Автор |
Съобщение |
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Prince of Persia: The forgotten sands Публикувано на: 29 Юни 2010 10:54
Hicks написа: Ама тука като гледам коментари: "в кошчето", "веднага я изтрих" и т.н. се сещам за лафа "на кривата ракета космоса и е крив" Голям лаф.
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Prince of Persia: The forgotten sands Публикувано на: 29 Юни 2010 13:30
Rammswein написа: Hicks написа: Какво толкова плюете игрицата не мога да разбера? Мене пък си ме кефи, и мисля, че Юбисофт са свършили доста добра работа... То има и хора дето за миналия Принц говореха същото... Вижте сега, за "четвъртата" част нищо лошо, напротив, на мен много ми хареса и си я изиграх с кеф. И не само защото Кори Уолгрин озвучаваше Елика (въпреки че за мен това си беше мега плюс, винаги следя войс талантите в игрите). Това, което не търпя към конкретното заглавие, е именно фактът, че Юбисофт, стреснати от ревютата за дразнещо лесната "Prince of Persia", решиха да я зарежат и набързо да нацвъкат една игра, отнасяща се за стария Принц. Така хем феновете "доволни", хем парите продължават да идват. Да, ама не. Още на третия час я пратих към коша и реших да не си губя времето с нея. Ще чакам да продължат трилогията за Ахриман и Ормазд. Ако ли не - здраве.
___________________________________ 私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: Prince of Persia: The forgotten sands Публикувано на: 29 Юни 2010 14:02
Draksis написа: И не само защото Кори Уолгрин озвучаваше Елика (въпреки че за мен това си беше мега плюс, винаги следя войс талантите в игрите). Е да ама повечето хора не знаем коя е Кори Уолгрин, камо ли па да ни ебе кой озвучава елика Аз на 2 пъти се опитах да играя 4ката ама повече от 2 часа не издържах
|
|
|
|
|
the_presator
|
|
В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
|
|
Заглавие: Re: Prince of Persia: The forgotten sands Публикувано на: 29 Юни 2010 14:04
@Draksis Ако следващите части на онази игра от 2008 са също толкова лесни по-добре да не се занимават с тях. Новата игра можеше да бъде много добра, просто и трябваше повече време за разработка. Примерно ако на нея направят продължение ще е много яко (естествено ако те самите направят играта добре). Така или иначе и в 2-те игри има нещо което им куца здраво и ако не го оправят пак ще си сервират булмачи.
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: Prince of Persia: The forgotten sands Публикувано на: 29 Юни 2010 15:41
Сега я врътнах, последната битка е готина, но играта като цяло е стабилно тъпа.
Draksis, евала, ти си втория човек който знам да е харесал предишния Принц. Всички останали, обаче, го смятаме за пълен боклук. А кой кого озвучава няма особено значение.
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
|
the_presator
|
|
|
|
Заглавие: Re: Prince of Persia: The forgotten sands Публикувано на: 29 Юни 2010 15:45
Отначало и на мен ми хареса играта от 2008. Обаче е прекалено лесна и ми писна цялото това разкарване по едни и същи места само за да утрепя еди кой си... (знам че има телепортване, но пак пада разкарване). Ако не беше толкова лесна щеше да е по-добра.
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: Prince of Persia: The forgotten sands Публикувано на: 29 Юни 2010 15:50
the_presator написа: Обаче е прекалено лесна Е нормално тя е правена за малки момиченца...
|
|
|
|
|
R@Z0R
|
|
В момента играе: квото тръгва на лаптопа
|
|
Заглавие: Re: Prince of Persia: The forgotten sands Публикувано на: 29 Юни 2010 20:49
Rammswein написа: А кой кого озвучава няма особено значение. За някои няма значение, за други - като мен и драксис - има. А това, че TFS е пълна боза, няма смисъл да се обсъжда.
___________________________________ The Past is like a broken mirror - you try to put it back together, cut yourslef with a piece. Your reflection changes. And you change with it.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Prince of Persia: The forgotten sands Публикувано на: 29 Юни 2010 21:07
Rammswein написа: А кой кого озвучава няма особено значение. Ама ни изтекоха лигите по Мориган като слушахме гласа на Клаудия Блек, нали? Има значение, братле. В Warrior Within Принца беше озвучен от Робин Аткин Даунс, а в Sands of Time и The Two Thrones от Юри Лоуентал. И поклон към г-н Лоуентал, но ако се беше наел да озвучава и във втората част, тя нямаше да постигне култовия си статут. Не знам дали ти го правиш, но в широкомащабни RPG-та аз постоянно следя за войс талантите и непрестанно се опитвам да разгадая кой кой е. Но пък това занимание, предполагам, е само за маниаци като мен, които са леко чалнати в главата. С извинение. Colgate Max Fresh с капчици вода за уста!!!
___________________________________ 私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
|
|
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
|
|
Заглавие: Re: Prince of Persia: The forgotten sands Публикувано на: 29 Юни 2010 21:48
Draksis написа: Rammswein написа: А кой кого озвучава няма особено значение. Ама ни изтекоха лигите по Мориган като слушахме гласа на Клаудия Блек, нали? Има значение, братле. В Warrior Within Принца беше озвучен от Робин Аткин Даунс, а в Sands of Time и The Two Thrones от Юри Лоуентал. И поклон към г-н Лоуентал, но ако се беше наел да озвучава и във втората част, тя нямаше да постигне култовия си статут. Не знам дали ти го правиш, но в широкомащабни RPG-та аз постоянно следя за войс талантите и непрестанно се опитвам да разгадая кой кой е. Но пък това занимание, предполагам, е само за маниаци като мен, които са леко чалнати в главата. С извинение. Colgate Max Fresh с капчици вода за уста!!! Oo, насирал съм се точно на Dragon Age, Mass Effect и Fallout 3 да гледам и да слушам кой озвучава и на места съм примирал да ги чувам тия гласове. Не ме разбирайте погрешно, далеч не омаловажавам хубавия voice acting, но имам предвид, че ако играта като геймплей и/или като сюжет е слаба, кой ще да озвучава няма да я направи по-хубава. Затова казвам, че няма особено значение. Значение за играта. Не че е абсолютно все тая кой ше озвучава.
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: Prince of Persia: The forgotten sands Публикувано на: 30 Юни 2010 18:34
Бе става играта. Липсва малко атмосферата от старите части и битките са малко скучни щот няма никви комбота, но като цяло играта си е добра
|
|
|
|
|
Cpl. D.Hicks
|
|
В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
|
|
Заглавие: Re: Prince of Persia: The forgotten sands Публикувано на: 30 Юни 2010 19:04
Wannabe написа: Бе става играта. Липсва малко атмосферата от старите части и битките са малко скучни щот няма никви комбота, но като цяло играта си е добра Въпрос? В SoT пак нямаше комбота, обаче никой не я плюе затова, че няма. Ето за това говоря. Всички като кажат "Принц" се сещат за WW, и понеже тя беше върховата в поредицата, сега която и да излезе няма да е достатъчно добра. Пък и по- голямата част от хората като видят, че няма нищо общо с култовата 2-ра част, веднага я трият, без да дадат на играта дори шанс. Същото стана и със Splinter Cell. Ама не може да се тъпче на 1 място с години. Хем се оплаквате, че няма разнообразие и че игрите ги правят по 1 и същ модел, хем като направят нещо различно в някоя поредица плюете наред.
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: Prince of Persia: The forgotten sands Публикувано на: 30 Юни 2010 19:08
Кво съм плюл, до колкото виждам написах че е добра?
|
|
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
|
|
Заглавие: Re: Prince of Persia: The forgotten sands Публикувано на: 30 Юни 2010 19:19
Hicks написа: Въпрос? В SoT пак нямаше комбота, обаче никой не я плюе затова, че няма. Ето за това говоря. Всички като кажат "Принц" се сещат за WW, и понеже тя беше върховата в поредицата, сега която и да излезе няма да е достатъчно добра. Пък и по- голямата част от хората като видят, че няма нищо общо с култовата 2-ра част, веднага я трият, без да дадат на играта дори шанс. Същото стана и със Splinter Cell. Ама не може да се тъпче на 1 място с години. Хем се оплаквате, че няма разнообразие и че игрите ги правят по 1 и същ модел, хем като направят нещо различно в някоя поредица плюете наред. Ма кво се обесневаш, играта си е тъпа дори и без да приемаме завишените очаквания като фактор. Еби му майката, финалния бос колкото и епична сцена да беше, колкото и потенциал да имаше, направо си ми беше смешно как нашия пич се придвижва като скача от лешояд на лешояд. Ма по-тъпа хрумка в игра отдавна не бех виждал И аре, докато подскачаше през летящите платформи ок, да има птици. Ама еби му майката, ти убиваш вече финалния бос, и за да го стигнеш и да си изпълниш заветния coup de grâce, пред теб се материализират от нищото 6 лешояда по които ти трябва да подскочиш и да прескубеш, за да забиеш меча в сърцето на лошковеца... Е заеби. Освен тва сюжета е адската боза, ама АДСКАТА. Никой не може да ме убеди, че тая поредица е толкова изсмукана вече, че ше почнем да прайм игри как абе един ден нашия принц отиде при брат си който е крал за да се научи от него как да е велик лидер, па там се оказа че кралството му е под обсада, и ай сиктир сапунката започва, без да има каквато и да е връзка с цялостната сюжетна линия. За кво си говорим... И да, нямаше комбота, и в SoT нямаше комбота, ама там не ти изскачаха по 50 говеда, и всичките битки не се връзваха до това да се набираш 5 минути на бутона за атака ако си направил грешката да не си качил whirlwind-а докрай. Комбота, не комбота, и да се насереш няма да изкараш нещо адекватно от бойната система в играта, защото тя си е просто тъпа. Както и цялата игра. Толкова. Камерата наистина е добра, макар че на няколко места да съм я препсувал доволно. Но истината е, че в тази игра е по-интуитивна и контролите вървят по-лесно. Проблема на уидоумейкъра е, че е турил контролер, а PC версията на играта очевидно е правена за клавиатура - с не повече от 8 посоки на движение.
|
|
|
|
|
Cpl. D.Hicks
|
|
В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
|
|
Заглавие: Re: Prince of Persia: The forgotten sands Публикувано на: 30 Юни 2010 20:03
Wannabe написа: Кво съм плюл, до колкото виждам написах че е добра? Използвах само мнението ти като пример за очакванията на хората. Не съм визирал, че ти точно плюеш играта Цитат: пред теб се материализират от нищото 6 лешояда по които ти трябва да подскочиш и да прескубеш, за да забиеш меча в сърцето на лошковеца... Е заеби. Е, тя пък щото цялата поредица е адски реалистична, нали? Както и да е не искам да споря. На теб не ти харесва играта, на мен пък ми харесва. Вкусовете ни се различават, което е нормално
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: Prince of Persia: The forgotten sands Публикувано на: 30 Юни 2010 23:15
Е боя верно е нелеп, скочат ти 21389193 зомбита, пуснеш 1 whirlwind и умрат сичките. А босовете са елементарни. Но пък паркур частта на играта е много добра
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Prince of Persia: The forgotten sands Публикувано на: 01 Юли 2010 09:30
Дадох и втори шанс и, честно казано, далеч не е толкова смотана, колкото си мислех и колкото я описвате.
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Prince of Persia: The forgotten sands Публикувано на: 01 Юли 2010 21:40
http://www.escapistmagazine.com/videos/ ... tten-SandsТова е review на играта- препоръчвам ви го и да ви е харесала играта и да сте я намразили Иначе според мен е прекалено отчаян опит да издоят марката. Играта сякаш е започната с хубави идеи но след няколко седмици са им казали "Не си давайте зор, пускаме я заедно с филма- не е нужно да е добра, само да изглежда ок" Като видях интрото се обнадеждих че са върнали емблематичните pre-rendered кътсцени, ама първата беше и последна... даже и накрая не са си направили труда да са креативни, освен да си оставят вратичка за продължение... Някой е забравил да им спомене че има продължение- Warrior Within/Battles of PoP. Между другото `08 и на мен ми хареса, ама може да е защото след TTT(изцепката на Ben Mathes) да бяха продавали диск със слайдшоу на крастави кучета пак щеше да ми хареса.
___________________________________ http://hanovete.pcmania.bg/?recruit=3H113346
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Prince of Persia: The forgotten sands Публикувано на: 01 Юли 2010 22:02
the_presator написа: Примерно ако на нея направят продължение ще е много яко. Играта вече има продължение.
|
|
|
|
|
the_presator
|
|
|
|
Заглавие: Re: Prince of Persia: The forgotten sands Публикувано на: 02 Юли 2010 00:58
Да знам, че след TFS би трябвало да е WW. Но може да вмъкнат още една игра
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|