Icewarrior написа:
Тази игра е единствената тази година, която я слагам наравно с обливиън, единствения и недостатък, който й намирам е камерата, трудно свикнах с нея, но е прекалено малък кусур, за да се обръща внимание.
Обливиън? Как може да сложиш Обливиън на равно с НВН2?
Обливиън не може да се мери дори с майнсуиипър камо ли с НВН2
Nicksan написа:
И графиката не е толкова добра.Изискванията са прекалено големи за такава графика.Фейбъл(МНОГО добра ролева игра,една от най-добрите)има зна4ително по-добра графика и визуални ефекти ,а има изисквания,много по-малки:1.4 Гхц процесор,256 МБ РАМ,64 МБ Видеокарта и 3 ГБ харддиск.Така 4е Невъруинтър много ще ме прощава,ама пасти да яде!Стискам палци в ПиСи Мания да я оценят с 4 или по-малко.
Аз пък стискам палци да не са много дегенератите като тебе
Човек който си мисли че Фейбъл е по-добра от НВН (която и да е част) наистина трябва да е много зле
Sentry написа:
И кво PC подкарва Neverwinter, баце? Бахти и мизерно грозната игра, която по някаква необяснима причина e решила да сече на FX6800. Или гигабайт рам не е достатъчен? Колкото и велик да е геймплея не може така да се ебаваш с компютрите на хората.
Бахахахаахаха
То на FX ще ти сече и пасианс
Що не се образоваш малко да разбереш че фх поредицата е прецакана защото нвидия са се правили на хитри?
Shady написа:
Каквото и да си говориме Невъруинтър е най-добрата игра по правилата на Д&Д системата.
Ти друсан ли си? НВН е добра игра но просто не е от клибъра на Балдър'с Гейт и Плейнскейп
Както и на КОТОР впрочем
Nicksan написа:
Балдър'с Гейт е къде-къде по-добра,с по-ниски изисквания и декорите дори са нарисувани ръ4но,а Невъруинтър Найтс 2 е просто поредната игра,която усира ина4е нелошата система Д&Д!
Вземи замълчи вече а?
На всички ни стана ясно че си кроманьонец
Това че Балдърс Гейт е по-добра е ясно
Но НВН си остава една от най-добрите игри
Почти всички игри по Д&Д са адски добри
Shady написа:
ПП Балдър'с гейт си е класика, но се едно да кажеш че Ейдж оф Емпайърс 1 е по-добра от Емпайър Ърт 2. Не е вярно просто!
Всъщност си е съвсем вярно
Nicksan написа:
Да,ама Невъруинтър ма ядоса с високите си изисквания,4е и не ги оправдава като графика.Обливиън има СУПЕР МЕГА красива графика,а е със същите изисквания.Пък и сигурно е по-дора откъм геймплей.
Абе ти нещо смислено няма ли да кажеш?
Дрънкаш простотия след простотия
Нито като геймплей нито като стори обливиън не може да стъпи и на малкия пръст на НВН2
Графиката е съвсем малко по-добра
Като се има в предвид че една графика не прави РПГ няма особено значение
Nicksan написа:
Ей,Скуби,не ме обиждай,моля ти се.Аз съм ядосан на таз игра,щото графиката от скрийншотовете не е нищо особено,а пък изискванията са като на Обливиън.И не ми говори,4е Обливиън не е РПГ.Също така имам зъб на първата 4аст и двата експанжъна,защото ги имам оригинални,а пък като искам да играя втория експанжън ми казва,4е трябвало някакъв Плей диск а пък никой от дисковете няма такояа наименование.Пробвах със вси4ки дискове,ама не стана.Затуй имам зъб и на двойката.Затова ще оплювам,докато някой не ме убеди ,4е е хубаво РПГ.Не съм е пробвал-признавам.Но няма и нужда,за да си изградя мнение.
е то само това мнение е достатъчно НИЕ да си изградиме мнение за ТЕБ
сещаш ли се вече за какво мнение става въпрос?
Ти си абсолютен ОЛИГОФРЕН
Гледал шотове и ми говори за графиката и за геймплей... ох майчице
На кратко
НВН2 е много по-добра от НВН1 във всяко отношение (геймплей, стори, атмосфера, графика всичко)
Доста е бъгава (като КОТОР2 ако си спомняте... същата работа) но иначе други проблеми няма
Все пак не може да се сравнява с класика като Балдър'с Гейт и Плейнскейп но е доста добра
Колкото до това с изчезващото джудже
Доколкото разбрах се случва когато имаш призован animal companiona или familiar при преминаване в друга локация
Както казах доста е бъгава