Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: Mass Effect 2
Публикувано на: 24 Фев 2010 15:12

Draksis написа:
Знаете ли кое щеше да е полезно и да извиси Авангарда над всеки друг клас? Ако уменията не споделяха global cooldown.

Или поне всяко умение влизаше в съответния си cooldown. Сега, ползвам Barrier например, и всички умения влизат във 12 секунден cooldown. Тъпо. Много тъпо.

Профил

Аватар
В момента играе: Mass Effect, Mass Effect 2, Mass Effect 3
Публикувано на: 24 Фев 2010 15:22

Ами аз charge-а го не го ползвам въобще. Но Vanguard + heavy pistol + Slam (като бонус power) ми е най-любимата конфигурация.
Иначе ще взема да почна нова жена като Infiltrator да видя защо е толкоз хвален клас.

Профил

Публикувано на: 24 Фев 2010 17:27

MARiNZ0 написа:
...Или поне всяко умение влизаше в съответния си cooldown...

Е аз точно това имах предвид.

А иначе, Slayer, Infiltrator + M-98 Widow Rifle and М920 Cain... Carnage. Absolute Carnage.

Профил

Аватар
В момента играе: Minecraft, Mass Effect 2, Saints Row The Third
Публикувано на: 24 Фев 2010 20:03

Soldier + Vindicator Battle Rifle + Neural Shock . Biger carnage!

Профил Skype

Публикувано на: 24 Фев 2010 21:31

Vindicator Rifle? VINDICATOR RIFLE?!?!

Предполагам, че си на гъби в момента и си се объркал за написаното.

Revenant, момче. M-76 Revenant Machine Gun. Оптималната за войник. Още повече с AR Accuracy ъпгрейда.

Прави всичко на филийки.

Профил

Аватар
Публикувано на: 24 Фев 2010 21:32

Стига с тоя Mass Effect. Дракс, я кажи как е при тебе в другия край на Европа :D

агентите са педали
напускам форума

Профил

Шефа на Кенефа
Аватар
В момента играе: на троянска чушка
Публикувано на: 24 Фев 2010 21:39

Draksis написа:
Revenant, момче. M-76 Revenant Machine Gun. Оптималната за войник. Още повече с AR Accuracy ъпгрейда.

По-скоро ЕДИНСТВЕНО с Accuracy ъпгрейда. Оръжието е чиста загуба на thermal clips преди това. Едва привикнах към такава неточност дори след ъпгрейда, защото далекобойността му в сравнение с Vindicator-а е направо мизерна. То по-добре пистолет да ползваш, щото иначе само за хъскове върши работа, и то само след като свършиш shotgun амунициите.

Профил ICQ

Публикувано на: 24 Фев 2010 22:18

Сериозно?

Аз и преди, и след ъпгрейда си стрелям доста точно с него, просто използвам Adrenaline Rush, хвърлям им към десет куршума в тиквите и си мрат хората като пичове.

Иначе при мен е добре, малко студено беше днес, но тъй като съм свикнал вече на големия студ, и въобще не забелязвам. :)

Към края на Март обаче планирам да се върна за малко в България да видя роднините и после пак тука на уроци.

Профил

Шефа на Кенефа
Аватар
В момента играе: на троянска чушка
Публикувано на: 24 Фев 2010 23:22

Draksis написа:
Аз и преди, и след ъпгрейда си стрелям доста точно с него, просто използвам Adrenaline Rush, хвърлям им към десет куршума в тиквите и си мрат хората като пичове.

Ами не знам, много криво ми дойде като свикнах на точно автоматично оръжие, с което от по-голяма дистанция да пускам залпове в тиквите. Даже ми се виждаше доста имбаво, защото снайпер рядко ми се налагаше да използвам. Но чак като взех Ревенанта се научих да спринтирам към по-предни укрития, та да имам прицел и да причаквам адреналин ръша да презареди, та да го пусна пак... :?
Но демиджа който вкарва си е абсолютна компенсация. 8)

Профил ICQ

Публикувано на: 24 Фев 2010 23:28

Vindicator Rifle-a така и не я използвах заради калпавия залп, въобще не ми харесваше... Карах си с M8, която и преди, и сега, е просто ултимативна в дизайна си, и така докато не взех Revenant-a от Колекторите... :)

Профил

Аватар
Публикувано на: 24 Фев 2010 23:58

Първата част я играх с Vanguard и не бях впечатлен особено, затова втората я пуснах със Soldier. Сега обаче малко ме е яд, че втория път когата почнах двойката не се пуснах с Infiltrator ами си останах със Soldier. :?

Профил

Аватар
Публикувано на: 25 Фев 2010 08:57

До колкото чета по форуми Infiltrator + Widow ъпгрейдната просто прави всичко 1 хит кил в главата, през щитове, брони квото и да е. Отделно явно инфилтратора има умение подобно на адреналин ръша само дето е до като гледаш през оптиката. Аз дори като войник пак ползвам стабилно снайпера. На Insanity ми е най стабилният коз срещу враговете. Иначе с Ревенант-а само умирах понеже докато стрелям са ме убили дори с адреналин ръша а пък е добро най вече на близко до горе-долу мид рейндж. За това го смених с rifle-a който стреля на бърстове и е супер точен.

Профил

Публикувано на: 25 Фев 2010 10:16

Инфилтратора наистина има забавяне на околната среда, докато гледа през оптиката на снайпера, но е само за 2.5/3 секунди, не е за постоянно.

А иначе - въй, само аз ли не мога да понасям бавната стрелба на Vindicator-a? Revenant-a ми беше изключително полезен дори и докато взимах Грънт и Джак, с тези постоянно щъкащи пазачи и наемници на 300 метра от мене...

Просто докато се стреля с Revenant-a отдалеч, се вкарва по два, максимум три куршума малко по-ниско от главата и заради отката той сам прави хедшотите. Аз ей така сума народ избих.

Профил

Аватар
Публикувано на: 25 Фев 2010 11:37

Rico написа:
До колкото чета по форуми Infiltrator + Widow ъпгрейдната просто прави всичко 1 хит кил в главата, през щитове, брони квото и да е.
Мда,даже за повечето няма нужда и в главата да е.Харбингера го свалям с 2 патрона...Тва нещо прави повече дмг от heavy weapon-ите

Профил ICQ Skype

Аватар
В момента играе: Minecraft, Mass Effect 2, Saints Row The Third
Публикувано на: 25 Фев 2010 18:32

Draksis написа:

А иначе - въй, само аз ли не мога да понасям бавната стрелба на Vindicator-a?

Бавна, но мощна и точна! :wink:

Профил Skype

Аватар
В момента играе: Soul reaver 2 ; Mass Effect 2
Публикувано на: 25 Фев 2010 19:23

За тези, които викат, че Vsnguarda бил слаб: http://www.youtube.com/watch?v=Lek_gn3h6oc
Иначе аз пак си играя с Soldier, просто щото съм свикнал.

Профил

Публикувано на: 25 Фев 2010 20:01

Не съм казвал, че Авангардът е слаб. Никой не е казал подобно нещо. Просто разочаровано отбелязваме тоталния му нърф с global cooldown-а на уменията му.

Честно да си кажа, в самото начало на играта си мислех, че ще са запазили старата бойна система и ще мога да си спамя магийките като обезумял и ще си правя кефа. Какво беше разочарованието ми, когато научих, че не - използваш една, всичко друго остава безполезно.

Cyber-X написа:
Бавна стрелба, но мощна и точна! :wink:

Без никакви ъпгрейди, на всеки изстрел Vindicator-a прави по 145 точки щети. Revenant прави по 204.

Ко кайш?

Което, ако приспаднем от паузата между всеки три куршума на първата и несъществуващата такава на втората, се оформя дефинитивно първенство за Revenant-a.

Признавам, Vindicator-a е точен. Но с малко практика можеш да усъвършенствуваш Revenant до степен, в която можеш да си патакламиш между нивата, дори без да прибягваш до услугите на снайпер или тежко оръжие.

Профил

Аватар
Публикувано на: 25 Фев 2010 21:45

Много яд ме е, че изпуснах Revenant първия път. Имах колекционерския а Revenant изглеждаше някак си тъпо и затва взех снайпа. Мисля да поправя тази грешка. Между другото някакви идей кога излиза Hammerhead DLC?

Профил

Публикувано на: 25 Фев 2010 22:01

Самите BioWare не са обявили официално DLC-то. Остава само да чакаме...

Профил

Аватар
Публикувано на: 25 Фев 2010 22:13

Всъщност го обявиха, даже дадоха срок до две седмици след излизането на играта. Да нямаш предвид Кисаме, щото там само се спекулира.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost