Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Май 2004 08:30

ам има ли някой добронамерен човечец....който да качи реповете на исно от финала на тоя тур ?
хигтх..първия линк нещо си го пастнал грешно...сега ще изгелдам втората среща...мончо-чул те господ -инсо да е първи на вкг то :)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Май 2004 11:07

mislq 4e beshe sa kato se zapishesh v nedelq sled kato se checkin mejdu 17:30 i 18, v 18 trqbva da cucknesh na view grid i si tursish imeto i gledash vs coi si pone taka beshe na go4wc3

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Май 2004 12:49

eeasss написа:
mislq 4e beshe sa kato se zapishesh v nedelq sled kato se checkin mejdu 17:30 i 18, v 18 trqbva da cucknesh na view grid i si tursish imeto i gledash vs coi si pone taka beshe na go4wc3

Да половин час преди турнира излиза checkin и потвърдилите се ги подреждат кой срещу кой за 15 минути можеш да видиш срешу кой си чак тогава в view grid.Има страшно хора които са се регистрирали но не са се checkin и поради това е много вероятно да се паднеш vs "Bye" си отиваш веднага в втория кръг.

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 04 Май 2004 16:32

are da se zapishieme za sledvastiq az sam sign in :)

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Май 2004 18:29

Хей STFU-Noob! става ли да ми кажеш как се превръща времето дадено ти от сайта в Българско ТТ Щото нещо не мога да се справя :shock:
А мисля че този турнир доказа че в спора ни за апм70 аз сам прав 8) Виж че той на турнири колкото и да е добър не прави нищо, а Инсо колкото и да е зле пак ... Това се дължи на липсата на опит и това че Апм е доста малък (15) все пак :)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Май 2004 18:44

Не си прав за Deadman ,просто чиста случайност ,то не може винаги да печелиш.Само 20 минути след отпадането му той наказа mous|Dark в WC3L в две игри съответно дълги 5 и 6 минути.

GMT-Време по Гринуичкия меридиян ~2 часа след България
ЕSТ-Време на източното крайбрежие~7 часа слад България
PST-Време на западното крайбрежие (Тихоокеанско)~10 часа след България

Най-добре гледай това :
CET-Централноевропейско време 1 час след България
Пример :пише 13:00 CET това значи 14:00 българско време (иначе казано 2 следобяд :wink: )

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 04 Май 2004 18:47

Btw в последните 4 ladder игри Heman vs Deadman Sheman има 3 победи.Winning streak се очертава^^.

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Май 2004 18:54

10x за инфото !
А за апм абе ще се види на ESWC където той участва 100 % Т_Т Аз имах предвид че той е МНОГО добър но на турнири просто нещо се притеснява. А играта срещу енви беше верно чист luck !

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 04 Май 2004 19:26

za APM70 ли става въпрос... притеснявал се на турнири... хахахахаххахахахахха
иначе играел добре - иначе играе добре, защото е мапхакер !!! доказан - на няколко пъти дропен акк

Гръбби джоук - акк - АПМ70МАПХАКЕР топ 10

Заглавие:
Публикувано на: 04 Май 2004 19:30

Охххх Малко тъпо се получава аз да защитявам апм ама айде ... :D
Начи първо Госте ще ми обясниш ли как апм хаква като играе от КЛУБ пред маса хора ???
Второ тва че се притеснява на турнири аз си го обяснявам с възраста му 15 години все пак
Повечето истински добри турнир играчи са 18+++ (без Груби)

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Май 2004 19:32

Тва горе бях аз !!!

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 04 Май 2004 19:53

tormozko napisa:

Хахаха,нито дума от моя страна на мен какво ми се е случвало.Мдааа,при липса на аргументи започват личните нападки.Grow up!
Цитат:
polovin grupa souserki,hilva4i,grifoni i drago nawkove

Destros anyone :lol: ?Пак повтарям посети сайта който ти препоръчах и свали поне един rep,иначе никога няма да разбереш що е то War3 progaming.
Best wishes! :lol:

:lol: :lol: :lol: .Znae6 li kolko mi sa sme6ni horata kato tebe,koito si nqmat ideq ot WC3:TFT.Vie ste mnoo,a i da ti kaja 4estno mi e buktisalo ot takiva kato vas,koito si mislite 4e vsi4ko znaete,a ste pulni oligofreni.Tova 4e ti ne si igral v battel.net si li4i.To samo tezi koito junat pobedi nared znaqt,4e 6-level se vdiga po4ti sigurno pri pobeda,no ti qvno ne si ot tqh.A za kombinaciqta si e super-kat ti prevurna zamnite edinici v ovce,letq6tite ti gi hvana v kapan,kat ti slow-na ostanalite,grifonite kat ma4kat,i hilva4ite mi slagat intel fire i me hilvat i ti gutnat summon prosto ko 6e prai6-ne znam beee.Ti kaji mnoo dobriq :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .Tui poslednoto napravo si be6e smqh v zalata.I nali znae6- KISS THIS _|_ (e to ti ve4e go prai6,am vse pak da ti pojelaq pak)

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Май 2004 20:30

High_voltage написа:
Записах се за WC3M и се чудех дали някой друг от форума се е записал....Може да се засечеме някъде... :P

Изглежда никой не ще да гледа риплеите ми *хлип-хлип* Т.Т ...
А аз смятах да постна един replay, където размазвам един орк със статс 26-1 с Ghouls без да правя нито един Fiend, но щом няма интерес.... :(

П.П. А на госта повече не му обръщайте внимание ...То се види, че не разбира нищо от тая игра...

Госта е абсолутен олигофрен... стана ми ясно колко разбира от вар3 още от 1вия му безумен пост...

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Май 2004 20:31

ам хигхт с удоволствие щях да се запиша ако имах батле.нет(европата) ама нямам :x
ам гледах втория реп на теб вс астерих :) хубава игра е станала...а астерих кат се изцепу "коил ме бабу оне море тиме" паднах от стола :D -препоръчително е да го гледате тоя реп...

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Май 2004 20:34

High_voltage написа:
Записах се за WC3M и се чудех дали някой друг от форума се е записал....Може да се засечеме някъде... :P

Изглежда никой не ще да гледа риплеите ми *хлип-хлип* Т.Т ...
А аз смятах да постна един replay, където размазвам един орк със статс 26-1 с Ghouls без да правя нито един Fiend, но щом няма интерес.... :(

П.П. А на госта повече не му обръщайте внимание ...То се види, че не разбира нищо от тая игра...

аз сам се записал казвай с къв ник си:)

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 04 Май 2004 21:02

груби на колко е ?
бтв що му трият акка 3 пъти като не е мапхак ... а и той си играе от тях... освен при турнирите, където е пред маса хора без мап => на всички турнири се прецаква

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Май 2004 21:41

На apm70 са му затваряли акаунти но ТОВА Е БИЛО ПО ВРЕМЕТО НА REIGN OF CHAOS !!! Набийте си го в тъпите глави.От всички прогеймъри съм чувал само Grubby,Hasoobs и Taker да кажат ,че хаквал пък ти ли си човека дето ше кажеш !Е и мойте любими американци......
Между другото ПРОФЕСОРИ :на кои турнири се е прецакал моля да ме светнете?
Тоя турнир беше онлайн ==> според вашите думи пак е можел да си хаква ?
А и нали знаете ,че близард засичат мапхак само в ladder games значи пак е можел да хаква безнаказано ок?
Да приемем .че хакването е нещо което е останало в неговото минало ок ?

А госте виждам ,че си доста над нашето ниво ,защо се занимаваш с нас тука.Можеш да пробваш примерно в
schroet.com.Не може всички да сме като тебе добри.Ние не играем много батълнет сме играли по 3-4 пъти.
Аз признавам ,че печеля една на всеки 15тина игри ,но какво от това.Примерно последната я спечелих като си направих 10level Pristess of the Moon с 3 от ония дето дават по 300 кръв.Преди имах една стратегия правя
около 10 от ония драконите на ъндед и му влизам ,но напоследък много губя с нея.Напоследък играя елф и бия животни докато не стана 5ти левъл и после гледам някак си да стигна шести зашото това е най-важното и според мене.Аз цъщо смятам ,че лича е най-слабия герой тая нова е безполезна освен това иска многомана..
А да днес направих една готина игра с орк сложих си 10-15 кули в базата и започнах да играя само за таурени.
Така ,че не се занимавай с тия тука слаби са за тебе.Аз ако съм на тебе никога повече няма да пиша тука само да се хабя а те да не разбират.Ламери пич иди другаде кадето ще те разбират........
ROFL

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 04 Май 2004 22:08

Grrrrr, не пиши иронично че току виж някой си помислил нещо като миналия път ;] APM70 има доста големи перспективи ;]

Заглавие:
Публикувано на: 05 Май 2004 06:19

Anonymous написа:
:lol: :lol: :lol: .Znae6 li kolko mi sa sme6ni horata kato tebe,koito si nqmat ideq ot WC3:TFT.Vie ste mnoo,a i da ti kaja 4estno mi e buktisalo ot takiva kato vas,koito si mislite 4e vsi4ko znaete,a ste pulni oligofreni.Tova 4e ti ne si igral v battel.net si li4i.To samo tezi koito junat pobedi nared znaqt,4e 6-level se vdiga po4ti sigurno pri pobeda,no ti qvno ne si ot tqh.A za kombinaciqta si e super-kat ti prevurna zamnite edinici v ovce,letq6tite ti gi hvana v kapan,kat ti slow-na ostanalite,grifonite kat ma4kat,i hilva4ite mi slagat intel fire i me hilvat i ti gutnat summon prosto ko 6e prai6-ne znam beee.Ti kaji mnoo dobriq :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .Tui poslednoto napravo si be6e smqh v zalata.I nali znae6- KISS THIS _|_ (e to ti ve4e go prai6,am vse pak da ti pojelaq pak)

Хех,играл съм в B.net ofc."Стратегията",която хвалиш,може да се counter-не с едно елементарно fiends+destros(че чак ламерско),но защо да споря с капацитетите-като превърнеш земните единици в овце под носа на destros,като хванеш споменатите destroyers в shackles,като тях горките ги мачкат грифоните,като се има предвид,че цялото това чудо иска Tier 3 upgrades,които стават на 7-мата минута(а дори и на 3-тата),просто си непобедим Т_Т :cry: :cry: :cry: .Наскоро проведоха проучване сред корейските играчи на Вар3 и 93% от тях отговориха,че изпитват смъртен страх точно от тази стратегия.MaDFroG пък,след като половин час се е шлял по картата,без да тормози,и е чакал за 12 wyrm-а,като види точно тези единици направо дава alt+q+q.
Btw изразът на английски е "suck someone's(напр.my) dick".
Sincerely yours,
Tormozko

Заглавие:
Публикувано на: 05 Май 2004 07:52

Ето как тренира apm70(бъзик е^^):

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на: