Наричаш го дебилно, щот си невеж по въпроса производител-издателwannabe написа:Ми аз казвам че за мен е дебилно. Кат не ти трябва кутия и дискове отиваш в замунда и си я сваляш. И само не ми казвай как по тоя начин преебаваш производителите, шот тея пари не ги зимат програмистите и дизайнерите които са направили играта, ми shareholder-ите които ги боли патката за играта и за тебе.sturba написа:Кой си ти да казваш кое е дебилно или не. Всеки си има предпочитания.
На мен лично не ми трябват кутии и дискове, а и retail изданието ако нямаш познати сред дистриубторите вингаи ще го вземаш по-късно от дигиталното.
Така че да, дебилно е.
The Witcher 3
Re: The Witcher 3
Take me into your heart. Accept me as your saviour. Nail me to the fucking cross and let me be REBORN!

Не виждам да съм споменал издател някъде.

- Charcharo
 - В момента играе: World of Tanks
Metro Last Light - Обратна връзка:

CD Projekt Red са developeri. GoG e тяхно. Steam е на Valve. Те са издатели там.wannabe написа:Не виждам да съм споменал издател някъде.
Retail май, че беше Namco Bandai за Европа.
Ако има нещо дебилно тук, то са представите ти за икономика. Деба, заради подобни измекяри балканите са сред най-мизерните лайняни кочини в северното полукълбо. Говедари се напъват да дават акъл кое е "правилно" и кое "дебилно". Сега очаквам лекция за кемтрейлс и рептилите, която да ме "просвети" как стоят "нещата".wannabe написа:Ми аз казвам че за мен е дебилно. Кат не ти трябва кутия и дискове отиваш в замунда и си я сваляш. И само не ми казвай как по тоя начин преебаваш производителите, шот тея пари не ги зимат програмистите и дизайнерите които са направили играта, ми shareholder-ите които ги боли патката за играта и за тебе.sturba написа:Кой си ти да казваш кое е дебилно или не. Всеки си има предпочитания.
На мен лично не ми трябват кутии и дискове, а и retail изданието ако нямаш познати сред дистриубторите вингаи ще го вземаш по-късно от дигиталното.
Така че да, дебилно е.
- 
				-Stormrаge-
 - Обратна връзка:

Launch Trailer https://www.youtube.com/watch?v=hBoCRYX6Vq0

--Gort!Klaatu barada nikto!--
Малко си мери приказките ако обичаш.Пръч написа:Деба, заради подобни измекяри балканите са сред най-мизерните лайняни кочини в северното полукълбо. Говедари се напъват да дават акъл кое е "правилно" и кое "дебилно". Сега очаквам лекция за кемтрейлс и рептилите, която да ме "просвети" как стоят "нещата".
И представите ми за икономика, както и за много други неща, далеч надскачат твойте, в тва можеш да си сигурен.
- 
				Маце Борко
 - В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!

пичага, сори, ма нямаш представа какво говориш в моментаwannabe написа:Ми аз казвам че за мен е дебилно. Кат не ти трябва кутия и дискове отиваш в замунда и си я сваляш. И само не ми казвай как по тоя начин преебаваш производителите, шот тея пари не ги зимат програмистите и дизайнерите които са направили играта, ми shareholder-ите които ги боли патката за играта и за тебе.sturba написа:Кой си ти да казваш кое е дебилно или не. Всеки си има предпочитания.
Така че да, дебилно е.
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето

но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
Напротив имам много добра представа. И ми беше ясно колко умници ще скочите на контра. Поне станахте тарикати с g2a и другите подобни сайтове дето изкочиха с кииове за по 10 лева и вече сте големите анти-пирати.
Само че ако нямаше пиратство в България вероятно вобще нямаше да сте се докосвали до гейминг ами щяхте да гледате Сам Вкъщи 3 по нова телевизия.
На всичките проблеми на държавата, тва че нямаме пазар на видео игри е най-малкия. И ако имаме тази икономическа благинка наречена пиратсво, то е абсолютно дебилно да даваме 50 евро за сингъл плейър CD кей. Както и да го погледнеш.
Спокойно, поляците дет разработват играта няма да фалират, за тва че няколкото хиляди клиенти в България ще изпиратстват. Сигурен съм че не фигурирате в income forecast-а им.
И да, купих си witcher 3 за ps4, ма там нямам много избор.

Само че ако нямаше пиратство в България вероятно вобще нямаше да сте се докосвали до гейминг ами щяхте да гледате Сам Вкъщи 3 по нова телевизия.
На всичките проблеми на държавата, тва че нямаме пазар на видео игри е най-малкия. И ако имаме тази икономическа благинка наречена пиратсво, то е абсолютно дебилно да даваме 50 евро за сингъл плейър CD кей. Както и да го погледнеш.
Спокойно, поляците дет разработват играта няма да фалират, за тва че няколкото хиляди клиенти в България ще изпиратстват. Сигурен съм че не фигурирате в income forecast-а им.
И да, купих си witcher 3 за ps4, ма там нямам много избор.
Пиратстваме по ред причини през повечето време свързани финансово, но го правим с мисълта, че това не е редно. Жалко е да оправдаваш пиратството с някаква морално добра причина ала робин худ, че видиш ли правиш нещо добро. "Как може тези хора да искат печалба, негодници, евреи!" Факт е пиратите са паразитите на индустрията, не спасителите.
Още по-жалко е да кажеш, че си дал пари просто защото все още не можеш да прецакаш системата. Най-малкото едно неуважение към труда на хората, особено към CD Projeck които го заслужават.
Критикувам не това дали купуваш или пиратстваш, а мисълта ти, при извършването на действието, която е грешна.

