Автор |
Съобщение |
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Ное 2007 17:41
Струва ми се, че се опитваш да насадиш мнение.
Има хора, които са играли играта, вкусили са от геймплея / историята и тн... и си го казаха - играта не им харесва. Това важи с пълна сила за и мен.
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
FYROMски Пръч
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Ное 2007 18:03
Играта е силно пристрастима за по-мекушавите и податливи геймъри.
Точно те стават гийкове и развалят репутацията на играта, говорейки за нея нон стоп пред хора, които не са я играли.
По този начин те създават грешно впечатление у непробвалите я и така оформят голям процент от негативизъм, който се излива тук.
Аз самият я пробвах и не се поддадох. Защото не ми хареса
___________________________________ Фешо - Фешън Хейтър
Партизаните
Партизаните 2
|
|
|
|
|
YamiRaziel
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Ное 2007 18:03
Да опитвам се да насадя мнение че играта си струва, има история , не е еднообразна и че не всички играчи са вманиачени без живот. Дал съм аргументи за това.
Не те карам да я харесваш, всеки има право да си избира какво му харесва, но ми омръзна да чета еднакви мнения на хора които не са я пробвали (не визирам теб Гипо или някой друг който я е пробвал). Затова моля всеки който има да каже нещо по темата да казва защо мисли това което е казал, а не да говори просто празни приказки.
___________________________________ Червената шапчица влезнала в гората,но случайно паднал мрак ... и я премазал
Кажете НЕ на спама и пишете смислени мнения
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Ное 2007 18:11
YamiRaziel написа: Да опитвам се да насадя мнение че играта си струва...
Принципно ако играта беше това, което ти описваш щяхме да сме го оценили сами, без да е нужно да насаждаш каквото и да било. Но тя за нас не е това, което е за теб, това е.
ЕДИТ: имало е десетки дискусии на тема ММОРПГ. Десетки пъти съм изтъквал, как не е редно хората да съдят, ако не са играли играта(или пък са я играли на пиратски сървър, където съвсем не е същото). А за пристрастяването, което хората споменават - глупаво е да не харесвате WoW заради това, защото всяко ММОРПГ води до същото.
Какво не ми хареса:
- не ми хареса графиката, но това не е фактор, който определя дали една игра е добра или не.
- не усетих никаква тръпка или поне тя умря след 2 дни, когато премина "тръпката от новото"
- не харесах крайните цели в играта
- не харесах това, че човек би могъл от първи до последен левъл да играе сам, без да е казал едно "hi" на когото и да било
- опитах прословутите пвп'та, райдове... не, играта продължаваше да не ме влече
- освен WoW съм играл LOTRO, Lineage 2, Eve Online, Tabula Rasa, City of Villains - всяка една от тези игри ми донесе нещо, което WoW не направи - удоволствие
Когато говоря за някоя игра визирам само и единствено моето мнение, не мога да отговарям за мненията на другите.
|
|
|
|
|
2D'
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Ное 2007 18:58
Няма интрига в това да убиеш някакъв юбер мощен бос, лидер на нещо дори цар и след малко пак да си е там. Искам факани дуели за престола, искам да мога да вляза в двореца, да цепя басмата на краля и да изнасиля жена му , а после, когато аз стана крал, някой да направи същото и отново да се боря за респект примерно. Какъв е смисълът да убиеш краля, ако не можеш да седнеш на трона и естествено, да ти се налага да си го защитаваш след това?!
___________________________________ LOVE & PEACE!!! Барай меча!!! - Touch da Sword!!! Не спичай - Don't speak/bake Ни мъ ибе - It doesn't fuck me Да еба майка ти, да еба! - To fuck yer mother to fuck! Лайната се случват - Shit happens
|
|
|
|
|
YamiRaziel
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Ное 2007 20:14
Ами след няколко години може и такива ММО-та да има примерно. И аз искам нещо такова и се надявам скоро да излезе. Знам че ще излиза ММО по World of Darkness на white wolf към 2010-2011 и се надявам да е нещо такова каквото ти описа. А ако обичаш да четеш можеш да пробваш Песен за огън и лед ... много пасва с това което искаш от wow Макар че имам чувството че си я чел
___________________________________ Червената шапчица влезнала в гората,но случайно паднал мрак ... и я премазал
Кажете НЕ на спама и пишете смислени мнения
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Ное 2007 21:49
Ще е интересно да има мморпг, което да не е базирано на класове. Имаш набор от скилове и учиш тези, които ти харесват. Така абсолютно всеки герой ще е уникален и различен. Няма да има небалансирани герои - примерно някой стрелец е много силен, айде всички да играем със стрелец...
А ако искаш да чукаш нечия щерка в мморпг, то определено трябва да чакаш мморпг по Fallout .
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Ное 2007 22:12
щото е тотална боза откакто излези TBC-то
|
|
|
|
|
MARiNZ0
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Ное 2007 22:49
Гипо написа: А ако искаш да чукаш нечия щерка в мморпг, то определено трябва да чакаш мморпг по Fallout.
Amen to that.
___________________________________ You can't kill me. I'm already dead to this world.
|
|
|
|
|
MALIGOS
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Ное 2007 00:35
Лол си е яка спомням си първия път когато се бях запознал с Азерот в близката игрална зала гледах с потекали лиги как един батко играеше фрозена на кампеинг с наит елфи и как килваше Нагите .Макар че тогава не се зарибих много дори не я бях пуснал защото знаех само ЦС и ГТА после сажелявах когато разбрах за ЛОЛ това да играеш с милиони играчи онлаин да намираш нови приятели и други просто бе одивително самата история и персонажи ме грабнаха повече от самата игра затова станах толкова голям фен на книгите(които са превазходни) от колкото на играта макар че играта отначало куцаше близард с пач след пач един след друг оправяха бъговете и вече мисля че това е една превазходна игра ако не броим че дроидите нямат емералд дриим (което е изклучително важно нещо) и Ундедите могат да бъдат приистове.Та лол си е супер игра която има над 9 милиона играча само в официалните сървати и мисля че са толкова и тези които играят в пиратските .Просто света и историята са толкова уникални че няма как да не се зарибиш нищо неможе да се сравни с това да видиш пещерите на времето или Илидан или синовете на Ценариус , или самата Джеина праудмуур или Тралл стоящ на трона , или патя на ундедите към Силвърмуун .Та лол ще си остане почти наи доброто ММОРПГ с прекрасен и очарователен свят и история .
ПП:ЕДитнете темата на "защо толкова хора по света се кефят на ЛОЛ".
|
|
|
|
|
FYROMски Пръч
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Ное 2007 04:18
WoW е създадена от негър.
|
|
|
|
|
Riven
|
|
В момента играе: Много и все различни неща :)
|
|
Заглавие: Re: Защо толкова хора от форума не харесват WoW? Публикувано на: 26 Ное 2007 11:48
Гиро мекицата написа: Я кажете защо толкова ви дразнят WoW играчите?
Мен не ме дразни напротив. Фен съм огромен. Лошото и че ми взема голяма част от времето То като седнеш и няма спиране. Но все пак. Не мога да давам оценки като не съм играл в Близард. Същото важи за повечето хора. Играйте я оригинал а после давайте мнение. Аз не мога.
П.П. Бих играл Stargate играта ама ще видим...
___________________________________ "Който говори много, все ще каже нещо, което не е трябвало да казва.", Конфуций "Надеждата е нещо хвърковато - то, кацайки в душата - те намира - и пее свойта песничка без думи - и никога не спира." - Емили Дикинсън
|
|
|
|
|
zip0
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Ное 2007 11:55
Всеки може да я играе в оригиналния, като пробва седем дневната триал версия от официалния сайт. На мен лично ми беше интересна точно 2 дни. После ми затъпя доста. Същото стана с Гилд Уорс, един приятел ми я даде оригинална и я играх 1 ден... Виж Диабло си е друга работа
___________________________________ ...
|
|
|
|
|
Asriel
|
|
В момента играе: GTA IV
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Ное 2007 13:27
Гипо написа: - освен WoW съм играл LOTRO, Lineage 2, Eve Online, Tabula Rasa, City of Villains - всяка една от тези игри ми донесе нещо, което WoW не направи - удоволствие
Когато говоря за някоя игра визирам само и единствено моето мнение, не мога да отговарям за мненията на другите.
Можеш ли да ми представиш свои мисли за City of Villains, както и информация за системата за плащане, тъй като ми се струва доста интересна.
___________________________________ все аркадаши сме
Krieg
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Ное 2007 13:36
Плащане - обичайните карти на NC Soft, с които се играят Lineage2, Tabula Rasa... 60 дни - 53лв.
Играта предоставя най-невероятния избор за външен вид на героя. Толкова много облекла, цветове, лица, крайници... според мен са възможни стотици хиляди комбинации. Да срещнеш герой, който изглежда по същия начин е леко невъзможно. На мен лично ми отне 45минути да си създам героя.
Като графика играта не е кой знае колко красива, но поне е доста лека. Може да се каже, че това е Soft мморпг, не изисква много време за игра, много е опростено. Ако играеш много и имаш високи очаквания ще се разочароваш. Играта е непретенциозна и леко повърхностна. Имат добри идеи за развитието на героя и от начало е доста интересно. След това обаче куестовете стават твърде еднакви. Друг проблем е, че не я играят много хора, което до голяма степен убива удоволствието от мморпг'то.
Ако искаш игра за по 1 час дневно, става. В момента в който ти писне да си летиш, да трепаш гадове, да си лош... повече няма какво да правиш в играта .
|
|
|
|
|
Asriel
|
|
В момента играе: GTA IV
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Ное 2007 13:40
А самия игрален свят си е тип Lineage, нали? В смисъл, не е като GW, света да е уникален за теб и за партито ти.
И последния ми въпрос е няма ли PvP срещу City of Heroes или не са свързани игровите вселени?
___________________________________ все аркадаши сме
Krieg
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Ное 2007 13:59
Комбинирано е - трепеш се в град, заедно с всички останали, но имаш мисии, които са на базата на инстанции(като GW).
За ПвПто не знам нищо, не стигнах до достатъчно висок лвл, за да отида в териториите, в които се случват тия работи .
|
|
|
|
|
Albtraum
|
|
В момента играе: Singularity
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Ное 2007 15:07
Гипо написа: Комбинирано е - трепеш се в град, заедно с всички останали, но имаш мисии, които са на базата на инстанции(като GW). За ПвПто не знам нищо, не стигнах до достатъчно висок лвл, за да отида в териториите, в които се случват тия работи .
Ми , че то това е играта бе . Как може да твърдиш , че е тъпа и прочие като не си се докоснал до нея ?
___________________________________ Aber selbst nachdem ich dass zugebe Gibt es keine Katharsis.... Dieses Geständniss war völlig bedeutungslos...
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Ное 2007 15:43
Би ли показал къде точно съм написал, че играта е тъпа?
|
|
|
|
|
boskobosia
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Ное 2007 16:51
Nimrod написа: Мразя я защото всички разправят,че била божествена игра.
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|