Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие:
Публикувано на: 25 Май 2004 15:34

Да не забравим " НЕЕД СПЕ6НО НИАКВА ИГРА Ж ГЛАВНАТА РОЛИЯ ДА СТЕ С НИНД6А" или анкетата "какъв часожник имате". Абе ако не пи6е6 в тия яки теми си "ламер". Мерси, предпочитам да сум ламер :roll:

Заглавие:
Публикувано на: 25 Май 2004 15:39

йеееееееееееее 10-тата ми игра ... вс УД !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Умопомрачително... и все пак жалко, че още не съм играл с/у елф...

Заглавие:
Публикувано на: 25 Май 2004 16:24

мда ... 1-вата ми загуба от елф 28 лвл... над 1/2 час гледам риплея и се чудя как може хората да мапхакват толкова очевидно... та ... как се съпортва за мапхакери в бнет ?

Заглавие:
Публикувано на: 25 Май 2004 18:27

ckd, добра игра, оригинален избор на героите ;] Съперникът ти обаче си нямаше понятие как да противодейства на героите ти (немислимо е да нямаш destro vs dark ranger, да не ползваш healing scrols vs naga и lich), нямаше ff, а когато имаше гонеше една еденица/герой до незнам къде ;] Колкото до моята игра ти май добре знаеш че ползвам много tp ;]

Ето играта за която спомена брат ми сутринта http://unruly.data.bg/unr%20fire.w3g , наистина е доста добра, като изключим калпавия му tp накрая (въпреки че вероятно резултатът пак щеше да е същия - destros с мана и splash damage, + съсредоточен impale, nova) ;]

Ето и играта, за която брат ми казва че противникът му е мапхакер (не съм я гледал ;]) http://unruly.data.bg/map%20hacker.w3g ;]

stfu-n00b!, довечера в headoff ;]

unruly

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 25 Май 2004 19:29

От къде мога да си сваля Waaagh!TV?

Профил ICQ

Заглавие:
Публикувано на: 25 Май 2004 19:56

днес скле6тих 3 грунта с МК + 2 милитиа (м/у ферма и гл база) :P :P :P

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 25 Май 2004 20:45

Ми айде влизайте.....Аз се сабудих след 36 игри без прекъсване....Ама лошото е ,че като се замисля почти нищо не научих след тях... :cry:

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 25 Май 2004 20:55

mи цкд зле си... ти май не си гледал играта както трябва ...

Заглавие:
Публикувано на: 25 Май 2004 20:57

aре хеадофф стфу

Заглавие:
Публикувано на: 25 Май 2004 21:01

stfu-n00b! аре иди, online съм ;]

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 25 Май 2004 21:20

стфу изгледа ли ми репа ?!

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 25 Май 2004 22:35

Kajete nqkoi sait za replayes na War TFT i karti?Kakav po-nacionalnost e 4K_Grybby?Kakvo mislite za nego?Spored men e nai-dobriq igra4 v sveta i iskam da vi pitam kak be6e tozi sait za replay tam davaha i klanovete i vseki igra4 statistikata mu,nqkva liga ne6to be6e saita ama ne se se6tam nqkoi znae li go bqhte spomenavali za nego otdavna ima i mnogo replay tam molq help

Заглавие:
Публикувано на: 25 Май 2004 22:42

Kajete nqkoi sait za replayes na War TFT i karti?Kakav po-nacionalnost e 4K_Grubby?Kakvo mislite za nego?Spored men e nai-dobriq igra4 v sveta i iskam da vi pitam kak be6e tozi sait za replay tam davaha i klanovete i vseki igra4 statistikata mu,nqkva liga ne6to be6e saita ama ne se se6tam nqkoi znae li go bqhte spomenavali za nego otdavna ima i mnogo replay tam molq help

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Май 2004 00:13

LOL сега ще го сваля да го видя.
Цензурата Grubby e холандец....Не харесва ми като играч,но признавам ,че е в топ 20...
Видяхте ли какво пожела на 420 като играха......

Предполагам говориш за http://wc3l.de/

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Май 2004 02:01

Да точно това написа......

Вижте тази игра Heman vs Ranger постоянно действие на fast expand-a на Heman в продължение на 13 минути.....
Освен това донякаде отговаря на въпроса на Tillerman :What can i dew ?
http://ftlbg.com/Marcinko/Warcraft%20PRO%20replays/new/zG)FeaR(Hum)-vs-djidji(UD).w3g

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Май 2004 02:20

Абе какви са тия ваще доставчици бее.Аз мойте колко ги псувам а ,изглежда съм на много по добри попаднал......
wcreplays си сменят сървъра то си пише ,това е последната новина там...
Ето :
http://evenstarbg.data.bg/wc3replays/new1.15/zG)FeaR(Hum)-vs-djidji(UD)-040525.w3g
Според мене след Южна Корея в WC3 се нарежда Русия и чак полсле Швеция ,Франция ,България,САЩ,Китай...

EDIT : За 2 нощи 32:11 с UD , още съм много слаб де....Не смятам ,че досега съм имал и една добра игра и откак играя с расата не съм save нито една игра... :(
Отказах се от паяците ,изобщо не ми трябват и срещу всичко ше си играя на гулове.
Само за едно стават с web вършат работата на маса гарги UD vs UD.Тва е noob-ското ми мнение....Утре вечер имам да те питам още доста Unruly...

Цитат:
Do you have a favorite player ? Why ?

4K.KaJ: i like Spirit_Moon his staff of preservation micro is godly and his mass exp style is so cool ^^

:D

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Май 2004 05:41

nqkoi moge li da mi kaji nai dobrite si vremena za koito e iznasql PC (vupreki 4e ot tezi neshta deto gi pishete razbiram 4e rqdko igraite sreshtu PC no az druga vuzmojnost nqma za sega shoto headoff ne mi dava da vlizam)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Май 2004 06:35

Ми пич освен срещу МrXYY срещу друг компютър не съм играл от малко след като излезе RoC....Но да ти отговоря на въпроса последния път бих XYY за около 4 минути.... ^^ :wink: :wink: :P :D :fingers:

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 26 Май 2004 06:38

VaHk0_ написа:
nqkoi moge li da mi kaji nai dobrite si vremena za koito e iznasql PC (vupreki 4e ot tezi neshta deto gi pishete razbiram 4e rqdko igraite sreshtu PC no az druga vuzmojnost nqma za sega shoto headoff ne mi dava da vlizam)

Ами пиша кодовете и до 5мин макс съм ги изнесъл, няма значение на каква трудност са. Довечера пак в headoff ;]

Заглавие:
Публикувано на: 26 Май 2004 06:39

stfu-n00b!, ти не спиш ли бе ? ;]]] Аре бегам да уча ;]]

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost