Автор |
Съобщение |
Rainbow_Warcraft
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Юни 2004 12:36
Малко такъв въпрос  ама .. Някои може ли да ми даде линк към сд кеи грабер но да е само фаил да трябва да напиша .ехе за да стане .ехе защото ми дойде една идея как да гепя един кеи от един клуб и ако стане ще ви я кажа и на вас . И 10х
___________________________________ Just play warcraft 3 !
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Юни 2004 12:48
Пак съм аз ^  само да ви питам може ли от winamp-a da se otvori .exe file i kak az probvah u doma ama ne6to ne stana
P.S. Are 4e da im vzema key-ovete na teq  i bez tva nikoi ne igrae warcraft a samo cs taka 4e 6te sa unused 
|
|
|
|
 |
eeasss
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Юни 2004 12:51
хаха естесвено че не може
бтв на инсо пак го е дисконектнало на wc3l..
|
|
 |
stfu-n00b!
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Юни 2004 13:44
eeasss написа: хаха естесвено че не може бтв на инсо пак го е дисконектнало на wc3l..
Гледах играта...Може и нарочно да го е направил надявайки се руснака да му даде приграване....
Карма игра добре стандартните mass grunts + shamans и въпреки ,че на едно място загуби 3 грънта в решаващата битка имаше доста повече армия....
Инсомния като го дисконектна имаше 1 knight + тичащ из картата АМ на 50 НР  (без нито един работник)....
За да не бъда голословен ето риплея на играта който е save от WaaahtTV , тъй като нормален както знаете няма...
http://evenstarbg.data.bg/wc3replays/new1.15/Karma_vs_Insomnia.w3g
___________________________________ Albert Einstein: Only 2 things are infinite, the universe and the human stupidity, but i'm not sure about the 1st!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Юни 2004 14:39
mda misleh si da te pomolq ot dosta vreme da go napravish tova mersi  )
|
|
 |
Horde[G2H]
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Юни 2004 20:18
ха....то зависи клуба с ква защита е...ако е с каиовас..просто немаш проблеми...теглиш "килл каиовас" и си реди за грабера....ако е с клуб менегер..нз точно как се пробива...а през винампа не става
бтв..скоро ще има банкет
малко ламерски въпрос ама как се спира маса хеадхънтери с орк ?(опитвал съм доста неща..)(както и 8 катапулта  )
___________________________________ Storm , Earth and Fire -heed my call!
LP forevar!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Юни 2004 20:37
вземам сорцерка в хеадофф и се отказвам от тази игра ...
МгХУУ
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Юни 2004 21:21
осъзнал си че си ламя? :РРР
|
|
|
|
 |
stfu-n00b!
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Юни 2004 00:25
отдавна не бях разглеждал bnet ladders отвратен от това ,че топ местата се превземат от ladder abusers ,сега ги гледах та в Азия има 41 души 50ти левъл 
___________________________________ Albert Einstein: Only 2 things are infinite, the universe and the human stupidity, but i'm not sure about the 1st!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Юни 2004 08:31
ти на кое място си в Азия ?
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Юни 2004 08:34
N1
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Юни 2004 18:42
о.О
|
|
|
|
 |
stfu-n00b!
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Юни 2004 18:55
айде в хофа спамери...
eeasss браво бате 26 левъл  Трябва някога да играеме ,въпреки сега ми е много кофти щото пача скапа расата в която си можех и сега се озорвам и се лутам по расите.......
|
|
|
|
 |
MaX
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Юни 2004 19:10
stfu на мен пък ладера така по ми харесва.Знам че си обичаш apm-чо ама честно да ти кажа омръзна ми да го гледам все там.А и не само на мен.Така е по-радостно за окото.Е можеха да го направят да не се вдигат толкова леснмо левълите ама се надявам да го пооправят пак,щото гледка от само 50 левъл определено не е забавна.Абе малко оакаха ладерите Blizzard,дано се окопитят по-скоро.
___________________________________ http://www.warstomp.com
|
|
|
|
 |
eeasss
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Юни 2004 19:14
хехе мерси ot kakto izleze novata versiq vdignah 6 levela qko ve4e vav po4ti vski4i izestni kanali sa slojili ograni4enie 25 lvl +
ina4e are verno da igraem nekoi put oshte neshto mi e nai nekomfortno da igraq vs nightelf, neznam sa na noviq patch zabelqzvam 4e keepera e preeksploatiran i qko fast expand praat si4ki lele kak vliqt replayte na horata predi golemiq final na wc3m predi 2 sedmici kadeto igraha grubby vs madfrog nkoi undead pone sreshtu men ne praveshe tech s ghouli za mass destroyeri sa sqka vtora igra mi igraqt taka mnoo nepriqtno
|
|
 |
stfu-n00b!
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Юни 2004 20:12
Еми вече не играе елф но......може.В момента съм в много затруднено положение с расите....не знам дали ще съм ти конкуренция като преди.Ще дигнеш още много като знам ,че за 20 загуби не губиш опита който ти дава 1 победа..Ще чакам 35  ..
Ти с тия 750 победи ,ако сичките ти бяха от 1.15 нали знаеш ,че щеше да си 50 левъл  .
Изобщо не става дума за apm70..Но като повдигаш въпроса предпочитам него да гледам отколкото смешници с real level 30 да са 50ти......Просто нека добрите са на топ местата ,ако си забелязвал откак излезе пача на 60-70 % от най--добрите играчи акаунтите им седят непипнати.....Какъв е смисъла ,ако си примерно апм70 да си блъскал 5 месеца за 50ти левъл ,като някой дето не може да ти стъпи и на малкия пръст ще го направи за 2-3 седмици...
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Юни 2004 20:25
груббъ рулеззз ... след инсо рабира се  ееассс аре да плей в хеадофф ве
мгхуу
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Юни 2004 21:48
|
|
|
|
 |
eeasss
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Юни 2004 22:17
еми стфу освен да почнеш да играеш орк аз друг вариант не виждам
що бе елфа не е 4ак толкова зле
|
|
 |
Loco De Remate
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Юни 2004 23:04
Тая тема пък ,ако я прочете някой от началото до края...и я научи на изуст пък на!
___________________________________ AAAAAAAAAAAARGH!
The Fear! The Fear! The Fear! The Fear! The Fear! The Fear! The Fear!
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|