Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: The Witcher 2:Assasins of Kings
Публикувано на: 23 Май 2011 21:27

Аз пак започнах първата част...и тя ми е много по-забавна от тази. Не знам защо. На The Witcher 2 му липсва нещо. Индентичност, уникалност, душа, както искате го наречете, но нещо не е както трябва.
По-добра графика-да, но местностите в първата част бяха по-вдъхновяващи. Може би цветовата гама не ми понася-твърде шарена е.
История-няма го това усещане за завършеност на първата част.
Така и не успях да се почувствам като истински вещер. Защо махнаха хубавите side-quest-ове....

Бих направил аналогия с The Longest Journey и Dreamfall. В края на Dreamfall се почувствах по абсолютно същия начин.

Профил

Аватар
Публикувано на: 23 Май 2011 21:29

Радвам се. Добре че на мен повече ми харесва втората. Попрекалили са с жълтата гама, ако въобще може да става дума за забележки.

Профил

Публикувано на: 23 Май 2011 21:39

vasito написа:
Значи ще ти даде или масаж или тва? Или и двете?

Едно от двете. Един вид шега, ако щеш.

Профил

Аватар
Публикувано на: 23 Май 2011 21:43

DJ Cat написа:
Радвам се. Добре че на мен повече ми харесва втората. Попрекалили са с жълтата гама, ако въобще може да става дума за забележки.

може би е точно това, жълтото не ми понася особено.
Още няколко неща:
-Новите flashback-ове стоят доста не място.
-Има доста по-малко куестове, които могат да се разрешат само с говорене. Лично аз в момента почти не мога да се сетя за куест без бой, а точно това ме отблъсква в Dragon Age и Mass Effect 2. Не искам The Witcher да поеме по този път.
- Credits в края на играта изобщо не могат да се сравняват с тези на първата част.
Believe
-Незапомнящ се саундтрак. Влюбих се в първата част до голяма степен заради музиката й, за това че очакванията ми в това отношение бяха големи. Разочарован съм.
-По отношение на voicе-acting-а също не съм доволен. Повечето хора го харесват, по-точно не съм чул оплакване никъде за него...но имам чувството, че просто са наели същите актьори, които озвучават ME, DA и кажи-речи всички известни поредици в момента.
В първата част имаше невероятни попадения, няма глас, който да не харесвам-всичко, от селяните до главните персонажи, беше изпипано перфектно.
Примерно човека, дето озвучава Thaler, озвучаваше и Zoltan, Narrator-а, и други, а изобщо не си личеше. Той е любимия ми глас (на равно с Гералт). Защо не го върнаха? Беше невероятен.

На повечето хора вероятно това им харесва, но играта е поела по пътя на Dragon Age (Origins!) и Mass Effect-ите. Веше всичко трябва да се разрешава с бой...

Профил

Аватар
Публикувано на: 23 Май 2011 21:48

Мас ефект е играта с най-много сайд куестове за приказване и промъкване. Абе не се задълбавай, кефи се на играта, аз я започвам утре пак.

Профил

Аватар
Публикувано на: 23 Май 2011 21:55

Draksis написа:
vasito написа:
Значи ще ти даде или масаж или тва? Или и двете?

Едно от двете. Един вид шега, ако щеш.

И кат влезеш и ги видиш някакъв различен диалог има ли?

Единият беше успял да извърви пътя от тавана до двора и да издъхне пред вратата
баси волята имат тез мишки

Профил

Аватар
Публикувано на: 23 Май 2011 21:56

МЕ1 е добре, но в 2 няма толкова приказване. Пробвай Planscape Torment (ако не си я играл), там е истината.
Аз вече започнах второто си playthrough. Не знам дали има смисъл да се задълбочавам толкова, но след всичките часове, които съм прекарал в първата част се чувствам длъжен да го направя. Не ангажирам никой с мнението си, всъщност се радвам, че на всички играта ми харесва :)

Профил

Шефа на Кенефа
Аватар
В момента играе: на троянска чушка
Публикувано на: 23 Май 2011 23:06

Тая игра си обърса гъза с Dragon Age 2... :lol:

Профил ICQ

но с големо съ̀рце
Аватар
В момента играе: A dance with rogues
Публикувано на: 23 Май 2011 23:27

DJ Cat написа:
Мас ефект е играта с най-много сайд куестове за приказване и промъкване. Абе не се задълбавай, кефи се на играта, аз я започвам утре пак.

Ша извиняваш, но не може да стъпи и на малкия пръст на Deus ex по този параграф. Като дължина са подобни и можеш да я минеш само с 2 убийствa.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 23 Май 2011 23:37

Драксисе не си прав. След куеста в който искат да линчуват

СПОЙЛЕРС

оня принц като ходих при нея имаше spanking. :lol: :lol: :lol:

Единият беше успял да извърви пътя от тавана до двора и да издъхне пред вратата
баси волята имат тез мишки

Профил

Аватар
Публикувано на: 24 Май 2011 09:22

Tiny не съм я играл.... Ще поправя това с новата част.

Профил

Аватар
Публикувано на: 24 Май 2011 09:26

DJ Cat написа:
Tiny не съм я играл.... Ще поправя това с новата част.

поправи го с първата. Аз се чудя що не си харесал бойната система в alpha protocol :lol:

Профил

Публикувано на: 24 Май 2011 10:21

Искам да попитам отностно битките... Играя на Нормал , но в пролога битките ми се струват доста хард.... На 4-5 удара и умирам ... да не говорим , че лошковците са всеки път 5-6 ... и като ме зачешат и става мазало... Предложения ? Насоки ?

Профил

но с големо съ̀рце
Аватар
В момента играе: A dance with rogues
Публикувано на: 24 Май 2011 10:54

Ползвай Quen, напълно ти предпазва живота. Много търкаляне. Гледай да те не заобикалят и удрят в гръб, защото ти взимат повече живот.
Аз имах около 20 умирания в пролога. След като си зачистих сейва от края на 1ви чаптър я почнах отначало и минах пролога без да умра веднъж. Свиква се.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 24 Май 2011 14:51

wiedzmin написа:
Аз пак започнах първата част...и тя ми е много по-забавна от тази. Не знам защо. На The Witcher 2 му липсва нещо. Индентичност, уникалност, душа, както искате го наречете, но нещо не е както трябва.

И аз всъщност в един момент се усетих, че мисля същото. Първата част ми беше харесала повече, а всъщност и нея не я имам за нещо велико.
Втората игра май прекалено разчита само на графиката. Почти няма странични куестове извън основните (които също са един вид странични). Бойната система ми доскуча доволно бързо и това не се промени докрай - като дойдоха "adrenaline" комботата си помислих, че и създателите на играта са се сетили, че боевете са скука и са ускорили нещата :lol:

Ясно, че сигурно ще е РПГ на годината, но само защото няма друго по-прилично РПГ. Witcher 2 е малко по-добър от DA2. Което не е много добре от друга страна, защото DA2 беше изстрелян за година от орязан екип, а Witcher 2 го правят колко? 4-5 години? И е май единственият проект на цялото студио. За толкова време разработка, да излезеш накрая с графиката като най-силен коз...ми не е на добре :(

Профил

Публикувано на: 24 Май 2011 16:24

Capo написа:
wiedzmin написа:

И аз всъщност в един момент се усетих, че мисля същото. Първата част ми беше харесала повече, а всъщност и нея не я имам за нещо велико.
Втората игра май прекалено разчита само на графиката. Почти няма странични куестове извън основните (които също са един вид странични). Бойната система ми доскуча доволно бързо и това не се промени докрай - като дойдоха "adrenaline" комботата си помислих, че и създателите на играта са се сетили, че боевете са скука и са ускорили нещата :lol:

Ясно, че сигурно ще е РПГ на годината, но само защото няма друго по-прилично РПГ. Witcher 2 е малко по-добър от DA2. Което не е много добре от друга страна, защото DA2 беше изстрелян за година от орязан екип, а Witcher 2 го правят колко? 4-5 години? И е май единственият проект на цялото студио. За толкова време разработка, да излезеш накрая с графиката като най-силен коз...ми не е на добре :(

What?!?
1) Странични куестове си има предостатъчно стига да се поразровиш достатъчно. Няма да сполвам, но има и куест, който ти дава дори да си смениш талантите.
2) Безплатни DLC с още куестове
3) Изиграх играта 2 пъти и мога да ти кажа, че да играеш с sword таланти и после с magic променя геймплея до нови висоти.
4) Бойната система е направена така че да се играе с тактически. Да се мисли. Witcher 2 is not for stupid people. Да сме наясно.
5) Това може би е най- силната година за RPG от както самия жанр съществува - DA 2, TW2, Deus ex, Elder scrolls, Diablo 3, а и Mass effect ако не беше отложена с 1-2 месеца.
6) Графиката да е най - синлната страна. TW 2 не е GOTY игра заради графиката, историята или геймплея, а защото е първата игра, която ти показва наистина последиците от решенията ти. Извинявай ама 15 часа различна история взависимост от това с кой се съюзиш си е направо "groundbreaking".

Профил

Аватар
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
Публикувано на: 24 Май 2011 16:30

Capo написа:
Ясно, че сигурно ще е РПГ на годината, но само защото няма друго по-прилично РПГ.

Skyrim awaits...

Профил

Аватар
Публикувано на: 24 Май 2011 16:47

Lich King написа:
Capo написа:
Ясно, че сигурно ще е РПГ на годината, но само защото няма друго по-прилично РПГ.

Skyrim awaits...

И аз очаквам Skyrim, не че Вещера 2 е лоша игра, но излежда като за конзола (*баси), надявам се Skyrim да не е да и се насладя.
Вещера 2 не ме запали, като предшественика и.

Профил

Аватар
Публикувано на: 24 Май 2011 18:51

Пак имам въпрос.

Spoiler for :
След като събера всички боклуци за вдигане на проклятието, говоря с краля и ме дропва. Шо да прайм ?

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 24 Май 2011 19:27

doom123 написа:
4) Бойната система е направена така че да се играе с тактически. Да се мисли. Witcher 2 is not for stupid people. Да сме наясно.

Хехе, ама много е тактическо да се търкаляш нонстоп докато чакаш Vigor да се презареди. И да се търкаляш всеки път когато се приближат повече от двама врагове. И да натиснеш "Х" когато адреналина се качи на макс :lol: Нищо тактическо няма когато покачиш няколко нива. Колкото повече се ъпгрейдва героя, толкова по-лесен "хак-енд-слаш" става.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost