Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Мар 2004 16:44

xoxoxo 4oveka s samo4uvstvieto se namesi.....
1.Izri4no pod4ertah 4e tova e moe li4no mnenie.....
2.Az su6to ne sum pobedil samo tezi s koito ne sum igral
3.Gledal sum dostatu4no tvoi igri na 2v2,vs orky,viktoria za da sum napravil ocenka
4.S human si po zle daje i ot mene deto taq rasa mi e super neqsna i vinagi sum na "build more farms"
5.Bie li te onlyOne i viktoria emi dobre na mene igra ne mi zimat !
6.Kogato az bqh zapo4nal da igraq i imah 50- wins zagubite mi bqha po malko ot 6 pri se 4e togava elfa unit po razli4en ot hunt za men nqma6e...A ina4e nqma spor 4e ti si dosta po star igra4 ot mene...
E i kakvo ot tova da sum zastanal da vikam az sum nai-velikia koito nqkoga e igral v hoff....
Primiri se 4ove4e ORKY e nai-dobria v hoff kolkoto i da ne ti se iska i na mene ne mi e mnogo priaten no tova e istinata.....
7.A za OnlyOne ne 4e sum oburkal ni6to prosto se okazva 4e ti znae6 pove4e podrobnosti otnosno tazi svetla li4nost.... :D
8.A ina4e trqbva da priznaq 4e uvajavam "Koravite Uporiti Rusenci" 6toto sa edni ot malkoto igra4i koito igraqt v hoff....Edno vreme ima6e edin super pi4 sega predpolagam igrae Europe KuR.Had3s igrae human s koito sme obsujdali kakvo li ne dokato sme bili observeri v sumati igri koito sme gledali zaedno....

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Мар 2004 17:31

stfu-n00b! написа:
xoxoxo 4oveka s samo4uvstvieto se namesi.....
1.Izri4no pod4ertah 4e tova e moe li4no mnenie.....
2.Az su6to ne sum pobedil samo tezi s koito ne sum igral
3.Gledal sum dostatu4no tvoi igri na 2v2,vs orky,viktoria za da sum napravil ocenka
4.S human si po zle daje i ot mene deto taq rasa mi e super neqsna i vinagi sum na "build more farms"
5.Bie li te onlyOne i viktoria emi dobre na mene igra ne mi zimat !
6.Kogato az bqh zapo4nal da igraq i imah 50- wins zagubite mi bqha po malko ot 6 pri se 4e togava elfa unit po razli4en ot hunt za men nqma6e...A ina4e nqma spor 4e ti si dosta po star igra4 ot mene...
E i kakvo ot tova da sum zastanal da vikam az sum nai-velikia koito nqkoga e igral v hoff....
Primiri se 4ove4e ORKY e nai-dobria v hoff kolkoto i da ne ti se iska i na mene ne mi e mnogo priaten no tova e istinata.....
7.A za OnlyOne ne 4e sum oburkal ni6to prosto se okazva 4e ti znae6 pove4e podrobnosti otnosno tazi svetla li4nost.... :D
8.A ina4e trqbva da priznaq 4e uvajavam "Koravite Uporiti Rusenci" 6toto sa edni ot malkoto igra4i koito igraqt v hoff....Edno vreme ima6e edin super pi4 sega predpolagam igrae Europe KuR.Had3s igrae human s koito sme obsujdali kakvo li ne dokato sme bili observeri v sumati igri koito sme gledali zaedno....

значи се пак сички имате оригинален вар....Стфу нууб за пореден път се възхищавам на твойте постове :D :D

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Мар 2004 17:34

eh nali napisah reply a sega vijdam 4e ni6to ne e izleznalo deeba posta mi otide na kino ...

