DJ Cat написа:
Завърших играта, последните нива са потресаващо тъпи, историята става все по-тъпа и финала е възможно най-малоумния. Адска трагедия е играта и няма нищо общо с хитман поредицата. Предишните игри предлагаха адски много възможности да се мине нивото, имаше големи локации, много варианти да се справиш с опонентите, и се залагаше на това да си анонимен, да се сливаш с обстановката, да мислиш креативно. Тук се залага да се премяташ от прикритие до прикритие, да го направип 200 пъти и да се молиш да чекпоинтнеш, защото като те убият, трябва да се прави всичко наново. Няма сейв, мен често ми писва от шибаната игра, но как да изляза като съм почти до края на шибаното ниво, а нямам сейф. Значи бях казал че играта заслужава 7ца, но играта затъпява главоломно в последните 5 нива. Не повече от четворка, ако следващите игри в поредицата приличат на тая, по-добре изобщо да не се появяват. Може би най-тъпата игра която съм играл тая година.
Аз още не съм я врътнал, но от това, което съм играл досега, донякъде съм съгласен с теб, но все пак не съм толкова критичен и сигурно ще ѝ дам 5 в годишната класация.