Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта

Намерихте ли това което търсихте ?
Анкетата свършва на 06 Окт 2004 12:26

Да 10х :)    56%  56%  [ 22 ]
 Все още съм в процес на Издирване !    44%  44%  [ 17 ]
Общо гласове : 39
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: Линкове и обсъждания за всякакви ИГРИ
Публикувано на: 30 Юни 2020 12:07

За тва ли говориш ?

ЕДИТ: След един бърз преглед ми изглежда като прадядото на walking simulator-ите :D
Ето откъде е тръгнала тая аОтистка концепция :lol:

Профил Skype

Аватар
В момента играе: Soldier of Fortune, Vivisector: Beast Within
Публикувано на: 30 Юни 2020 21:47

venenum написа:
За тва ли говориш ?

ЕДИТ: След един бърз преглед ми изглежда като прадядото на walking simulator-ите :D
Ето откъде е тръгнала тая аОтистка концепция :lol:

Walking simulator-ите уж разказват история. А тази игра е направена по сънищата и кошмарите на програмиста ѝ. Колкото по-надълбоко отиваш в подсъзнанието, толкова по-странно става.

Профил

Аватар
В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
Публикувано на: 12 Юли 2020 16:42

Убисофт са довечера от 22:00 бг време.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 12 Юли 2020 19:33

Щуротията на Devolver и тази година беше готина.

Профил

Публикувано на: 12 Юли 2020 19:36

Каква беше историята с watch dogs 2? Докато върви стрийма се логвам в uplay и клаймвам играта ли?

Профил

Аватар
Публикувано на: 12 Юли 2020 22:10

Убисофт не показаха нищо :/

Профил

Публикувано на: 13 Юли 2020 02:06

Показаха нови заглавия от няколкото си хитови поредици, обаче и мен нищо не ме грабна. Имам чувството, че юби някакси ги правят на конвейр нещата, няма го уоу ефекта, все едно тези уж нови неща вече съм ги гледал.
Другото което ми е интересно е, какво по дяволите се случва със амазон гейм студио? Просто не е за вярване какъв огромен фейл се вихри там. Като сметнеш, че Амазон са една от най-могъщите и богати компанни (и собственици на туич), човек би си помисли, че гейм дивизията им ще е вълната на промяната в гейминга. А то провал след провал: първата им игра-Breakaway беше изоставена насред разработката, ммо-то им-new world, се отлага за кой ли път със новини от бетата, че играта не струва, а последната им игра-crucible, беше върната във бета, малко след като официално излезе :doh: И като си помисля, че някое ЦЕО взема луди пари за този цирк.......

Профил

Аватар
Публикувано на: 13 Юли 2020 05:26

Sentry написа:
Убисофт не показаха нищо :/
Напълно съм съгласен, което е безумно за едночасово шоу :lol:
Само рецклирани глупости, може би новата Watchdogs беше ок, но ми се струва толкова cringe, че губя интерес към нея.
Липсваха Beyond Good & Evil 2, Prince of Persia, Splinter Cell, Skull & Bones (която на този етап е 99.99% мъртва), Rayman и въобще всичко, което би предизвикало реакция различна от meh...
Какви бяха тези мобилни помии и поредната battle rolaye? :lol:

@moroel
На Убисофт игрите им са г/д едни и същи още от AC 2/ FC 3 насам, което са последните 10 години и с всяка следваща приликите се увеличават.
Последните дни уволниха главните виновници за еднообразната формула (но по други причини :lol: ), тъй че може би ще има видима промяна... след 2-3 години.

Amazon имат парите, но явно не могат да ги използват правилно/ не са наели добри таланти. В следващите 5 години не ги виждам да изкарат нещо, което да си струва изиграването.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 13 Юли 2020 09:05

Амазон според мен направиха точно това, което трябваше да направят с New World. Играта преди бешe survival от рода на Conan Exiles без почти никакви RPG елементи и голям скучен празен свят. Естествено трябва им време да изградят content-а на играта имайки предвид рязката промяна на фокуса на играта, но пък време се купува лесно с пари. За Crucible въобще няма да говоря - някой manager е rush-нал да се release-не игра, която е в алфа версия, защото всички са си вкъщи и нямаше много игри изкарани в този период, ама то така не се прави успешен продукт. Връщането на играта в бета е най-естественото нещо, което можеше да се случи.

Профил

Аватар
Публикувано на: 23 Юли 2020 00:49

Утре (технически вече е днес (23.07)) са Microsoft/ Xbox от 19:00 бг време:

https://www.twitch.tv/xbox

Има някакво допълнително pre-show на един от YT стриймовете им, но не мисля, че е нещо особено интересно :D

Нямам търпение да видя какво ще покажат от Hellblade 2, може би Age of Empires 4 и разбира се- да ни размажат с Halo Infinite. Има и доста слухове за нова Fable. Ще бъде яко шоу 8)

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 23 Юли 2020 19:32

Еми Microsoft пак се насраха... поне обявиха Fable. И expansion-а на PSO2 изглеждаше интересно. Всичко друго... може и да е имало добри игри там, ама с тия малоумни cinematic-и никога няма да разбере човек.

Профил

Аватар
Публикувано на: 23 Юли 2020 19:43

Беше Ок.
Не очаквах да започнат с Infinite, което беше доста яко, но трябваше много повече геймплей вместо масата синематици...
Не видяхме Hellblade 2, AoE 4, Elden Ring и други :(
Ето нещата, които ми харесаха:

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 24 Юли 2020 11:55

Ха, как така и двамата не казахе нищо за Avowed, или както е известна от първите мигове на обявяването си - Obsidian Skyrim :D

Medium изглежда интересна още откакто я обявиха на миналата виртуална конференция, но все още не се знае точно какво ще представлява като gameplay механики - за момента изглежда като чист adventure със spectral realm механика, обаче какво друго има там не се знае. И честно казано ако е само това тогава играта не представлява интерес за мен.

Stalker 2 и Darktide... 2 fps-а, единия е продължение на култово RPG, което обаче и до сега е със съмнителни технологически качества, другото е Vermintide in space... и двата не изглеждат като нищо особено от тия trailer-и, честно казано.

Crossfire - готин trailer, който те губи веднага когато излезе името на играта.

Другите:
Halo Infinite - си е Halo. Apparently също е и metroidvania по някаква причина... ама това не е лошо.
Everwild - изглежда невероятно, нямам представа какво е.
Tell me Why - поредния Life is Strange. Не, благодаря. Dontnod да се обадят като почнат да правят Vampyr 2.
Grounded - изглежда fun, но отзивите от бетата им е, че е поредния безмозъчен survival.
State of Decay 3 - ok.
The Gunk - survival с прахосмукачка? Стила на предишните им игри изглежда по-добре.
As Dusk Falls - какво прави това в тази конференция?
Psychonauts 2 - изглежда ужасно. Визуално. Jack Black ме учуди с гласа, който вади.
Destiny 2 - k.
Perils of Gorgon - очакваше се да обявят expansion, но core играта не ме грабна.
Forza - ъм, как успяхте да направите trailer за racer бавен и скучен?
Tetris - е това като го видях започнах да се хиля на глас, вкъщи ме гледаха като ненормален.
От pre-show-то нещата, които ги гледах сега:
Exomecha - изглежда като asset flip на asset-и с много много високи детайли... и като изродчето родено от непозволената любов на Crysis и Power Rangers. Честно казано вероятно ще го видя...
Echo Generation - изключително странно изглеждаща игра, но отдавна не ми се е доигравло jRPG.
Hello Neighbor 2 - Как? Не! Защо? Не! Как?
Balan Wonderworld - A Hat In Time rip-off от Sonic разработчици... what could go wrong?
Shredders - snowboard sim?
Last Stop - Life-is-Strange-like? Може ли да сложим такъв жанр? Честно казано може би трябва да е Indigo-Prophecy-like?
Artful Escape - обясниха какво е играта и все още нямам никаква представа какво представлява играта.
Tunic - това го чакам отдавна.
Lake - walking sim?
Sable - open world walking sim?
Song of Iron - изглежда доста добре.
ExoOne - какво ще стане ако летящата ти чиния се държи като фризби.
Falconeer - това го следя от известно време и изглежда много готино.
12 Minutes - ъх...
The Ascend - това го обявиха пак на предната конференция мисля и от тогава изглежда доста добре.
The Big Con - ъъъъъм... какво?
Unexplored 2 - изглежда добре.
Madstreets - как се играе това значи?

Като цяло е тъжно, че в 6 минутния id@xbox trailer се показа повече gameplay отколкото в едночасовата конференция след това... като изключил gameplay dump-а на Halo разбира се.

Профил

Аватар
Публикувано на: 24 Юли 2020 15:19

Ха, PSO2 New Genesis се оказва, че е напълно нова игра с напълно променени системи:
https://www.youtube.com/watch?v=SbQCZ2j5nZE

Профил

Аватар
Публикувано на: 24 Юли 2020 16:37

Императора написа:
^ понеже някой може да се подведе, както се случи с мен:

Наличието на X-Box логото във всички възможни места във видеото не значи че играта ще е ексклузивно и само за X-Box.
От около година вече знаем, че всички first-party игри на MS ще имат и PC версия. За остналите е леко безумно да се ограничават само с Xbox, при положение, че е платформата с най-ниски продажби, така че и тях ще ги има на други платформи 100%. За някои заглавия видях, че ще имат timed exclusivity за Xbox, но това няма да е повече от 6-12 месеца, след което най-вероятно ще се появят нявсякъде.
Дните на Xbox екслузивите свършиха и MS го знаят. Xbox One беше провал и нямаха достатъчно заглавия, с които да се съревновават със Sony/ Nintendo. Затова сега MS се преориентираха към абонаментни услуги, които се стремят да прокарат навсякъде. Вече не им пука къде им се играят игрите.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 25 Юли 2020 15:00

Императора написа:
Много е! :!:
Според мен.
Изглежда това е "стандартната" практика за момента. Сони правят същото, а на PC Epic се прославиха с техните подкупи :lol:

Императора написа:
а кво ще рече "first-party" ?
First-party са студиа, които са изцяло собственост на една от компаниите произвеждащи конзоли и игрите, които правят са ексклузивни за съответната конзола.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 25 Юли 2020 23:02

Императора написа:
the_presator написа:
а на PC Epic се прославиха с техните подкупи :lol:

обясниии !!! :D
https://en.wikipedia.org/wiki/Epic_Game ... xclusivity

Tbh изненадан съм, че не си чул за това, миналата година имаше брутален хейт към тях, особено покрай Metro Exodus.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 04 Авг 2020 02:57

https://www.bloomberg.com/news/articles ... isparities

Колко още подобни статии трябва да има преди да започнат някакви положителни промени? :(

Edit: Интерсна история от човек работил в Blizz преди години. Изглежда само четирима човека са отговаряли за поддръжката на WoW сървърите, което е леко безумно :D

Профил Skype

Публикувано на: 11 Авг 2020 23:44

Ебахти падението на близард....а едно време се кълнях във тях, че са най-великата гейм компания в света...
Като чета тези новини, все едно чета за някакъв пропаднал завод във Детройт а не за компания, която преди години беше във топ 10 на най-хубавите места за работа.

Профил

Аватар
Публикувано на: 12 Авг 2020 08:24

Императора написа:
moroel написа:
Като чета тези новини...

Не съдете толкова прибързано.

Като нищо тези материали може да са просто платена атака от страна на конкурент в индустрията,
които повече се стараят да излагат чери-пикнати компрометиращи факти,
отколкото да представят реалистичен цялостен образ на ситуацията.

Е то може и нищо да не ти стане ако си пъхнеш главата в микроволновата и я пуснеш... всъщност я отиди пробвай.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com