Автор |
Съобщение |
Sabaka
|
 |
Мнения: 484 Местоположение: In the mountains In the mountains In the mountains...
В момента играе: LoL ,най-тъпата игра на света...
|
|
Заглавие: Re: The Elder Scrolls V: Skyrim Публикувано на: 13 Ное 2011 10:22
{SuPa-1337-Killa} написа: ^ааве ти някъв ретард ли си ве  слагаи споилери да те еба в келеша скапан Това не е споилър бе дебел. Има си правото да каже, до какво води изпълнението на куестовете. А ти що не земеш да си върнеш главата в задника и да не досаждаш.
|
|
 |
|
Заглавие: Re: The Elder Scrolls V: Skyrim Публикувано на: 13 Ное 2011 11:03
|
|
|
|
 |
->Изход<-
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The Elder Scrolls V: Skyrim Публикувано на: 13 Ное 2011 11:15
Sabaka написа: Това не е споилър бе дебел. Има си правото да каже, до какво води изпълнението на куестовете. А ти що не земеш да си върнеш главата в задника и да не досаждаш. стига се оправдава бе кучко тъпа има спойлер таг използвай го
|
|
 |
MoonFlame
|
 |
В момента играе: Skyrim, Titan Quest
|
|
Заглавие: Re: The Elder Scrolls V: Skyrim Публикувано на: 13 Ное 2011 11:31
Това е ебахти спойлера за върколака, всеки вече предполагам е минал тази част. Аз пък мога да ти кажа, че можеш да ставаш и вампир. Баси спойлера направих нали. Моля те бате, не ме бий. Хаха xD
___________________________________ Китките помнят цвета...
|
|
|
|
 |
->Изход<-
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The Elder Scrolls V: Skyrim Публикувано на: 13 Ное 2011 11:45
MoonFlame написа: Това е ебахти спойлера за върколака, всеки вече предполагам е минал тази част. Аз пък мога да ти кажа, че можеш да ставаш и вампир. Баси спойлера направих нали. Моля те бате, не ме бий. Хаха xD аз не съм я минал тая част. Играта не е праволинейна. Ако някви ми бяха предложили да стана върколак щях да се изкефя.
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The Elder Scrolls V: Skyrim Публикувано на: 13 Ное 2011 12:06
и аз сега я почвам и за мене беше спойлер педераси 
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
 |
Ред
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The Elder Scrolls V: Skyrim Публикувано на: 13 Ное 2011 12:19
Понеже не съм играл предните игри пък тая ми хвана окото да питам може ли да се превърти ? Или поне има ли някаква главна история която да се завърши преди да те оставят да си правиш каквото си искаш ? И ако да колко часа е горе-долу 
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: The Elder Scrolls V: Skyrim Публикувано на: 13 Ное 2011 13:14
Да знаете, че лесно се изпускат прихванати болести. Аз първите няколко пъти се чудех що нещо присветка около мене, докато видя че горе в ляво ми изписва какво се е случило. Болести, бонуси и сякви можете да видите в Magic - Active Effects.
Следете се и при битки с вампири да не прихванете вампиризъм. Лекува се с обикновен cure disease potion до 3 дена, ама след това ставате истински вампир. За разлика от в Oblivion тук няма отделна куест линия за вампири, а единствено има куест за излекуването ви след трансформация. Проблема е че като сте вампир на слънце кръв, мана и стамина не се регенерират, което за мен е огромен минус и не ща да вампирясвам.
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
 |
Jedi Knight
|
 |
В момента играе: League of Legends Mass Effect
|
|
Заглавие: Re: The Elder Scrolls V: Skyrim Публикувано на: 13 Ное 2011 13:14
Куестовете на маговете цепят от всякъде. Иска ми се да имаше повече инфо за нещата които срещаш обаче. Бетесда създават един куп мега яки неща и не ти обясняват нищо... Тролове  Иначе сега отивам към колежа на бардовете, да видим там какво е. После към крадците, и така 
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
|
|
Заглавие: Re: The Elder Scrolls V: Skyrim Публикувано на: 13 Ное 2011 14:17
НЕОФИЦИАЛЕН ПАЧ ЗА ТЕЗИ КОИТО ИМАТ ПРОБЛЕМИ С FX-ИТЕ (ОГЪНЯ НА ДРАКОНИТЕ, МАГИИТЕ, ETC.)http://forums.bethsoft.com/index.php?/t ... al-bugfix/Бахти и dev-овете, някакъв пич им оправи бакиите по-бързо от цялата компания. Играта изглежда доста по-различно след като се оправи проблема, чак не очаквах колко преебан съм играл досега. Далеч не е само огъня липсващото. Пача не се ебава с крака ви.
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The Elder Scrolls V: Skyrim Публикувано на: 13 Ное 2011 14:18
Най-накрая я разцъках и аз. Може би с пача е оправено, но аз нямах никви проблеми с конзолния интерфейс, даже е доста удобен. Играта е и доста лека и оптимизирана, откритите пространства са брет тейкинг, дънджъните пък са яко пипнати и създават много яка атмосфера. Кефи ме Още не мога да кажа нищо по-така за куестовете, щот не съм минавал почти никви. Ако занапред няма ташаци, играта ще е супер за мене. edit : Въпрос - какво е преебаното на fx-ите ? Не забелязвам нещо при мене да има, ама все пак ...
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
|
|
Заглавие: Re: The Elder Scrolls V: Skyrim Публикувано на: 13 Ное 2011 17:57
Щеше да забележиш ако дракона в началото ти вместо огън бълваше лошия си дъх, изразен в мержелеещ въздух, без следва от пламък в него. 
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: The Elder Scrolls V: Skyrim Публикувано на: 13 Ное 2011 18:29
Тва когато ти спря екзекуцията ли? Ахахахахаха, аз го помислих за някаква енергийна/магическа пулсация от рева му, а то огън било 
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
 |
Найн Инч Нейлс
|
 |
В момента играе: DOOM,QUAKE II,RAGE,GOTHIC 3,Redneck Rampage,Outlaws,Diablo II,Blade of Darkness,excalibur-wow.com
|
|
Заглавие: Re: The Elder Scrolls V: Skyrim Публикувано на: 13 Ное 2011 19:21
Някой може ли да ми разясни. Значи развивам Уар на оръжие за 2 ръце, обаче чак на 7 левел видях че има нпс където ти дига скила по 5 на 1 левел ограничено. Значи ли това че съм изпуснал 5х6 пъти да дигна ??? И някой ако може да постне guide некъв линк
|
|
|
|
 |
MoonFlame
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The Elder Scrolls V: Skyrim Публикувано на: 13 Ное 2011 19:28
Нищо не си изпуснал. При специалисти можеш да си развиваш дадено умение с 5 на всяко ниво, но това, не значи, че си пропуснал развитието изобщо, нали вдигаш левел. Идеята е, че при тях може да избираш какво да вдигаш, а иначе развиваш това което ползваш. Дали ще е това което искаш и по бързо плащайки си или развивайки в реални условия уменията си героя вдига нива независимо от избора ти и не се губи нищо. В Oblivion беше малко по различно, там се вдигаше ниво само ако вдигаш първичните умения които си избрал да са ти специални, но тук реално класа си го определяш ти и вдигаш ниво независимо което умение вдигаш. Сори, ако не го обяснявам много добре.
|
|
|
|
 |
Найн Инч Нейлс
|
 |
В момента играе: DOOM,QUAKE II,RAGE,GOTHIC 3,Redneck Rampage,Outlaws,Diablo II,Blade of Darkness,excalibur-wow.com
|
|
Заглавие: Re: The Elder Scrolls V: Skyrim Публикувано на: 13 Ное 2011 19:50
разбрах мерси
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
|
|
Заглавие: Re: The Elder Scrolls V: Skyrim Публикувано на: 13 Ное 2011 20:16
Strain написа: Тва когато ти спря екзекуцията ли? Ахахахахаха, аз го помислих за някаква енергийна/магическа пулсация от рева му, а то огън било  хахаха да, слагай файловете от линка ми в директорията на играта и си готов, вече огъня си е огън 
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The Elder Scrolls V: Skyrim Публикувано на: 13 Ное 2011 21:09
е добре де, точно когато дракона беше на кулата и бълна ''нещо'', реших че е някъв shout, щот беше синьо. след това имаше огин и т.н., пък и вече убих първия си дракон, който си бълваше огин и жупел без графични бъгове. требе ли да ги слагам тия файлове ?  на други места огъня си е окей - факли, лампи, огньове, казани ... играта е СУПЕР, очаквах много по-зле да е, особено след като 3 дена четях постовете ви и още не я бях пробвал само че се натъкнах на един бъг :
|
|
|
|
 |
MoonFlame
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The Elder Scrolls V: Skyrim Публикувано на: 13 Ное 2011 21:39
Пробвай няколко пъти без да спираш, имах подобен бъг с липсваща реплика, но след доста цъкане на Е, най накрая се появи. Само за това се сещам.
|
|
|
|
 |
NNkGX
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The Elder Scrolls V: Skyrim Публикувано на: 13 Ное 2011 22:40
Извенете че спойлнах. По-късно в играта се срещас със свръх вампир,който ти предлага да станеш безсмъртен и ти дава вампиризъм дето не точи кръв.след това има спецялен куест от Грейбиидсовете и те учат като си с вампир форма да изолзваш шаутовете. Много е яко.И любимото ми е като Mehrun Dagon се завръща и се съюзява със Дракона Крал.
___________________________________ За какво са ти много дрехи,като имаш едно тяло?
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|