Teма за всякакви обсъждания относно Warcraft III (TFT)

Игри за PC
Публикувай отговор
Гост

Мнение от Гост »

Да не забравим " НЕЕД СПЕ6НО НИАКВА ИГРА Ж ГЛАВНАТА РОЛИЯ ДА СТЕ С НИНД6А" или анкетата "какъв часожник имате". Абе ако не пи6е6 в тия яки теми си "ламер". Мерси, предпочитам да сум ламер :roll:
Гост

Мнение от Гост »

йеееееееееееее 10-тата ми игра ... вс УД !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Умопомрачително... и все пак жалко, че още не съм играл с/у елф...
Гост

Мнение от Гост »

мда ... 1-вата ми загуба от елф 28 лвл... над 1/2 час гледам риплея и се чудя как може хората да мапхакват толкова очевидно... та ... как се съпортва за мапхакери в бнет ?
Гост

Мнение от Гост »

ckd, добра игра, оригинален избор на героите ;] Съперникът ти обаче си нямаше понятие как да противодейства на героите ти (немислимо е да нямаш destro vs dark ranger, да не ползваш healing scrols vs naga и lich), нямаше ff, а когато имаше гонеше една еденица/герой до незнам къде ;] Колкото до моята игра ти май добре знаеш че ползвам много tp ;]

Ето играта за която спомена брат ми сутринта http://unruly.data.bg/unr%20fire.w3g , наистина е доста добра, като изключим калпавия му tp накрая (въпреки че вероятно резултатът пак щеше да е същия - destros с мана и splash damage, + съсредоточен impale, nova) ;]

Ето и играта, за която брат ми казва че противникът му е мапхакер (не съм я гледал ;]) http://unruly.data.bg/map%20hacker.w3g ;]

stfu-n00b!, довечера в headoff ;]

unruly
Аватар
obby
Обратна връзка:

Мнение от obby »

От къде мога да си сваля Waaagh!TV?
Изображение
Гост

Мнение от Гост »

днес скле6тих 3 грунта с МК + 2 милитиа (м/у ферма и гл база) :P :P :P
Аватар
stfu-n00b!

Мнение от stfu-n00b! »

Ми айде влизайте.....Аз се сабудих след 36 игри без прекъсване....Ама лошото е ,че като се замисля почти нищо не научих след тях... :cry:
Albert Einstein: Only 2 things are infinite, the universe and the human stupidity, but i'm not sure about the 1st!
Гост

Мнение от Гост »

mи цкд зле си... ти май не си гледал играта както трябва ...
Гост

Мнение от Гост »

aре хеадофф стфу
Гост

Мнение от Гост »

stfu-n00b! аре иди, online съм ;]
Аватар
Bagain

Мнение от Bagain »

стфу изгледа ли ми репа ?!
"Ако е за България, то времето е в нас и ние сме във времето, то нас обръща и ний него обръщаме." - Васил Левски
Гост

Мнение от Гост »

Kajete nqkoi sait za replayes na War TFT i karti?Kakav po-nacionalnost e 4K_Grybby?Kakvo mislite za nego?Spored men e nai-dobriq igra4 v sveta i iskam da vi pitam kak be6e tozi sait za replay tam davaha i klanovete i vseki igra4 statistikata mu,nqkva liga ne6to be6e saita ama ne se se6tam nqkoi znae li go bqhte spomenavali za nego otdavna ima i mnogo replay tam molq help
Гост

Мнение от Гост »

Kajete nqkoi sait za replayes na War TFT i karti?Kakav po-nacionalnost e 4K_Grubby?Kakvo mislite za nego?Spored men e nai-dobriq igra4 v sveta i iskam da vi pitam kak be6e tozi sait za replay tam davaha i klanovete i vseki igra4 statistikata mu,nqkva liga ne6to be6e saita ama ne se se6tam nqkoi znae li go bqhte spomenavali za nego otdavna ima i mnogo replay tam molq help
Аватар
stfu-n00b!

Мнение от stfu-n00b! »

LOL сега ще го сваля да го видя.
Цензурата Grubby e холандец....Не харесва ми като играч,но признавам ,че е в топ 20...
Видяхте ли какво пожела на 420 като играха......

Предполагам говориш за http://wc3l.de/
Albert Einstein: Only 2 things are infinite, the universe and the human stupidity, but i'm not sure about the 1st!
Аватар
stfu-n00b!

Мнение от stfu-n00b! »

Да точно това написа......

Вижте тази игра Heman vs Ranger постоянно действие на fast expand-a на Heman в продължение на 13 минути.....
Освен това донякаде отговаря на въпроса на Tillerman :What can i dew ?
http://ftlbg.com/Marcinko/Warcraft%20PRO%20replays/new/zG)FeaR(Hum)-vs-djidji(UD).w3g
Аватар
stfu-n00b!

Мнение от stfu-n00b! »

Абе какви са тия ваще доставчици бее.Аз мойте колко ги псувам а ,изглежда съм на много по добри попаднал......
wcreplays си сменят сървъра то си пише ,това е последната новина там...
Ето :
http://evenstarbg.data.bg/wc3replays/new1.15/zG)FeaR(Hum)-vs-djidji(UD)-040525.w3g
Според мене след Южна Корея в WC3 се нарежда Русия и чак полсле Швеция ,Франция ,България,САЩ,Китай...

EDIT : За 2 нощи 32:11 с UD , още съм много слаб де....Не смятам ,че досега съм имал и една добра игра и откак играя с расата не съм save нито една игра... :(
Отказах се от паяците ,изобщо не ми трябват и срещу всичко ше си играя на гулове.
Само за едно стават с web вършат работата на маса гарги UD vs UD.Тва е noob-ското ми мнение....Утре вечер имам да те питам още доста Unruly...

Do you have a favorite player ? Why ?

4K.KaJ: i like Spirit_Moon his staff of preservation micro is godly and his mass exp style is so cool ^^

:D
Аватар
VaHk0_

Мнение от VaHk0_ »

nqkoi moge li da mi kaji nai dobrite si vremena za koito e iznasql PC (vupreki 4e ot tezi neshta deto gi pishete razbiram 4e rqdko igraite sreshtu PC no az druga vuzmojnost nqma za sega shoto headoff ne mi dava da vlizam)
Аватар
stfu-n00b!

Мнение от stfu-n00b! »

Ми пич освен срещу МrXYY срещу друг компютър не съм играл от малко след като излезе RoC....Но да ти отговоря на въпроса последния път бих XYY за около 4 минути.... ^^ :wink: :wink: :P :D :fingers:
Гост

Мнение от Гост »

VaHk0_ написа:nqkoi moge li da mi kaji nai dobrite si vremena za koito e iznasql PC (vupreki 4e ot tezi neshta deto gi pishete razbiram 4e rqdko igraite sreshtu PC no az druga vuzmojnost nqma za sega shoto headoff ne mi dava da vlizam)

Ами пиша кодовете и до 5мин макс съм ги изнесъл, няма значение на каква трудност са. Довечера пак в headoff ;]
Гост

Мнение от Гост »

stfu-n00b!, ти не спиш ли бе ? ;]]] Аре бегам да уча ;]]
Публикувай отговор