-_- noob iskah da kaja 4e orky ot 7 igri mi e zel samo edna i to za6toto pruv uspia da mi utrepe si4ki sgradi, 6toto v momenta sa6toto praveh i az v negovata baza :))
kolkoto do edinstvenata mi zaguba s human sre6tu viktoria - pure luck
za kur.had3s` - nego ne sam go vijdal ot super mnogo vreme, dori ne se poiavi kogato otidoh v ruse prez zimata da se saberem klana i da pocukame LAN, taka 4e nz, no ne mislia 4e igrae v evropa, 6toto neta mu sux :/
btw, n00b, razbrah 4e jivee6 blizo do mene (SF, Ivan Vazov) ako iska6 metni mi edin mail moe da se vidim i da pocukame zaedno v ma3x naprimer , vupreki 4e sam se zaklel da ne igraia war3 dokato ne mi minat izpitite :D, are pi6i, do skoro

higgglhfstfukknplol10xn00bucanleavenowcuzusuxbyefu

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Мар 2004 17:38

Ami az vupreki 4e imam zlatna karta ot ma3x otkak gi zatvoriha ne hodq tam osven ot vreme na vreme v ma3x5 za CS turnirite koito se provejdat tam vsqka subota.....
Ti v koi ma3x hodi6 ?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Мар 2004 17:41

нямам търпение да видя отговора....а пък оня ден те видях в хофа така че не се праи.

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Мар 2004 17:44

a da i otnosno igrata mi s human :

1. Biah super zle, ti ne si edinstvenia, koito mi go e kazval :))
2. Gledah malko replays
3. Bih ButanFire to4no s human :)
4. Postarah se da napraa dobar stats s human = 24/3 v hoff ot 14 do 16 level s drugia mi nickname
5. Build More Farms rulira ^_^ ( 4esto mi se e slu4valo pri toia msg da pusna po 4 fermi ot iad :) )
6. S human sam pobejdaval 18 level orc v evropa koito ima6e samo 7 zagubi ...
Ne e zle no se pak ne moga da se sravniavam sas SimoSexKiller :P

7. Nai dobrata rasa na ManoWaR__VT e human, a ne orc ili UD kakto ti kaza, a nego sam go bil 3 igri (2 puti beshe orc i edin put elf), vapreki 4e i toi uspia da izmukne dva wina na pg =)

8. Kazvai 6e hodim li v ma3x da cukameeeeeeee ^^

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Мар 2004 17:46

az hodia samo v ma3x 4 6toto mi e blizo do daskaloto :)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Мар 2004 18:03

Tva za simosixkiller be6e s kazano s ironia nali ?
Moje da ideme nqkoi put v ma3x,no 4etno kazano bate 4 e nai-smradlivata ma3x (otvratitelno podrejdane na PCtata,
extri ot sorta na opti4ni mi6ki ne sa poznati,vsu6tnost mi6klite na vsi4ki PCta na koito sum bil v ma3x4 sa ko6mar.puk i 4ak na makedonia.....aide ako hodim da bude 3 primerno ?

Lele prevurnahme go v chat tuka....Kaji ako visi6 v IRC dai nqkoi cannal da pogovorime tam ,hem nqma da floodime temata ,hem 6e poobmenime opit za igrata ,hem 6e se razberem koga eventualno da se vidime i kade......

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Мар 2004 18:07

are pi6i mi na maila, man, 4e sam si iztril sega si4ki programi i igri ot kompa, posle 6ti msg da se razberem, a v 4 moga da ti kaja 4e sega e super i si4ki dobri war3 igra4i kisnat tam (imam predvid frendovete det sa po 30 level solo v evropa) osven tva predi 2 sedmici im dokaraha 4isto novi super mi6ki na microsoft!

pi6i tuka : bo4ko_3d@yahoo.com

are az 6e staam 4e imam rabota i se izviniavam na si4ki ako smetnat tova za flood ( s osnovanie )

P.S. Tva za simo be6e "leka" ironia :D ebasi nooba e , zaklevam se

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Мар 2004 19:35

ee ebasi 4ata stana-bah ti v sofia vseki club li ima originalen war ???-6tot pri nas nqma takuv :)-az vednuj bqh hodil-edinsteniq mi put-v max3 4-ebasi tupotiq ebasi 4udoto !!!
-ta kvo stana-6te si pravim li clan ili ne ?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Мар 2004 20:26

v sofia klubovete v koito nema originalen war3 sa malko i tova e taka, prosto 6toto nikoi nema da im stupi tam, pri polojenie 4e ima desetki drugi klubove, v koito ima

konkurencia bate tva e :!:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Мар 2004 20:31

Rado samo ne razbrah kakuv ti e nicka v HOFF i kvo 6a kejete ako iskate da si napravim klan da se kazva PCM ili ne6to po hitro samo 4e sega ne se se6tam :P moje i BG vse pak dnes sme 3 mart ! BG -> Bulgaria ->Bulgarian Guise toest bulgarski obrazi ili nali ste 4uvali po filmite hi guise [gaiz] a ?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Мар 2004 20:32

Така,ми за клан съм навит,но да има някакви условия.Примерно определен левъл или определен брой победи в хедоф.Или нещо друго.Казвайте кой е за идеята-според мен няма да е лошо като сме от един форум да сме и от един клан.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Мар 2004 20:34

A za klubovete az kvo da kaja :cry: v 6ibanoto gb nqmat edna originalna igra osven diablo i age of emp. da doidat da gi oku6arqt ta da cukna i az battle.net ;] a i pove4eto sa na 1.07 predstavete si ? a i mai ot 100000 hileden grad mai samo 10 4oveka igraem war3 egati i mai samo az sum bez original cd-key ;[ abe golqm shit

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 03 Мар 2004 21:00

У В. Търново не знам да има клубове с някаква оригинална игра :)
Па да не говорим, че Warcraft-a е 1,07/12 :roll: за това си играя от вкъщи , но кофтито е че нямам достатъчно $$ за оригинална игра ... а пък и паричките са доста :(
Това за клана - все ми е едно
За чата - пак все ми е едно :)
За обменяне на опит ( колко ли па го имам аз ) не е лошо като идея :)

STFU-n00b! ае кажи кога се логваш в Hoff , мое да направим няколко игри това онова :)
ако не обади са някои пат кат са лог , ти ми знае6 акаунта :)

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Мар 2004 21:01

Ами за клана,аз съм навит ,но съм скептик :roll: Защо ли?Еми поради простата причина че този клан няма перспектива(като повечето).Трябва все пак да има някаква цел за да се обединяваме.Едва ли ще тръгнем на турнири при положение че дори не си знаем имената.Ткака че питам тези ,които са съгласни с клана каква е перспективата му?И още един въпрос.ПЦМ е найпродаваното(доброто )списание за геймърите в България можете ли да си представите колко хора ще е този клан ако всеки един се навие да е в него(със сигурност ще бием госу :wink: )?

Профил WWW

Заглавие:
Публикувано на: 03 Мар 2004 21:07

[quote="Asterix"]У В. Търново не знам да има клубове с някаква оригинална игра :)
Па да не говорим, че Warcraft-a е 1,07/12 :roll: за това си играя от вкъщи , но кофтито е че нямам достатъчно $$ за оригинална игра ... а пък и паричките са доста :(
[quote]

nz ama poznavam dve geimar4eta ot VT , koito si igraat ot klub (lud_ka6ik, Maowar__VT) i btw kazvat 4e imat orig cd keys i igraat bnet, samo 4e inga im kum mejdunarodnite bnet serveri im e kam 450 koeto zna4i sux ...

Заглавие:
Публикувано на: 03 Мар 2004 21:10

manowar igrae ot tqh ( toi tai mi kaza )
a lud_ka6ik igrae ot bezdnata ( mislq 4e ot neq igrae6e )
a v neq pove4eto versii predi dosta vreme bqha 1.07 sea moe da sa gi update
no kato probvah posledniq pyt da se log kam europe mi dade invalid cd key ili ne6to ot sorta , no kym hoff stana :) ( dade da se logvam )

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Мар 2004 21:15

na men lud_ka6ik mi e kazval 4e v kluba otkadeto toi igrae ( i e operator) e igral online tournament v azerot, taka 4e bi trqbvalo da ima cd-key, prosto ne si sednal na pravilnia komp :)

btw doseti se 4e az biah gornia "gost" nali :)

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 03 Мар 2004 21:16

Kak няма да се сетя :)

btw сеа логнат ли си в Hoff-a че тъпея яко :)

Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost