Заглавие: Re: Heroes III - нощни оргии [Ansammlung des Todeskultes]
Публикувано на: 18 Яну 2008 21:28
Инсталирай и да играем рандом . Ако ти знаеш картата а другите не ...... няма да е много яко, не мислиш ли ?
iddqd
Публикувано на: 18 Яну 2008 21:33
e nqma da igarq togava
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
Jekov
Публикувано на: 18 Яну 2008 21:35
Пука ми.......
Dumbaldor
10 Яну 2003 13:52 Мнения: 1107 Местоположение: Sofia
Публикувано на: 18 Яну 2008 21:37
Че щом битките са с отделно време 1 минута е предостатъчна. При положение че първите 1-2 седмици едва ли ще ви отнемат повече от 10 сек. Но после наистина става малко ако събереш повечко замъци. 2 мин според мен са идеални. Аз съм играл на 4 минути и са прекалено много според мен.
iddqd
Публикувано на: 18 Яну 2008 21:39
predostata4na e ako si igarl skoro hirous 3 ama kakto nesi igral ot 5 godini i ako trqbva da iz4islq sega za tazi sgrada mi trqbva tolkoz resurs imam tolkoz mini sled tolkoz dena shte sabera ako psotroia edi koe si edi koga si i stava malko shit ina4e ako sum igral i si4ko znam koe kolko struva koe kvo iska vednaga gi cukam neshtata
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
Dumbaldor
Публикувано на: 18 Яну 2008 21:42
Чакай малко. Докато тече хода на другите играчи, ти какво мислиш да правиш. Да спиш ли? Аз всичко си го премислям преди да ми дойде хода и след това просто го правя. Имаш предостатъчно време за мислене.
Jekov
Публикувано на: 18 Яну 2008 21:47
sloji1to4kabezle
А ако все пак решите да играем ( което ме съмнява нещо... ) кажете ще пусна сървър.
iddqd
Публикувано на: 18 Яну 2008 21:49
bate pravil sum 1 karta 3 godini mislish li 4e sh igraq na random karya to4ka.
Jekov
Публикувано на: 18 Яну 2008 22:06
Браво ... само че аз ти разгледах картата и не ми харесва , незнам как смяташ че ще я играем? Имаш 2 дена ход от замъка и какво ОП чудовище което до 2рия месец няма как да го биеш. И какво аз 3 месеца ще събирам армия така ли ??!?! И междувременно ще въртим ход ..... Еми не става.
iddqd
Публикувано на: 18 Яну 2008 22:19
nai mn 1 sedmica da se zabavish zaradi 4udovishteto no puk imam kakvo da se pravi prez neq sabirai resurseta ima dosta napraveno e da se igare na imposible lesno shte biesh 4udovishata porazgledai oshte malko shte namerish izhod ot situaciata nai tupi sa kartite kadeto trugvash nanqkade i neznaesh nakade oivash tova e osobeno golqm problem na xl kartite zatova dum napravil dostuput do dadeni lokaci da suotvetstva na opredelen etap ot razvitie a ne da izlezesh ot zamaka si da trugnesh s geroq na nqkade vtora sedmica i da ti kacne korab pre dportite a ti da nqmash town portal
Dumbaldor
Публикувано на: 18 Яну 2008 22:47
Дай линк да ти видя картата, че ми стана любопитно. Ония 2 линка не бачкат вече.
iddqd
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
18 Апр 2004 19:14 Мнения: 16351 Местоположение: くそくらえ、やりまんめ!~
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Публикувано на: 18 Яну 2008 23:28
Дам, кои сме за тази вечер ?
Че и аз съм сънлив и подпийнал ...
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Fenrir
Публикувано на: 19 Яну 2008 00:21
The Chameleon написа:
Дам, кои сме за тази вечер ?
Че и аз съм сънлив и подпийнал ...
Пусни се с новата раса и новият им замък, наречен "Легло".
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа:
ave isus e pokemon ve
Dumbaldor
Публикувано на: 19 Яну 2008 11:26
iddqd написа:
http://myfreefilehosting.com/f/4cacf01117_0.16MB заповядаи в това архивче за и 2 те верси на картата
Не е лоша. Хич даже.
iddqd
Публикувано на: 19 Яну 2008 19:26
Благодаря има голяма далавера под земята в центъра обаче се прави на псоледно развитие значи ако имаш много силна армия и мощен герои може да се пробваш да слезеш под земята да се биеш с много силни противници и да освободиш еидн мегя як герои след това испълняваш лесен куест с него превзимаш построен догоре град с построен грал и дори да загубиш своята столица горе ти пак ще изнесеш всички с наи готииа герои сглобени артефакти няколко пещери за наемане на азурни крисатлни и геири дракони и мега як град на конфукс ама тва е мн сложно да го направиш иначе ако изпълняваш куестовете горе ще си много напред с матеряла също така съм направил лесно да се сабират някои комплекти артефакти с всички раси
Sardonic Wrath
Публикувано на: 25 Яну 2008 18:01
Аз съм на линия. Желаещи за тази вечер?
___________________________________ Negative Frequency Entity.
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
Публикувано на: 25 Яну 2008 20:20
Аз ще видя дали ще успея.. защото съм доста раздвоен между : Х3 , Диабло 2 , Дисайпълс 2 , Рун и Хелгейт Лондон.
Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Sardonic Wrath
Публикувано на: 25 Яну 2008 20:26
Пиши тука, ако решиш.
___________________________________ Negative Frequency Entity.
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
Публикувано на: 25 Яну 2008 21:02
Абе на теб не ти ли се тупа един Рун?
Serious Sam написа:
Цитат:
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения