Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Фев 2007 11:17

Еми тъй като сме по 5 участника от клан и си мисля ,че ще е по-яко да играе всеки с-у всеки по 1 мачле и тъй реално могат се видят нещата понеже има удобни и неудобни противници.Може да отнеме малко повече време ,но не виждам закъде да се бърза.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Фев 2007 12:00

Момчета ко ша праим ще играем ли ? Или не? ако да да почваме жребия съвалявам че сте загубили но живота продължава и затова ако искате да почваме че да свършим по-бързо

http://www.vbox7.com/play:74d8f105 - те това е батко

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Фев 2007 17:14

Момчета какво става да ви запиша ли аз за турнира между кланове Clan Fight само кажете отбора виждам че всички бяхте съгласни 5 човека и 1 резерва може и вашия капитан видях у форума каза че няма да го има до неделя и някой друг да ви запише ако искате кажете състава да ви запиша ако не някой от вас ето ви линк пак :! http://fifa.d3-design.net/forum/index.p ... 2643dda98b

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Фев 2007 18:12

ЕЕе тоя Пагане верно нил голем боклук както казва Никола и повечето дет са играли с него...Вика ми аре 1 мач шти играя с вратаря само ,аз ест не му играх сериозно и си подавах там като му зема топката место да стрелям на празна бих го 3:1 като към края почна да играе с другите си играчи и ми вкара неакф бъгав гол в 90-тата после вика че замалко да ме бие :lol: Тцтцт отпадък :)

П.П. По добре да не се записваме в неговия форум шот кат гледам нема се съберат поече от 7-8 клана които са световно неизвестни :lol: те големите и добри кланове нема да играят във форума на тоя паляк дет сички го мразят :)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Фев 2007 18:56

Да бе веднъж, като бях в слаба форма...още преди да вляза в клана ми вика ае 1 мач, би ме 5:0 и ми вика ооо аз можех да те бия МНОГО повече и тн...смешен е

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Фев 2007 19:59

Larsson написа:
ЕЕе тоя Пагане верно нил голем боклук както казва Никола и повечето дет са играли с него...Вика ми аре 1 мач шти играя с вратаря само ,аз ест не му играх сериозно и си подавах там като му зема топката место да стрелям на празна бих го 3:1 като към края почна да играе с другите си играчи и ми вкара неакф бъгав гол в 90-тата после вика че замалко да ме бие :lol: Тцтцт отпадък :)

П.П. По добре да не се записваме в неговия форум шот кат гледам нема се съберат поече от 7-8 клана които са световно неизвестни :lol: те големите и добри кланове нема да играят във форума на тоя паляк дет сички го мразят :)

Ти наистина избиваш комплекси пич 1 во - кой ми се включи викаш ми пага ае 1 мач аз ти вима немога болен съм и не съм у форма цел ден ми се моли и накрая викам знаеш ли кво ще играем ще ти играя само с вратаря ще подавам само на него и така почнахме мача и го нарпавих луд с вратаря мина му играчите до центъра и той ме спъва , след това 3 те му гола станаха на празна врата това момче ;) лъже като циганин :) значи минавам го и ми взе топката вкара след това вкара още гол така и последния му гол стана от рикушет :) и пича стана цар почна да се хвали и т.н аз цял мач му играя с вратаря :D и се бъзикам снего го минавам тоя ми говори сега глупости чак и ме обижда пич съвземи се а ти пилето ли си къв си не си спомням с теб да съм играл мач досега имаш грешка голяма ! ! ! !

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Фев 2007 20:01

а пич ти ако искаш да играем сериозен мач ми пиши в скайп ето тука пред форума се бъсираме да видиме щом си бил голем играч :lol: ае кажете сега да в изаписвам ли последно

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Фев 2007 20:14

Fa1rPlAy3rZ|Pagane написа:
Larsson написа:

Ти наистина избиваш комплекси пич 1 во - кой ми се включи викаш ми пага ае 1 мач аз ти вима немога болен съм и не съм у форма цел ден ми се моли и накрая викам знаеш ли кво ще играем ще ти играя само с вратаря ще подавам само на него и така почнахме мача и го нарпавих луд с вратаря мина му играчите до центъра и той ме спъва , след това 3 те му гола станаха на празна врата това момче ;) лъже като циганин :) значи минавам го и ми взе топката вкара след това вкара още гол така и последния му гол стана от рикушет :) и пича стана цар почна да се хвали и т.н аз цял мач му играя с вратаря :D и се бъзикам снего го минавам тоя ми говори сега глупости чак и ме обижда пич съвземи се а ти пилето ли си къв си не си спомням с теб да съм играл мач досега имаш грешка голяма ! ! ! !

