Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 29 Май 2007 14:24

Един много важен въпрос : Бъгави голове приемат ли се ? Защото в предстоящият мач очаквам да ми вкара поне 2 гола от центъра или някви други :? :roll:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 29 Май 2007 14:28

No
Nicht
Не
kein

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 29 Май 2007 14:43

Darth Revan написа:
No
Nicht
Не
kein

:lol: Това е добре , а какви ще са последствията ако ми вкара такъв гол :?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 29 Май 2007 14:48

Най-малкото гола ще се отмени ,а ако го напарви на тенденция ще загуби служебно.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 29 Май 2007 15:24

АхаХаХАХаХхахАхахахаХаХаХаХаХаХ браво браво почваме с хитрини нищо мн добре зн че тука за тоя тур не играя така но както и да е а и ман ютд немоат да вкарват от центъра единствено Парк можи но не мерси ае чакам да играем 8) 8)

http://www.vbox7.com/play:74d8f105 - те това е батко

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 29 Май 2007 16:31

VaNdRi1o0 написа:
АхаХаХАХаХхахАхахахаХаХаХаХаХаХ браво браво почваме с хитрини нищо мн добре зн че тука за тоя тур не играя така но както и да е а и ман ютд немоат да вкарват от центъра единствено Парк можи но не мерси ае чакам да играем 8) 8)

Кви хитрини бе ? До сега никога не съм го питал това , ама кат знам че ще играя с теб ми се наложи...... :x В тоя тур не играеш така , щото знаеш , че може да ядеш папура :wink: Винаги така ме прецакваш , със някакви смешни/бъгави голове :(

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 29 Май 2007 16:47

ХАхахахаха бъгави голове само в последния мач ти вкарах за смешни смешни са ама е гол футбола се брои на голове а не на смях а тва че ми казваш Бъгав ме убижда само тва ша кажа

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 29 Май 2007 17:45

Играхме с Пигси и се получи мн тъпо :
Пигси 2-1 Ван
мача беше добър равностоен но без МТ вратаря е друг и ми вкара мн красив гол от около 23 метра с балак заслужаваше победата повече
Ван 5-3 Пигси
еми мн тъпо се получи още в 2 мин ми напрай 1-0 и се разпадна макар че ме обвини мене не бях аз казах дай да пуснем МТ и така той каза гогогого и повече не написа и за тва не го пуснах и почнахме пак и в 6-7 мин ми напрай 2-0 тоя гол беше мн тъп с пускане от вратаря и аз се ядосах излязох и му казах НЕ СЕ БРОИ пусни МТ той каза пускам МТ и 2-0 съласих се почнахме и стана 5-1 след края на мача той се ядоса че така се развали мача но разликата с и без МТ е огромна ако кажете че съм постъпил глупаво и не трябва да продължа напред няма проблем ще го приема защото не искам заради неква оигра да се караме с Пигси :( :(

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 29 Май 2007 18:27

Третият мач ме би човека.....Мача беше според мен равностоен , водех го с 2:1 до 82 мин и след като изравни почнах да играя мн лошо.Аз си знаех , че ще загубя , срещу него трудно играя , що е така уеее :cry: Да победя Иморталити , но да отпадна от ван :? А и нямах настроение за мач , поради причина , която тук не искам да кажа..Както и да е , искам да имаме нов шампион , дори той да е Снупи , няма значение :P Успех на финала на двамата финалисти , който и да е другия.....

Сега като си помисля , разбрах защо нямах късмет в мача...Обидих двама души , държах се лошо с тях , само заради ******* ......И за това такъв играч не заслужава финал , аре аз се оттеглям вече , дано на ФИФА 08 да не съм слаб и след малко ще се сбогувам с двете игри (Фифа и Уефа)

ааа , също така искам шампиона да не е с Юнайтед , то имали такъв човек :?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 29 Май 2007 20:12

Само не разбрах какво искаш да кажеш бих иморталити а паднах от ван нима съм толкова слаб и за подценяване. Както и да е съжалявам че се скарахме малко но повече съжалявам че имах желание да сме двамата с него на финал. Също така не схванах "И за това такъв играч не заслужава финал" тва за мен ли се отнася или за това че се скрахме както и да е пожелавам ти успех на есен и Само Манчестър :D

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 29 Май 2007 20:40

VaNdRi1o0 написа:
Само не разбрах какво искаш да кажеш бих иморталити а паднах от ван нима съм толкова слаб и за подценяване. Както и да е съжалявам че се скарахме малко но повече съжалявам че имах желание да сме двамата с него на финал. Също така не схванах "И за това такъв играч не заслужава финал" тва за мен ли се отнася или за това че се скрахме както и да е пожелавам ти успех на есен и Само Манчестър :D

Искам да кажа това , че отстраних най-добрия тук , а не отстраних тебе , както искаш го разбирай :roll: А онова за финала говоря за себе си , че не заслужавам заради обидите към двамата играчи.Аре успех и малко повече симпатизирам на Реван , все пак той само остана дет не е с Юнайтед 8) Имаш подкрепата ми !!! :P

Edit: Сега не мога да скрия това за кого съм от тук нататък или да се правя и да лъжа като някои хора , аре няма да казвам , той си знае човека :lol:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 29 Май 2007 20:48

Тука идолите нещо се скараха :lol:

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 29 Май 2007 20:52

не се ебавай де :lol: еначе ако наистина може да се смени отбора ми дайте Англия ве хора 8)

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 29 Май 2007 20:56

MaRiN_007 написа:
Тука идолите нещо се скараха :lol:

Ауе кви идоли и глупости бе , не го слушай този какво говори..тука само играе няква роля , не го знам на къв иска да се напрви ама ми е мн странен човека :lol:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 29 Май 2007 21:00

Ем Пилето му писах и каза 20-30 минути , но от тогава минаха 2 часа , а па мене ми се доспа и си лягам ... Явно няма да е днес :(

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 29 Май 2007 22:02

Piggsy написа:
Третият мач ме би човека.....Както и да е , искам да имаме нов шампион , дори той да е Снупи , няма значение :P Успех на финала на двамата финалисти , който и да е другия.....

Мерси все пак,но ти гарантирам на 101 %,че шампиона нема да е Снупи , Снупи спре с фифата още,когато беха групите братле...пък и най-важното->не заслужавам аз да съм.Честно казано мислех,че финала ще бъде Реван-Piggsy,но не познах .
Успех ви желая момчета,не разбрах така и дали ще се играят някви мачове между Сашо и Пилето,ако не->Сашо пиши ми утре да се разбереме.

Ами не знам на какъв се прави Ван,но доколкото той ми е казвал сте приятели,та тва май е достатъчно... само един съвет-за фифа ,за игра,за жена-> НЕ се карайте :wink: И все пак фаворита ми още е в играта :)

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 29 Май 2007 22:15

Трой не си задължен да чакаш Пилето ,ако искаш вече играй с Снупи.Ти си решавааш..... :wink:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 29 Май 2007 22:17

crazysasho написа:
Ем Пилето му писах и каза 20-30 минути , но от тогава минаха 2 часа , а па мене ми се доспа и си лягам ... Явно няма да е днес :(
Не бе явно сме се объркали, понеже след като аз ти казах 20-30мин ти не ми отговори, аз реших, че ще ми пишеш след това... :roll: ок утре пак съм на линия вечерта, пиши и ще играем

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 30 Май 2007 12:53

®SnOoPy™ написа:
Piggsy написа:
Третият мач ме би човека.....Както и да е , искам да имаме нов шампион , дори той да е Снупи , няма значение :P Успех на финала на двамата финалисти , който и да е другия.....

Ами не знам на какъв се прави Ван,но доколкото той ми е казвал сте приятели,та тва май е достатъчно... само един съвет-за фифа ,за игра,за жена-> НЕ се карайте :wink: И все пак фаворита ми още е в играта :)

И от мен един съвет - не вярвай на хора , които не познаваш :wink: Може и да те лъжат :roll: Ван и за жена се е карал със своя най-добър приятел , тцтцтц , може ли така , дори не си говориха в училище , а сядат един до друг :lol:

Никой да не се сърди ама според мен истинският финал си е наистина аз и Revan/Troy/Snoopy :P Ама за шампион - не !

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 30 Май 2007 13:09

Съжалявам , че пиша пак мнение , ама ся не ми се едит-ва.Само искам да кажа що се чувствам прецакан от 1/2 финала с Ван - ако не беше неговото желание и излизане заради това да играем с МТ , щях да го отстраня...как ли?еми ако бяхме си продължили мача като редовен без МТ със сигурност продължавам или ако бяхме преиграли втория мач , пак продължавам - свършихме 3:2 и с 2 гола на чужд терен се класирам , щото последно така свършихме , ама там Реван каза да играем който бие и така.... , но както и да е.Еххх как си личи колко много исках да съм на финал и не го крия :( :roll:

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com