Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer
Публикувано на: 29 Авг 2014 12:37

Не е ли тази вечер към 10?

Профил

Аватар
Публикувано на: 30 Авг 2014 02:03

С тея сезони няма се занимавам за сега - страшно ме мързи да вдигам герои, ама пробвах great rift-овете и е пълна размазвация, но е за препоръчване да играеш хора, с които ги знаеш, че стават, щото иначе ще се дъните яко. Без поне 2ма, които да вкарват по 15М~ и някъв чудовищен танк не става работата. С 17М+ тъфнес елитките накрая ме издухваха(струва ми се, че демиджа им расте прогресивно) и това на Т4. На Т6 ще е нещо страшно.

Профил

Аватар
Публикувано на: 01 Сеп 2014 06:16

Ами ти си меле, нормално е да не ти стига толкова тъфнес. Аз с дхто имам толкова, че съм рейндж клас и бягам от мобовете, докато сентритата свършат работата :D

Профил

Публикувано на: 02 Сеп 2014 15:24

DarkAvenger89 написа:
С тея сезони няма се занимавам за сега - страшно ме мързи да вдигам герои, ама пробвах great rift-овете и е пълна размазвация, но е за препоръчване да играеш хора, с които ги знаеш, че стават, щото иначе ще се дъните яко. Без поне 2ма, които да вкарват по 15М~ и някъв чудовищен танк не става работата. С 17М+ тъфнес елитките накрая ме издухваха(струва ми се, че демиджа им расте прогресивно) и това на Т4. На Т6 ще е нещо страшно.

Трудността на Great rift-овете не се влияе от това дали си на T4 или 6. Значение има само tier-а на rift-a.

Профил

Аватар
Публикувано на: 03 Сеп 2014 07:44

М, да, това не го бях видял.

До тук на хардкор най-високия лвл рифт, в който съм ходил е 32, беше ми притеснено през цялото време :lol:. Имахме късмет с гъстотата на елитките (имаше ги много) и го завършихме сравнително бързо. Един монк танкваше доста добре. Добре беше, като за публик парти.

Профил

Аватар
Публикувано на: 03 Сеп 2014 08:16

Мхмм и аз това не го знаех. Най-ниският тиър на който съм бил е 24 и пак ми беше зор(главно, щото танквах 3 сорсера с дпс колкото мен :shock: ). Най-големият на който съм бил е 29 с доста добър отбор и пак умряхме всички по 1,2(някои по 3пъти) пъти някъде.
И деба, почти винаги попадам на монкове, които са решили, че трябва да играят на фул дпс буилд и резултата е просто трагичен. Като видя нещо такова направо лефтвам.
а на хардкор ми се струва немислимо да се пусна на грейт, че и толкова висок тиър. Можеш ли да си дадеш тага, да ти видя героя ?

Профил

Аватар
Публикувано на: 03 Сеп 2014 09:16

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Gipo-2706/hero/46574166

Не е нищо особено в момента, облечен е с много по-кофти ролове от тези, които имах с 500 часовия герой, който умря наскоро. Имам доста по-добър амулет, но реших да изпробвам Камео'то снощи. Много е забавно да седиш на топчето на лазера и да се хийлваш като луд :lol:

Вчера реших да си вдигна софткор героя 60-70 и случайно набарах някакво парти в публик. Останах изумен хората на ск колко ги мързи да бягат от опасности и как умират през 2 минути на супер елементарни ситуации. Чукнах 66 и не издържах повече, някой път ще пробвам да го довдигам :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 03 Сеп 2014 09:53

софткора преди Т3, че и там си е пълен фейл в парти. Само за баунтита става.
Кефи ме героя, ама някак си ме дразни, че всички са с stone of jordan и ring of royal grandeur. Щеше да е хубаво да има няква алтернатива, а сега май ся някви задължителни за всеки герой лейт гейм

Профил

Аватар
Публикувано на: 03 Сеп 2014 10:21

Ами RoRG е абсолютно задължителен, защото трябва да екипираш 5 мара предмета + таскър ръкавиците (по-добра комбинация няма). SoJ няма какво да го коментирам, той си е абсолютния номер 1.
Преди 2.1.0. атак спийда не работеше правилно със спендърите, изстрелвани от сентритата и беше по-добре да си с Fire билд + Magefist. Сега обаче е съвсем различно :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 03 Сеп 2014 19:06

Именно за това говоря, че за всички герои тези 2 пръстена са абсолютно задължителни. Просто щеше да е приятно да има някаква алтернатива на тях за всеки отделен герой напримерно, а не 2 универсални пръстена.

Профил

Аватар
Публикувано на: 04 Сеп 2014 09:19

Е на високи трудности на ДХ му се налага да играе соло с unity, вместо SoJ.
Слагаш на последователя бижуто, с което не може да умре и му слагаш unity и на него. Така все едно имаш двойно повече тъфнес.
Аз не го правя де, защото не играя соло.

Профил

Аватар
Публикувано на: 16 Сеп 2014 10:37

По ирония и втория ми DH приключи пътя си под ударите на рифт гардиън.
В първия случай беше по време на loading screen, в този случай беше заради спиране на тока. Появи се рифт гардиъна и в този момент баам. Играех с двама приятели, които са се опитали да ме спасят, но в първия момент не са се усетили, че героя ми седи на едно място. В момента, в който успях да звънна по гсма на едно от момчетата е умрял героя ми :o . С ъпгрейдите от последните дни бях успял да направя по-добра (в повечето отношения) екипировка от предишната, с тази разлика, че предишната беше перфектна fire sentry, а тази cold/fire sentry.
Винаги съм си мислел, че с избора си на най-мекия герой за ХК ще умирам доста от мобове... ама ето, за общо 600 часа на хардкор имам само две умирачки и то от независещи от мен обстоятелства.
В момента съм леко демотивиран. Софткор е супер тъпня, а в хардкор се случват такива неща. Ако не бяха направили играта толкова яка нямаше да го мисля толкова.

