30 Мар 2009 20:04 Мнения: 1352 Местоположение: София
В момента играе: Квот фана
Заглавие: Re: No Man's Sky
Публикувано на: 21 Авг 2016 08:51
Изключение? Вече няма ААА игра, която да не е 60 еврака.
___________________________________ жената трябва да прави само 70 неща - 69 и мусака ...master freakout... ...the world is full of shit...
Sentry
Публикувано на: 21 Авг 2016 12:04
Overwatch, Mankind Divided, Mafia 3... за жалост май си прав обаче. Ubisoft и Bethesda постепенно са вдигнали стандартната цена за AAA до 60 докато не съм гледал и тъй като не играя много от игрите им, явно не съм забелязал.
И все пак - 60 евро за No Man's Sky е абсурдна цена.
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
doggymien4o
30 Мар 2009 20:04 Мнения: 1352 Местоположение: София
В момента играе: Квот фана
Публикувано на: 21 Авг 2016 12:17
Прав си за No Man's Sky, затва я изпиратствах и добре че го направих
Иначе тенденцията за цена на игрите 60 еврака идва от конзолните игри.
___________________________________ жената трябва да прави само 70 неща - 69 и мусака ...master freakout... ...the world is full of shit...
Sentry
Публикувано на: 21 Авг 2016 12:23
doggymien4o написа:
Прав си за No Man's Sky, затва я изпиратствах и добре че го направих
Иначе тенденцията за цена на игрите 60 еврака идва от конзолните игри.
Там има 10 евро отгоре, които директно отиват в ръчичките на sony и microsoft и си е така от години. 60 евро за pc игра е глупост.
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
-Stormrаge-
Публикувано на: 22 Авг 2016 15:54
Играта е супер и е точно това което очаквах... копие на любимата ми андроид игричка Out There, но в доста по-големи мащаби Хейта е абсолютно необоснован според мен. За едно съм съгласен обаче твърде висока цена, дървено управление и прекалено детинска графика.
7/10
___________________________________ --Gort!Klaatu barada nikto!--
Buttersa
В момента играе: не казвам
Публикувано на: 24 Авг 2016 07:29
някой пробвал ли е цъкалката на слаба лаптоперска карта от рода на Geforce GT820m да знам дали има смисъл да я тегла...
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 24 Авг 2016 22:36
Онлайн играчите по всяко време са паднали от ~140 хиляди на ~10 хиляди
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
hyper'
Публикувано на: 25 Авг 2016 03:34
тоя отлив библейски
the_presator
06 Фев 2009 21:49 Мнения: 2694 Местоположение: Стара Загора
В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
Публикувано на: 26 Авг 2016 01:37
Ситуацията с тази игра е брутална и създателите и почти стигнаха нивото на Gearbox с Colonial Marines
Публикувано на: 28 Авг 2016 09:39
Споко Amazon и Steam правят full refund дори след 2та игрови часа... Специално за No Man's Sky
denik
Дидко Бандитко
Публикувано на: 28 Авг 2016 16:28
Това само подкрепя тезата.
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
-Stormrаge-
Публикувано на: 28 Авг 2016 18:41
Така е не споря, но проблема идва от съвсем другаде за мен. Хората със съвсем други очаквания са се насочили към това заглавие очаквайки някакъв шедьовър MMO или нз какво си. Докато аз получих точно това което очаквах. Малко като със Watch Dogs играта не е толкова зле колкото я изкарват, но твърде много хора се бяха засилили че това ще е най-великата игра правена някога едва ли не...
Out There има култов статус в Android средите, а No Man's Sky е почти точно нейно копие, но тук от "осанна" минахме на "разпни го". Пак казвам единствения голям минус за мен е отвратителната цена.
Sentry
Публикувано на: 28 Авг 2016 23:25
Играта имаше доста подмолна и лъжлива рекламна кампания, която обещаваше едва ли не конкуренция на Star Citizen, затова хората бяха с огромни очаквания, за нещо, което е ефективно niche игра. Ако си в нишата - играта би трябвало да ти хареса, ако не си - няма.
BTW наскоро мисля, че пуснаха нов Out There, в случай, че не си следил новините около играта.
denik
Дидко Бандитко
Публикувано на: 10 Окт 2016 05:55
Сторм, защитавай!
Buttersa
В момента играе: не казвам
Публикувано на: 11 Ное 2016 16:28
Мислех да й дам шанс, но след като видях тестовете на различните видове мобилни видеокарти в Notebookcheck и колко е зверски неоптимизирана ми се изпари интереса. Нямам никакъв шанс за нормални кадри с мойто GT820m
Дидко Бандитко
Публикувано на: 09 Юли 2021 10:59
Ок, значи въобще нямам спомен, че съм бил активен в тази тема
В опита си да намеря игра, която все пак по някакъв начин да ме заинтригува за повече от 2-3 часа, стигнах до No Man's Sky, и се оказа, че след подробно документираното фиаско от преди 5 години, в момента играта е в много добро състояние.
Случва се така, че девовете свеждат глави и се хващат за работа, за да изкарат играта, която са обещали. В последните години изкарват по няколко големи feature-heavy пача годишно, така че да адресират всички обещани неща и в резултат от това играта е започнала да придобива доста завършен вид. В момента продължават да я съпортват и дори последния голям пач е излязъл преди месец.
Реално, всеки от тези пачове можеше да е платено DLC, но момчетата ги пускат фрий, а и не са се подхлъзнали към гадорията с микротранзакции. Като цяло, тука малко звучи на едно добро redemption story. (дали CDPR ще направят същото? предстои да разберем!)
Та, взех си я и мисля да й дам шанс през уикенда. Ще пиша ко стаа мо стаа
Тва е меко казано добро redemption story, честно казано - бих казал че към днешна дата играта дори overdeliver-на на обещаното и с кеф често се връщам към нея, наскоро включително и във VR.
Да, и аз я играя от релийса защото на мен дори тогава ми си се беше сторила релаксираща и трипи, но в наши дни чак се съм overwhelmed от всичко което има за правене в тази игра, особено предвид какво mystery е самата сюжетна линия.
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения