Автор |
Съобщение |
Rensing
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Апр 2007 00:38
А има ли начин от Щатите да играя в Европа? 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Апр 2007 11:58
Най-досадното нещо за убиване е ресто шаман. 
___________________________________ Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
|
|
|
|
 |
DukeNukem
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Апр 2007 13:09
Някой който е играл Human Rogue (или Rogue) може ли да ми каже дали този билд е добър за Combat ориентиран Rogue специлиазирайки в One-Handed Swords и Dual Wield :
ASSASSINATION (17 Points):
3 Improved Eviscerate
5 Malice
3 Ruthlessness
1 Relentless Strikes
5 Lethality
COMBAT (33 Points):
2 Improved Sinister Strike
3 Lightning Reflexes
5 Deflection
5 Precision
1 Riposte
5 Dual Wield Specialization
1 Blade Flurry
5 Sword Specialization
2 Weapon Expertise
3 Aggression
1 Adrenaline Rush
Една точка остава излишна.
___________________________________ Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Апр 2007 15:56
Lonely ArchAngel написа: Някой който е играл Human Rogue (или Rogue) може ли да ми каже дали този билд е добър за Combat ориентиран Rogue специлиазирайки в One-Handed Swords и Dual Wield :
ASSASSINATION (17 Points):
3 Improved Eviscerate 5 Malice 3 Ruthlessness 1 Relentless Strikes 5 Lethality
COMBAT (33 Points):
2 Improved Sinister Strike 3 Lightning Reflexes 5 Deflection 5 Precision 1 Riposte 5 Dual Wield Specialization 1 Blade Flurry 5 Sword Specialization 2 Weapon Expertise 3 Aggression 1 Adrenaline Rush
Една точка остава излишна.
Зависи дали предпочиташ ПвП или ПвЕ
Ако си ПвЕ ориентиран по-добре не слагай точка в Рипосте
|
|
|
|
 |
wannabe
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Апр 2007 17:30
Рансинг написа: А има ли начин от Щатите да играя в Европа?  Еми да по същия начин както от тука играеш.
|
|
|
|
 |
Demonic
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Апр 2007 17:45
Някой, който играе кастър, да каже дали да си ресна шамана на елементал? 
___________________________________ You are wrong, fucked, and overrated I think Im gonna be sick and its your fault Everyday its the same - I love, you hate! But I guess I dont fucking care any more... I'm betrayed! This is the end of everything!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Апр 2007 18:19
Я някой, който играе на оригиналния, да напрви кратка и смислена равносметка за играта като цяло. Понеже бях доста зарибен, и ми омръзнаха прайвит сървърите, лятото мисля да закупя оригинална. Две години щъках по кийт-ове и всясакви подобни, докота преди 4-5 месеца не махнах WoW-a. Та струва ли си да си давам финансите за WoW, или да си купя GW, или нещо друго.
|
|
|
|
 |
Scar
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Апр 2007 21:16
Norgahd написа: Я някой, който играе на оригиналния, да напрви кратка и смислена равносметка за играта като цяло. Понеже бях доста зарибен, и ми омръзнаха прайвит сървърите, лятото мисля да закупя оригинална. Две години щъках по кийт-ове и всясакви подобни, докота преди 4-5 месеца не махнах WoW-a. Та струва ли си да си давам финансите за WoW, или да си купя GW, или нещо друго. Струва си разбира се.Има много повече хора от пиратките хората са много печени,няма я българската черта всеки да се опитва да те преебе,хората са услужливи и винаги можеш да си намериш група за куест,инстанция и т.н.Няма никакви бъгове а и ако се появи някакъв още веднага се отстранява.Според мен да си дадеш парите за уоу е много по стойностно отколкото за ГВ...
___________________________________ I will stone you,stone you
Wrap my arms around you
I will stone you,stone you
My little halo
a.k.a SoaP
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Апр 2007 23:55
Scar написа: Norgahd написа: Я някой, който играе на оригиналния, да напрви кратка и смислена равносметка за играта като цяло. Понеже бях доста зарибен, и ми омръзнаха прайвит сървърите, лятото мисля да закупя оригинална. Две години щъках по кийт-ове и всясакви подобни, докота преди 4-5 месеца не махнах WoW-a. Та струва ли си да си давам финансите за WoW, или да си купя GW, или нещо друго. Струва си разбира се.Има много повече хора от пиратките хората са много печени,няма я българската черта всеки да се опитва да те преебе,хората са услужливи и винаги можеш да си намериш група за куест,инстанция и т.н.Няма никакви бъгове а и ако се появи някакъв още веднага се отстранява.Според мен да си дадеш парите за уоу е много по стойностно отколкото за ГВ...