Още по-жалко е да кажеш, че си дал пари просто защото все още не можеш да прецакаш системата. Най-малкото едно неуважение към труда на хората, особено към CD Projeck които го заслужават.
Критикувам не това дали купуваш или пиратстваш, а мисълта ти, при извършването на действието, която е грешна.
Take me into your heart. Accept me as your saviour. Nail me to the fucking cross and let me be REBORN!

- Kirilicata
 - В момента играе: MoneyCrafta

Аз пиратствам, защото за мен игрите не са толкова сериозно занимание да давам над 10 лева за игра.

нелегален написа:не искам да имаме никакви взаиомоотношения.Grim Demise написа: столквах ти профила по едно време...
Изглежда секси.Charcharo написа:https://lh5.googleusercontent.com/-mR3kvbYmgoA/VVrwOii086I/AAAAAAAACxE/Caften9TMC8/w625-h833-no/15%2B-%2B1
Тук е!
Ще се играе !
Доволни ли сте от играта?
Аз лично останах със смесени чувства от първите два часа гейминг.
+ Играта държи на сериозен хардуер, може да бъде подкарана и на по-слаби машини, но с голям компромис, което е разбираемо. Светът изглежда достатъчно жив и просторен, без да може да се опре на Skyrim, красива е визуално - общо взето както се очакваше.

- Не очаквах обаче да запазят дървения интерфейс и механика на битките от двойката. Дори по-добре да бяха изплагиатствали битките от Fable 1. Има нещо гнило и с гравитацията, защото Уитчерът няколко пъти ми умира от двуметров скок върху трева. Диалозите са повече от банални, но може би търпят по-нататъшно развитие, нали все пак сюжетът е силната страна на Уитчера. Така че смятам, че gamespot пак малко са се изхвърлили с тази десятка. Все пак игри като Skyrim и Mass Effect-ите не са с десятка, плс.

+ Играта държи на сериозен хардуер, може да бъде подкарана и на по-слаби машини, но с голям компромис, което е разбираемо. Светът изглежда достатъчно жив и просторен, без да може да се опре на Skyrim, красива е визуално - общо взето както се очакваше.
- Не очаквах обаче да запазят дървения интерфейс и механика на битките от двойката. Дори по-добре да бяха изплагиатствали битките от Fable 1. Има нещо гнило и с гравитацията, защото Уитчерът няколко пъти ми умира от двуметров скок върху трева. Диалозите са повече от банални, но може би търпят по-нататъшно развитие, нали все пак сюжетът е силната страна на Уитчера. Така че смятам, че gamespot пак малко са се изхвърлили с тази десятка. Все пак игри като Skyrim и Mass Effect-ите не са с десятка, плс.
az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!
- Charcharo
 - В момента играе: World of Tanks
Metro Last Light - Обратна връзка:

Това е много субективно нещо...AcTivE написа:Доволни ли сте от играта?
Player-центрираният свят на Skyrim не може да се опре на World-центрираният такъв на STALKER според мен.
А засега Witcher 3 е с много як свят.
Аз не мисля, че 10 трябва да се дава въобще(ама хич), но не бих го дал на Skyrim или ME...
- doggymien4o
 - В момента играе: Квот фана

Започнах я днес и съм очарован.
Върви мазно и е много красива. Free roam-a е страхотен, трудностите, макар и само 4 са наистина различни една от друга.
Все още търся първата си секс дружка.

Върви мазно и е много красива. Free roam-a е страхотен, трудностите, макар и само 4 са наистина различни една от друга.
Все още търся първата си секс дружка.
жената трябва да прави само 70 неща - 69 и мусака
...master freakout...
...the world is full of shit...

...master freakout...
...the world is full of shit...
- Kirilicata

Абе кога ще ме пита какво съм правил в двойката? В момента съм, където ме карат да убия един грифин. 
Иначе играта е ОК, но очаквах по-добра оптимизация и графика.

нелегален написа:не искам да имаме никакви взаиомоотношения.Grim Demise написа: столквах ти профила по едно време...
Играх няколко часа. Струва ми се, че езикът в играта не е толкова вулгарен като преди 
  Преди като че ли беше по-мръсен. Има време де, в началото сме още. Иначе почти нямам забележки. Дразни ме само като си викаш батмобила (така де, коня), как понякога се spawn-ва пред тебе от нищото.

Kirilicata написа:Абе кога ще ме пита какво съм правил в двойката? В момента съм, където ме карат да убия един грифин.
Ей още един ретард ама на пълен левел ретард ... ти луд ли сие мои играта за таз визия Е МЕГА ОПТИМИЗИРАНа .. смени си кашончето аз я играя на уЛТРА 1080p с nVidia Hairworsk и под 56 57 кадъра не пада ! Завиждай!
- Kirilicata

Леко баце. Няма нужда да се силиш, когато фактите са срещу тебе.jenssn написа:Kirilicata написа:Абе кога ще ме пита какво съм правил в двойката? В момента съм, където ме карат да убия един грифин.
Ей още един ретард ама на пълен левел ретард ... ти луд ли сие мои играта за таз визия Е МЕГА ОПТИМИЗИРАНа .. смени си кашончето аз я играя на уЛТРА 1080p с nVidia Hairworsk и под 56 57 кадъра не пада ! Завиждай!
Това е най-зле оптимизираната игра от Unity насам, а графиката дори не се оказа това, което рекламираха. Плюс още няколко бъга тук там в първите 2-3 часа на играта ми се струва, че са я ръшвали. Надявам се, че пачовете ще я оправят.