десятка, плс. Това е много субективно нещо... Player-центрираният свят на Skyrim не може да се опре на World-центрираният такъв на STALKER според мен. А засега Witcher 3 е с много як свят. Аз не мисля, че 10 трябва да се дава въобще(ама хич), но не бих го дал на Skyrim или ME...
|
|
|
|
 |
doggymien4o
|
 |
В момента играе: Квот фана
|
|
Заглавие: Re: The Witcher 3 Публикувано на: 19 Май 2015 18:55
Започнах я днес и съм очарован. Върви мазно и е много красива. Free roam-a е страхотен, трудностите, макар и само 4 са наистина различни една от друга. Все още търся първата си секс дружка. 
___________________________________ жената трябва да прави само 70 неща - 69 и мусака ...master freakout... ...the world is full of shit...
|
|
|
|
 |
Kirilicata
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The Witcher 3 Публикувано на: 19 Май 2015 20:47
Абе кога ще ме пита какво съм правил в двойката? В момента съм, където ме карат да убия един грифин.
Иначе играта е ОК, но очаквах по-добра оптимизация и графика.
|
|
 |
Corvo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The Witcher 3 Публикувано на: 19 Май 2015 22:32
Играх няколко часа. Струва ми се, че езикът в играта не е толкова вулгарен като преди  Преди като че ли беше по-мръсен. Има време де, в началото сме още. Иначе почти нямам забележки. Дразни ме само като си викаш батмобила (така де, коня), как понякога се spawn-ва пред тебе от нищото.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: The Witcher 3 Публикувано на: 20 Май 2015 00:16
Kirilicata написа: Абе кога ще ме пита какво съм правил в двойката? В момента съм, където ме карат да убия един грифин.
Иначе играта е ОК, но очаквах по-добра оптимизация и графика. Ей още един ретард ама на пълен левел ретард ... ти луд ли сие мои играта за таз визия Е МЕГА ОПТИМИЗИРАНа .. смени си кашончето аз я играя на уЛТРА 1080p с nVidia Hairworsk и под 56 57 кадъра не пада ! Завиждай!
|
|
|
|
 |
Kirilicata
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The Witcher 3 Публикувано на: 20 Май 2015 01:07
jenssn написа: Kirilicata написа: Абе кога ще ме пита какво съм правил в двойката? В момента съм, където ме карат да убия един грифин.
Иначе играта е ОК, но очаквах по-добра оптимизация и графика. Ей още един ретард ама на пълен левел ретард ... ти луд ли сие мои играта за таз визия Е МЕГА ОПТИМИЗИРАНа .. смени си кашончето аз я играя на уЛТРА 1080p с nVidia Hairworsk и под 56 57 кадъра не пада ! Завиждай! Леко баце. Няма нужда да се силиш, когато фактите са срещу тебе.  MGS GZ я подкарвам на 1080p с 60 кадара в секунда на макс, а тя изглежда 3 пъти по-добре от Уйчъра, така че се съмнявам в мене да е проблема. Това е най-зле оптимизираната игра от Unity насам, а графиката дори не се оказа това, което рекламираха. Плюс още няколко бъга тук там в първите 2-3 часа на играта ми се струва, че са я ръшвали. Надявам се, че пачовете ще я оправят.
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|