Мерси,мерси. Остава да ми паднат финанси и да оправя математиката. ;р
|
|
|
|
 |
Pileto
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Апр 2007 00:39
Norgahd написа: Я някой, който играе на оригиналния, да напрви кратка и смислена равносметка за играта като цяло. Понеже бях доста зарибен, и ми омръзнаха прайвит сървърите, лятото мисля да закупя оригинална. Две години щъках по кийт-ове и всясакви подобни, докота преди 4-5 месеца не махнах WoW-a. Та струва ли си да си давам финансите за WoW, или да си купя GW, или нещо друго. Абе незнам...аз на пиратки не съм играл, започнах преди 4 месеца направо на оригиналката и кво да ти кажа...нема отлепяне...  Иначе като цяло, игарата е много зарибяваща, направо уникално...седиш по цял ден, дигаш лвл ако не си 60/70 и чакаш се по-хубави и по-хубави итеми и тн...няма край 
___________________________________ Яко подписи...х
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Апр 2007 10:34
Pileto написа: Norgahd написа: Я някой, който играе на оригиналния, да напрви кратка и смислена равносметка за играта като цяло. Понеже бях доста зарибен, и ми омръзнаха прайвит сървърите, лятото мисля да закупя оригинална. Две години щъках по кийт-ове и всясакви подобни, докота преди 4-5 месеца не махнах WoW-a. Та струва ли си да си давам финансите за WoW, или да си купя GW, или нещо друго. Абе незнам...аз на пиратки не съм играл, започнах преди 4 месеца направо на оригиналката и кво да ти кажа...нема отлепяне...  Иначе като цяло, игарата е много зарибяваща, направо уникално...седиш по цял ден, дигаш лвл ако не си 60/70 и чакаш се по-хубави и по-хубави итеми и тн...няма край 
Благодаря и на двамата. Остава да поизчакам месец-два 
|
|
|
|
 |
Pileto
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Апр 2007 11:17
alphavarg написа: Pileto написа: Norgahd написа: Я някой, който играе на оригиналния, да напрви кратка и смислена равносметка за играта като цяло. Понеже бях доста зарибен, и ми омръзнаха прайвит сървърите, лятото мисля да закупя оригинална. Две години щъках по кийт-ове и всясакви подобни, докота преди 4-5 месеца не махнах WoW-a. Та струва ли си да си давам финансите за WoW, или да си купя GW, или нещо друго. Абе незнам...аз на пиратки не съм играл, започнах преди 4 месеца направо на оригиналката и кво да ти кажа...нема отлепяне...  Иначе като цяло, игарата е много зарибяваща, направо уникално...седиш по цял ден, дигаш лвл ако не си 60/70 и чакаш се по-хубави и по-хубави итеми и тн...няма край  Благодаря и на двамата. Остава да поизчакам месец-два 
не виж сега, ще те посъветвам, ако можеш да не почваш, не почвай...щото после няма да можеш да спреш 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Апр 2007 11:26
Pileto написа: alphavarg написа: Pileto написа: Norgahd написа: Я някой, който играе на оригиналния, да напрви кратка и смислена равносметка за играта като цяло. Понеже бях доста зарибен, и ми омръзнаха прайвит сървърите, лятото мисля да закупя оригинална. Две години щъках по кийт-ове и всясакви подобни, докота преди 4-5 месеца не махнах WoW-a. Та струва ли си да си давам финансите за WoW, или да си купя GW, или нещо друго. Абе незнам...аз на пиратки не съм играл, започнах преди 4 месеца направо на оригиналката и кво да ти кажа...нема отлепяне...  Иначе като цяло, игарата е много зарибяваща, направо уникално...седиш по цял ден, дигаш лвл ако не си 60/70 и чакаш се по-хубави и по-хубави итеми и тн...няма край  Благодаря и на двамата. Остава да поизчакам месец-два  не виж сега, ще те посъветвам, ако можеш да не почваш, не почвай...щото после няма да можеш да спреш 
Ми ще видим. По принцип не се зарибявам д отакава степен по която и да е игра, а ако стане...Ще сложа няк'ва джаджа със селф-дистръкшан на стола до пс-то. После с опърлен задник:)
|
|
|
|
 |
Siedun
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Апр 2007 14:35
alphavarg написа: Pileto написа: alphavarg написа: Pileto написа: Norgahd написа: Я някой, който играе на оригиналния, да напрви кратка и смислена равносметка за играта като цяло. Понеже бях доста зарибен, и ми омръзнаха прайвит сървърите, лятото мисля да закупя оригинална. Две години щъках по кийт-ове и всясакви подобни, докота преди 4-5 месеца не махнах WoW-a. Та струва ли си да си давам финансите за WoW, или да си купя GW, или нещо друго. Абе незнам...аз на пиратки не съм играл, започнах преди 4 месеца направо на оригиналката и кво да ти кажа...нема отлепяне...  Иначе като цяло, игарата е много зарибяваща, направо уникално...седиш по цял ден, дигаш лвл ако не си 60/70 и чакаш се по-хубави и по-хубави итеми и тн...няма край  Благодаря и на двамата. Остава да поизчакам месец-два  не виж сега, ще те посъветвам, ако можеш да не почваш, не почвай...щото после няма да можеш да спреш  Ми ще видим. По принцип не се зарибявам д отакава степен по която и да е игра, а ако стане...Ще сложа няк'ва джаджа със селф-дистръкшан на стола до пс-то. После с опърлен задник:)
Хммм ,аз играя от около половин година и трябва да ти кажа ,че играта е СУПЕР зарибяваща.Просто е уникална...Оригиналния сървър си няма връзка с пиратките просто...Но все пак ти препоръчвам да не си я взимаш.Както казах ,прекалено е зарибяваща и ще набуташ прекалено много пари за 1 игра (въпреки че си заслужава на 100%  ).
