Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Окт 2007 18:10

Ще върви и как още
И на макс детайли ще върви

едит:

Кажи си направо че искаш да се изфукаш с ъпгрейда си :D

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Окт 2007 21:04

Notorious™ написа:
Ще върви и как още
И на макс детайли ще върви

едит:

Кажи си направо че искаш да се изфукаш с ъпгрейда си :D

Сериозно питам бе,аз от нова година не съм ъпгрейдвал нищо!Ама щото към коментарите на едно клипче в Ютуб,за което ти ми даде линк,един ми каза,че видеото ми съквало много и процесора ми бил дърт... :cry:

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Окт 2007 21:21

Играта е излязла днес (поне в Полша)
Ама още я няма по тракерите :cry:
Да се надяваме че светите кракери ще се задействат и утре вече ще я има в пиратския залив

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Окт 2007 21:38

Notorious™ написа:
Да се надяваме че светите кракери ще се задействат и утре вече ще я има в пиратския залив

И в четвъртък ще осъмнем с нея на хардовете :wink:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Окт 2007 21:43

DJ Cat написа:
Notorious™ написа:

И в четвъртък ще осъмнем с нея на хардовете :wink:

Предполагам,че ще е поне 5 ГБ,че и още 8.5 за инсталацията....малко множко ми се вижда.Освен това ше има да я тегля 100 години с тия мизерни 60 кб/с(в най-добрия случай :roll: ),така че ще взема да изчакам докато отида през зимната ваканция в София и си я взема от Пулсар.През това време ще чета ревюта и ще гледам скрийншоти! :)

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Окт 2007 21:47

Аз тегля с 120!Ако я сложим 5гб макс ко става:
1мб-10секунди долу-горе макар че са 8.6 някъде
5000.10=50000 секундички : 3600 =15 часа някъде еми ставам в 10 слагам я за теглене и в 1 е готова охааа.Не е толко зле :twisted:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Окт 2007 03:25

http://thepiratebay.org/tor/3855757/TheWitcher

Тоя рилийз е на РУСИКИ ЕЗИК (поне така пише в описанието и коментарите)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Окт 2007 08:46

Лелеееее 6гб забрави просто да я тегля......

Профил

но с големо съ̀рце
Аватар
В момента играе: A dance with rogues
Заглавие:
Публикувано на: 24 Окт 2007 13:02

На вас пък размерът ви е проблем. Мен ме притесняват тези 1 гб рам минимум... дееба значи нема да се играе, а туко-що турих новата видео карта :(

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Окт 2007 13:28

Нямаш 1гб рам пък си се загрижил за видеото?

едит:

Ето и рилийз на англ.

http://thepiratebay.org/tor/3856184/The ... DVD-PLATiN

http://www.isohunt.com/torrents/the+wit ... o1=d&iht=4

http://www.arenabg.com/details.php?id=a ... e279bcaa8c (удивително... в арената изглежда се е появила преди чуждестранните тракери :shock: и има много повече сийдъри... ама като всяко clonedvd може и да не тръгне... мисля да изчакам няколко часа за друг рилийз)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Окт 2007 18:14

Надявам се да е хубава играта и да я подкарам на медиум поне.Сега я тегля утре е готова и цял ден цъкане баце 8)
П.П За този релииз давам гаранция просто си теглите Даймон тоолс 4.10

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Окт 2007 18:26

DJ Cat написа:
П.П За този релииз давам гаранция просто си теглите Даймон тоолс 4.10

Добре тогава... и аз ще го дръпна
Ако не тръгне ще те държа лично отговорен :D

Профил

Аватар
В момента играе: Medieval 2: Total War
Заглавие:
Публикувано на: 24 Окт 2007 18:27

Добавка - теглите Даемон Туулс ПРО, защото ви трябва IDE virtual drive, а не SCSI, което обикновения даемон не поддържа.

Прочее изтеглих я. Подкарах я на 1024, медиум детайли, върви с много малко засичане, НО. Не знам дали защото машината ми е слаба или защото рилийза е калпав, но на ... да речем 10тата минута ми забива компютъра, изключва монитора и... копченцето, друго решение няма.

Чудно ми е на някой друг дали ще му се случва същото нещо. Аз чакам по-добър рилийз или поне ъп на конфигурацията, което пък ме съмнява...

П.П. ИГРАТА РУЛИРА! :crry:

The jingle is complete

Fading gently,
Jingling through

Nothing else can jingle

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Окт 2007 19:12

Existence написа:
Чудно ми е на някой друг дали ще му се случва същото нещо. Аз чакам по-добър рилийз или поне ъп на конфигурацията, което пък ме съмнява...

За чакането на второ мнение-и аз го чакам. Излезте за малго от геймката и кажете как е :D

За по-добър рилииз-обикновенно по родните тракери се появява първия пуснат и после не се търси нов. Иначе ако се окаже от хакерчетата проблема ще трябва да я търсиме я по демоноида, я в пайрътбей-а (ама там рядко има добра скорост).

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Окт 2007 20:02

Екс батка кажи ми точния даимън тоолс и ако може линк че моя 4.10 ама не съм сигурен че е ПРО.мерси предварително :) И мисля че не е от релииза тва преинсталирай или сложи нови драйвъри
Ноториус Екса я е подкарал така че не ме съди толкоз ако не тръгне :)
Геймката ще е супер АЗ ви давам гаранция,ако не ви хареса начи не сте наред
:D (тва в кръга на майтапа и аз ще я проба утре)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Окт 2007 20:21

DJ Cat написа:
Екс батка кажи ми точния даимън тоолс и ако може линк че моя 4.10 ама не съм сигурен че е ПРО.мерси предварително :) И мисля че не е от релииза тва преинсталирай или сложи нови драйвъри

За по-накратко - ето ти линк от арената, него изтеглих и с него ми тръгна (за да изчезнат Всички съмнения - имах стара версия на даемон-а и не стана. Така. Сега вече никой не може да се съмнява, че му трябва ПРО :) )
http://arenabg.com/details.php?id=ac16c0485cb37e3b9633c2b2e02dfbfb306f439c

Ако говориш за преинстал на уиндоуса - хах луд си ли :D Не го бутам, по стабилен не е бил никога (да чукам на дърво), а и съвсем наскоро го поправях.
Драйвъри... по-скоро смятам, че е от вече дъртата и вмирисана X550 Радеонка, дето крета в кашона...

The jingle is complete

Fading gently,
Jingling through

Nothing else can jingle

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Окт 2007 20:48

Existence написа:
DJ Cat написа:

За по-накратко - ето ти линк от арената, него изтеглих и с него ми тръгна (за да изчезнат Всички съмнения - имах стара версия на даемон-а и не стана. Така. Сега вече никой не може да се съмнява, че му трябва ПРО :) )
http://arenabg.com/details.php?id=ac16c0485cb37e3b9633c2b2e02dfbfb306f439c

Ако говориш за преинстал на уиндоуса - хах луд си ли :D Не го бутам, по стабилен не е бил никога (да чукам на дърво), а и съвсем наскоро го поправях.
Драйвъри... по-скоро смятам, че е от вече дъртата и вмирисана X550 Радеонка, дето крета в кашона...

