Автор |
Съобщение |
DeepWater
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Апр 2006 22:37
Някой стигал ли е до куеста Blood of the Dаедра, защото аз се закопах там. Като стигна до оная статоя и говоря с онея на пейките около нея не знам какво да правия. Ако някой е стигнал до куеста нека сподели как се минава.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Апр 2006 09:51
DeepWater написа: Някой стигал ли е до куеста Blood of the Dаедра, защото аз се закопах там. Като стигна до оная статоя и говоря с онея на пейките около нея не знам какво да правия. Ако някой е стигнал до куеста нека сподели как се минава. Зна4и около района където е мястото надолу по хълма ще намериш един Will-o-the-Wisp. Убий го и вземи Glow Dust от него и го дай на статуята на залез или изгрев.
|
|
|
|
|
DeepWater
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Апр 2006 12:30
10x монго аз го бях видял тоя wisp ама не знаех 4е трябва да го убия. Пак благодаря.
|
|
|
|
|
Anrito87
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Апр 2006 17:14
сори за въпроса ама не мога да разбера как се хвърлят работи (а немога да се движа)... когато съм близо до труп или сандък е ясно ама в моя случай взех една брадва която беше на разсояние от трупа и като я взех вече неможех да се доближа до трупа за да я хвърля... хелп
:? :? :?
|
|
|
|
|
sergeantrh0
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Апр 2006 18:05
Anrito87 написа:
Задържаш лявото копче на мишката върху предмета.
|
|
|
|
Existence
|
|
В момента играе: Medieval 2: Total War
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Апр 2006 18:32
TVEL написа: Играта е яка ама ме гразнят някой неща: Лицата на абсолютно всички са абсолютно смешни и че играеш 1-во лице Иначе ме кефят градовете,големи са красиви са... Краде се трудно(особено от магазини) Аз я играя на: AMD 1.6GHz , 1024MB RAM , Radeon 9550 256MB , на 1024х768 И ми върви добре на low detail ________________
Закъснял коментар, и все пак - можеш да зуумнеш и в трето лице
Най-важното нещо което трябва да правите когато започнете да играете една игра е да видите контролите Не е толкова трудно да се сети човек
___________________________________ Ahhh, she looked into your jingles, And saw what laid beneath, Don't try to save yourself, The jingle is complete
Fading gently, Jingling through
Nothing else can jingle
|
|
|
|
|
Anrito87
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Апр 2006 18:52
тенкс Sergeant Rho
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Апр 2006 21:35
Чшш, пияници, до къде сте
А да си питам. Мое ли да се наблъскам из всичките гилдии ? Примерно Блейдс ( вече съм ) , Файтърс ( ако се абстрахират от нечистото ми досие ) и там другите ... Има ли няква преебавка ?
Бе деба като играя повечко и почва да циклявчи и да сече и ме фащат нервите.
|
|
|
|
|
sergeantrh0
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Апр 2006 21:55
Wongraven написа: Чшш, пияници, до къде сте А да си питам. Мое ли да се наблъскам из всичките гилдии ? Примерно Блейдс ( вече съм ) , Файтърс ( ако се абстрахират от нечистото ми досие ) и там другите ... Има ли няква преебавка ? Бе деба като играя повечко и почва да циклявчи и да сече и ме фащат нервите.
Не ,няма проблем да си във всички гилдии. Аз съм вече "дъ биг бос" на The Dark Brotherhood и в момента съм на път да заема същия пост и в The Thievеs Guild. Следващата ми жертва е Fighters Guild.
|
|
|
|
Sv3tlio
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Апр 2006 22:20
И ква файда има кат си шеф на неква гилдия?Некви бонуси получаваш ли?
|
|
sergeantrh0
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Апр 2006 22:32
Sv3tlio написа: И ква файда има кат си шеф на неква гилдия?Некви бонуси получаваш ли?
Всъщност се получават доста бонуси-парични и предметни. И недей пиши много в тая тема щот си с ~10мин. playtime.
|
|
|
|
Phantom
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Апр 2006 08:54
За гилдиите аз на Мороуинд примерно бях гилдмастър на гилдията на бойците, маговете и крадците:). Пък бойците и крадците ако се сещате не се обичат много много . Единственото прецакване може да е ако да речем от бойците получиш мисия да убиеш някой от другата гилдия или от крадците да окрадеш някоя от щабквартирите на гилдията на бойците. А си спомням, че поне в Мороуинд имаше такива мисии
Тоя вампиризъм така ме натвари, пък и ползвам само quick save, че съм я зарязал засега играта. Някой ако е изпълнявал куеста за лекуването от вампиризма да го питам накрая някаква отвара ли се получава, дето като я изпиеш се лекуваш или се излекуваш като изпълниш куест?
