Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: The Witcher 3
Публикувано на: 29 Окт 2015 19:23

Аз го пребих без decoction-и. Умрях може би 10-на пъти когато към средата почва да се блинква постоянно, но накрая му свикнах на pattern-а и го пребих. За мен жизненоважно се оказа умението, което те лекува при ползване на potion.

Spoiler for :
Краят на битката беше много епичен, а след това имаше и задушевен момент с Цири.

Все още не мога да определя дали това, че Wild Hunt са елфи, ме кефи или не. Буквално до срещата с Imlerith си мислех, че са някакви духове.

Профил

Аватар
В момента играе: World of Tanks
Metro Last Light
Публикувано на: 29 Окт 2015 22:14

38 май. Забравих. Тогава Master-а беше 31во ниво.

Wild Hunt са просто спец части :P Това са те.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 30 Окт 2015 08:34

Ах, боят с юмруци. Durden the 'Tailor' ме измъчи супер много, дори и след като му хванах цаката - яко dodge. Тоя бой май го играх над 20 пъти.

Аз завърших играта на 34 ниво и постоянно се чувствах overleveled. Зависи дали ще играеш 'Hearts of stone' преди края на основната линия - тогава може да стигнеш до 38-39.

Профил

Аватар
Публикувано на: 30 Окт 2015 16:14

Абе волтажен, ти преди една седмица я почна, вече мина историятаи викаш и страничните неща, май някой е намазал малко свободно време, за което блазе ти :lol:

Иначе аз го бих като свалих трудността на втората (от 4) просто защото бях по-нисък левел и още съм с едни одежди, които са средна работа протекция и като влезеше във втората фаза, която ми се видя малко ОР с тоя рандом телепорт, ме отнасяше с 1 удар, нот фън особено като имаш да помпаш спейс след всяко умиране, сериозно, защо нямаше чекпойнт в началото на ТОЧНО тази битка?

Тоя бойния tailor на мен ми гличваше и ми нанасяше няквки удари със странни извъртания, но просто го бих на принципа 1 удар-бягам и след 10 минути стана.

Профил

Аватар
Публикувано на: 30 Окт 2015 16:51

papabear написа:
Все още не мога да определя дали това, че Wild Hunt са елфи, ме кефи или не. Буквално до срещата с Imlerith си мислех, че са някакви духове.

Това се разбира още в двойката. А духовете са техни проекции. Идеята с елфите беше много добра, но остана неразвита в играта.
нелегален написа:
Също така, това че отебах циркаджиите на Цири повлиява ли на завършека?

не

Иначе и аз да потвърдя. Играта я минах на 34-35лвл. А Имлерит се минаваше с додж, доколкото си спомням, като почнеше да се бинква. Ключовото в кютека по принцип е използването на ALT dodge. SPACE dodge само за атаки с 360 blast radius.
Някой досега развивал ли е алхимия със скиловете за декокшъни? И кои декокшъни бяха най-ефикасни с тях? Споделете.

Профил

Аватар
Публикувано на: 30 Окт 2015 20:08

Ехидна, Екимара, Форктейл, Грифон, Катакан, Съкъбъс, Трол, Водна баба, Уайвърн, Рейт.
Комбинация от 2/3 от тези, заедно с 1/2 нормални бъф отвари прегазва всичко. Това е базирано на непачната версия, нямам представа дали нещо е променено в ефекта на отварите, или в зеленото дърво.
Като цяло зеленото дърво е най-счупеното, точно защото можеш да имаш 5+ бъфа наведнъж, без токсичността да те убие.

Профил

Аватар
Публикувано на: 30 Окт 2015 20:32

само ще помоля да си слагате спойлерите в големи шибани спойлери, нали

Профил

Аватар
Публикувано на: 30 Окт 2015 20:48

Corvo написа:
papabear написа:

Това се разбира още в двойката. А духовете са техни проекции. Идеята с елфите беше много добра, но остана неразвита в играта.

Вярно ли? Явно ми е минало през ушите :)

Някой друг ако играе в GOG дали има проблеми с acheivment-ите? Повечето ми ги дава, но някои, които съм сигурен, че съм изпълнил, си стоят сивички :(.

