Форумен FIFA клан [PCMC vs F.C.Wolfs 1-0(временно)]
- Букмейкара
Момчета ко ша праим ще играем ли ? Или не? ако да да почваме жребия съвалявам че сте загубили но живота продължава и затова ако искате да почваме че да свършим по-бързо
http://fifa4fun.forumhead.net/index.php
don't forget the champs [ World Cup 2006 Champions Italy ]

http://www.vbox7.com/play:74d8f105 - те това е батко
don't forget the champs [ World Cup 2006 Champions Italy ]

http://www.vbox7.com/play:74d8f105 - те това е батко
- Fa1rPlAy3rZ|Pagane
Момчета какво става да ви запиша ли аз за турнира между кланове Clan Fight само кажете отбора виждам че всички бяхте съгласни 5 човека и 1 резерва може и вашия капитан видях у форума каза че няма да го има до неделя и някой друг да ви запише ако искате кажете състава да ви запиша ако не някой от вас ето ви линк пак :! http://fifa.d3-design.net/forum/index.p ... 2643dda98b
ЕЕе тоя Пагане верно нил голем боклук както казва Никола и повечето дет са играли с него...Вика ми аре 1 мач шти играя с вратаря само ,аз ест не му играх сериозно и си подавах там като му зема топката место да стрелям на празна бих го 3:1 като към края почна да играе с другите си играчи и ми вкара неакф бъгав гол в 90-тата после вика че замалко да ме бие
Тцтцт отпадък 
П.П. По добре да не се записваме в неговия форум шот кат гледам нема се съберат поече от 7-8 клана които са световно неизвестни
те големите и добри кланове нема да играят във форума на тоя паляк дет сички го мразят 
П.П. По добре да не се записваме в неговия форум шот кат гледам нема се съберат поече от 7-8 клана които са световно неизвестни
една малка картинка с размер 350х19 пиксела. Моля не слагайте по-големи картинки.
- Fa1rPlAy3rZ|Pagane
Ти наистина избиваш комплекси пич 1 во - кой ми се включи викаш ми пага ае 1 мач аз ти вима немога болен съм и не съм у форма цел ден ми се моли и накрая викам знаеш ли кво ще играем ще ти играя само с вратаря ще подавам само на него и така почнахме мача и го нарпавих луд с вратаря мина му играчите до центъра и той ме спъва , след това 3 те му гола станаха на празна врата това момчеLarsson написа:ЕЕе тоя Пагане верно нил голем боклук както казва Никола и повечето дет са играли с него...Вика ми аре 1 мач шти играя с вратаря само ,аз ест не му играх сериозно и си подавах там като му зема топката место да стрелям на празна бих го 3:1 като към края почна да играе с другите си играчи и ми вкара неакф бъгав гол в 90-тата после вика че замалко да ме биеТцтцт отпадък
П.П. По добре да не се записваме в неговия форум шот кат гледам нема се съберат поече от 7-8 клана които са световно неизвестните големите и добри кланове нема да играят във форума на тоя паляк дет сички го мразят
- Fa1rPlAy3rZ|Pagane
хаеххеах цел ден ме молил щел да ми показва как се играело фифаFa1rPlAy3rZ|Pagane написа:Ти наистина избиваш комплекси пич 1 во - кой ми се включи викаш ми пага ае 1 мач аз ти вима немога болен съм и не съм у форма цел ден ми се моли и накрая викам знаеш ли кво ще играем ще ти играя само с вратаря ще подавам само на него и така почнахме мача и го нарпавих луд с вратаря мина му играчите до центъра и той ме спъва , след това 3 те му гола станаха на празна врата това момчеLarsson написа:ЕЕе тоя Пагане верно нил голем боклук както казва Никола и повечето дет са играли с него...Вика ми аре 1 мач шти играя с вратаря само ,аз ест не му играх сериозно и си подавах там като му зема топката место да стрелям на празна бих го 3:1 като към края почна да играе с другите си играчи и ми вкара неакф бъгав гол в 90-тата после вика че замалко да ме биеТцтцт отпадък
П.П. По добре да не се записваме в неговия форум шот кат гледам нема се съберат поече от 7-8 клана които са световно неизвестните големите и добри кланове нема да играят във форума на тоя паляк дет сички го мразят
лъже като циганин
значи минавам го и ми взе топката вкара след това вкара още гол така и последния му гол стана от рикушет
и пича стана цар почна да се хвали и т.н аз цял мач му играя с вратаря
и се бъзикам снего го минавам тоя ми говори сега глупости чак и ме обижда пич съвземи се а ти пилето ли си къв си не си спомням с теб да съм играл мач досега имаш грешка голяма ! ! ! !
една малка картинка с размер 350х19 пиксела. Моля не слагайте по-големи картинки.
Ще изчакаме да се появи Марин и тогава ще ти кажем.Аз гледам че има доста свободни места тъй че няма да е проблем и утре други ден да решим
Larsson ,Pagane не ни занимавайте с кавгите ви
Ако участваме в тоя турнир (в който едва ли ще се съберат толкова кланове
) трябва наистина да изберем най-доброто което имаме в момента и мисля че това може да стане като капитана играе със всички и даде после резултатите и така да прецени по резултатите кой ще играе.Примерно който е бил Марин е в състава който е паднал от него с малко е в състава и който е паднал с най-много отпада от групата 
Larsson ,Pagane не ни занимавайте с кавгите ви
Ако участваме в тоя турнир (в който едва ли ще се съберат толкова кланове
- Fa1rPlAy3rZ|Pagane
- Fa1rPlAy3rZ|Pagane
- Fa1rPlAy3rZ|Pagane
- † iMMortality †
- Fa1rPlAy3rZ|Pagane
- MaRiN_007
- Обратна връзка:
тая вечер след 8 който иска да е в отбора да ме търси да играем аз ще пиша резултатите , тука, а иначе на тоя тур се набиват на очи три клана тоя на пагането , лнг и фифа,и естествено ние,и може би ван
Ама знае ли човек може да има някви изненади,пък мача ми тая вечер с мартеси за тура ще е все и за клана
Ама знае ли човек може да има някви изненади,пък мача ми тая вечер с мартеси за тура ще е все и за клана
- † iMMortality †
2 мой слаби мача,1вия верно марин ме надигра,но в продълженията го поведох с 2 гола и накрая в 114,116 ме изравни и му даде дуспа в 120.Другият мач вече се посъвзех и поведох с 5-1,но той ме изравни второто полувреме и щях да счупа клавиатурата,но поне Робинио вкара гол в 89тата или 90тата.
† Harbinger of Death †
- Fa1rPlAy3rZ|Pagane
- MaRiN_007
- Обратна връзка:
Значи всичко вече е решено.Няма да играем повече мачове , ще осъществя една моя стара идея.
Така.Състава за турнира между клановете е следния:
Krissan
Imortality
tanasi
Felix
Revan - резерва( като ще има чести смени на резервата в зависимост от моментата форма на другите играчи)
Сега,ето и съставът на нашия клан с който ще излезнем срещу състава на ван,с който уговрихме мач
marin_007 (c)
Pileto
Larsona
Makaron4o
Martessi
Това е по темата за тея неща съм се допитал до някой хора от клана и мисля че са съгласни
Така.Състава за турнира между клановете е следния:
Krissan
Imortality
tanasi
Felix
Revan - резерва( като ще има чести смени на резервата в зависимост от моментата форма на другите играчи)
Сега,ето и съставът на нашия клан с който ще излезнем срещу състава на ван,с който уговрихме мач
marin_007 (c)
Pileto
Larsona
Makaron4o
Martessi
Това е по темата за тея неща съм се допитал до някой хора от клана и мисля че са съгласни
- MaRiN_007
- Обратна връзка:
GROUP B
1.FiFa_MaNiA
2.Fa1rPlAy3rZ
3.PCMC
4.Gladia7orS
5.Freestyle
FiFa_MaNiA
[FMC] VaNdR10 - skype:zloben_ciganin (C)
[FMC] SiMeCaA - skype:simeca_rz
[FMC] Stifler - skype:lubeto5
[FMC] little2pac - skype:little2pac666
[FMC] gonzo-9 - skype:gonzo-9
[FMC] Sho-Sho - skype:rado_gaze
-------------------------------------------------------------------------------------
Fa1rPlAy3rZ
1.*****
2.*****
3.*****
4.*****
5.*****
-------------------------------------------------------------------------------------
PCMC
Marin_007 (C) Skype:neron-marin1441
Krissan Skype:krissan2112
tanasi Skype:tanasi_(kato izpolzva predimno ICQ nomer:287-063-375
Imortality Skype:necro_polis
Felix Skype:mitko2026
Резерва:Revan Skype:georgiantonievkolarov
Gladia7orS
1.Gladia7orS---[V]Middelfender (C)
2.Gladia7orS---fcvulnata
3.Gladia7orS---brata na fcvulnata- fcvulnata samo 4e tarsete (DANI)
4.Gladia7orS---petela619
5.Gladia7orS---kronos_93
Rezerva:Gladia7orS---jivko_5
------------------------------------------------------------------------------------
Freestyle
freestyle.divo--------->freestyle.ivooo
freestyle.dfkj(c)---------->dimitar90
freestyle.BC------------>bee_curtain
freestyle.
freestyle.
после и последните 2-ма(цитат)
Е тва е баси късмета ся пак срещу пагането, и два мача срещу ван
![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
П.П ЕЕЕЕЕ сега гледам че са открили записването за новия сезон clan battles в форума на алиенс

1.FiFa_MaNiA
2.Fa1rPlAy3rZ
3.PCMC
4.Gladia7orS
5.Freestyle
FiFa_MaNiA
[FMC] VaNdR10 - skype:zloben_ciganin (C)
[FMC] SiMeCaA - skype:simeca_rz
[FMC] Stifler - skype:lubeto5
[FMC] little2pac - skype:little2pac666
[FMC] gonzo-9 - skype:gonzo-9
[FMC] Sho-Sho - skype:rado_gaze
Fa1rPlAy3rZ
1.*****
2.*****
3.*****
4.*****
5.*****
PCMC
Marin_007 (C) Skype:neron-marin1441
Krissan Skype:krissan2112
tanasi Skype:tanasi_(kato izpolzva predimno ICQ nomer:287-063-375
Imortality Skype:necro_polis
Felix Skype:mitko2026
Резерва:Revan Skype:georgiantonievkolarov
Gladia7orS
1.Gladia7orS---[V]Middelfender (C)
2.Gladia7orS---fcvulnata
3.Gladia7orS---brata na fcvulnata- fcvulnata samo 4e tarsete (DANI)
4.Gladia7orS---petela619
5.Gladia7orS---kronos_93
Rezerva:Gladia7orS---jivko_5
------------------------------------------------------------------------------------
Freestyle
freestyle.divo--------->freestyle.ivooo
freestyle.dfkj(c)---------->dimitar90
freestyle.BC------------>bee_curtain
freestyle.
freestyle.
после и последните 2-ма(цитат)
Е тва е баси късмета ся пак срещу пагането, и два мача срещу ван
П.П ЕЕЕЕЕ сега гледам че са открили записването за новия сезон clan battles в форума на алиенс