Heroes III - нощни оргии [Ansammlung des Todeskultes]
Re: Heroes III - нощни оргии [Ansammlung des Todeskultes]
Инсталирай и да играем рандом . Ако ти знаеш картата а другите не ...... няма да е много яко, не мислиш ли ?
e nqma da igarq togava
Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
Пука ми.......
Че щом битките са с отделно време 1 минута е предостатъчна. При положение че първите 1-2 седмици едва ли ще ви отнемат повече от 10 сек. Но после наистина става малко ако събереш повечко замъци. 2 мин според мен са идеални. Аз съм играл на 4 минути и са прекалено много според мен.
predostata4na e ako si igarl skoro hirous 3 ama kakto nesi igral ot 5 godini i ako trqbva da iz4islq sega za tazi sgrada mi trqbva tolkoz resurs imam tolkoz mini sled tolkoz dena shte sabera ako psotroia edi koe si edi koga si i stava malko shit ina4e ako sum igral i si4ko znam koe kolko struva koe kvo iska vednaga gi cukam neshtata
Чакай малко. Докато тече хода на другите играчи, ти какво мислиш да правиш. Да спиш ли? Аз всичко си го премислям преди да ми дойде хода и след това просто го правя. Имаш предостатъчно време за мислене.
sloji1to4kabezle
А ако все пак решите да играем ( което ме съмнява нещо... ) кажете ще пусна сървър.
А ако все пак решите да играем ( което ме съмнява нещо... ) кажете ще пусна сървър.
bate pravil sum 1 karta 3 godini mislish li 4e sh igraq na random karya to4ka.
Браво ... само че аз ти разгледах картата и не ми харесва , незнам как смяташ че ще я играем? Имаш 2 дена ход от замъка и какво ОП чудовище което до 2рия месец няма как да го биеш. И какво аз 3 месеца ще събирам армия така ли ??!?!
И междувременно ще въртим ход ..... Еми не става.
И междувременно ще въртим ход ..... Еми не става.
nai mn 1 sedmica da se zabavish zaradi 4udovishteto no puk imam kakvo da se pravi prez neq sabirai resurseta ima dosta napraveno e da se igare na imposible lesno shte biesh 4udovishata porazgledai oshte malko shte namerish izhod ot situaciata nai tupi sa kartite kadeto trugvash nanqkade i neznaesh nakade oivash tova e osobeno golqm problem na xl kartite zatova dum napravil dostuput do dadeni lokaci da suotvetstva na opredelen etap ot razvitie a ne da izlezesh ot zamaka si da trugnesh s geroq na nqkade vtora sedmica i da ti kacne korab pre dportite a ti da nqmash town portal
Дай линк да ти видя картата, че ми стана любопитно. Ония 2 линка не бачкат вече.
http://myfreefilehosting.com/f/4cacf01117_0.16MB заповядаи в това архивче за и 2 те верси на картата
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Дам, кои сме за тази вечер ?
Че и аз съм сънлив и подпийнал ...
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Пусни се с новата раса и новият им замък, наречен "Легло".The Chameleon написа:Дам, кои сме за тази вечер ?
For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа:ave isus e pokemon ve
Не е лоша. Хич даже.iddqd написа:http://myfreefilehosting.com/f/4cacf01117_0.16MB заповядаи в това архивче за и 2 те верси на картата
Благодаря
има голяма далавера под земята в центъра обаче се прави на псоледно развитие значи ако имаш много силна армия и мощен герои може да се пробваш да слезеш под земята да се биеш с много силни противници и да освободиш еидн мегя як герои след това испълняваш лесен куест с него превзимаш построен догоре град с построен грал и дори да загубиш своята столица горе ти пак ще изнесеш всички с наи готииа герои сглобени артефакти няколко пещери за наемане на азурни крисатлни и геири дракони и мега як град на конфукс ама тва е мн сложно да го направиш иначе ако изпълняваш куестовете горе ще си много напред с матеряла също така съм направил лесно да се сабират някои комплекти артефакти с всички раси
-
Sardonic Wrath
- В момента играе: "живот"
- Обратна връзка:
Аз съм на линия. Желаещи за тази вечер?
Negative Frequency Entity.
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- Обратна връзка:
Аз ще видя дали ще успея.. защото съм доста раздвоен между : Х3 , Диабло 2 , Дисайпълс 2 , Рун и Хелгейт Лондон. 
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
-
Sardonic Wrath
- В момента играе: "живот"
- Обратна връзка:
Пиши тука, ако решиш.
Negative Frequency Entity.
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- Обратна връзка:
Абе на теб не ти ли се тупа един Рун? 
天皇陛下万歳。。!