Профил

Аватар
Metro Last Light
Публикувано на: 30 Окт 2015 22:35

То това за Wild Hunt още от книгите са знае де :P

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 30 Окт 2015 22:56

нелегален написа:
В тоя ред на мисли, още от самото начало на играта реших че претъркулването е много досадна механика, предимно заради това че хаби стамина, така че директно го махнах от контролите, и сложих на space да ми е доджа.

SPACE доджа е много полезен, ако макснеш един комбат скил, при който не получаваш никакъв демидж, докато го правиш. Много е полезен срещу елементали.
нелегален написа:
за мен скиловете, които подсилват бомбите и маслата са безсмислени, понеже силата на бомбите не е в демиджа им, а в ефекта им.

Тук МНОГО не съм съгласен. :) Точно за маслата бих казал, че с тях се прави много силен билдъп. Ако ползваш правилното масло за всяка гад, получаваш:
-Увеличен демидж срещу конкретния враг
-Силно увеличена защита срещу конкретния враг
-Космически крит хит срещу конкретния враг
-Силен poisoning, който е много подценен от играчите. Например е много полезен срещу щитоносци, ако играеш на death march. Примерно правиш им 3-4 пъти counter attack и изчакваш кръвта им да се източи и да се гътнат от самосебе си :D
-Безкрайно използване на маслата (при левел макс) т.е. слагаш ги само веднъж, което е полезно най-вече за Стоманения ти меч, тъй като играеш основно с Hanged man's venom. Мечки има рядко, а вълците са некви лесни.
За сребърния меч често се налага да сменяш маслата, но това е чара на играта. Проучваш средата, чудовищата и слабостите им. Като при контрактите. А и ти като свикнеш с чудовищата, научаваш им класовете за нула време и после не ти трябва и beastiary.

Колкото до бомбите - силен демидж има само Грейпа, но той не е за подценяване, ако си развил правилните скилове. Пусни някоя граната върху купчина мобове, да видиш как ще се разчлени на няколко гранати и ще ги направи на пюре. :D Да не говорим за Ефектовите бомби. Danging star, която е сурогат на Игнито или пък Димеритиума, която замества Yrdena. Като я пусна върху Wraith-ове и после са като в небрано лозе. :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 31 Окт 2015 17:48

нелегален написа:
papabear написа:
Някой друг ако играе в GOG дали има проблеми с acheivment-ите? Повечето ми ги дава, но някои, които съм сигурен, че съм изпълнил, си стоят сивички :(.

при мен няма проблем, но да ти кажа, изобщо не ги ебавам. Точно The Witcher 3 е игра, в която най-малко трябва да ти пука за ачийвмънти. ;)

Откакто свърших играта само си търся оправдание да поцъкам още - acheivment-ите ми дават нещо, което да правя :)

Относно маслата, повечето май се намират по Points of Interest или по време на quest-ове.

Профил

Аватар
Публикувано на: 31 Окт 2015 17:50

http://gaminggix.com/featured/the-witcher-3-oils-list/ Разгледай тук ако ти трябва някое специфично масло.

Профил

Аватар
Публикувано на: 31 Окт 2015 20:03

нелегален написа:
Димеритната бомба е глупава, защото предотвратява използването ти на знаци. От бомбите единствено заледяващата (Northern Wind?) и подпалващата (и то само в началото) стават.

Това е идеята на бомбите - да ги използваш вместо знаци, ако развиваш бомби. Аз съм правил само алхимия билдъп (всичко само зелено) и не ми се е налагало да пипам знаците. Иначе други готини билдъпи са комбат/ахлимия 50/50 или комбат/алхимия 25/75. По-натам ще пробвам алхимия/знаци 50/50, че ми стана интересно дали може да се получат разни комбинации.

Профил

Аватар
Metro Last Light
Публикувано на: 31 Окт 2015 22:34

Донякъде... New Game + DM ли?

Иначе надявам си вече мога да се оплаквам открито без да ти развалям играта :P ?

Профил Skype

Аватар
Metro Last Light
Публикувано на: 01 Ное 2015 06:49

Този куест беше най-слабия в цялата игра...

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 01 Ное 2015 08:21

Spoiler for :
Да, много беше разочароващ. Очаквах, че след като убия Радовид ще има поне някакъв ефект, а пък то като че ли до края на играта никой не разбира, че е умрял. Малко ме е яд, че трябваше да избирам между Dijkstra и Roche, защото и двамата ме кефят адски много :/.

Профил

Аватар
Metro Last Light
Публикувано на: 01 Ное 2015 20:08

Spoiler for :
Изрецитирва пиеса от нашият свят...

Не се ли замисляте, че е странно, че умен човек като Djiikstra ще направи това? Ще излезе срещу представители на елитните части на Темерия (Ves i Roche) и Вещер с 3-4 главорези (бандити даже)? Че след като Roche е спасил дъщерята на същия този Вещер, Djiikstra е решил, че някакви си несигурни политически идеали ще го накарат да предаде човекът рискувал живота и каузата си за да помогне на Цири...

I can't. This is moronic writing. CoD level.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 01 Ное 2015 21:59

Bullshit. Точно пък Дийкстра беше един от най-добре написаните герои в цялата игра. Началник на разузнаване, с изградена агентура, който вярва, че управлението на една държава се крепи върху здравите търговски отношения, производството, дипломацията, научния прогрес, разделението на властите и икономическия просперитет. За разлика от опияненият от власт изкукал велможа Радовид, расист и ксенофоб, който вярва, че мирът се крепи единствено на върха на копието. И преди да скочат книжните butthurt-и на нож, не, не съм чел книгите и на този етап не ме интересуват. Не знам колко "гениален" е Радовид там. В играта замалко се прави на шахматист стратег, но това е единствения път в който го показват в интересна светлина. А този Дийкстра, който видяхме се доближаваше до нашата действителност повече от всеки друг герой. И затова беше итнересен. А репликите му пък къртеха мивки. Трудно ми беше да избирам между него и Роч, защото Роч пък ме кефеше още от двойката. А това, че вие сте имали друга визия за нещата и ви е крив света, си е ваш проблем. Играта включва 3 групи ендинги:
1.Основни
2.Love interests, тоест коя ще бъде изгората ти накрая (най-маргинални от всички)
3.Военно-политически, тоест кое кралство ще излезе победител - Редания, Нилфгаард, Темерия итн. Тези изходи според мен бяха умело вплетени и макар да не бяха на нивото на Двойката, бяха задоволителни. Но на сценарийно ниво играта страдаше от съвсем други недъзи, за които стана дума по-назад в темата. Но Дийкстра е пич. Долу ръцете от Дийкстра! 8)

Профил

Аватар
Metro Last Light
Публикувано на: 01 Ное 2015 22:25

Djiikstra беше адски добре. Аз не оспорвам това.

Беше невероятно добър... до този Куест. Точно ТАМ е проблемът. Това там вече не е Djiikstra. Това е идиот. Той познава Гералт. Може да има такъв план, но НИКОГА няма да то осъществи по такъв начин. Отрова? Нож в гърба следващият ден? Може. Но не и пред Гералт или поне не по този начен.

Piss poor writing at the end mates :(

И BTW... игнорираш проблемите с това 3-4 бандита да бият елита на континента... хора, които мачкат даже уж добрите войници на Wild Hunt-a...

А Радовид... пффф искаш да ми кажеш, че човека, който според играта (не книгите btw) просто смазва цялата империя без проблем (ако не го убиеш той печели сравнително лесно тази война) ще е ТОЛКОВА тъп накрая? Може ако наистина е луд... но ако наистина е луд то не би трябвало да смаже значително по-мощната империя... и то даже и лесно...

Не се ядосвай толкова бързо и не прибягвай до "книжките" . В случаят говоря за един куест и то в играта. Даже не за цялата игра. А зе персонажи в един от последните и най-важни куестове. Точно в този случай не я поставям да се опитва да седи в сянката на книгите... тук си е съвсем сама.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 01 Ное 2015 23:00

Charcharo написа:
Може да има такъв план, но НИКОГА няма да то осъществи по такъв начин. Отрова? Нож в гърба следващият ден? Може. Но не и пред Гералт или поне не по този начен.
И BTW... игнорираш проблемите с това 3-4 бандита да бият елита на континента... хора, които мачкат даже уж добрите войници на Wild Hunt-a...

Е да, тва беше... тъпо. :D Самият куест с преговорите беше добре, но финалът беше нелеп.

Радовид в 3ката беше мега тъп. Хенселт например също беше абсолютен гъз, но беше добре написан.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost