Сега я врътнах. Скоро няма да има пак такава игра И освен очевидните неща, също ми направи впечатление, че нямаше бъгове, проблеми, нямаше нужда от триста пача и фикса и не знам си какво. По всички параграфи играта разби.
Но така и не успях да намеря съблекалнята на бордея в Hengsha. А имах кода
___________________________________ джумерки
Draksis
Заглавие: Re: Deus Ex: Human Revolution
Публикувано на: 10 Сеп 2011 03:15
То няма съблекалня, бе, шефе, има само един офис със сейф вътре и т'ва е.
И една стаичка зад търговеца с малко шкафчета, но освен това е мъртвило. Аз се надявах на малко augmented action...
Мен босовете, пък толкова ме изкефиха. Правят много дмг и получават много. И има начини да заобиколиш прекия сблъсък. Много ми разчупиха темпото. Иначе прикритието си е екстра, що ? Ако не си видял в настройките има опция да изключиш задържането на бутона, като си се прикрил, ако това ти е оплакването.
Бос битките верно бяха супер. Може би като минус бих сложил това, че дори и на последна трудност - играта беше сравнително лесна. Преките сблъсъци, разбира се, водеха до бърза смърт, но факта, че в един момент се претрупваш с praxis точки, прави нещата лесни. Можеш да дигнеш всичко кажи-речи.
Не съм вдигал тайфун, разните стабилизатори на мерника и експлодиращите куршуми, да кажем, както и гледането през стени и тракването. На последното ниво имах около 13-14 точки.
Пробвах и 4-те варианта на края, но май клипчетата нямат промяна в зависимост от действията ? Някой да ме поправи, ако греша.
SniperDwarf91
Публикувано на: 10 Сеп 2011 13:27
Точно за бутона ставаше въпрос. Изглежда съм пропуснал тази настройка.
Как бе, всеки край е придружен с различен монолог от Адам. Мен ме кефят доста и има някои истини, които са си ясни поначало, но е казано много хубаво. Лично мен, финала ме накефи страшно.
Това ясно, мисълта ми е дали ако си направил еди какви си избори, дали ще има разлики в монолога му при един и същи избор за край.
Въпреки, че не видях никъде да се споменават второстепенните персонажи - тъй че, вероятно - не.
Cpl. D.Hicks
14 Сеп 2003 12:14 Мнения: 1302 Местоположение: У гъзъ на Географията
В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
Публикувано на: 10 Сеп 2011 18:46
Току- що я врътнах и аз Цъках я по малко, за да и се наслаждавам повече. Мога да кажа само 1: PURE EPICNESSS!!!! От много време насам не съм разцъквал толкова зарибяваща и поглъщаща игра, която от самото начало те хваща за гърлото (образно казано ) и не те пуска, докато не я превъртиш. Атмосферата, сюжета, геймплея просто ме разбиха тотално. Да не забравя и музиката! Саундтрака допринася МНОГО за цялостното оформление на играта. И най- ме накефи как накрая и четирите възможни финала са така да се каже правилни. Няма лош край, или добър. Еидос са си свършили перфектно работата! Поклон!!!
Agent
14 Юли 2008 14:51 Мнения: 760 Местоположение: Hyperion
Публикувано на: 10 Сеп 2011 22:31
Щях да пиша, но след казаното от Hicks няма мн смисъл...
1 изречение >
Очакванията ми за Thief 4 скочиха с много!
Публикувано на: 10 Сеп 2011 23:23
Относно босовете: в никакъв случай не са лоши битките с тях, но са еднообразни. Всички са някаква малка стая и трябва да им бягаш и да ги биеш с "големите" пушки. Не може ли да има бос в отворено пространство и да го убия по стелт начин? Цяла игра играя с 10 милиметровия и на босовете трябва да взимам от сташовете автоматите и така да ги бия. Искаше ми се да има битка в стил Metal Gear Solid 4 Snake vs Дядката снайперист.
Capo
05 Яну 2011 16:07 Мнения: 358 Местоположение: София
Публикувано на: 10 Сеп 2011 23:44
Четох някъде, че специално бос битките ги е правело друго гейм студио, така че затова изглеждат малко извън атмосферата в сравнение с останалата част от играта.
jaeger
Публикувано на: 10 Сеп 2011 23:48
Spoiler for :
Спасих Меган и екипът и. Така и не разбрах има ли начин да спася Малик. Защо като я убиха видях тялото и в подземният гараж на Harvesters/Tong? Възможно ли е да завърша всички аугменти като съм в панчеа? Останаха ми само 6 незапочнати аугменти.
Ghost_Leader
Публикувано на: 11 Сеп 2011 01:00
KillingCore написа:
Spoiler for :
Спасих Меган и екипът и. Така и не разбрах има ли начин да спася Малик. Защо като я убиха видях тялото и в подземният гараж на Harvesters/Tong? Възможно ли е да завърша всички аугменти като съм в панчеа? Останаха ми само 6 незапочнати аугменти.
Spoiler for :
Малик може да бъде спасена.Лично аз веднага след края на кътсцената спринтирах към нея и се прикрих.За войниците използвах Tranquilizer gun и stun gun,само трябва да ги целиш в главата,за да падат по-бързо.За роботът използвах EMP граната.След това Малик ти благодари и излита. Доколкото знам тялото й попада при Harvesters,защото има неврални аугменти или нещо такова,а харвестърите крадат аугменти.За Панчеа - не мисля,че е възможно да вземеш всички ъпгрейди преди края на играта.Лично аз успях да събератолкова.Минал съм всички странични мисии(май ) и съм нокаутирал почти всеки,който мога,за максимален XP.
Theron Fears
Публикувано на: 11 Сеп 2011 01:04
Capo написа:
Четох някъде, че специално бос битките ги е правело друго гейм студио, така че затова изглеждат малко извън атмосферата в сравнение с останалата част от играта.
Да, знам за това, наистина ги е правило друго студио и все пак...
jaeger
Публикувано на: 11 Сеп 2011 18:26
Превъртях играта. Изгледах 4-те края. Всеки ми хареса, но най-добър според мен се оказа саможертвата. Потекоха ми сълзи. Играта меко казана е шедьовър. Да гледат другите компании и да се учат. http://youtu.be/ZiN6t7K7txw?hd=1
Theron Fears
Публикувано на: 11 Сеп 2011 19:48
Туко що и аз я врътнах. ЕПИЧНО!!! Всеки един от четирите финала е много добър и успя поотделно да ме трогне и разплаче. Една единствена забележка - последната битка беше елементарна, но за това е виновно другото студио.
ПС: Абе защо така и не видях сцената, в която Адам си седи на дивана гол, пуши и пие? Както и тази в която сънува, че лети към слънцето и крилата му изгарят, митът за Икар? Надявах се да са включени в играта.
И какво стана с Меган? Адам каза, че още не са приключили и това беше.
И като имам предвид действията в оригиналния Deus Ex, май избора на Сариф е логичният. Вие какво мислите?
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения