Автор |
Съобщение |
Изход
|
|
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 2 Публикувано на: 11 Апр 2010 11:40
Знам бе, не съм се засегнал Всеки има право на собствено мнение все пак Никъде не съм оспорил качествата на играта, просто казах, че й липсва дълбочината, която заслужаваше. Съжалявам най-вече за това, че куестовете, които не се свеждат само до стрелба се броят на пръсти.
___________________________________ секс едва ли - just cavalli
агентите са педали напускам форума
|
|
|
|
|
MARiNZ0
|
|
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 2 Публикувано на: 11 Апр 2010 11:45
Loyalty мисиите на Касуми, Мордин, Самара и Джак ми харесаха най-много. От recruitment мисиите, най-добри попадения има при Гарус, Джак, Мордин и Тейн.
btw най-скучен персонаж ми е Грънт. Като заместник на Рекс, очаквах толкова много от него...
___________________________________ You can't kill me. I'm already dead to this world.
|
|
|
|
|
Минотавъра
|
|
В момента играе: Mozilla Firefox
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Апр 2010 11:54
MARiNZ0 написа: btw най-скучен персонаж ми е Грънт. Като заместник на Рекс, очаквах толкова много от него... Грунт въобще не е проектиран да бъде sophisticated. Да, прилича на пародия на крогански воин, но това е направено нарочно. Той е на седем дни и си няма понятие от света - индоктриниран е само и единствено в бойни стратегии. И то в колба... пардон, tank. Грунт е дете в тялото на възрастен - той ТРЯБВА да се държи незряло, това е част от образа му. Въобще няма база за сравнение с Рекс - Рекс е интелигентният офицер, а Грунт е дивият берсеркер. Има една точно определена причина, поради която Грунт трябва да бъде взиман на мисиите - с подходящите ъпгрейди е по-корав от самия Шепърд
___________________________________ Remember when you could play multiplayer without 15-year-olds insulting your mother or questioning your sexuality? Good times...
Алкохола - враг на пола, с плодов сок - към полов скок!
|
|
|
|
|
gambit_12
|
|
В момента играе: Мнооооого неща
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 2 Публикувано на: 11 Апр 2010 14:23
От към визия най-много ми хареса на Касуми мисията. От към история на Тали (не заради самата история а заради паргон репликата на Шепърд накрая. А пък също ми хареса и на Грънт мисията в стил трепеш докато не свършат. Пък не знам ко толкоз я харесват на Тейн мисията. Тя беше най-скучната
___________________________________ I reject you reality and substitude my one
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 2 Публикувано на: 11 Апр 2010 14:40
gambit_12 написа: ...Пък не знам ко толкоз я харесват на Тейн мисията. Тя беше най-скучната... Заради тези си думи, бягай. Бягай, докато не сме те съсипали.
___________________________________ 私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
|
|
|
|
|
Harvester
|
|
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 2 Публикувано на: 11 Апр 2010 15:00
Точно пък на Грънт мисията е най-еднообразната от всичките единственото й хубаво нещо е когато Шепърд удря една глава на един кроган а останалото е "пуцай куме"
|
|
|
|
|
Изход
|
|
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 2 Публикувано на: 11 Апр 2010 17:10
Има ли мод за безкрайни патрони
___________________________________ секс едва ли - just cavalli
агентите са педали напускам форума
|
|
|
|
|
gambit_12
|
|
В момента играе: Мнооооого неща
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 2 Публикувано на: 11 Апр 2010 18:15
На Тейн мисията наистина беше добре оформена откъм визия и имаше един интересен бисер (говори или ще ти отрежа топките и ще ги продам на кроуган) , но просто беше скучна.
___________________________________ I reject you reality and substitude my one
|
|
|
|
|
Sanjuro Kwon
|
|
|
|
Заглавие: Mass Effect 2 Публикувано на: 13 Апр 2010 10:59
Попринцип най-любимата ми loyalty мисия е на Garrus, както и неговата recruitment мисия. Но това сигурно се дължи на факта, че той е любимия ми герой, който нямаше голяма роля в единицата, но за това пък в двойката му бе отделено достатъчно внимание. За съжаление от спойлери вече знаех, че Archangel = Garrus, иначе щях да бъда приятно изненадан.
|
|
|
|
|
Cpl. D.Hicks
|
|
В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 2 Публикувано на: 17 Апр 2010 16:45
Sanjuro Kwon написа: Попринцип най-любимата ми loyalty мисия е на Garrus, както и неговата recruitment мисия. Но това сигурно се дължи на факта, че той е любимия ми герой, който нямаше голяма роля в единицата, но за това пък в двойката му бе отделено достатъчно внимание. За съжаление от спойлери вече знаех, че Archangel = Garrus, иначе щях да бъда приятно изненадан. Абе не знам ти развалил ли си си кефа, ама аз докато играех рекрутмънт мисията на Гаръс, от НПЦ-тата почнах да събирам инфо къв е тоя Архангел и едно от тях спомена, че бил турианец и веднага ме обзе едно благо чувство на съмнение, че АРхангел = Гаръс, и в момента, когато си свали шлема бях нещо от сорта на: OMG Garrus!!! WTF!!! Hell Yeah man!!! Garrruuuuuuuussssss!!! YEAAAAAAHHHH!!!
|
|
|
darkslayer
|
|
В момента играе: Mass Effect, Mass Effect 2, Mass Effect 3
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 2 Публикувано на: 17 Апр 2010 17:58
Hicks написа: Познато чувство.
___________________________________ "Ah, yes. 'Reapers.' The immortal race of sentient starships, allegedly waiting in dark space. We have dismissed that claim."
|
|
|
|
|
Минотавъра
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Апр 2010 18:29
Ако още не сте го изтеглили - Mass Effect patch 1.01. - Поправя бъг, при който Шепърд може инцидентно да се reset-не до level 1 след завършването на мисия. - Поправя бъг, при който Грунт не може да използва Fortification. - Поправя бъг, при който диалозите със Самара не могат да бъдат стартирани. - Поправя бъг, при който Моринт остава нелоялна след вербуването й. Има и по-дребни подобрения, но това са важните.
___________________________________ Remember when you could play multiplayer without 15-year-olds insulting your mother or questioning your sexuality? Good times...
|
|
|
|
|
Rico
|
|
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 2 Публикувано на: 22 Апр 2010 05:30
Без да спойл-вате ако е възможно, че не съм цъкал ДЛС-то още - Касуми romanceable ли е?
___________________________________ Though they sink through the sea they shall rise again; Though lovers be lost love shall not; And death shall have no dominion.
|
|
|
|
|
MARiNZ0
|
|
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 2 Публикувано на: 22 Апр 2010 12:53
Не.
___________________________________ You can't kill me. I'm already dead to this world.
|
|
|
|
|
Минотавъра
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Май 2010 14:07
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Публикувано на: 25 Май 2010 14:28
Минотавъра написа: Е, да, то не се ли знаеше преди? Или просто съм бил толкова сигурен, че ще го направят, че дори и не съм го подлагал на съмнение.
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
Минотавъра
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Май 2010 14:30
Не, не се знаеше. Вчера го обявиха.
Преди имаше само спекулации и wishful thinking.
|
|
|
|
|
odojitoo
|
|
В момента играе: PES 2010,Mass Effect 2,The Godfather 2
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Май 2010 10:58
Абе да ви попитам... вие кого вземате - Самара или Моринт?
За мен лично изборът е доста ограничен, Самара е толкова едностранчив и глупав персонаж, че не се търпи. Тъп образ, тъп диалози, тъп характер...
Не знам дали е жертва на калпави разработчици или целенасочено е конструирана като ограничено същество, но няма персонаж, който да ме дразни толкова много. Blah-blah-blah... the Code. Blah-blah-blah... justice. Всичките й диалози завършват по този начин. Е мааму, тая пу*ка няма ли някакви интереси?
Просто ужас... някаква кръстоска между пародия на джедай и фанатичен талибан-кръстоносец. На нейния фон Моринт, с нейното увлечение по изкуствата, музиката, дрогата и адвенчър лайфстайла, ми се стори като най-колоритния персонаж на света. Веднага пречуках Самара и я взех.
___________________________________ May the Force be with you!
|
|
|
|
|
Минотавъра
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Май 2010 11:13
Same here.
Моринт е sophisticated. Adventurous. Glamorous. Изключително интересен, екзотичен персонаж. Винаги взимам нея. Самара е фанатизиран кон с капаци.
И да, нарочно е направена такава. Самара е фанатикът, който, в преследване на целите си, пада до нивото на врага си. Тя въобще не е по-добра от дъщеря си - същото чудовище е. Много ясно е илюстрирано в диалозите й. Тя няма бъдеще, няма цели, няма интереси, само една кауза и нищо друго. Забележи как рационализира всичките си действия с "висшето благо". Именно тази й едностранчивост я правеше интересна... но все пак Моринт е къде-къде по-готин персонаж.
|
|
|
|
|
Tranquil
|
|
В момента играе: нищо, мързи ме
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 2 Публикувано на: 31 Май 2010 21:02
За жалост като вземеш Моринт, с течение на играта не се отварят нови диалози.
___________________________________ :O
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|