Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Цар
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Ное 2007 09:37

Не съм я пробвал, ама не ми харесва.

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Ное 2007 10:01

Sascha of clan Tzimisce написа:
Не съм я пробвал, ама не ми харесва.

:shocked:

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Ное 2007 10:24

DirecteX написа:
и кьв е смисьла на хаи за едната смотана трева и калта баси смешната игра са направили

Направи ти една по-добра игра, която на "хаи" да върви на GeForce2 и ни я покажи :wink: става ли ? Защото ЕА явно не могат да правят НЕсмешни игри. :wink:

Профил ICQ

Заглавие:
Публикувано на: 05 Ное 2007 11:11

:icq20: Не може да се мери с величеството и непреходността на NFS 3 - автомобилният симулатор с най-якия саундтрак и геймплей в историята на гейм индустрията.

Sturm написа:
къв ханс бе...

Профил

Цар
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Ное 2007 13:40

Аз написа:
:icq20: Не може да се мери с величеството и непреходността на NFS 3 - автомобилният симулатор с най-якия саундтрак и геймплей в историята на гейм индустрията.

Ей това е.

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Заглавие:
Публикувано на: 05 Ное 2007 17:57

С GeForce 7600 GS и 1 ГъБа рам върви идеално при 1024х768 и настройките на high, :P само управлението не ми хареса много ама иначе к'рти. Сайлънт хънтъря, в демото пишеше, че на 14-ти излиза.

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 05 Ное 2007 18:28

Трагедията за мен е пълна :)

Графиката е убийствена-това добре,но управлението ми напомня за НФС 5 (порше) - искаш да вкараш колата в правия път цъкнеш на ляво и после малко надясно,за да си караш по пътяи то задницата почва да поднася едва едва креташ.

Няма куки,че к,во е това?Дори за забава ги няма,защото като геймплей не може да се вплете много,но все пак -те те гонят ти им бегаш тамън си се измъкнал и некой хеликоптер те види,па се потиш,па се молиш.Можеш да се криеш на някви яки места из града.

Не видях преки пътища.Имаше само една пустош на която си ти с още некви коли,които се носят напред.Мъка.

Стана като коли макрий,то не можеш да завиеш свестно,или ако случайно успееш,то ще се появи няко е камъче я да ти спука гумата,я да те отклони от пътя и да се забиеш някъде.Последната игра от поредицата,която ми хареса е Мост Уантеда.На карбона историята беше тъпа,графиката монтонна-някво тъмно се колите бяха ужасни като графика .Само МостУантед и У1/2 ставаха.Ако нямам к'во да правя ще го порбвам тоя хот прусит.

А аз така и не разбрах как да си пусна нитрото...(сложих копчето и като цъкна нищо)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Ное 2007 19:17

То няма угодия, заеби. "Къде са старите писти, където можеш да се наслаждаваш и на природа? Стига с тея лъскави коли и градове" те има такива писти и не е толкова лъскаво, пак недоволни. "Управлението е супер нереалистично?!" сега имаш 3 режима на управление и хората са се постарали да се доближи до истината. Пак недоволни. Искам да чуя едно NFS какво трябва да бъде за да бъде ПЕРФЕКТНАТА ИГРА :lol:
Плюс това никои не е играл пълната версия, незнаеш к'во ще ти сервират, къде сте тръгнали още от демото трагедия та трагедия.

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Ное 2007 19:43

За мен това е най-малоумната част от поредицата.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Ное 2007 21:27

Ще се види и тая каква ще е... за мен лично NFS 2 , NFS 3 Hot Pursuit, NFS Underground 1, 2 са супер особено нфс 2 като я джитках на стария "комп" :lol: а тея от сорта на Most Wanted и Carbon са :shiit:

Профил Skype WWW

Аватар
В момента играе: DOOM,QUAKE II,RAGE,GOTHIC 3,Redneck Rampage,Outlaws,Diablo II,Blade of Darkness,excalibur-wow.com
Заглавие:
Публикувано на: 06 Ное 2007 04:55

Аууу мега ЗЛЕ е !!! Какви са тея изисквания немога да нацела копчетата за излизане от бозене. Неква грозна графика с изисквания на които и Доом 6 ще завиди. с 1.5 гб памет щом немога да излеза от играта си правете извода. С последни драйвери на Ати. 3гх процесор и ТАКОВА ЧУДО не бех видел. Такива некадърници нема какав е тоя енжин никой не знае ... аре у лево !

