Автор |
Съобщение |
Edwin Odesseiron
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Окт 2007 18:10
Ще върви и как още
И на макс детайли ще върви
едит:
Кажи си направо че искаш да се изфукаш с ъпгрейда си
___________________________________ I'm busy, okay? I'm busy!
|
|
|
|
|
Lord of the dreams
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Окт 2007 21:04
Notorious™ написа: Ще върви и как още И на макс детайли ще върви едит: Кажи си направо че искаш да се изфукаш с ъпгрейда си
Сериозно питам бе,аз от нова година не съм ъпгрейдвал нищо!Ама щото към коментарите на едно клипче в Ютуб,за което ти ми даде линк,един ми каза,че видеото ми съквало много и процесора ми бил дърт...
___________________________________ а.к.а. Nixon http://bulgariansounds.blogspot.com/
|
|
|
|
|
Edwin Odesseiron
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Окт 2007 21:21
Играта е излязла днес (поне в Полша)
Ама още я няма по тракерите
Да се надяваме че светите кракери ще се задействат и утре вече ще я има в пиратския залив
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Окт 2007 21:38
Notorious™ написа: Играта е излязла днес (поне в Полша) Ама още я няма по тракерите Да се надяваме че светите кракери ще се задействат и утре вече ще я има в пиратския залив
И в четвъртък ще осъмнем с нея на хардовете
___________________________________ Гласувайте за ЦоД 4!!!Стига с тоя УоУ мама му стара...
|
|
|
|
|
Lord of the dreams
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Окт 2007 21:43
DJ Cat написа: Notorious™ написа: Играта е излязла днес (поне в Полша) Ама още я няма по тракерите Да се надяваме че светите кракери ще се задействат и утре вече ще я има в пиратския залив И в четвъртък ще осъмнем с нея на хардовете
Предполагам,че ще е поне 5 ГБ,че и още 8.5 за инсталацията....малко множко ми се вижда.Освен това ше има да я тегля 100 години с тия мизерни 60 кб/с(в най-добрия случай ),така че ще взема да изчакам докато отида през зимната ваканция в София и си я взема от Пулсар.През това време ще чета ревюта и ще гледам скрийншоти!
___________________________________ а.к.а. Nixon http://bulgariansounds.blogspot.com/
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Окт 2007 21:47
Аз тегля с 120!Ако я сложим 5гб макс ко става:
1мб-10секунди долу-горе макар че са 8.6 някъде
5000.10=50000 секундички : 3600 =15 часа някъде еми ставам в 10 слагам я за теглене и в 1 е готова охааа.Не е толко зле
___________________________________ Гласувайте за ЦоД 4!!!Стига с тоя УоУ мама му стара...
|
|
|
|
|
Edwin Odesseiron
|
|
|
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Окт 2007 08:46
Лелеееее 6гб забрави просто да я тегля......
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Окт 2007 13:02
На вас пък размерът ви е проблем. Мен ме притесняват тези 1 гб рам минимум... дееба значи нема да се играе, а туко-що турих новата видео карта
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
Edwin Odesseiron
|
|
|
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Окт 2007 18:14
Надявам се да е хубава играта и да я подкарам на медиум поне.Сега я тегля утре е готова и цял ден цъкане баце
П.П За този релииз давам гаранция просто си теглите Даймон тоолс 4.10
|
|
|
|
|
Edwin Odesseiron
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Окт 2007 18:26
DJ Cat написа: П.П За този релииз давам гаранция просто си теглите Даймон тоолс 4.10
Добре тогава... и аз ще го дръпна
Ако не тръгне ще те държа лично отговорен
|
|
|
|
|
Existence
|
|
В момента играе: Medieval 2: Total War
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Окт 2007 18:27
Добавка - теглите Даемон Туулс ПРО, защото ви трябва IDE virtual drive, а не SCSI, което обикновения даемон не поддържа.
Прочее изтеглих я. Подкарах я на 1024, медиум детайли, върви с много малко засичане, НО. Не знам дали защото машината ми е слаба или защото рилийза е калпав, но на ... да речем 10тата минута ми забива компютъра, изключва монитора и... копченцето, друго решение няма.
Чудно ми е на някой друг дали ще му се случва същото нещо. Аз чакам по-добър рилийз или поне ъп на конфигурацията, което пък ме съмнява...