Профил

Аватар
Публикувано на: 19 Сеп 2014 12:10

Ееех, много жалко. Това е единствената причина да не играя на хардкор. Сървърите са нестабилни, latency-то често дропва, точно когато не трябва, трябва постоянно да трепериш да не ти спрат нета или тока за секунда, просто за ебавката(при мен често се случва). Просто е твърде рисково някак си и колкото и да си добър все нещо такова ще стане.
Абе на софткор не е чак такава тъпня. На Т6 като играеш си е интересно или на грейт рифтове - там поне имаш стимул да не мреш. А и нивото на играчите много се вдига от Т5 нататък.
А да те питам има ли някъв работещ буилд за ДХ освен мародера ? Като гледам всички са с него. ОП е вярно, но от това, което наблюдавам ми се вижда доста скучен някак си. би било жалко, ако няма алтернатива.

Профил

Аватар
Публикувано на: 19 Сеп 2014 12:39

Не е ОП, а е единственото, с което ДХ може да се покаже на 32+лвл Grift.
На т6 може да биеш с какво ли не, включително много забавни стрейф билдове. На т6 в парти сентри билда е доста по-слаб от други герои, защото ДХ почва да прави добър демидж чак след пускането на 3тото сентри, а до тогава мобовете на Т6 са избити. На grift'овете изпъкват ДХтата, защото мобовете са достатъчно корави, за да има време за 4(5) сентрита.
Всеки клас има само по един сет/билд, с който е ефективен на по-висок grift, уви. Аз доста харесвам сентри билда и не бих казал, че ми е скучен. Много харесвах трап билда на асасинката в д2 и това малко ми напомня.

Наистина това е тъп начин да умреш на хардкор, но цялостно преживяването по време на ХК игра (особено с приятели) е десетки пъти по-интересно. Зарибихме още няколко приятелчета на ХК и от тогава не са си и помисляли да се логват на СК :)

Профил

Аватар
Публикувано на: 23 Сеп 2014 01:45

Добре бе, мама му да еба, кога се очаква да я играя тая игра. Когато реша да вляза или правят няква поддръжка и сървърът постоянно крашва или просто сървърът постоянно крашва. Само за последните 3 дена ме е изхвърлило над 15пъти или латенсито ми скача до 3000+ изведнъж и съм принуден сам да си изляза. И в пиратска сървър на УоУ не съм имал толкова дропове, for fuck sake.
Меееех, nevermind me, просто тъп безмислен рант :Oooops: ...жалко, че не виждам лесна опция да се трият коментарите. Тц.

Профил

Аватар
Публикувано на: 23 Сеп 2014 08:08

Нямам идея какво е било между събота сутринта и неделя привечер(не съм играл), но преди това и след това не съм имал никакъв проблем с лаг/краш/ерор на сървъра. Снощи няколко часа бихме убери и евентуален лаг щеше да се изрази в умиране на цялото парти :lol:

п.п. йей 500+лвл :lol:

Профил

Аватар
Публикувано на: 23 Сеп 2014 19:49

http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/12249084982
Eто за тази простотия говоря :!:
По едно време даже си помислих, че проблема е в мен, щото сметнах, че е невъзможно близърд да са толкова зле. Очевидно съм грешал. И проблема като гледам варира поне от половин година и то на хора, които са изпълнили всички препоръки от Близърд.
WHAT THE FUCK ?!?

Профил

Аватар
Публикувано на: 24 Сеп 2014 08:32

Странно. Иначе тая тема е на повече от половин година.
Може да има някакви индивидуални неразбирателства с определен компонент на компа. Примерно в PoE преди имаше голям проблем с няколко модела карти nVidia (и звукови карти SB) и аз бях с една от тях. Най-редовно ми даваше син екран.
Не знам, откакто играя Д3 не помня да съм имал дискънект, който не е бил причинен от моя нет (затова и го смених де). Само веднъж близард решиха да спрат сървърите за maint без да кажат нищо в играта, а ние точно бяхме пребили рифт гардиъна и се спасихме на косъм.

Профил

Публикувано на: 24 Сеп 2014 17:35

Колкото и странно да звучи, изключи си VSync-a (да, VSync) - много от disconnect-ите са свързани с VSync в тая игра.

Профил

Аватар
Публикувано на: 25 Сеп 2014 12:47

Mерси, ще пробвам.

Най-сетне си събрах аккан сета. Очаквах като че ли повече. Трябваше да го комбинирам с аугхилд, за да не ме изнасят на Т6 елитките, а ДПС ми падна доста. Ако не бяха куулдауните и цената на ресурс за скил, щеше да е голям фейл. Някак си просто ми е тъпо, че е толкова малка разликата между рандом легендарните, които ползвах и считаният за най-добър сет армор на крусейдъра.Ще ролвам тея дни и ще видя до кво ще го докарам.
Впечатления от пача
положителни : кефя се, че намалиха цената за ролване на пръстените и амулетите.
негавитни - новата система при trial-ите е ужасна. Уж щяла да отговаря на чудовищата в рифта, но нищо общо няма.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com