хаеххеах цел ден ме молил щел да ми показва как се играело фифа :lol: а аз кат се помъча да напраа атака ти не ме ли спъваш, бе селянин :evil: не съм се хвалил шото ако не се беше напраил на мн важен щех да те бия и в нормален мач аре тихо че си ми смешен :lol:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Фев 2007 20:18

Ще изчакаме да се появи Марин и тогава ще ти кажем.Аз гледам че има доста свободни места тъй че няма да е проблем и утре други ден да решим :wink:

Larsson ,Pagane не ни занимавайте с кавгите ви :wink:

Ако участваме в тоя турнир (в който едва ли ще се съберат толкова кланове :? ) трябва наистина да изберем най-доброто което имаме в момента и мисля че това може да стане като капитана играе със всички и даде после резултатите и така да прецени по резултатите кой ще играе.Примерно който е бил Марин е в състава който е паднал от него с малко е в състава и който е паднал с най-много отпада от групата :wink:

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Фев 2007 20:25

krissian приятел спокойно до понеделник ще се съберат всички сега има 8 клана и вие 9 6 клана ще има Lng i те ще участваш и ще намериме 4 клана :)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Фев 2007 22:16

то засега сме 10 клана вече остават само 5 а до утре сигорно няма да има места вече или може да остане 1 2 мееста затова за по сигорно се запишете сега а пък ако искате изчакайте ама дано не стане всички заето че вие сте добър клан и требва да играете във тоя турнир ;) !

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Фев 2007 22:58

вече сме 11 клана :) събрани останаха 4само до утре незнам дали ше има ае запишете се ;) !

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Фев 2007 23:19

Еми ае запиши ни,пък после като си дойде марин ще доуточним нещата и това е..

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Фев 2007 23:46

ЕПА ДОБРЕ МОМЧЕТА ЗНАЧИ ЗАПИСВАМ ВИ И КАТО ДОЙДЕ МАРИН ШЕ КАЖЕ ОТБОРА И АЗ ЩЕ ГО ДОБАВЯ :)!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Фев 2007 14:47

тая вечер след 8 който иска да е в отбора да ме търси да играем аз ще пиша резултатите , тука, а иначе на тоя тур се набиват на очи три клана тоя на пагането , лнг и фифа,и естествено ние,и може би ван :)
Ама знае ли човек може да има някви изненади,пък мача ми тая вечер с мартеси за тура ще е все и за клана :wink:

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Фев 2007 20:52

marin_007 - † iMMortality † 7:6
† iMMortality † - marin_007 5:4
Тоя пост ще го едитвам с другите резултата,чакам ви и другите да ми пишете да се определя отбор :wink:

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Фев 2007 20:54

2 мой слаби мача,1вия верно марин ме надигра,но в продълженията го поведох с 2 гола и накрая в 114,116 ме изравни и му даде дуспа в 120.Другият мач вече се посъвзех и поведох с 5-1,но той ме изравни второто полувреме и щях да счупа клавиатурата,но поне Робинио вкара гол в 89тата или 90тата.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Фев 2007 22:31

Всички се сърбахме приключи записването сега марине теглиме групите и може вече ако искаш ако си играл със всички да пишеш отбор успех ви желая момчета ;)!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Фев 2007 22:43

Значи всичко вече е решено.Няма да играем повече мачове , ще осъществя една моя стара идея.
Така.Състава за турнира между клановете е следния:
Krissan
Imortality
tanasi
Felix
Revan - резерва( като ще има чести смени на резервата в зависимост от моментата форма на другите играчи)
Сега,ето и съставът на нашия клан с който ще излезнем срещу състава на ван,с който уговрихме мач :)
marin_007 (c)
Pileto
Larsona
Makaron4o
Martessi
Това е по темата за тея неща съм се допитал до някой хора от клана и мисля че са съгласни :)

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Фев 2007 23:17

GROUP B

1.FiFa_MaNiA
2.Fa1rPlAy3rZ
3.PCMC
4.Gladia7orS
5.Freestyle

FiFa_MaNiA
[FMC] VaNdR10 - skype:zloben_ciganin (C)
[FMC] SiMeCaA - skype:simeca_rz
[FMC] Stifler - skype:lubeto5
[FMC] little2pac - skype:little2pac666
[FMC] gonzo-9 - skype:gonzo-9
[FMC] Sho-Sho - skype:rado_gaze

-------------------------------------------------------------------------------------

Fa1rPlAy3rZ
1.*****
2.*****
3.*****
4.*****
5.*****

-------------------------------------------------------------------------------------

PCMC
Marin_007 (C) Skype:neron-marin1441
Krissan Skype:krissan2112
tanasi Skype:tanasi_(kato izpolzva predimno ICQ nomer:287-063-375
Imortality Skype:necro_polis
Felix Skype:mitko2026

Резерва:Revan Skype:georgiantonievkolarov

Gladia7orS
1.Gladia7orS---[V]Middelfender (C)
2.Gladia7orS---fcvulnata
3.Gladia7orS---brata na fcvulnata- fcvulnata samo 4e tarsete (DANI)
4.Gladia7orS---petela619
5.Gladia7orS---kronos_93

Rezerva:Gladia7orS---jivko_5

------------------------------------------------------------------------------------

Freestyle
freestyle.divo--------->freestyle.ivooo
freestyle.dfkj(c)---------->dimitar90
freestyle.BC------------>bee_curtain
freestyle.
freestyle.

после и последните 2-ма(цитат)

Е тва е баси късмета ся пак срещу пагането, и два мача срещу ван :? :lol: :roll:
П.П ЕЕЕЕЕ сега гледам че са открили записването за новия сезон clan battles в форума на алиенс :x :?

Профил ICQ Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com