П.П. ИГРАТА РУЛИРА!
___________________________________ Ahhh, she looked into your jingles, And saw what laid beneath, Don't try to save yourself, The jingle is complete
Fading gently, Jingling through
Nothing else can jingle
|
|
|
|
|
Shady
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Окт 2007 19:12
Existence написа: Чудно ми е на някой друг дали ще му се случва същото нещо. Аз чакам по-добър рилийз или поне ъп на конфигурацията, което пък ме съмнява...
За чакането на второ мнение-и аз го чакам. Излезте за малго от геймката и кажете как е
За по-добър рилииз-обикновенно по родните тракери се появява първия пуснат и после не се търси нов. Иначе ако се окаже от хакерчетата проблема ще трябва да я търсиме я по демоноида, я в пайрътбей-а (ама там рядко има добра скорост).
___________________________________ Заповядай в Comics Bistro - мястото за български уеб-комикси
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Окт 2007 20:02
Екс батка кажи ми точния даимън тоолс и ако може линк че моя 4.10 ама не съм сигурен че е ПРО.мерси предварително И мисля че не е от релииза тва преинсталирай или сложи нови драйвъри
Ноториус Екса я е подкарал така че не ме съди толкоз ако не тръгне
Геймката ще е супер АЗ ви давам гаранция,ако не ви хареса начи не сте наред
(тва в кръга на майтапа и аз ще я проба утре)
|
|
|
|
|
Existence
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Окт 2007 20:21
DJ Cat написа: Екс батка кажи ми точния даимън тоолс и ако може линк че моя 4.10 ама не съм сигурен че е ПРО.мерси предварително И мисля че не е от релииза тва преинсталирай или сложи нови драйвъри Ноториус Екса я е подкарал така че не ме съди толкоз ако не тръгне Геймката ще е супер АЗ ви давам гаранция,ако не ви хареса начи не сте наред (тва в кръга на майтапа и аз ще я проба утре)
За по-накратко - ето ти линк от арената, него изтеглих и с него ми тръгна (за да изчезнат Всички съмнения - имах стара версия на даемон-а и не стана. Така. Сега вече никой не може да се съмнява, че му трябва ПРО )
http://arenabg.com/details.php?id=ac16c0485cb37e3b9633c2b2e02dfbfb306f439c
Ако говориш за преинстал на уиндоуса - хах луд си ли Не го бутам, по стабилен не е бил никога (да чукам на дърво), а и съвсем наскоро го поправях.
Драйвъри... по-скоро смятам, че е от вече дъртата и вмирисана X550 Радеонка, дето крета в кашона...
___________________________________ Ahhh, she looked into your jingles, And saw what laid beneath, Don't try to save yourself, The jingle is complete
Nothing else can jingle
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Окт 2007 20:48
Existence написа: DJ Cat написа: Екс батка кажи ми точния даимън тоолс и ако може линк че моя 4.10 ама не съм сигурен че е ПРО.мерси предварително И мисля че не е от релииза тва преинсталирай или сложи нови драйвъри Ноториус Екса я е подкарал така че не ме съди толкоз ако не тръгне Геймката ще е супер АЗ ви давам гаранция,ако не ви хареса начи не сте наред (тва в кръга на майтапа и аз ще я проба утре) За по-накратко - ето ти линк от арената, него изтеглих и с него ми тръгна (за да изчезнат Всички съмнения - имах стара версия на даемон-а и не стана. Така. Сега вече никой не може да се съмнява, че му трябва ПРО ) http://arenabg.com/details.php?id=ac16c0485cb37e3b9633c2b2e02dfbfb306f439cАко говориш за преинстал на уиндоуса - хах луд си ли Не го бутам, по стабилен не е бил никога (да чукам на дърво), а и съвсем наскоро го поправях. Драйвъри... по-скоро смятам, че е от вече дъртата и вмирисана X550 Радеонка, дето крета в кашона...
Човееек и аз съм с х550 дано да е от релииза че направо много ми се играе тая игра.Иначе на уиндолса как пък не на играта бе човек Иначе как е играта кърти ли мивки или е поредното РПГ.Опиши какво си видял до момента и дано нямам проблеми като твоите че лошо.Е аз скоро си зимам 1950 ГТ и се кефя ама се пак
|
|
|
|
|
Existence
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Окт 2007 21:19
DJ Cat написа: Човееек и аз съм с х550 дано да е от релииза че направо много ми се играе тая игра.Иначе на уиндолса как пък не на играта бе човек Иначе как е играта кърти ли мивки или е поредното РПГ.Опиши какво си видял до момента и дано нямам проблеми като твоите че лошо.Е аз скоро си зимам 1950 ГТ и се кефя ама се пак
Много взех да се съмнявам, че е от рилийз-а, щото в аренабг из коментарите никой не се оплаква от такъв проблем, поне докъдето четох аз. Ако ти забива, от друга страна, ще съм сигурен, че трябва да сменям видео
Съвсем не е просто рпг, нямам време да прегледам умения и т.н., понеже на 10тия враг и едва третото help-че забива. Но докъдето съм видял - и на смотана графика пак е красива
Битките нататък ще бъдат жестоки, няма спор, системата е много по-активна от елементарното цъкане. И няма да може да се играе на пияна глава, понеже ти трябват реакции
Абе ще я видиш, както и останалите, жестока е и обмислям да събера щурмова група от ощетените откъм видеокарта съфорумци, да плячкосаме мултирама...
Nothing else can jingle
|
|
|
|
|
Shady
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Окт 2007 21:21
Значи в гусин Никсън ми е надеждата да получа обстойно мнение, а вие в строй по двама и бегом за видео карти. Доста вероятно е да ви настигна или поне да се видиме там
Уви, дори дъ майти Никсън се съмнява във възможностите си да я подкара. Мирише ми на лошо... чакайте да пребия котката, те такова мръсно животно нема!
___________________________________ Заповядай в Comics Bistro - мястото за български уеб-комикси
|
|
|
|
|
Lord of the dreams
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Окт 2007 21:24
Existence написа: DJ Cat написа: Човееек и аз съм с х550 дано да е от релииза че направо много ми се играе тая игра.Иначе на уиндолса как пък не на играта бе човек Иначе как е играта кърти ли мивки или е поредното РПГ.Опиши какво си видял до момента и дано нямам проблеми като твоите че лошо.Е аз скоро си зимам 1950 ГТ и се кефя ама се пак Много взех да се съмнявам, че е от рилийз-а, щото в аренабг из коментарите никой не се оплаква от такъв проблем, поне докъдето четох аз. Ако ти забива, от друга страна, ще съм сигурен, че трябва да сменям видео Съвсем не е просто рпг, нямам време да прегледам умения и т.н., понеже на 10тия враг и едва третото help-че забива. Но докъдето съм видял - и на смотана графика пак е красива Битките нататък ще бъдат жестоки, няма спор, системата е много по-активна от елементарното цъкане. И няма да може да се играе на пияна глава, понеже ти трябват реакции Абе ще я видиш, както и останалите, жестока е и обмислям да събера щурмова група от ощетените откъм видеокарта съфорумци, да плячкосаме мултирама...
Като ви слушам,май моята GeForce 7600 GT ше ми усере усещането от играта... ,няма да мога да й видя красотите на тая игрица... Между другото,някой да знае какво ще е допълнителното съдържание в Collectors Edition-a на играта?
EDIT:@Shadу,не знам какво да посъветвам Existence,но според мен проблема е в релийза,все пак играта излезе доста скоро и хората не са успели да я кракнат добре А за видеокартите...аз се моля да успея да подкарам играта на макс(то се е видяло,че с мойто видео ше насича,ама просто искам да видя красотата й,дори да е само за няколко минутки ).Вашите видеота може би са добрички,ама ако са висок клас на предпоследно поколение(поне),не вярвам да имате проблеми. Моето видео май не е висок клас,ама поне е предпоследно поколение. А за играта очаквам да е чудесна.Прочел съм поне 8 превюта от водещи геймсайтове,и даже в супер претенциозния IGN,не се сдържат да хвалят играта,което е повече от показателно за качеството й.Единствено четох за някакви дребни бъгове(като това,че Гералт не може да мърда между някакви обекти ),но се очаква да са оправени за финалната версия.А и да не са,това няма да ми попречи да скъсам играта от геймене Както се казва-пачът иде.
П.П.Ако искате да видите повече превюта на играта,напишете в Гугъл "the witcher preview"(ама без кавичките ) и четете,за да утолите глада си...временно.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|