Ако трябва да се изпие отвара ако може да ми кажете името и, че да си спестя доста лутане из нощите и wait-ване през деня
___________________________________ "Когато критиците говорят, дори и авторът мълчи."
by Phantom
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Апр 2006 00:14
Въй, и аз станах вампир без да разбера. Сигурно при битката с ония петимата.
Е, имам куест да идя при някъв , който се занимавал с лекуването на болестта. Но искам да питам , ако някой е продължил да си играе като вампир, дали е по-интересно , или да се лекувам. Гледам че на всеки сън ми дава нови скилове, ставам доста по-силен, мога да нося повечко, гъзарийки общо взето. Но пък вече почнаха да не искат да търгуват с мене. А и е шибано да се дебиш само из нощта. Е, някой по-напреднал ще каже ли ?
|
|
|
|
|
Outstanding
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Апр 2006 08:10
Аз лично не харесах вампиризма въпреки достата бонуси които дава.Като стигнеш до предела на вампиризма никой не ще да общува с теб,не можеш и да си купиш нищо.Пък и скитането през ноща ме дразни.А противоотровата.Ако си в напреднал стадий - изпълняваш куеста,който от своя страна не е много приятен в частта с търсенето на ония gem-ове.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Апр 2006 20:51
Малеее хора,та ние сме най измъчените гамери в света ве!!!Намираме игри дето ги играем със адското збиване.Ами то май от забиване човек се нерви повече от колкото се разтоварва и кефи.То па тия creator-и се оляха с тая графика,или пък продавачите се праят на луди...иде ми да отида и да ограбя първия комп сервиз!!!
___________________________________ †††††††††††††††††††††††††††††††††††
†Пътят към ада е покрит с добри дел੆
†††††††††††††††††††††††††††††††††††
|
|
|
|
|
Anrito87
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Апр 2006 09:05
намирането на гранд соу гемове не беше кой знай колко трудно макар че изгубих 1 седмица (виртуално време) в пътуване... 1 има в мината до къщата на вещицата а останалите ги купих от мейдж гилдове от градовете... дадох и ги на вещицата и ся ми каза да и намеря продуктите за отварата... прах от много силен вампир... кръв от влечуговата раса... чесън и още някви две съставки... дано успее да приготви отвара че и мен тоз вампиризъм
а междо другото когато си нахранен (си пил кръв) слънцето май не ти пречи а и всички говорят с теб... а това са основните недостатъци на вампиризма (+ това че ставаш много грозен )
аз съм с П4 1.8Гх, 512+256Рам и ГФ6600 256Рам и ми върви доста добре (само като ми зарежда ерийте ми лагва леко)
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Апр 2006 13:33
А сега един тъп въпрос . Как да смуча кръв ?
|
|
|
|
|
Anrito87
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Апр 2006 16:11
кръв се пие докато жертвата спи... изпа и то ри излижа и1т21 и ирлв с Talk i Feed... даваш на Feed...
|
|
|
|
|
Заек(наркоман)
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Апр 2006 11:51
Абе тая игра върви ли на 256рам и джи форс 4 мх а ?
___________________________________ Back from the future
|
|
|
|
|
Girata
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Апр 2006 15:25
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA HELPPP ((((((((((((((
Igrata mi se bunga ... kazwa mi za nqkukvi versii problematika
i nemoga da dam load game .... Kazwa mi 4e versiqata bila 0.25 a moita igra 0.00 neznam kwo stava pomo6t plz
Ina4e igrata e tupalka prevurtal sum predi6nata morrowind i be6e mnogo qka oba4e sq sa se ulqli v detaili v si4ko
samo malko problemi s cepeneto ama nemoga da razberu .... ma6inata mi e P4 2.6 s 2x256ram i Nvidia FX5700LE 6to tolko mnogo mi cepi ... sigurno zaradi ramata i videoto ...
ama puk tolko hi4 da ne mi vurvi pomo6t pak za safovete plzzz
___________________________________ Ping of Death
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|