Човееек и аз съм с х550 дано да е от релииза че направо много ми се играе тая игра.Иначе на уиндолса как пък не на играта бе човек :) Иначе как е играта кърти ли мивки или е поредното РПГ.Опиши какво си видял до момента и дано нямам проблеми като твоите че лошо.Е аз скоро си зимам 1950 ГТ и се кефя ама се пак :)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Окт 2007 21:19

DJ Cat написа:
Човееек и аз съм с х550 дано да е от релииза че направо много ми се играе тая игра.Иначе на уиндолса как пък не на играта бе човек :) Иначе как е играта кърти ли мивки или е поредното РПГ.Опиши какво си видял до момента и дано нямам проблеми като твоите че лошо.Е аз скоро си зимам 1950 ГТ и се кефя ама се пак :)

Много взех да се съмнявам, че е от рилийз-а, щото в аренабг из коментарите никой не се оплаква от такъв проблем, поне докъдето четох аз. Ако ти забива, от друга страна, ще съм сигурен, че трябва да сменям видео :lol:

Съвсем не е просто рпг, нямам време да прегледам умения и т.н., понеже на 10тия враг и едва третото help-че забива. Но докъдето съм видял - и на смотана графика пак е красива :shock:
Битките нататък ще бъдат жестоки, няма спор, системата е много по-активна от елементарното цъкане. И няма да може да се играе на пияна глава, понеже ти трябват реакции :lol:

Абе ще я видиш, както и останалите, жестока е и обмислям да събера щурмова група от ощетените откъм видеокарта съфорумци, да плячкосаме мултирама...

The jingle is complete

Fading gently,
Jingling through

Nothing else can jingle

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Окт 2007 21:21

Значи в гусин Никсън ми е надеждата да получа обстойно мнение, а вие в строй по двама и бегом за видео карти. Доста вероятно е да ви настигна или поне да се видиме там :lol:

Уви, дори дъ майти Никсън се съмнява във възможностите си да я подкара. Мирише ми на лошо... чакайте да пребия котката, те такова мръсно животно нема!

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Окт 2007 21:24

Existence написа:
DJ Cat написа:

Много взех да се съмнявам, че е от рилийз-а, щото в аренабг из коментарите никой не се оплаква от такъв проблем, поне докъдето четох аз. Ако ти забива, от друга страна, ще съм сигурен, че трябва да сменям видео :lol:

Съвсем не е просто рпг, нямам време да прегледам умения и т.н., понеже на 10тия враг и едва третото help-че забива. Но докъдето съм видял - и на смотана графика пак е красива :shock:
Битките нататък ще бъдат жестоки, няма спор, системата е много по-активна от елементарното цъкане. И няма да може да се играе на пияна глава, понеже ти трябват реакции :lol:

Абе ще я видиш, както и останалите, жестока е и обмислям да събера щурмова група от ощетените откъм видеокарта съфорумци, да плячкосаме мултирама...

Като ви слушам,май моята GeForce 7600 GT ше ми усере усещането от играта... :cry: ,няма да мога да й видя красотите на тая игрица... :cry: Между другото,някой да знае какво ще е допълнителното съдържание в Collectors Edition-a на играта? :?
EDIT:@Shadу,не знам какво да посъветвам Existence,но според мен проблема е в релийза,все пак играта излезе доста скоро и хората не са успели да я кракнат добре :D А за видеокартите...аз се моля да успея да подкарам играта на макс(то се е видяло,че с мойто видео ше насича,ама просто искам да видя красотата й,дори да е само за няколко минутки :cry: ).Вашите видеота може би са добрички,ама ако са висок клас на предпоследно поколение(поне),не вярвам да имате проблеми. :wink: Моето видео май не е висок клас,ама поне е предпоследно поколение. :) А за играта очаквам да е чудесна.Прочел съм поне 8 превюта от водещи геймсайтове,и даже в супер претенциозния IGN,не се сдържат да хвалят играта,което е повече от показателно за качеството й.Единствено четох за някакви дребни бъгове(като това,че Гералт не може да мърда между някакви обекти :( :roll: ),но се очаква да са оправени за финалната версия.А и да не са,това няма да ми попречи да скъсам играта от геймене :shock: Както се казва-пачът иде. :wink:
П.П.Ако искате да видите повече превюта на играта,напишете в Гугъл "the witcher preview"(ама без кавичките :) ) и четете,за да утолите глада си...временно. :D

Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com