Автор |
Съобщение |
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Сеп 2004 21:15
{{RAZBIVACHA}} написа: Indiana Jones написа: {{RAZBIVACHA}} написа: Нямам Представа дава ми "Done but with errors".И свалянето не почва.И тоз линк не бачка.Аве даи някои куест които е до 20 мегабаите и в него има:МистерияНапрегнати Ситуации,Страх. Sorry линка наистина не бачка. За други куестове не се сещам в момента. Знаеш ли как се казват този тип куестове????????Дето работят в ДОС. Bagerista_Boy нали ти дадоха линк!!!!!
Разбивача я пробвай пак втория линк който ти дадох. Сега трябва да стане.
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Сеп 2004 21:16
Bagerista_Boy написа: мерси, ама дайте някой конкретен линк
Пробвай пак трябва да стане.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Сеп 2004 21:18
мерси
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Сеп 2004 21:19
Bagerista_Boy написа: мерси
Няма защо. Обичам да помагам на хората.
|
|
|
|
|
DukeNukem
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Сеп 2004 21:22
Извиняваи ама искам нещо МАЛКО.А тя е 360 мегабаита!!!!!!Все пак мерси!
___________________________________ Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Сеп 2004 21:24
{{RAZBIVACHA}} написа: Извиняваи ама искам нещо МАЛКО.А тя е 360 мегабаита!!!!!!Все пак мерси!
Ама иначе тръгна ли. Аз бях написал точка отзаде и за това не стана. 350 мегабайта не е ли малко?
|
|
|
|
|
DukeNukem
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Сеп 2004 21:27
Не не е!!!!!
Знаеш ли как се наричат този тип куестове(дето варвят в ДОС)????????????????????
___________________________________ Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Сеп 2004 21:28
{{RAZBIVACHA}} написа: Не не е!!!!! Знаеш ли как се наричат този тип куестове(дето варвят в ДОС)????????????????????
Е ти само дос ли имаш.
|
|
|
|
|
DukeNukem
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Сеп 2004 21:29
Имам и Windows.Обаче искам да пробвам такива стари игри.
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Сеп 2004 21:31
{{RAZBIVACHA}} написа: Имам и Windows.Обаче искам да пробвам такива стари игри.
Единствения куест за дос който знам е The Last Express ама както казах вече не мога да го намеря никъде.
|
|
|
|
|
DukeNukem
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Сеп 2004 21:37
А някои стил Adventures?????
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Сеп 2004 21:42
{{RAZBIVACHA}} написа: А някои стил Adventures?????
1.Indiana Jones And The Infernal Machine - старичка е ама е убийствено интересна;
2.Indiana Jones And The Emperiors Tomb - По-нова е ама не можеш да се сейваш по време на мисия и за това не е чак толкова готина;
3.Prince Of Persia - не съм играл нито една част ама много я хвалят.
Ако искаш да ти давам линкове.
|
|
|
|
|
DukeNukem
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Сеп 2004 21:48
Искам ДОС игри!!!!!!!!!Имам една игра:Indiana Jones and The Fate of Atlantis.Ако намериш други игри за indy(Да са на ДОС еи!!) го постваи.Да не Indiana Jones and The Fate of Atlantis.
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Сеп 2004 21:50
{{RAZBIVACHA}} написа: Искам ДОС игри!!!!!!!!!Имам една игра:Indiana Jones and The Fate of Atlantis.Ако намериш други игри за indy(Да са на ДОС еи!!) го постваи.Да не Indiana Jones and The Fate of Atlantis.
Ми Indiana Jones And The Infernal Machine не знам дали ще стане за дос въпреки, че е бая стара.
|
|
|
|
|
DukeNukem
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Сеп 2004 21:51
Ваи убии ме с правата лопата!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Аз не искам Indiana Jones and The Infernal Machine защото не работи в ДОС.Не я искам защото е голяма за моя НЕТ.
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Сеп 2004 21:55
А Indiana Jones and The Fate of Atlantis готина игра ли е за да знам дали да я играя? За адвенчърс под дос не се сещам сега.
|
|
|
|
|
DukeNukem
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Сеп 2004 22:02
Ето ти линк за играта: http://www.retro.data.bg/games/arcade/indy3.rar.Трябва да стане.
Играта е много интересна:Отиваш да тарсиш Атлантис!!!!!!!!
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Сеп 2004 22:05
{{RAZBIVACHA}} написа: Ето ти линк за играта: http://www.retro.data.bg/games/arcade/indy3.rar.Трябва да стане. Играта е много интересна:Отиваш да тарсиш Атлантис!!!!!!!!
10x. Айде, че утре трябва да ставам рано.
|
|
|
|
|
Gergi
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Сеп 2004 08:45
Някой може ли да ми даде линк за Kult Heretic Kingdoms,ако вече е излезнала на пиратската сергия...
___________________________________ Аз не се страхувам.Страхът погубва разума.Аз ще се изправя срещу своя страх.Ще го оставя да мине по мен и през мен.Когато страхът отмине ще се обърна,за да проследя пътеката му.Там,откъдето е минал,няма да е останало нищо.Ще остана единствено аз.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Сеп 2004 09:03
{{RAZBIVACHA}} написа: Искам ДОС игри!!!!!!!!!Имам една игра:Indiana Jones and The Fate of Atlantis.Ако намериш други игри за indy(Да са на ДОС еи!!) го постваи.Да не Indiana Jones and The Fate of Atlantis.
Алоун ин дъ Дарк 1 ве момче.Ей цък цък хората не знаят какво се казва досови игри.
___________________________________ Respect big pimpin'''
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|