Автор |
Съобщение |
ATALAX
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новият експанжън на УоУ? Публикувано на: 16 Авг 2009 22:38
Emanuil написа: Почнах да пиша. Но нямам думи, защото ТОВА СИ Е ЧИСТА ГАВРА! Не , сериозно, чувствам се като идиот. Защото през цялото време имам чувството, че чета някви фейкове и че всички иронизирате написаното. Просто всичко ми звучи твърде нелепо. Объркан съм. Това е, защото СИ идиот.
___________________________________ evil knows no good
|
|
|
|
|
NeO_Zealot
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новият експанжън на УоУ? Публикувано на: 17 Авг 2009 00:16
Seigar -X- написа: Quirk трудно е да защитаваш Близард След като знаеме какви са всъщност Че аз не ги защитавам. Начинът, по-който Близард създават игрите си е пределно ясен от доста години. Поздравления, че най-накрая успя да го осъзнаеш ! Нека обаче вметна нещо. Близард пощипват идеи (направо пооткъсват), вярно е. Вярно е също обаче, че и всяка една друга компания прави/се опитва да направи същото, което за съжаление не се отдава на всички. Истината е, че една добра хрумка - хит не прави. Изисква се известна доза талант, умение и дарба, за да вземеш идеята на хартия, да й вдъхнеш живот, да я изгладиш и в крайна сметка - да връчиш на масите един перфектно шлифован диамант. Пък вие продължавайте да си вярвате в промиване на мозъци, 25 кадър, вуду магии и зона 51. Факт е, че Близард нямаше да са това, което са, ако игрите им не биваха одобрявани от глобалното геймърско общество. Това се опитвам да ти обясня, ама явно не схващаш (или по-скоро не искаш). Anyway, изместихме солидно темата, сори :/
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новият експанжън на УоУ? Публикувано на: 17 Авг 2009 00:58
elianbg написа: але хора може ли некои да ми помогне начи искам да играм ЛоЛ в оригиналните сървари ама не ми се плащат 100 и кусур лева за всички експанжини та вапроса ми е могали да си сваля ехпанжините от некаде и да си направя оригинален акк с сд кеи които ще се опитам да намеря(или някои ще дари )и да си плащам само месечни такси или да си купя оригиналната лол да си направя акк на нея(тя е ефтина ся ша става 20-30 лева)да сваля от некаде др 2 ехпанжина и някакси да си ъпгреидна акк нз някои моля да ми помогне Можеш да си купиш само първия и да играеш до 60 левъл, после TBC до 70 и Врата до 80. Раг, мълчи. Близард кучка..
|
|
|
|
|
ATALAX
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новият експанжън на УоУ? Публикувано на: 17 Авг 2009 01:33
Emanuil написа: Раг, мълчи. Близард кучка.. Близзард кучка... толкова си зле, че и ти не знаеш какви ги приказваш!
___________________________________ evil knows no good
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новият експанжън на УоУ? Публикувано на: 17 Авг 2009 08:19
Raggnarokh написа: Emanuil написа: Раг, мълчи. Близард кучка.. Близзард кучка... толкова си зле, че и ти не знаеш какви ги приказваш! И ти не ми отспътваш много, не се заблуждавай . А сега, чибаааааа. Кучко.
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: Новият експанжън на УоУ? Публикувано на: 17 Авг 2009 09:29
Някой трябва да погледна думата кражба в тълковен речник
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
Seigar -X-
|
|
В момента играе: Fallout Van Buren
|
|
Заглавие: Re: Новият експанжън на УоУ? Публикувано на: 17 Авг 2009 11:36
Quirk написа: Seigar -X- написа: Quirk трудно е да защитаваш Близард След като знаеме какви са всъщност Че аз не ги защитавам. Начинът, по-който Близард създават игрите си е пределно ясен от доста години. Поздравления, че най-накрая успя да го осъзнаеш ! Нека обаче вметна нещо. Близард пощипват идеи (направо пооткъсват), вярно е. Вярно е също обаче, че и всяка една друга компания прави/се опитва да направи същото, което за съжаление не се отдава на всички. Истината е, че една добра хрумка - хит не прави. Изисква се известна доза талант, умение и дарба, за да вземеш идеята на хартия, да й вдъхнеш живот, да я изгладиш и в крайна сметка - да връчиш на масите един перфектно шлифован диамант. Пък вие продължавайте да си вярвате в промиване на мозъци, 25 кадър, вуду магии и зона 51. Факт е, че Близард нямаше да са това, което са, ако игрите им не биваха одобрявани от глобалното геймърско общество. Това се опитвам да ти обясня, ама явно не схващаш (или по-скоро не искаш). Anyway, изместихме солидно темата, сори :/ Опитваш се солидно да ги защитиш ако това искаш да ми кажеш ? Ок , ок ще ти дадът титла Blizzard Royal Defender Ето леко обяснение как нещата седят с любимите ти Blizzard За да стане една баница се иска тесто. Кой им даде тестото на Близард ? Games Workshop. Даде ли credits Близард за тестото ? Не Ето лек пример за credits. Джордж Лукас както всички знаеме е човека създал поредицата Star Wars. Целия свят там е вдъхновение от различни култури , филми , фентъзи и тн. Примерно джедаите са малко като японските самурайте но в бъдещето. Бързото разсичане на самурайския меч е зходно като разсичането с Light Saber на джедаите. Силата на джедаите (Push , Pull , Lightning и тн.) наподобява магийте във фентъзито. За технологийте в филма , Лукас е бил вдъхновен от различни Sci-Fi филми и книги като новелата на H.G. Wells War of the Worlds ( Walkers са вдъхновение там), Metropolis (1927) (Вдъхновение за дизайна на С-Трипио), Flash Gordon (1936) ( Началния Opening Title). Други филми от който Лукас е черпил вдъхновение са лестърните като The Searchers (1956) ( Сцената кадето Люк намира дома си изгорен и родителите си убити е точно от там), The Good, the Bad and the Ugly (1967) ( Han Shot First сцената в бара). Дори можем да кажем, че Хан Соло е нещо като каубой в бъдещето. Лукас определено е бил вдъхновен, но огромната разлика между Лукас и Близард, е че Лукас е дал уважението си към тези идей докато Близард си веят патката на открито и претендират, че са оригинални.
___________________________________ US Release: Call of Duty: Black Ops BG Release: Кално Дупе: Черни Операции (by kom4o)
|
|
|
|
|
radi_bomb
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новият експанжън на УоУ? Публикувано на: 17 Авг 2009 11:38
|
|
|
|
|
Ред
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новият експанжън на УоУ? Публикувано на: 17 Авг 2009 12:36
radi_bomb написа: :shock: Близзард напълно УСРАХА! Уаркрафт вселената...Детуинг освен това мисля, че го унищожиха завинаги в Денят на Драконът.Ониксия виси на портата на Стормуинд-много приятно място за завръщането и а?Трал оставя Ордата на...Гарош Хелскрийм??Кой е тоя??Таурен паладин и гном жрец?!?! ти пък кво се вживяваш
|
|
marinkov
|
|
В момента играе: Lotro
|
|
Заглавие: Re: Новият експанжън на УоУ? Публикувано на: 17 Авг 2009 13:45
Новият експанжън е манджа с грозде... особено при класовете. Верно съвсем са се изчерпали и вече си смучат пръстите и се чудят какво да измислят.
___________________________________ LOTRO: server Eldar [EN], kinship Bulgaria, nickname Konnik, www.lotro-europe.com
|
|
|
|
|
Дади
|
|
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
|
|
Заглавие: Re: Новият експанжън на УоУ? Публикувано на: 17 Авг 2009 18:04
Quirk написа: Факт е, че Близард нямаше да са това, което са, ако игрите им не биваха одобрявани от глобалното геймърско общество. Thank you, Commodore Obvious Язе оттук-оттам попадам на някаква информация, тааа Близ смятали да счупят посредата Азерот и да променят сума вече установени местности в играта с някакъв Катаклизъм? И вие обяснявате, че не смеели да рискуват с нови идеи Пък другарят Сейгар, дека хули Близардци -
___________________________________ "Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
|
|
|
|
|
Seigar -X-
|
|
В момента играе: Fallout Van Buren
|
|
Заглавие: Re: Новият експанжън на УоУ? Публикувано на: 17 Авг 2009 18:22
Дади написа: Quirk написа: Факт е, че Близард нямаше да са това, което са, ако игрите им не биваха одобрявани от глобалното геймърско общество. Thank you, Commodore Obvious Язе оттук-оттам попадам на някаква информация, тааа Близ смятали да счупят посредата Азерот и да променят сума вече установени местности в играта с някакъв Катаклизъм? И вие обяснявате, че не смеели да рискуват с нови идеи Пък другарят Сейгар, дека хули Близардци - (Иронично) Мдааааа ... определено няма за какво да ги "хулим" Близард нали ? Те са чисти и невинни като кокиче след лятно рамене... Дади , сбъркал си темата
___________________________________ US Release: Call of Duty: Black Ops BG Release: Кално Дупе: Черни Операции (by kom4o)
|
|
|
|
|
NeO_Zealot
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новият експанжън на УоУ? Публикувано на: 17 Авг 2009 19:07
Дади написа: Thank you, Commodore Obvious Не за всички е толкова "obvious" май, с оглед на определени индивиди, разписали се в темата.
|
|
|
|
|
KaLi_BoGa
|
|
В момента играе: RoN
|
|
Заглавие: Re: Новият експанжън на УоУ? Публикувано на: 17 Авг 2009 20:44
Тоя катаклизъм ми се вижда малко "марка куче" , но бих предложил да изчакаме и да видим за какво ще става на въпрос и тогава да съдим.Ажара деатъинг (въпреки че няма данни да си мъртви) и компания ми се виждат съмнителни а гоблин боец с Т7 ми се вижда най-малкото смешно но и гнома не е по-малко смешен все пак ще поживеем и ще видим.
___________________________________ Що ми е некво тъпо, копеле ? Щото си тъпо копеле.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новият експанжън на УоУ? Публикувано на: 18 Авг 2009 01:12
Seigar -X-
всичко което написа за близард освен че е жалко е и доста невярно. фактите и цифрите показват 4е близард са наистина добри, така 4е играй си мижавия Warhammer и спри да го изкараваш едва ли не при4ината за Warcraft, особено в тема за УоУ
|
|
|
|
|
R@Z0R
|
|
В момента играе: квото тръгва на лаптопа
|
|
Заглавие: Re: Новият експанжън на УоУ? Публикувано на: 18 Авг 2009 11:44
Това, че близърдци крадат и по никакъв начин не са оригинални не означава, че не са велики, сеш' се.
___________________________________ The Past is like a broken mirror - you try to put it back together, cut yourslef with a piece. Your reflection changes. And you change with it.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новият експанжън на УоУ? Публикувано на: 20 Авг 2009 20:39
Еби го експажана БОЛТ туко що счупи световния си рекорд на 200 метра!!!!
___________________________________ Граматика от злато да това ти е познато.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новият експанжън на УоУ? Публикувано на: 20 Авг 2009 20:42
19.19 момчетааа.Ако е зимал допинг няма да излизам от нас 1 месец.Сори за отклонението.
___________________________________ Граматика от злато да това ти е познато.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новият експанжън на УоУ? Публикувано на: 21 Авг 2009 08:05
Белф warrior и като drain 20 rage => не мерси.
|
|
|
|
|
DjTaz
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новият експанжън на УоУ? Публикувано на: 21 Авг 2009 09:11
Някои да знае дали от ПЦМ следят BLIZZCON-а ?
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|