П.П. Има ли някой ,който играе на Burning Blade ili Emeriss?
___________________________________ "The game of catch has never been so fun"-inventor of the hand grenade
|
|
|
|
 |
Demonic
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Апр 2007 01:53
Siedun написа: alphavarg написа: Pileto написа: alphavarg написа: Pileto написа: Norgahd написа: Я някой, който играе на оригиналния, да напрви кратка и смислена равносметка за играта като цяло. Понеже бях доста зарибен, и ми омръзнаха прайвит сървърите, лятото мисля да закупя оригинална. Две години щъках по кийт-ове и всясакви подобни, докота преди 4-5 месеца не махнах WoW-a. Та струва ли си да си давам финансите за WoW, или да си купя GW, или нещо друго. Абе незнам...аз на пиратки не съм играл, започнах преди 4 месеца направо на оригиналката и кво да ти кажа...нема отлепяне...  Иначе като цяло, игарата е много зарибяваща, направо уникално...седиш по цял ден, дигаш лвл ако не си 60/70 и чакаш се по-хубави и по-хубави итеми и тн...няма край  Благодаря и на двамата. Остава да поизчакам месец-два  не виж сега, ще те посъветвам, ако можеш да не почваш, не почвай...щото после няма да можеш да спреш  Ми ще видим. По принцип не се зарибявам д отакава степен по която и да е игра, а ако стане...Ще сложа няк'ва джаджа със селф-дистръкшан на стола до пс-то. После с опърлен задник:) Хммм ,аз играя от около половин година и трябва да ти кажа ,че играта е СУПЕР зарибяваща.Просто е уникална...Оригиналния сървър си няма връзка с пиратките просто...Но все пак ти препоръчвам да не си я взимаш.Както казах ,прекалено е зарибяваща и ще набуташ прекалено много пари за 1 игра (въпреки че си заслужава на 100%  ). П.П. Има ли някой ,който играе на Burning Blade ili Emeriss?
Амаро ми е героят, намери ме ингейм, Емерис (:
___________________________________ You are wrong, fucked, and overrated I think Im gonna be sick and its your fault Everyday its the same - I love, you hate! But I guess I dont fucking care any more... I'm betrayed! This is the end of everything!
|
|
|
|
 |
† iMMortality †
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Апр 2007 09:39
Scar написа: Norgahd написа: Я някой, който играе на оригиналния, да напрви кратка и смислена равносметка за играта като цяло. Понеже бях доста зарибен, и ми омръзнаха прайвит сървърите, лятото мисля да закупя оригинална. Две години щъках по кийт-ове и всясакви подобни, докота преди 4-5 месеца не махнах WoW-a. Та струва ли си да си давам финансите за WoW, или да си купя GW, или нещо друго. Струва си разбира се.Има много повече хора от пиратките хората са много печени,няма я българската черта всеки да се опитва да те преебе,хората са услужливи и винаги можеш да си намериш група за куест,инстанция и т.н.Няма никакви бъгове а и ако се появи някакъв още веднага се отстранява.Според мен да си дадеш парите за уоу е много по стойностно отколкото за ГВ...
Скар ти я изкара някаква безгрешна игра,която няма абсолютно никакви недостатъци и ще те помоля,ако не си играл GW не я споменавай в поста си защото незнаеш въобще за каква игра иде реч 
___________________________________ † Harbinger of Death †
|
|
|
|
 |
Pileto
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Апр 2007 10:24
Siedun написа: alphavarg написа: Pileto написа: alphavarg написа: Pileto написа: Norgahd написа: Я някой, който играе на оригиналния, да напрви кратка и смислена равносметка за играта като цяло. Понеже бях доста зарибен, и ми омръзнаха прайвит сървърите, лятото мисля да закупя оригинална. Две години щъках по кийт-ове и всясакви подобни, докота преди 4-5 месеца не махнах WoW-a. Та струва ли си да си давам финансите за WoW, или да си купя GW, или нещо друго. Абе незнам...аз на пиратки не съм играл, започнах преди 4 месеца направо на оригиналката и кво да ти кажа...нема отлепяне...  Иначе като цяло, игарата е много зарибяваща, направо уникално...седиш по цял ден, дигаш лвл ако не си 60/70 и чакаш се по-хубави и по-хубави итеми и тн...няма край  Благодаря и на двамата. Остава да поизчакам месец-два  не виж сега, ще те посъветвам, ако можеш да не почваш, не почвай...щото после няма да можеш да спреш  Ми ще видим. По принцип не се зарибявам д отакава степен по която и да е игра, а ако стане...Ще сложа няк'ва джаджа със селф-дистръкшан на стола до пс-то. После с опърлен задник:) Хммм ,аз играя от около половин година и трябва да ти кажа ,че играта е СУПЕР зарибяваща.Просто е уникална...Оригиналния сървър си няма връзка с пиратките просто...Но все пак ти препоръчвам да не си я взимаш.Както казах ,прекалено е зарибяваща и ще набуташ прекалено много пари за 1 игра (въпреки че си заслужава на 100%  ). П.П. Има ли някой ,който играе на Burning Blade ili Emeriss?
Имах lvl60 rogue на Emeriss ма го продадох 
|
|
|
|
 |
Scar
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Апр 2007 11:04
† iMMortality † написа: Scar написа: Norgahd написа: Я някой, който играе на оригиналния, да напрви кратка и смислена равносметка за играта като цяло. Понеже бях доста зарибен, и ми омръзнаха прайвит сървърите, лятото мисля да закупя оригинална. Две години щъках по кийт-ове и всясакви подобни, докота преди 4-5 месеца не махнах WoW-a. Та струва ли си да си давам финансите за WoW, или да си купя GW, или нещо друго. Струва си разбира се.Има много повече хора от пиратките хората са много печени,няма я българската черта всеки да се опитва да те преебе,хората са услужливи и винаги можеш да си намериш група за куест,инстанция и т.н.Няма никакви бъгове а и ако се появи някакъв още веднага се отстранява. Според мен да си дадеш парите за уоу е много по стойностно отколкото за ГВ... Скар ти я изкара някаква безгрешна игра,която няма абсолютно никакви недостатъци и ще те помоля,ако не си играл GW не я споменавай в поста си защото незнаеш въобще за каква игра иде реч  ...
___________________________________ I will stone you,stone you
Wrap my arms around you
I will stone you,stone you
My little halo
a.k.a SoaP
|
|
|
|
 |
wannabe
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Апр 2007 16:05
alphavarg написа: Та струва ли си да си давам финансите за WoW Не.Струва си единствено ако имаш много пари и нямаш никви други занимания
|
|
|
|
 |
Siedun
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Апр 2007 23:04
Pileto написа: Siedun написа: alphavarg написа: Pileto написа: alphavarg написа: Pileto написа: Norgahd написа: Я някой, който играе на оригиналния, да напрви кратка и смислена равносметка за играта като цяло. Понеже бях доста зарибен, и ми омръзнаха прайвит сървърите, лятото мисля да закупя оригинална. Две години щъках по кийт-ове и всясакви подобни, докота преди 4-5 месеца не махнах WoW-a. Та струва ли си да си давам финансите за WoW, или да си купя GW, или нещо друго. Абе незнам...аз на пиратки не съм играл, започнах преди 4 месеца направо на оригиналката и кво да ти кажа...нема отлепяне...  Иначе като цяло, игарата е много зарибяваща, направо уникално...седиш по цял ден, дигаш лвл ако не си 60/70 и чакаш се по-хубави и по-хубави итеми и тн...няма край  Благодаря и на двамата. Остава да поизчакам месец-два  не виж сега, ще те посъветвам, ако можеш да не почваш, не почвай...щото после няма да можеш да спреш  Ми ще видим. По принцип не се зарибявам д отакава степен по която и да е игра, а ако стане...Ще сложа няк'ва джаджа със селф-дистръкшан на стола до пс-то. После с опърлен задник:) Хммм ,аз играя от около половин година и трябва да ти кажа ,че играта е СУПЕР зарибяваща.Просто е уникална...Оригиналния сървър си няма връзка с пиратките просто...Но все пак ти препоръчвам да не си я взимаш.Както казах ,прекалено е зарибяваща и ще набуташ прекалено много пари за 1 игра (въпреки че си заслужава на 100%  ). П.П. Има ли някой ,който играе на Burning Blade ili Emeriss?Имах lvl60 rogue на Emeriss ма го продадох 
Колко пари го продаде?
___________________________________ "The game of catch has never been so fun"-inventor of the hand grenade
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|