Автор |
Съобщение |
MaRiN_007
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Окт 2007 18:47
Много лошо няма начин да играя повече
ЕЕЕ много ми е тъпо , оффф , ужас , ще мъча пак утре , аааа бахти цели 3 години цъкаме заедно , много много жалко
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Окт 2007 19:29
Присъждат се нулеви равенства на Boagrius, fantasy, Rossi и Gonzo! По този начин от Група D се класират Boagrius и Gonzo!
Директните елиминации бяха определени, чрез теглен жребий.
Цитат: Срокът за изиграване на срещите е 19.10 (петък) - 20.00! Ако до тогава все още има висящи мачове, срокът ще се удължи до 21.10 (неделя) - 20:00!! Но моля спазвайте първоначалния срок!Piggsy [Arsenal] - Krissan [Inter Milano] Krissan [Inter Milano] - Piggsy [Arsenal kaloz [Valencia] - Van [Barcelona] Van [Barcelona] - kaloz [Valencia] Marin [Man Utd] - Boagrius [Valencia] Boagrius [Valencia] - Marin [Man Utd] Романс [Arsenal] - Gonzo [Juventus] Gonzo [Juventus] - Романс [Arsenal]
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
tanasi
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Окт 2007 20:20
Писал съм в другата тема за положението с мене...
Само не разбрах сега Марин и Митко ще могат ли да си играят с нас, щото по поста на Марин отгоре съдя че не... И ако те се махнат и се разцепи клана няма и много смисъл да си купувам видеокарта, ще я прежаля Фифата, казвайте кво става
___________________________________ Never Give Up Never Surrender Never Admit Defeat
Оставам, ама ми се заминава
за слава не ми се занимава...
I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down
|
|
|
|
|
MaRiN_007
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Окт 2007 20:33
Абе споко , ако трябва 2ри уин ще кача , ще стане , ако трябва от клуб ще ходя ама ще играя
Един пrиятел ми каза един начин ама утре ще пробвам че сега мажа германчета
|
|
Kriss
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Окт 2007 20:51
Ем добре де нали за някъв пач стана дума дето като си го сложиме ше можете да играете.А иначе не можете ли да намерите някъв начин да инстланете и пиратската фифа.Ако пък тва не стане като ви омръзне да играете онлайн слагайте пак фалшивата.Обаче наистина е много тъпо това .МАРИН и ФЕЛИКС едни от най главните и добри играчи да не игграят тва вече ше е тотално рападане на всичко
А иначе според мен ми се падна преодолим съперник , но пак ще е адски трудно...
|
|
|
|
|
FELIX
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Окт 2007 21:17
MaRiN_007 написа: Много лошо няма начин да играя повече ЕЕЕ много ми е тъпо , оффф , ужас , ще мъча пак утре , аааа бахти цели 3 години цъкаме заедно , много много жалко
Марине ко стана бе? с този пача трябва да може и другите да играят, ще го направиме задължителен и готово, той не е някакъв та който го има да не може с друг да играе, да се надяваме че всички хора ще се навият да отделят 3 минути от безценното си време и да го инсталират!
ухаа, чист уиндоус, чиста работа, ама този Интернет Експлорер 7 е супер просто, препоръчвам го на всеки!
|
|
|
MaRiN_007
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Окт 2007 21:42
Аз съм със 7цата от доста време
Еми пача , ама ще има отлив на хора , не всеки ще иска , е то онлайн има си много стимули да играеш , определено няма да махнем оригиналната , дал съм 70 лева е хора . Ще намеря начин , обещавам , както казах ако трябва ще играя от клуб , ама тука ще играя
|
|
Kriss
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Окт 2007 21:53
Съмнявам се да има отлив на хора , един пач от 1 и половина мб не би навредил на никой а и смятам че имаме поно 16-20 човека които със сигурност ще играят дори с това условие.Тъй че не е проблем.А защо да не накараме и в другите турнири така да играят все пак това не е нищо особенно просто загуба на 3 минути и 1 мб място...
Тъй че няма проблеми според мен
|
|
|
|
|
MaRiN_007
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Окт 2007 21:58
Дано е така , понеже няма да могат да играят с другите , а за да махнат пача тряя преинсталират играта
|
|
TroY Gonzo
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Окт 2007 22:07
До кога е срока ?
___________________________________ hxaahxlahxalhxalhxahxaxhlxhalxhal axh axhxlh xla xlax lhalahxlahx
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Окт 2007 22:08
Pantomime написа: Срокът за изиграване на срещите е 19.10 (петък) - 20.00! Ако до тогава все още има висящи мачове, срокът ще се удължи до 21.10 (неделя) - 20:00!! Но моля спазвайте първоначалния срок!
[/quote]
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
van
|
|
|
|
|
|
|
|
crazysasho
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Окт 2007 19:09
Пичове сори , че така се получи и неможах да си изиграя мачовете с Гонзо , но имах малко време на 13-ти а него го нямаше , а на 14-ти брата имаше РД и нямаше начин просто ... Сори пак ако нещо съм ви забаваил!
___________________________________ http://football-games.bfl-team.com
|
|
|
|
|
Kriss
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Окт 2007 10:33
Само напомням че мачовете от директните елимнинаций се играят по домакинства и е важно по реда който са дадени на първата страница така да се играят .После се гледат и головете на чужд терен.
Само напомням да няма после някой недоразбрал или незаслужено отпаднал
|
|
|
|
|
crazysasho
|
|
|
|
|
|
|
|
MaRiN_007
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Окт 2007 17:34
crazysasho написа: Kvo pravime sa s Marin ?!
sry za latinicata
Споко
Утре кога си свободен ?
|
|
crazysasho
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Окт 2007 17:49
Ми така вечер Някъде 9-10 Ще се постарая да мога , че тия дни мн работа мн нещо ама нали требе се изкарват пари
___________________________________ http://football-games.bfl-team.com
|
|
|
|
|
Piggsy ™
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Окт 2007 20:10
Piggsy /Arsenal/ 0:0 Kriss /Inter Milano/
Kriss /Inter Milano/ 0:1 Piggsy /Arsenal/
Много слабо играх , просто не мога да разбера как се класирах.В първия мач доста пропуски имах , а във втория мач той доминираше , но с гол в продълженията се класирам
|
|
|
|
|
Kriss
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Окт 2007 20:56
Piggsy [Arsenal] 0:0 Krissan [Inter]
Много добър мач за мене не му позволявах да си играе играта , но и той беше безпогрешен. Той имаше повече удари но предимно от далече като на 2-3 пъти имаше сериозни прокуски .Аз нацелих гредата с Виера в първите минути което беше страшен пропуск .По нататъка направих мисля още 1-2 сериозни пропуски.
Krissan [Inter] (0)0:0(1) Piggsy [Arsenal]
Този мач започнах много добре като първият като имах домакински натиск.Първото полувреме според мен играх по добре и направих 1-2 много сериозни пропуски.Второто полувреме незнам защо много се отпуснах и бях безидеен в атака като го оставих да владее положението.И той направи 3-4 фрапантни пропуски.Така се стигна до продължения.Безидейната ми игра продължи и само късмета ме крепеше.По едно време почнах да си мечтая за дузпи.Така обаче се стигна до най-голямата ми грешка.Оставих негов нападател сам срещу вратаря и той не сбърка.Това доста ме амбицира и пуснах 3ти нападател в лицето на Адриано.Отуснах защитата и тръгнах в яко в нападение.Което даде разултат и на няколко пъти бях на косъм от изравняване.Най -фрапантния момент дойде към края на мача когато резервата Адриано се освободи от двама защитници , навлезе в вратарското поле , стреля и Леман изби неспокосано нагоре при което Адриано просто трябваше да бутне топката с глава във врата обаче Леман показа защо е национал на Германия и спаси неспасяемото полоение едва ли не от легнало положение.
Жалко че отпаднах така тъпо , ма при мене вече е традиция така да отпадам и все на 1/4 финал ...
Успех на Пигси .
Ще се видим на следващия турнир
пп: Имам предложение той да е с Национални отбори или с отбори от 4* надолу
|
|
|
|
|
Букмейкара
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Окт 2007 21:03
Следващият ще е с национални разбира се По-следващият живот и здраве или с по-слаби отбори или първенство от 16-20 човека
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|