Автор |
Съобщение |
gua543
|
|
В момента играе: Crysis 2, Crysis 3, Mass Effect trilogy, Star Wars: The Old Republic, Batman: Arkham Asylum, Dead Space
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 20 Яну 2012 19:56
___________________________________ Вратите на супермаркетите ме карат да се чувствам като джедай.
The Best написа: Нискостеблен хомосексуален плъх!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 20 Яну 2012 20:05
Аз пък изненадващо, спечелих нещо от ТОР-а. Накара ме да си преиграя отново KOTOR 1. Още ми се струва много добра, damn
___________________________________ Трол на свободна практика
|
|
|
|
|
Cpl. D.Hicks
|
|
В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 20 Яну 2012 20:36
Давам им шанс, докато излезе D3. Ще си дигна няколко героя до макс лвл, хем да им видя историята. Ако не си оправят бакиите с fps-а им тегля майната и си взимам D3. Въпреки че не искам да го правя, защото откровено казано играта ме кефи. И то доста. Но е смешно да не мога да играя нормално с машина, с която сдъвквам и изплювам всяко заглавие на макс в момента
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 21 Яну 2012 00:49
В момента ми е кеф да играя играта, защото цъкам заедно с брат ми. Аз Сянка, той Сентинел, бива работата. Обаче онзи ден той ми зададе един въпрос, на който просто нямаше друг отговор, освен "Ами заебаваме TOR". A въпроса беше "К'во прайм, когато излезе D3"?
___________________________________ 私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
|
|
|
|
|
Gawayn
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 21 Яну 2012 00:54
moroel написа: И тая легаси ситема.....представи си след година влизаш като нов играч и към 15лвл срещаш противников играч-алт с легаси.Познай....гг В WoW да не мислиш, че е по различно в момента . Влизаш нов играч и си казваш: ей каква добра идея ще е да направа некой друг батлеграунд и като влезнеш какво да видиш, 80-90% от играчите hairloom-нати до ушите влизаш 1в1 с Х клас и той те 2 шот-ва фън... Сумати теми има по форумите на близард да ги премахнат, че убиват фън-а от играта.
___________________________________ Side effects may include: dry mouth, nausea, vomiting, water retention, painful rectal itch, hallucination, dementia, psychosis, coma, death, and halitosis. Magic is not for everyone. Consult your doctor before use.
|
|
|
|
|
TheChosen1
|
|
В момента играе: Star Wars KOTOR 2
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 21 Яну 2012 16:20
How you do it -
|
|
|
|
gua543
|
|
В момента играе: Crysis 2, Crysis 3, Mass Effect trilogy, Star Wars: The Old Republic, Batman: Arkham Asylum, Dead Space
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 21 Яну 2012 20:20
Уоу, от това мога да си изкарам само един извод - или това е нагласено (да не са произвели дори и един изстрел към вашия кораб е просто OMFG!) или Империята има количество с доста ниско качество.
___________________________________ Вратите на супермаркетите ме карат да се чувствам като джедай.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 21 Яну 2012 22:16
Ми то като гледам имперците са умрели по 1-2 пъти и са се каширали някъде афк.
|
|
|
|
|
TheChosen1
|
|
В момента играе: Star Wars KOTOR 2
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 22 Яну 2012 05:15
Да, а нашите двуцифрени килове са дошли от незнайно къде Просто началната им осмица се омита като вижда накъде тръгват нещата..
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 22 Яну 2012 15:02
http://www.lo-ping.org/2012/01/20/the-s ... iii-and-v/Насълзиха ми се очите п.п. по-добро от оригиналния диалог
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 22 Яну 2012 17:25
Tiny написа: http://www.lo-ping.org/2012/01/20/the-swtor-story-as-told-by-episode-iii-and-v/ Насълзиха ми се очите п.п. по-добро от оригиналния диалог Страхотно е,от сърце се смях Мерси за линка
|
|
|
|
|
=SpeC=
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 22 Яну 2012 19:24
Ако някой реши да сменя сървър или да започва наново, заедно със Сънародници, заповядайте в Dulo's Bane от страната на Републиката на най-големия сървър Tomb of Freedon Nadd. Имаме ТиймСпийк правим заедно PVP и PVE За повече инфо - http://dulosbane.shivtr.com/
___________________________________ DROPBOX - Най-лесният начин за споделяне на файлове! http://db.tt/X0hLvvj2
|
|
|
|
|
->Изход<-
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 22 Яну 2012 22:56
=SpeC= написа: Ако някой реши да сменя сървър или да започва наново, заедно със Сънародници, заповядайте в Dulo's Bane от страната на Републиката на най-големия сървър Tomb of Freedon Nadd. Имаме ТиймСпийк правим заедно PVP и PVE За повече инфо - http://dulosbane.shivtr.com/бягай и ти с крадения ти акаунт
|
|
|
=SpeC=
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 23 Яну 2012 02:05
Да бе нали, Шерифа краде акаунти и ги продава, евала!
___________________________________ DROPBOX - Най-лесният начин за споделяне на файлове! http://db.tt/X0hLvvj2
|
|
|
|
|
->Изход<-
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 23 Яну 2012 08:08
=SpeC= написа: Да бе нали, Шерифа краде акаунти и ги продава, евала! От Диабло 3 темата, за един от многото акаунти на тоя червей. Boby написа: По настояване на юридически упълномощени предтавители на Activision Blizzard, изтрих постовете на потребител, продаващ "оригинални ключове". Искам да предупредя хората следящи тази тема - става дума за крадени ключове и акаунти. Замислете се кой би си купил игра за 100 лв, например, която след няколко часа в самия ден на премиерата, ще продаде за 50? Отделно, че следващия пострадал от подобна кражба може да сте вие.
Неслучайно подобни "търговци" запазват анонимност - няма регистрирани юридически лица и при възникнал проблем (например деактивиране на съответния краден ключ или акаунт) не можете да си потърсите правата.
При последващи постове на подобни "търговци" данните (ip адреси, логове и т.н.) ще бъдат веднага предавани на юристите защитаващи правата на засегнатите компании - да се разбират помежду си кой крив, кой прав и кой какво продавал.
Разберете ни правилно, не защитаваме интересите на никой конкретен търговец или вносител. В мрежата има един куп добре известни сайтове (не само в България, а и по света) от които играта може да бъде купена в кутия или дигитално - изборът си е изцяло ваш.
|
|
|
gua543
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 24 Яну 2012 18:16
Абе мороеле, ти елементарно възпитание нямаш ли? Човека тука говори нормално и нищо не ти е направил и ти тука идваш и почваш да му се дървиш.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 24 Яну 2012 18:59
gua543 написа: Абе мороеле, ти елементарно възпитание нямаш ли? Човека тука говори нормално и нищо не ти е направил и ти тука идваш и почваш да му се дървиш. За кое по-точно говориш?В последните постове ме няма а и напреде не съм се 'дървил' на никой?
|
|
|
|
|
gua543
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 24 Яну 2012 20:56
->Изход<- написа: =SpeC= написа: Ако някой реши да сменя сървър или да започва наново, заедно със Сънародници, заповядайте в Dulo's Bane от страната на Републиката на най-големия сървър Tomb of Freedon Nadd. Имаме ТиймСпийк правим заедно PVP и PVE За повече инфо - http://dulosbane.shivtr.com/бягай и ти с крадения ти акаунт moroel написа: За кое по-точно говориш?В последните постове ме няма а и напреде не съм се 'дървил' на никой? "Дървил" беше неправилно използвана дума. По-точно ще е да се каже "заяждал".
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 24 Яну 2012 21:01
Аз съм Мороел,а цитираното от тебе е от друг член на форума а именно ->Изход<. Заради тези безумия си заслужаваш едно хубаво тролене ама мисля да спазя добрия тон.
|
|
|
|
|
Capo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 25 Яну 2012 14:52
Ново двеста С пуснат Fraps, без да е включен на запис, проблемите с FPS-а драстично изчезват Чух, не повярвах, тествах, сработи, да го... Някакви такива изпълнения имаше едно време с WoW и включен Windows Media Player.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|