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Ное 2007 07:18

Това, че на тебе ти сече не значи, че играта е зле. Ако погледнеш повечето нови игри, ще видиш че Pro Street има даже доста ниски изисквания. Бозело му и затова играта е зле. :lol: Поне си забавен.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Ное 2007 10:25

На мен също - на абсолютен минимум ми насича понякога, за резолюцията - на смешната 640х480 си я пуснах.
А с машинката ми си пусках темото на Call Of Duty 4, Time shift - вървят си игрите на 1024х768 на средни детайли без засечка (компа ми не е чак такава сериозна машина, ама не е и слаба). Всичко е въпрос на оптимизация на самата игра. Точно затова пичовете от CoD4 обраха овациите с демото на играта си и очаквам днес да си грабна пълното копие... май няма да се спи.

А за NFS, да ходят да правят компания на Collin McRee аз ако исках втора такава игра, щях да си инсталирам две нейни копия.
Иначе NFS 3 си остава най-добрата игра от поредицата, стана вече колко години я разцъквам и още й се кефя, въпреки вече остарялата графика.
Търся си и копие на Star Wars Racer ;) някой ако може да ми даде линкче ще му кажа едно "мерси" ;)

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Ное 2007 13:18

CABRON написа:
Аууу мега ЗЛЕ е !!! Какви са тея изисквания немога да нацела копчетата за излизане от бозене. Неква грозна графика с изисквания на които и Доом 6 ще завиди. с 1.5 гб памет щом немога да излеза от играта си правете извода. С последни драйвери на Ати. 3гх процесор и ТАКОВА ЧУДО не бех видел. Такива некадърници нема какав е тоя енжин никой не знае ... аре у лево !

Ти май не си виждал новата Colin Mcrae Dirt да видиш там за какви изисквания става дума.

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Ное 2007 13:52

PROTOSOON написа:
CABRON написа:

Ти май не си виждал новата Colin Mcrae Dirt да видиш там за какви изисквания става дума.

EDIT :

-= Colin McRae DiRT =-

Minimum Specifications:
- Windows XP
- DirectX 9.0c
- Pentium 4 @ 3.0GHz or Athlon 64 3000+
- 1GB RAM.
- Graphics Card: GeForce 6800 / Radeon X1300 or above
- DirectX Compatible Sound Card
- 12.5 Gb Hard Drive Space

-= Juiced 2 =-

## Минимални изисквания :

- Processor type : Intel Pentium 4 3.0 Ghz / AMD XP X2 4200+

- 1.5 GB RAM

- 6 GB available hard drive space

- 256 MB DirectX® 9.0 compatible card / nVIDIA® GeForce™ 6600 / ATI Radeon® X1300

(те са почти едни и същи де) :roll:

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Ное 2007 19:03

А,бе,кви простотии говорите? :shock:
При мен GF7600GT,2GB RAM,2.13GHz Core 2 Duo ми върви всичко на макс,на 1440х900..

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Ное 2007 19:31

Rudecraft/Orange написа:
А,бе,кви простотии говорите? :shock:
При мен GF7600GT,2GB RAM,2.13GHz Core 2 Duo ми върви всичко на макс,на 1440х900..

Всичко е възможно :wink: много зависи и от компютъра... как си го потдържаш и др.. не да е фулл макс от програми да е претоварен и др...

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Ное 2007 19:37

Еми аз съм с
AMD Athlon XP 2600+ на 2.13 GHz
Ram -> 1 GB DDR Ram
Vga -> ATI Radeon X1650Pro AGP X8
след като качих новите Catalyst драйвери играта отказа да тръгне ;) Идея как да го оправя ???

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Ное 2007 19:51

PROTOSOON написа:
Еми аз съм с
AMD Athlon XP 2600+ на 2.13 GHz
Ram -> 1 GB DDR Ram
Vga -> ATI Radeon X1650Pro AGP X8
след като качих новите Catalyst драйвери играта отказа да тръгне ;) Идея как да го оправя ???

System Restore

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Ное 2007 20:06

На Ати драйвърите са голям ташак, колко пъти съм имал проблеми с най-новите им - въобще не ми зареждаше игрите...Пародия направо, ясвно липсват добри кадри които да пишат драйвъри, защото май и от двата лагера (AMD и Nvidia) не са много добри на тая тема.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost