Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Юни 2004 12:36

Малко такъв въпрос :) ама .. Някои може ли да ми даде линк към сд кеи грабер но да е само фаил да трябва да напиша .ехе за да стане .ехе защото ми дойде една идея как да гепя един кеи от един клуб и ако стане ще ви я кажа и на вас . И 10х

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 03 Юни 2004 12:48

Пак съм аз ^ :) само да ви питам може ли от winamp-a da se otvori .exe file i kak az probvah u doma ama ne6to ne stana :(
P.S. Are 4e da im vzema key-ovete na teq :) i bez tva nikoi ne igrae warcraft a samo cs taka 4e 6te sa unused :)

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Юни 2004 12:51

хаха естесвено че не може
бтв на инсо пак го е дисконектнало на wc3l..

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Юни 2004 13:44

eeasss написа:
хаха естесвено че не може
бтв на инсо пак го е дисконектнало на wc3l..

Гледах играта...Може и нарочно да го е направил надявайки се руснака да му даде приграване....
Карма игра добре стандартните mass grunts + shamans и въпреки ,че на едно място загуби 3 грънта в решаващата битка имаше доста повече армия....
Инсомния като го дисконектна имаше 1 knight + тичащ из картата АМ на 50 НР :) (без нито един работник)....
За да не бъда голословен ето риплея на играта който е save от WaaahtTV , тъй като нормален както знаете няма...
http://evenstarbg.data.bg/wc3replays/new1.15/Karma_vs_Insomnia.w3g

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 03 Юни 2004 14:39

mda misleh si da te pomolq ot dosta vreme da go napravish tova mersi :))

http://www.mysticteam.com

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Юни 2004 20:18

ха....то зависи клуба с ква защита е...ако е с каиовас..просто немаш проблеми...теглиш "килл каиовас" и си реди за грабера....ако е с клуб менегер..нз точно как се пробива...а през винампа не става :)
бтв..скоро ще има банкет :wink: :wink:
малко ламерски въпрос ама как се спира маса хеадхънтери с орк ?(опитвал съм доста неща..)(както и 8 катапулта :lol: )

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 03 Юни 2004 20:37

вземам сорцерка в хеадофф и се отказвам от тази игра ...
МгХУУ

Заглавие:
Публикувано на: 03 Юни 2004 21:21

осъзнал си че си ламя? :РРР

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Юни 2004 00:25

отдавна не бях разглеждал bnet ladders отвратен от това ,че топ местата се превземат от ladder abusers ,сега ги гледах та в Азия има 41 души 50ти левъл :)

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 04 Юни 2004 08:31

ти на кое място си в Азия ?

Заглавие:
Публикувано на: 04 Юни 2004 08:34

N1

Заглавие:
Публикувано на: 04 Юни 2004 18:42

о.О

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Юни 2004 18:55

айде в хофа спамери...

eeasss браво бате 26 левъл :) Трябва някога да играеме ,въпреки сега ми е много кофти щото пача скапа расата в която си можех и сега се озорвам и се лутам по расите.......

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Юни 2004 19:10

stfu на мен пък ладера така по ми харесва.Знам че си обичаш apm-чо ама честно да ти кажа омръзна ми да го гледам все там.А и не само на мен.Така е по-радостно за окото.Е можеха да го направят да не се вдигат толкова леснмо левълите ама се надявам да го пооправят пак,щото гледка от само 50 левъл определено не е забавна.Абе малко оакаха ладерите Blizzard,дано се окопитят по-скоро.

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Юни 2004 19:14

хехе мерси ot kakto izleze novata versiq vdignah 6 levela qko ve4e vav po4ti vski4i izestni kanali sa slojili ograni4enie 25 lvl +
ina4e are verno da igraem nekoi put oshte neshto mi e nai nekomfortno da igraq vs nightelf, neznam sa na noviq patch zabelqzvam 4e keepera e preeksploatiran i qko fast expand praat si4ki lele kak vliqt replayte na horata predi golemiq final na wc3m predi 2 sedmici kadeto igraha grubby vs madfrog nkoi undead pone sreshtu men ne praveshe tech s ghouli za mass destroyeri sa sqka vtora igra mi igraqt taka mnoo nepriqtno

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Юни 2004 20:12

Еми вече не играе елф но......може.В момента съм в много затруднено положение с расите....не знам дали ще съм ти конкуренция като преди.Ще дигнеш още много като знам ,че за 20 загуби не губиш опита който ти дава 1 победа..Ще чакам 35 :)..
Ти с тия 750 победи ,ако сичките ти бяха от 1.15 нали знаеш ,че щеше да си 50 левъл :).
Изобщо не става дума за apm70..Но като повдигаш въпроса предпочитам него да гледам отколкото смешници с real level 30 да са 50ти......Просто нека добрите са на топ местата ,ако си забелязвал откак излезе пача на 60-70 % от най--добрите играчи акаунтите им седят непипнати.....Какъв е смисъла ,ако си примерно апм70 да си блъскал 5 месеца за 50ти левъл ,като някой дето не може да ти стъпи и на малкия пръст ще го направи за 2-3 седмици...

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 04 Юни 2004 20:25

груббъ рулеззз ... след инсо рабира се :) ееассс аре да плей в хеадофф ве
мгхуу

Заглавие:
Публикувано на: 04 Юни 2004 21:48

MгХУУ
Сорцерка съм :)
http://www.headoff.com/index.php?p=w3ra ... =W3XP_solo
http://www.headoff.com/index.php?p=game ... netd=MrXYY

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Юни 2004 22:17

еми стфу освен да почнеш да играеш орк аз друг вариант не виждам :P
що бе елфа не е 4ак толкова зле

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Юни 2004 23:04

Тая тема пък ,ако я прочете някой от началото до края...и я научи на изуст пък на!

Профил ICQ WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost